Kategoriarkiv: mad

juli 24, 2015 - 14:46

Slow mornings

I dag er bare en af de dage hvor jeg ikke skal nå noget. Jeg har derfor også taget mig god tid til at lave en sund og lækker morgenmad, og bare siddet med min kalender og computer og ordnet aftaler. Müslien er efterhånden en af mine favoritter, fordi den smager skønt, og er så nem at lave. Jeg har netop lagt opskriften op her. Jeg står faktisk med det ene ben ude af døren, skal nemlig hjem til noget familie og grille om lidt. Vi blogges ved <3

English recap / I love those mornings where I have no plans at all. I’m terrible at waking up early so I really enjoy these slow mornings where I have time to make myself a healthy and solid breakfast meal. The granola is super easy to make and I always make a big portion so I can just add some to my yogurt each morning.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 14, 2015 - 15:39

My instagram lately

Det er efterhånden længe siden jeg er kommet med en lille opdatering fra Instagram, så her får I lidt billeder fra den seneste tid. Faktisk har jeg været rigtig slem til at opdatere her inde på det seneste, men jeg lover at det ændrer sig så snart jeg har afleveret min opgave.

  1.  Har så sent som i dag skudt billeder af min blogger-veninde Katrine Mørk, til et indlæg som kommer på bloggen snart.
  2.  Har bagt meget lækker snickerskage med instrukser fra selvsamme person. I kan finde opskriften her. Ps. kagen er både gluten-og ægfri, og helt utrolig nem at lave.
  3. Et lille selfie (slipper vi nogensinde af med dem) inden den stod på sushi hygge på Yutaka i Herning
  4. Et gruppe-selfie inden bytur. Sådan nogle er næsten obligatoriske inden byture, right?
  5. Jordbær der smagte af noget. Endelig tegn på forår.
  6. I Tivoli og se Dirty Dancing med mine to skønne søstre
  7. Når jeg er hos mine forældre hiver jeg ofte deres vaffeljern frem og laver sunde vafler til morgenmad. Mums!
  8. Katrine og jeg lavede den lækreste risotto med porrer, spinat og bacon.
  9. Jeg spiser for det meste skyr til morgenmad, men en gang imellem laver jeg mig en omelet til lidt afveksling, og denne med spinat, og avocado til er ret god.
Hvis I har lyst til at følge lidt med på Instagram også, så hedder jeg byjennip derinde. De næste dage kommer jeg i hvert fald nok til at opdatere lidt fra København. Jeg sidder nemlig i toget på vej dertil nu sammen med Katrine, som jeg skal ud og shoppe med i morgen.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 2, 2015 - 15:08

My kind of fastfood

I går havde jeg en dag hvor jeg absolut ingen planer havde, så det endte med sushi hjemme på sofaen og The Devil wears Prada på tv’et. Som nogle af jer måske ved, så er jeg ikke så glad for kød, og jeg kan slet ikke lide hakket oksekød, så I kan nok regne ud at mine tømmermændsdage sjældent ender på Mac D. Faktisk spiste jeg for første gang i nok 8 år en hotdog til et event her under modeugen i januar. Det var en gourmet hotdog hvor fyldet i pølserne var hjemmelavet. Det krævede lige noget overtalelse fra egen side, men den smagte faktisk rigtigt lækkert. Dog falder mit valg altid på sushi, når jeg skal have fast food, og Sushimania i Herning er et af de bedste sushisteder jeg kender. Spicy veggie og Garlic salmon er mine favoritter.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Yesterday I ended on the couch with sushi and The Devil wears Prada. I dont like much meat and therefore don’t eat burgers, so I tend to buy sushi when I crave fastfood. 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 23, 2015 - 09:13

Sunde pandekager med hindbær

De sunde pandekager må være noget af den mest ombloggede spise for tiden. Der er næsten ikke den modeblogger jeg ikke har set komme med sit bud på de sunde pandekager. Jeg har da også selv postet en opskrift på sunde pandekager tidligere. De er super nemme at lave, og så mætter de godt, så jeg forstår jo godt de er så populære. Jeg er næsten blevet afhængig af at spise dem til morgenmad inden træning, men de egner sig også ganske fortrinligt til en snack i løbet af eftermiddagen.

Til to pandekager skal du blot bruge et æg, som røres sammen med en passende mængde havregryn med en gaffel. Pandekagedejen kommes på en pandekagepande (evt. med en lille smule olie), og steges ved middel varme et par minutter på hver side. Imens de steges, koges vand i en elkedel, som hældes over de frosne hindbær i en skål. Der hakkes en smule mørk chokolade (min 70%) og 4 mandler. Vandet hældes fra hinbærene, som blandes med vanille fra en halv vanillestang eller nogle dråber stevia.

Pandekagerne anrettes på tallerkenen med enten skyr eller græsk yoghurt, hindbærsnask samt de hakkede nødder og chokolade.

Lad mig gerne vide hvordan de bliver hvis I prøver dem, og kom også gerne med jeres version af de sunde pandekager. Det er altid rart med lidt variation jo 🙂

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 12, 2015 - 20:33

Brunch på Wulff & Konstali

Nu til nok et af de mest foto dokumenterede brunch steder i landet. Som jeg nævnte tidligere var min søster og jeg på Wulff & Konstali for at prøve deres populære brunch, og vi blev da heller ikke skuffede. Jeg beklager den ringe kvalitet af billederne, men de blev lige hapset med fonen. Vi tog hen på den W+K på Lergravsvej (super nemt med metro), da det kun er i den på Lergravsvej de serverer brunch. Først var vi ved at tro vi var gået forkert. W+K ligger meget øde. Der er lidt store bygninger, og wupti i en anden stor bygning, ligger lille Wulff & Konstali – lige ved siden af fitness centret.

Stedet er super hyggeligt indrettet, og der er varmelamper, bænke og tæpper udenfor, man kan benytte mens man venter på bord. Det er ikke muligt på forhånd at reservere bord, så man skal være forberedt på lidt ventetid. Vi fik at vide at vi skulle vente en halv time, så vi gik hen og skød outfit billeder imens. Da vi et kvarter senere kom tilbage, havde de ‘glemt’ os. Der var åbenbart hurtigt blevet et bord ledigt, mens vi var væk, og derfor havde de givet andre pladsen. Meget venligt fik dog hver en kaffe at vente på.

Man kan på W+K selv sammensætte sin brunch menu af enten fem eller 7 små retter. Det svære var virkelig at begrænse sig, for man ville gerne prøve det hele, og vi fandt også ud af at 5 retter til hver havde været rigeligt. Vi var begge så mætte at vi fik vores snegl og croissant med hjem i en papirspose.

Mine personlige favoritter var helt sikkert det ristede rugbrød med choko-pålæg, kakao-vaflen og det stegte bacon, men den røgede laks med persille creme, som min søster fik, kan virkelig også anbefales. Jeg må indrømme at jeg synes det er en virkelig lækker brunch, og et lækkert koncept de har, og selvom der er så mange brunch steder at prøve, så må W+K alligevel være en jeg skal tilbage til, om ikke andet, så for at prøve nogle af de andre brunch ting på kortet.

Skriv kommentar 6 Kommentarer
januar 8, 2015 - 19:46

Julegave / skiferplader

Jeg havde jo ønsket mig nogle skiferplader i julegave, og jeg var så heldig at få 6 stk af mine forældre. Jeg synes de er ret fine at servere mad og især dessert på. I går serverede jeg både avocado/hytteost madder til frokost og Brændende Kærlighed ala Jenni til aften. Meals for one! Den brændende kærlighed var altså rigtigt lækker, omend en smule utraditionel. Til kartoffelmosen havde jeg bare tilføjet frisk persille,og serveret med bløde løg og stegt bacon til. Skiferpladerne er købt hos nordhjem.dk og jeg tror det er det billigste sted jeg har set skiferplader ind til nu. 35 kr. stykket og fragten var også ret billig. I kan finde dem her, hvis det har interesse. Jeg mener dog også de fås til rimelig overkommelige priser i Inspiration.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I got these beautiful and rustic slate plates for Christmas. I think they are very suitable for serving desserts and other dishes. They are actually quite inexpensive too. Can’t wait to serve food for my guests now.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 41234
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram