Kategoriarkiv: Tilbageblik

januar 1, 2019 - 13:38

Time to look back, reflect and look forward

 

tilbageblik 2018

Godt Nytår alle sammen. Så gik 2018. Jeg håber I kom godt ind i det nye år. Traditionen tro har jeg samlet nogle af mine looks fra årets løb. Jeg synes også det giver anledning til at se lidt tilbage på året der er gået. Jeg overvejede at lave et indlæg, hvor jeg samlede op på de mål, som jeg satte i starten af året, men jeg har ærligt talt lagt dem lidt til side henover året. Nogle er halvt nået og et par stykker kom jeg da også meget godt i land med, men flere af dem, har jeg simpelthen sat for lidt tid og energi af til. Typisk fordi der kom nogle andre ting i vejen. Bl.a. rykkede jeg jo til England i starten af året, kæmpede en lang kamp for at opnå en af mine drømme, kom tilbage til Danmark igen i september og startede nyt job i oktober.

Det er alle sammen gode ting der er sket. 2018 har været et fint år, omend et ret roligt år på begivenheds fronten. Der er ikke mange nye ting jeg kan krydse af listen, men det er også okay. Jeg må jo også erkende at 2017 er og bliver et svært år at slå. Måske 2019 kommer til det. Det må tiden vise. Muligvis sætter jeg nogle nye mål for 2019, for jeg kan egentlig godt lide at følge en plan. Og jeg har allerede nu nogle ting, som bare skal nås i 2019 for at nå den drøm dér, som jeg efterhånden har hentydet til et par gange.


Happy New Year everyone! That was 2018. As every year I have collected a good handful of my looks from the year gone by in a blog post. Also I thought it would be a great opportunity to look back and reflect a bit on 2018. I considered doing a blog post where I would catch up on the goals I set for myself at the beginning of the year but I honestly feel like I forgot a little bit about them. I didn´t really complete one goal fully. Propably just because life happened. 2018 was the year where I moved to the UK, I was busy trying to reach one of my dreams, I came back to Denmark in September again and started a new job in October. It’s all good things. Nothing major. 2018 has been fine but not great. But okay, I will say in it’s defense that 2017 will always be a hard one to beat. Maybe 2019 will be the year that tops 2017. Only time will tell.

tilbageblik 2018

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 11, 2018 - 16:44

My top 5 highlights from 2017

højdepunkter fra året

Top / Anthropologie, pants / Calvin Klein, heels / Gina Tricot, purse / By Malene Birger, hairband / Berggren Studio

English further below

Alle år har som regel både noget godt og noget dårligt med sig. Jeg tror ikke vi kan undgå hverken det ene eller det andet. Jeg forsøger at se nogle af de dårlige ting, som noget jeg kan lære af, men jeg tror også det er vigtigt at fokusere på de gode ting, et år har bragt med sig. 2017 har helt sikkert været et af de bedste (hvis ikke dét bedste) år i mit liv. Derfor vil jeg gerne dele hvad der i særdeleshed har gjort 2017 til et vinder år for mig. Jeg elsker selv at læse mere reflektive blog indlæg, og måske kan dette indlæg bringe noget inspiration videre. Om ikke andet, så tror jeg at dette indlæg, bliver virkelig sjovt for mig selv at se tilbage på om et år, og også igen om 5 år. Her kommer mine 5 highlights fra 2017.

Jeg rykkede til New York

Det største højdepunkt for 2017, må næsten være da jeg rent faktisk tog skridtet og rykkede teltpælene til New York. Det krævede en masse mod, fordi jeg vidste hvad jeg havde, men jeg havde absolut ingen idé om hvad jeg ville få. Heldigvis blev det til 10 måneder i byen, som har været med til at gøre mit år helt fantastisk. Det har bragt en masse mindeværdige oplevelser med sig, som f.eks. min vandscooter tur på Hudson River. Hvis du selv sidder med en drøm om at rejse til et fremmed sted, så kan jeg ikke anbefale nok at gøre det. Jeg kan ikke love at det bliver helt fantastisk, men hvis der er noget 2017 har lært mig, så er det at det er langt bedre at sidde med tanken om at jeg gjorde det, end at sidde og fortryde at jeg aldrig prøvede.

New York fashionweek

New York fashionweek må helt sikkert også være et highlight fra 2017. Det var min første fashionweek i NYC, og selvom jeg ikke var ved at drukne i invitationer til shows og events, så sætter jeg bare virkelig stor pris på de happenings som jeg faktisk blev inviteret til. Man skal starte et sted, og hvis ikke man gør noget for det, så sker det med stor sandsynlighed ikke. Jeg håber i hver fald bestemt ikke at det var min sidste NYFW.

At have swimmingpool lige uden for døren

Jeg ved godt at dette højdepunkt er en lille smule til den åndsvage side, men når jeg tænker tilbage på hvor meget jeg har nydt sommeren i New York, så er swimmingpoolen altså uundgåeligt en af grundene til det. Det er jo en lidt materiel ting, men at have en pool hørende til den bygning jeg boede i, var bare en luksus, som jeg vidste jeg jeg ikke lige ville komme til at have hver eneste sommer. Derfor har jeg nok bare sat så meget pris på den, mens jeg havde muligheden for at benytte den. Det jeg måske mest af alt vil sige med min begejstring for poolen, er at vi virkelg skal huske at sætte pris på ting mens vi har dem, og så se tilbage på dem som et godt minde, i stedet for at ærgre sig over ikke at have dem mere.

Alle mine rejser

2017 har budt på en del rejser til steder jeg ikke havde været før. Foruden en del rejseri mellem Danmark og New York, så har jeg besøgt både Chicago og washington D.C., jeg har været en smuttur i Milano og holdt sommerferie på Turks & Caicos i Caribien og efterårsferie i Playa del Carmen i Mexico. Jeg føler mig meget priviligeret og taknemmelig for at have oplevet alle disse nye steder.

Tiden med familie og venner

  Selvom jeg har nydt at tilbringe det meste af 2017 i USA, så har savnet til især min familie ikke kunne undgås. Derfor har jeg også sat ekstra pris på den tid jeg så har haft med familie og venner her i Danmark. Jeg har virkelig forsøgt at være tilstede og nyde tiden fuldt ud, de gange jeg har besøgt familie og venner i Danmark, og de gange de har besøgt mig. Afstanden har virkelig lært mig at værdsætte tiden med dem endnu højere, og det sætter jeg stor pris på.

highlight from the year

English / I think it’s inevitable to go through a year without experiencing both good and bad things in your life. I try to see the bad experiences as something I can learn from but I also truly believe that it’s good to focus on the good things that happens in your life. A new year is a good landmark to sum up on the good things from the past year. 2017 has definitely been one of the best years in my life (if not the best). Therefore I want to share with you what made 2017 a winner year for me. I love to read more reflective blog posts and maybe this one can inspire some of you. Nevertheless I know that this post will be fun for me to look back at in another year or even again in 5 years. Below are my top 5 highlights from 2017.

Moving to New York

My number one biggest highlight from 2017 must be moving to New York. The fact that I actually did it. It took a lot of courage because I knew what I had but I had absolutely no idea what I would get. Luckily I ended up staying for 10 great months. If you have a dream about going somewhere in the world I really can’t recommend enough to just do it! I can’t promise you that it will be amazing but if there’s something 2017 has taught me it’s that it’s far better to think ‘I actually did it’ than regretting never trying!

New York fashionweek

New York fashionweek is definitely also a highlight from 2017. It  was my first fashionweek in NYC, and eventhough I wasn’t excactly drowning in invitations to shows and events, I really do appreciate the happenings that I was actually invited to. You gotta start somewhere and if you don’t try it most likely won’t happen. I definitely hope that this wasn’t my last NYFW.

To have a swimmingpool right outside my door

I know that this highlight is a bit silly, but when I think of how much I’ve enjoyed the summer in New York, I can’t avoid that the swimmingpool has been a big part of it. I know it’s a bit of a material thing to appreciate but having an outdoor pool in my building was a luxury, that I knew I wouldn’t be able to have every summer. That’s probably why I have been appreciating it so much while I had the opportunity to use it. what I guess I really wanna say with my excitement about the pool, is that we should really remember to appreiate things while we have them, and then look back at it as a good memory instead of regretting not having it anymore.

Traveling

2017 has taken me to different places I hadn’t been before. Besides a lot of traveling between Denmark and New York, I have visited both Chicago and washington D.C., I have been to Milan and vacationing in Turks & Caicos in Caribbean and in Playa del Carmen in Mexico. I feel very previliged and so grateful to have experienced all these new places.

Time with family and friends

  Eventhough I have truly enjoyed staying most of my 2017 in America, I haven’t been able to avoid the hard time of beeing away from especially my family. Therefore I have had a bigger appreciation for the time I’ve had with my family and friends here in Denmark. I have really been trying to mentally fully be there when I have been visiting friends and family in Denmark and when they have been visiting me. The distance has really taught me to truly appreciate the time with the people I love and that’s a big highlight for me.

højdepunkter fra 2017

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 5, 2018 - 14:06

A follow up on my New Years resolutions for 2017

Nytårsforsætter for bloggen

Knit / H&M Premium Quality, hat / H&M, pants / Calvin Klein, boots / Ecco

English further below

I starten af sidste år satte jeg 4 nytårsforsætter for bloggen, så jeg vil starte indlægget her med en opfølgning på de mål jeg havde for bloggen for et år siden. De fleste af jer kan nok ikke huske hvilke mål jeg dengang nedskrev, så I kan læse dem her, hvis de skal genopfriskes, og ellers nævner jeg dem overordnet nedenfor.

Blogge minimum 3 gange om ugen – 2016 var et travlt år hvor arbejde og studie tog meget tid fra bloggen. Derfor lavede jeg et mål om at få blogget meget mere i 2017. 3 gange om ugen er det dog langt fra blevet til hver uge.Dog har jeg været noget mere aktiv på bloggen i 2017, og især de sidste 3-4 måneder af året, er det gået godt med at få blogget regelmæssigt.

Begynde at lave vlogs – Denne kan jeg i princippet tjekke af listen. Begyndte dog først i rigtigt i december (bedre sent end aldrig) og 2 videoer/vlogs nåede det altså at blive til i 2017. Jeg skulle åbenbart lige i gang, men nu er jeg også klar til at lave meget mere af det.

Udvide mit netværk – Med min flytning til New York i februar, blev det lidt en udfordring for mig at vedligeholde og udvide mit netværk af bloggere i Danmark, og det blev selvfølgelig også sværere for mig at deltage i diverse blogger events. Alligevel synes jeg at jeg har klaret dette mål fint. Jeg har deltaget i alt hvad jeg kunne, de gange jeg har været i Danmark i løbet året og jeg har holdt kontakten med PR-bureauer og flere af de bloggere jeg kender. Desuden har jeg selv været mere opsøgende ift. netværk i New York, og har den vej igennem mødt andre influenter og deltaget i New York Fashionweek.

Få et pænere layout – Målet her er delvist nået, eftersom jeg har ændret nogle ting hist og her løbende. Jeg har blandt andet indsat ny header og oprettet en ny kategori i toppen af bloggen. Jeg valgte dog ikke at rykke min blog, da jeg helst vil undgå de kæmpe reklamesøjler. Jeg har dog stadig en hel del ting jeg gerne vil have lavet ved bloggens udseende.

Jeg vil den næste uge komme med mine mål og drømme for 2018, og så arbejder jeg på et indlæg med højdepunkterne fra 2017, som jeg glæder mig til at dele med jer.

new years resolutions for the blog

English / At the beginning of last year I set some New Years resolutions for the blog so I thought it was time to follow up on them now one year later. Back then I wrote them in Danish but I will share the topics down below and chat a bit about how I did.

Blog minimum 3 times a week – Going through a 2016 where work and education took up much of my time I didn’t blog very often, so I promised myself to change that in 2017. I must admit that there has been a lot of weeks where I didn’t blog three times a week but I’ve definetely done a lot better in 2017, especially the last 3-4 months of the year.

Start to vlog – I can now tick this one of my list eventhough I didn’t actually posted my first vlog until mid-December. Better late than never, right? At least now I feel like I have started and I’m more motivated than ever to continue vlogging. If you fancy checking out my vlogs, you can find my channel here

Expand my network – Eventhough I left for New York in February I have been trying to attend as many events as possible the times I have been in Denmark. I’ve also been keeping in touch with fellow bloggers and PR-agencies which I think is important because I knew I would come back to Denmark for a more permanent stay eventually. That said I also tried to eastablish a network in New York and even got to attend New York Fashionweek. Big highlight of the year!

Get a nicer layout – I definitely changed a few things here and there but still have a lot more that I wanna change. Things that I did change though, was my header and then I also added a new category on my blog.

In the next week’s time I’ll be sharing my goals and dreams for 2018 and I’m also currently working on a blog post about the highlights from 2017 which I look forward to share with you

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 28, 2017 - 22:21

My looks throughout 2017

mine outfits i 2017Byjenni outfits 2017new york outfits

English below

Med årets udgang kun få dage væk, er det traditionen tro blevet tid til en lille opsummering af mine outfits fra året der er gået. Størstedelen af mine outfit billeder dette år, er taget i New York. Faktisk er det første look ovenfor fra det indlæg i januar, hvor jeg offentliggjorde at jeg skulle til New York. Kan I huske det? Jeg snakkede blandt andet om at jeg endnu ikke vidste om mit ophold ville vare én eller 5 måneder, og ja, nu er det foreløbigt blevet til små 10 måneder. Selvom jeg nu er tilbage i Danmark, så føler jeg mig bestemt ikke færdig med New York (det er kun min bankkonto der gør det), men lad os se hvad tiden bringer. Jeg er i hvert fald spændt på hvad 2018 kommer til at byde på.

Mine favorit looks fra 2017 må være nr. 2, 8 og 10. Jeg er især vild med nr. 10 med matchende top og nederdel. Jeg havde det på, en af dagene under New York fashionweek, og kunne også sagtens finde på at iføre mig det til den københavnske modeuge til sommer. Har I nogle favorit looks ovenfor? Jeg vil elske at høre hvilke I er mest til.

English / when a yaer is coming to an end I have a tradition here on my blog for sharing the outfits I’ve been wearing throughout the year so here is an outfit recap from 2017. Most of my outfit pics from this year are shot in New York. Spending most of my 2017 in New York definitely make me miss the city. Eventhough I’m happy to be back in Denmark with my family and friends I definitely don’t feel that I’m done with New York (that’s only my bank account), but let’s see what happens. Another reason why I’m so excited to see what 2018 will bring.

My favorite looks from 2017 must be number 2, 8 and 10. Especially look number 10 with the matching skirt and top is a favorite. I wore it during New York Fashionweek and got a lot of compliments for it. Do you guys have any favorites from the looks above? would love to hear which outfits that you like better.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 17, 2016 - 23:15

My 2015 in outfits #2

Så får I endelig anden ombæring af mine outfits fra 2015. Denne gang har jeg samlet nogle af dem fra april til juli. Jeg tror at mine favoritter denne gang må være nr. 1 og nr. 3. To ret forskellige outfits, men jeg kan godt lide at det første er enkelt og business men stadig ret feminint (blondetoppen har de fineste detaljer). Jeg havde det på, da jeg skulle mødes og interviewe en virksomhed i forbindelse med en opgave. Dungareesne havde jeg på ud at spise sushi med en god veninde, og jeg synes de er perfekt til sådanne hverdagsstunder. Blondetoppen og Dungareesne er nogle af de tøj køb fra 2015 som jeg stadig er utroligt glad for. Hvilke outfits er jeres favoritter denne gang?

English recap / It’s time to share some more of my outfits from 2015. These are from April to July. My favorites are number 1 and 3. They are quite different. The first a little more stylish and sexy and the other one more sweet and playful, but I really like both styles. Which outfits are your favorites?

Skriv kommentar 4 Kommentarer
december 31, 2014 - 15:53

Mit år i outfits #2

Glædeligt nytår alle sammen. Tænkte jeg ville slutte året af med at smide endnu en gang outfits fra 2014 på bloggen. De er fra slut-sommer og frem her til december. Mine favoritter denne gang er nr. 1, 2 og 10. Hvilke er jeres favoritter?

Mit år har bl.a. budt på en rejse til New York i foråret og en tur til Paris i efteråret. Den ene var en studietur og den anden var en arbejdsrelateret tur, så ingen ferierejser i år. Min sommerferie blev spenderet i Danmark, og heldigvis havde vi jo en rigtig solrig sommer. Måske det bliver til en ferie i 2015, men pengene er små når man er på SU, så nu må vi se. I hvert fald ved jeg at 2015 byder på nye udfordringer, da jeg til sommer færdiggør min uddannelse som designteknolog. Jeg skal derfor finde ud af hvad jeg vil bagefter. Skal jeg læse videre? Skal jeg ud og arbejde? Eller skal jeg måske genoptage min pædagoguddannelse, som jeg var nået over halvvejs med, da jeg stoppede? Der er helt sikkert nogle vigtige og afgørende beslutninger der skal tages i 2015. Skal jeg blive boende i Herning, flytte til Århus eller måske til København? Allerhelst vil jeg gerne tilbage til Sjælland hvor min familie er. Jeg er meget spændt på hvad det nye år bringer, også for bloggens vedkommende. Tak fordi I har fulgt med i mine skriblerier, jeg glæder mig til at byde på endnu flere indlæg i 2015 <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Happy New Year everyone! I thought I would end the year with another round of outfits. My favorites this time are number 1, 2 and 10. Do you guys have a favorite this time?

My 2014 has offered a study trip to New York in the Spring and a work related trip to Paris in the fall. Both very interesting! I’m not sure which trips 2015 will bring yet but I know it’s going to be a year of changes and decision making. Next summer I finish my education as a design technologist so I’ll have to decide what to do afterwards. Maybe continue studying or find a nice job? I’m pretty excited to see what 2015 will bring. Thank you all for reading my blog. I look forward to another year full of outfits, new purchases and other great articles on the blog <3

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 29, 2014 - 20:43

Mit år i outfits #1

Nu hvor året er ved at rinde ud, synes jeg det var på sin plads at se tilbage på nogle af de outfits jeg har haft på gennem 2014. Og hold nu op hvor har det taget lang tid og sidde og kigge det hele igennem. Jeg har delt mine outfits op i to, så I ikke får alt for mange på en gang. Mine personlige favoritter er nr. 4, 12 og nr. 13. Har I nogle favoritter i blandt de ovenviste? Anden del kommer enten på onsdag eller først i det nye år.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Since we are almost through with 2014 I thought it would be suitable to look at some of the outfits I’ve been wearing throughout the year. I’ll show you the first part today. My personal favorites are number 4, 12 and 13. Do you guys have a favorite?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 2, 2014 - 19:00

Året der gik // outfits part II

Her får I anden omgang outfit billeder fra året der er gået. Jeg håber I alle havde et godt nytår. Jeg havde i hvert fald en rigtig hyggelig og festlig aften, omend jeg var lidt træt.

Sidst på sommeren var jeg jo 3 uger i USA og derfor er der også en del outfits derfra. Det er bare lidt sjovere at tage outfitbilleder sådanne steder med palmer, strand og pulserende liv i baggrunden – for slet ikke at tale om at få foreviget alt mit nye tøj der fra 😛 Desuden fik jeg derovre også farvet mit hår nogle tonere lysere, så en smule forandring er der da sket. Men ellers er det generelt ikke de vilde ændringer der sker med mit udseende i løbet af et år. Til gengæld har 2013 for mit vedkommende været et begivenhedsrigt år. Jeg har været mere på ferie end jeg ‘plejer’ og så har jeg for første gang været i USA og oplevet 2 af mine drømme destinationer – New York og Miami. Desuden er jeg i september startet på nyt studie og flyttet hjemmefra. Endda helt til Jylland! Big changes!!

Jeg vil bestemt gøre mit til at 2014 skal blive et lige så begivenhedsrigt år. Til foråret skal jeg til New York igen, så det bliver super skønt at kunne tilbringe lidt flere dage der ovre denne gang, og forhåbentlig få set noget af det vi ikke nåede sidst. Kan ikke vente med at se hvad året ellers bringer.

__________________________________________________________________________________________________________________

This is the second round of outfits from the past year. My look hasn’t changed that much although I had my hair colored a bit lighter. Eventhough my looks haven’t changed a lot, my life definitely has. I have for the first time in my life been to The united states and visited two of my dream destinations – New York and Miami. Furthermore I have started on a new and interesting education and I have moved far away from my family and loved ones. Big changes!! I hope that 2014 will turn out just as exciting. I already know by now that I’m going to New York this spring. Can’t wait to see what else 2014 has to offer.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 31, 2013 - 17:06

Året der gik // outfits part I

Tænkte at jeg ville slutte året af med nogle outfits fra 2013. Her får I første halvdel. Som I kan se så gik jeg i starten af året væk fra at have pandehår. Desuden gik jeg meget i sort og mørke farver generelt i løbet af vinteren. I sommers var jeg i Tyrkiet og derfor er der også en del outfit billeder der fra. På ferier render jeg generelt rigtigt meget i lette kjoler og nederdele.

Noget af det jeg har haft på flest gange i år må være min Moss Copenhagen buksedragt og min nederdel fra Saint Tropez, og så har jeg været (og er stadig) super glad for mine sorte Dr. Denim solitaire jeans. Dem går man aldrig galt i byen med.

Nu vil jeg lukke min computer ned og se at få klædt om. Ved ikke helt hvad jeg skal tage på endnu. Overvejer lidt outfit 3 i række 2, bare i en vinter edition med nylonstrømper og støvler, Anden omgang outfits fra 2013 får I først i det nye år. Vi blogges ved i 2014 <3

_________________________________________________________________________________________________________________

I think it’s appropriate to finish this year by posting some of my outfits from 2013. This is first half. The second round I will show you next year 😉 Part one includes a lot of dark colors from the winter but I’m showing legs on many of the summer pictures though, as I was in Turkey this summer. I must say that my Moss Copenhagen jumpsuit is one of those items a have been wearing quite a lot this year.

Thank you guys for reading my blog. See U in 2014 <3

Skriv kommentar 2 Kommentarer
december 29, 2013 - 17:41

Året der gik // Opskrifter

Jeg tænkte at da jeg relativt ofte poster en opskrift imellem alle modeindlæggene, og at året er ved at gå på hæld, at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg har samlet nogle af de bedste opskrifter fra 2013. Som altid, har jeg bagt mange cupcakes, men det er dog også blevet til andre slags kager og noget lækkert mad.

Bl.a. blev det til et indlæg, hvor jeg viste hvordan man laver to-farvet frosting til sine kager. I kan finde det her. Og så har jeg i løbet af sommeren spist masser af skyr med frisk frugt til morgenmad, men også med kogte hindbær og vanille, hvilket gør måltidet helt dessert agtigt.

En ting har jeg lavet en del gange i år, og som jeg bl.a. nyder på min rugbrødsmad, er mine velsmagende vegetarfrikadeller med gulerod. Desuden har jeg lavet cupcakes med chokolade skildpadder inden i, whoopie pies med citron creme, samt dadelkugler.

Min absolutte favorit i år må jeg tilegne mine lækre vegetarburgere, med hjemmelavede fritter og hjemmelavet ketchup, som I i øvrigt også kan finde opskriften på her på bloggen.

Hvis I har lyst til noget nemt og lækkert, er det helt sikkert disse nemme scones I skal kaste jer over. Opskrften består stort set kun af basis ingredienser, som de fleste har hjemme i køkkenskabet. En anden nem opskrift og den mest populære opskrift her på bloggen er chokorug bollerne. Dem kan I finde opskriften på her. Til slut får I lige opskriften på cupcakes med en ganske lækker citron frosting.

Håber I kan bruge nogle af opskrifterne. I kan i hvert fald finde endnu flere ved enten at klikke på ‘opskrifter’ oppe i menu-linjen, eller ved at klikke på billedet ovenfor. God fornøjelse med bagningen og kokkereringen i det nye år 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram