Kategoriarkiv: Tilbageblik

januar 17, 2016 - 23:15

My 2015 in outfits #2

Så får I endelig anden ombæring af mine outfits fra 2015. Denne gang har jeg samlet nogle af dem fra april til juli. Jeg tror at mine favoritter denne gang må være nr. 1 og nr. 3. To ret forskellige outfits, men jeg kan godt lide at det første er enkelt og business men stadig ret feminint (blondetoppen har de fineste detaljer). Jeg havde det på, da jeg skulle mødes og interviewe en virksomhed i forbindelse med en opgave. Dungareesne havde jeg på ud at spise sushi med en god veninde, og jeg synes de er perfekt til sådanne hverdagsstunder. Blondetoppen og Dungareesne er nogle af de tøj køb fra 2015 som jeg stadig er utroligt glad for. Hvilke outfits er jeres favoritter denne gang?

English recap / It’s time to share some more of my outfits from 2015. These are from April to July. My favorites are number 1 and 3. They are quite different. The first a little more stylish and sexy and the other one more sweet and playful, but I really like both styles. Which outfits are your favorites?

Skriv kommentar 4 Kommentarer
december 31, 2014 - 15:53

Mit år i outfits #2

Glædeligt nytår alle sammen. Tænkte jeg ville slutte året af med at smide endnu en gang outfits fra 2014 på bloggen. De er fra slut-sommer og frem her til december. Mine favoritter denne gang er nr. 1, 2 og 10. Hvilke er jeres favoritter?

Mit år har bl.a. budt på en rejse til New York i foråret og en tur til Paris i efteråret. Den ene var en studietur og den anden var en arbejdsrelateret tur, så ingen ferierejser i år. Min sommerferie blev spenderet i Danmark, og heldigvis havde vi jo en rigtig solrig sommer. Måske det bliver til en ferie i 2015, men pengene er små når man er på SU, så nu må vi se. I hvert fald ved jeg at 2015 byder på nye udfordringer, da jeg til sommer færdiggør min uddannelse som designteknolog. Jeg skal derfor finde ud af hvad jeg vil bagefter. Skal jeg læse videre? Skal jeg ud og arbejde? Eller skal jeg måske genoptage min pædagoguddannelse, som jeg var nået over halvvejs med, da jeg stoppede? Der er helt sikkert nogle vigtige og afgørende beslutninger der skal tages i 2015. Skal jeg blive boende i Herning, flytte til Århus eller måske til København? Allerhelst vil jeg gerne tilbage til Sjælland hvor min familie er. Jeg er meget spændt på hvad det nye år bringer, også for bloggens vedkommende. Tak fordi I har fulgt med i mine skriblerier, jeg glæder mig til at byde på endnu flere indlæg i 2015 <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Happy New Year everyone! I thought I would end the year with another round of outfits. My favorites this time are number 1, 2 and 10. Do you guys have a favorite this time?

My 2014 has offered a study trip to New York in the Spring and a work related trip to Paris in the fall. Both very interesting! I’m not sure which trips 2015 will bring yet but I know it’s going to be a year of changes and decision making. Next summer I finish my education as a design technologist so I’ll have to decide what to do afterwards. Maybe continue studying or find a nice job? I’m pretty excited to see what 2015 will bring. Thank you all for reading my blog. I look forward to another year full of outfits, new purchases and other great articles on the blog <3

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 29, 2014 - 20:43

Mit år i outfits #1

Nu hvor året er ved at rinde ud, synes jeg det var på sin plads at se tilbage på nogle af de outfits jeg har haft på gennem 2014. Og hold nu op hvor har det taget lang tid og sidde og kigge det hele igennem. Jeg har delt mine outfits op i to, så I ikke får alt for mange på en gang. Mine personlige favoritter er nr. 4, 12 og nr. 13. Har I nogle favoritter i blandt de ovenviste? Anden del kommer enten på onsdag eller først i det nye år.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Since we are almost through with 2014 I thought it would be suitable to look at some of the outfits I’ve been wearing throughout the year. I’ll show you the first part today. My personal favorites are number 4, 12 and 13. Do you guys have a favorite?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 2, 2014 - 19:00

Året der gik // outfits part II

Her får I anden omgang outfit billeder fra året der er gået. Jeg håber I alle havde et godt nytår. Jeg havde i hvert fald en rigtig hyggelig og festlig aften, omend jeg var lidt træt.

Sidst på sommeren var jeg jo 3 uger i USA og derfor er der også en del outfits derfra. Det er bare lidt sjovere at tage outfitbilleder sådanne steder med palmer, strand og pulserende liv i baggrunden – for slet ikke at tale om at få foreviget alt mit nye tøj der fra 😛 Desuden fik jeg derovre også farvet mit hår nogle tonere lysere, så en smule forandring er der da sket. Men ellers er det generelt ikke de vilde ændringer der sker med mit udseende i løbet af et år. Til gengæld har 2013 for mit vedkommende været et begivenhedsrigt år. Jeg har været mere på ferie end jeg ‘plejer’ og så har jeg for første gang været i USA og oplevet 2 af mine drømme destinationer – New York og Miami. Desuden er jeg i september startet på nyt studie og flyttet hjemmefra. Endda helt til Jylland! Big changes!!

Jeg vil bestemt gøre mit til at 2014 skal blive et lige så begivenhedsrigt år. Til foråret skal jeg til New York igen, så det bliver super skønt at kunne tilbringe lidt flere dage der ovre denne gang, og forhåbentlig få set noget af det vi ikke nåede sidst. Kan ikke vente med at se hvad året ellers bringer.

__________________________________________________________________________________________________________________

This is the second round of outfits from the past year. My look hasn’t changed that much although I had my hair colored a bit lighter. Eventhough my looks haven’t changed a lot, my life definitely has. I have for the first time in my life been to The united states and visited two of my dream destinations – New York and Miami. Furthermore I have started on a new and interesting education and I have moved far away from my family and loved ones. Big changes!! I hope that 2014 will turn out just as exciting. I already know by now that I’m going to New York this spring. Can’t wait to see what else 2014 has to offer.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 31, 2013 - 17:06

Året der gik // outfits part I

Tænkte at jeg ville slutte året af med nogle outfits fra 2013. Her får I første halvdel. Som I kan se så gik jeg i starten af året væk fra at have pandehår. Desuden gik jeg meget i sort og mørke farver generelt i løbet af vinteren. I sommers var jeg i Tyrkiet og derfor er der også en del outfit billeder der fra. På ferier render jeg generelt rigtigt meget i lette kjoler og nederdele.

Noget af det jeg har haft på flest gange i år må være min Moss Copenhagen buksedragt og min nederdel fra Saint Tropez, og så har jeg været (og er stadig) super glad for mine sorte Dr. Denim solitaire jeans. Dem går man aldrig galt i byen med.

Nu vil jeg lukke min computer ned og se at få klædt om. Ved ikke helt hvad jeg skal tage på endnu. Overvejer lidt outfit 3 i række 2, bare i en vinter edition med nylonstrømper og støvler, Anden omgang outfits fra 2013 får I først i det nye år. Vi blogges ved i 2014 <3

_________________________________________________________________________________________________________________

I think it’s appropriate to finish this year by posting some of my outfits from 2013. This is first half. The second round I will show you next year 😉 Part one includes a lot of dark colors from the winter but I’m showing legs on many of the summer pictures though, as I was in Turkey this summer. I must say that my Moss Copenhagen jumpsuit is one of those items a have been wearing quite a lot this year.

Thank you guys for reading my blog. See U in 2014 <3

Skriv kommentar 2 Kommentarer
december 29, 2013 - 17:41

Året der gik // Opskrifter

Jeg tænkte at da jeg relativt ofte poster en opskrift imellem alle modeindlæggene, og at året er ved at gå på hæld, at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg har samlet nogle af de bedste opskrifter fra 2013. Som altid, har jeg bagt mange cupcakes, men det er dog også blevet til andre slags kager og noget lækkert mad.

Bl.a. blev det til et indlæg, hvor jeg viste hvordan man laver to-farvet frosting til sine kager. I kan finde det her. Og så har jeg i løbet af sommeren spist masser af skyr med frisk frugt til morgenmad, men også med kogte hindbær og vanille, hvilket gør måltidet helt dessert agtigt.

En ting har jeg lavet en del gange i år, og som jeg bl.a. nyder på min rugbrødsmad, er mine velsmagende vegetarfrikadeller med gulerod. Desuden har jeg lavet cupcakes med chokolade skildpadder inden i, whoopie pies med citron creme, samt dadelkugler.

Min absolutte favorit i år må jeg tilegne mine lækre vegetarburgere, med hjemmelavede fritter og hjemmelavet ketchup, som I i øvrigt også kan finde opskriften på her på bloggen.

Hvis I har lyst til noget nemt og lækkert, er det helt sikkert disse nemme scones I skal kaste jer over. Opskrften består stort set kun af basis ingredienser, som de fleste har hjemme i køkkenskabet. En anden nem opskrift og den mest populære opskrift her på bloggen er chokorug bollerne. Dem kan I finde opskriften på her. Til slut får I lige opskriften på cupcakes med en ganske lækker citron frosting.

Håber I kan bruge nogle af opskrifterne. I kan i hvert fald finde endnu flere ved enten at klikke på ‘opskrifter’ oppe i menu-linjen, eller ved at klikke på billedet ovenfor. God fornøjelse med bagningen og kokkereringen i det nye år 🙂

Skriv kommentar 2 Kommentarer
december 21, 2013 - 18:23

Tilbageblik på december 2012

Så er tiden kommet hvor jeg ser tilbage på december et år tilbage. I december sidste år havde jeg pandehår. Kan godt savne det en gang i mellem. Til gengæld savner jeg ikke det at skulle holde og pleje det haha. Det meste af december havde jeg glimmer-jule-rubinrøde negle. Desuden fik jeg her inde på bloggen deklareret min kærlighed til Krispy Kreme doughnuts. Fik spist min ration, da jeg måneden forinden var i London, og desuden fik jeg også spist en hel del af dem, da jeg i sommers var i Miami. Det er jo med at få fat i dem når det er muligt 😉

Sidste december ville jeg bestemt ikke have haft noget i mod at iføre mig pels, paillet leggings og gun taske. Fik dog ingen af disse sager af julemandan. Til gengæld lå der bl.a. lækre læder luffer under træet den 24. Både gaveindpakning og gaveudpakning var dicipliner der blev udøvet meget den måned. Elsker mine forældres tykke ruller gavepapir, som de har haft i årevis. Det minder mig om julemandens værksted hehe. Et review af mit Amika krøllejern blev det også til. Må sige jeg stadig er super glad og tilfreds med det. Det kan hurtigt rede en dårlig hårdag eller bringe lidt liv i lokkerne. Og selvfølgelig blev der da bagt jule småkager sidste december. Dog er det min far der må tage credit for finskbrødene og de virkeligt lækre vanillekranse, med mandler i.

December sidste år var også måneden hvor jeg delte mine yndlings hårprodukter med jer, som faktisk er latterligt simple og billige. Desuden kiggede jeg tilbage på mine outfits fra året der var gået, hvilket altid er sjovt at se tilbage på. I kan finde indlægget her. Jeg tænker jeg vil lave sådan et igen i år 🙂 Og hvis I mangler inspiration til ønskesedlen, kan I finde mine juleønsker fra sidste år lige her. Hvis I har lyst til at kigge tilbage på de andre indlæg fra et år tilbage, kan I klikke her.

God lørdag aften alle sammen

Skriv kommentar 0 Kommentarer
november 30, 2013 - 10:57

Tilbageblik på november 2012

Tid til at kigge tilbage på november sidste år. Vi kan vist lige nå det inden måneden rinder ud. Bl.a købte jeg disse støvler for et år siden, og jeg er stadig super glad for dem. De er gode både til hverdag og fest. Var også ude og spise lækker sushi med søde piger, og så har jeg fået foreviget lidt outfits.I november sidste år var jeg også i London med min søster og mine forældre. Det var en super hyggelig tur med bl.a. frozen yoghurt og shopping. Nåede også at stå i kø til Margiela for H&M kollektionen, men køen var så lang at jeg desværre ikke kunne nå ind og shoppe, hvis jeg gerne ville nå mit fly hjem til Danmark. Ærgrer mig stadig over at jeg ikke fik fat i ankelstøvlerne og paillet bukserne.I London var shopping centre og gader fuldt pyntet op til jul, og det hele var bare lige en tand mere idyllisk og hyggeligt. Til gengæld mindede vejret ikke om jul og vinter. Den ene dag gik vi uden jakker. På vej til Oxfordstreet kom vi forbi den smukkeste park fyldt med efterårets farver, og egern overalt selvfølgelig. En ting man næsten skal opleve i London er musicals. Vi var inde og se “We will Rock You”. I kan læse mit review her.Victoria’s secret skulle vi også i nu vi var i London. Man bliver dog lidt nærrig når man kender priserne på deres undertøj i USA, så det blev kun til lidt fine trusser. Men til gengæld er de også super behagelige. Primark er også et must når jeg er i London. Foruden en masse julegaver røg disse bløde uld sokker også med hjem der fra. Og så havde jeg en lidt underlig ting med hjem fra London også. Nemlig renseribøjler. Nok kan de købes mange steder her hjemme. Bl.a i Søstrene Grene. Men vi gik ind på et renseri derovre og købte dem til 10 pence stykket. Det er altså lige under 1 kr. pr. bøjle. Bøjlerne er helt nye, og vi kunne købe så mange vi ville.

Hvis I har lyst til at se mere til hvad der skete et år tilbage, bl.a nogle af alle mine London køb, det hotel vi boede på, min London shoppingliste eller et review af et ebay køb jeg gjorde mig sidste år, så kan I klikke her.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 25, 2013 - 15:06

Tilbageblik på oktober 2012

Så er det igen blevet tid til det obligatoriske tilbagebliksindlæg. Denne gang kigger jeg tilbage på oktober et år tilbage. I oktober sidste år lavede jeg mit første ‘kig i garderoben’ indlæg, hvor I fik et lille kig ind i min veninde Johannes garderobe. Den bød bl.a. på nogle super fede sko og en pels til meget billige penge. I kan finde hele indlægget her. Og selvfølgelig er vi heller ikke gået bagningens tegn forbi – bagte nemlig lækre hindbær cupcakes. Opskriften kan I finde lige her.I oktober et år tilbage bookede jeg sammen med mine forældre og min søster en rejse til London. Desværre skal jeg ingen steder i år, da SU’en ikke lige rækker, og ja så kniber det også med at finde tid til det midt i studierne. Oreo cupcakes fik jeg også endelig prøvet. Opskriften på dem kan I finde ved at klikke her. Og så fik jeg også købt mig den lækreste og blødeste angora strik i H&M. Hele 70% angora indeholder ulddyret. Har slet ikke fået brugt den endnu dette efterår, men er så småt begyndt at hive striktrøjerne ud af skabet, så mon ikke den snart får lov at komme på. Et lille DIY projekt fik jeg også kastet mig ud i. Super nemt egentlig, men synes det er en fin detalje til håret. I kan finde min guide til det her.

Hvis I har lyst til at se mere fra oktober sidste år, kan I gøre det ved at klikke her.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 21, 2013 - 12:39

Looking back at September 2012

Så er det blevet tid til at se tilbage på september sidste år.

I September sidste år bagte jeg en del, som jeg plejer. Fik bl.a lavet mig nogle lækre og meget nemme drop scones, som mest af alt minder om små pandekager. Perfekt når du lige har lyst til noget lækkert. Find opskriften her. Sjovt nok købte jeg samme måned et fint skilt med et billede af en cupcake. Synes den passede så godt til mig, da jeg jo elsker at bage cupcakes. Jeg har ikke helt fundet ud af hvor jeg vil have det hængende i min nye lejlighed endnu. I september fik jeg også klikket lidt nyt hjem til efterårsgarderoben fra Asos og Pieces.

Desuden bagte jeg nogle lækre cookies med hvid chokolade og rabarber fra haven. September er nok den sidste måned hvor rabarberne kan bruges, men lækre blev de. Find opskriften på dem her. Og så var september også den måned hvor jeg tog i sommerhus med nogle søde piger og bare hyggede. Savner det så meget. Og så fik jeg da også eksperimenteret lidt med neglelak og glimmer, og lavet mig nogle fine efterårs negle.

Må sige at september er den måned hvor outfittene skifter fra bare ben og sandaler til lange bukser, srik og strømpebukser. Dette kommer også til syne i mine outfits fra denne måned et år tilbage. Lige pludselig er temperaturene bare vendt med ét, og så er det efterår. Ligesom nu. De sidste par dage har jeg virkelig kunne mærke at temperaturene er faldet. Gik endda så langt som til at have halstørklæde på forleden.

Hvis I har lyst til at se flere outfits fra september 2012 eller se flere af de items jeg cravede den måned, så kan I gøre det ved at klikke her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Side 1 af 3123
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram