Kategoriarkiv: Interviews

maj 17, 2015 - 11:34

10 minutter med Katrine Mørk

Jeg har taget en lille snak med min gode veninde og blogger Katrine fra katrinemork.com. Jeg beundrer selv det gennemførte visuelle udtryk hun formår at have på sin blog, og som veninde beundrer jeg at hun er så åben og lattermild som hun er. Man kommer virkelig altid til at grine i Katrines selskab.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge tilbage da jeg gik på HF. Jeg boede sammen med min veninde Mie [læs: MieDina] og vi kom til at snakke om at det kunne være sjovt at starte hver vores blog. Det var faktisk Mie der fik overtalt mig, og eftersom vi boede sammen havde vi hele tiden hinanden til at tage outfit billeder og sparre med omkring bloggen.

Beskriv din stil med tre ord

Minimalistisk, sporty og farveneutral beskriver det vist meget godt.

Hvad kan du bedst lide at blogge om?

Selvfølgelig om mode generelt, men især om mine nye køb, personlig stil og ting jeg godt kunne tænke mig. Det er desuden også den type indlæg jeg selv bedst kan lide at læse hos andre.

Hvilke trends går du efter denne sæson?

Jeg går egentlig ikke så meget op i trends og jeg synes det er vigtigt at man ikke direkte går efter en trend bare fordi den er in. F.eks. ville jeg aldrig købe et par flare pants, da jeg ved de ikke vil klæde mig. Noget jeg dog går efter denne sæson er hvidt. striber og sneaks.

Har du et godt råd til nye bloggere?

Først og fremmest så synes jeg det er vigtigt at være sig selv og selv at kunne stå inde for det man laver. Jeg har på et tidspunkt lavet et indlæg, som hedder 10 tips for new bloggers. I kan finde det her.

Hvad er dit seneste køb?

Mit seneste køb er en togbillet til Odense, som jeg har købt så sent som i dag. Skal det være lidt mere relevant for bloggen så må det være en rød- og hvid stribet bluse fra Cos, en hvid sommerkjole fra Monki og en øjenskygge palette fra Urban Decay, som jeg længe har haft kig på.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
september 26, 2012 - 15:05

Preview: Interview med Johanne

For snart et par uger siden, var jeg hjemme hos min veninde Johanne for at lave et lille interview med hende, til bloggen. Jeg havde nemlig spurgt hende om hun havde lyst til at vise sit klædeskab frem og dele nogle af sine lækre køb med jer. Jeg elsker altid selv de artikler i modemagasinerne hvor man får et kig ind i en modebevidst persons garderobe.

Hvorfor mine tanker faldt på Johanne, er pga. hendes selvsikkerhed og den måde hun tør udforske moden på. Hun er ikke bange for at prøve nye trends af, men samtidig har hun fundet sin stil, som hun beskriver med de tre e’er; eksklusiv, elegant og edgy. Jeg beundrer meget hendes måde at bære tøjet på – hun er den pige der kan hoppe i et par vovede tårnhøje hæle og stadig være fuldstændig nede på jorden.

‘Artiklen’ med Johanne får I en af dagene. Her er blot et lille preview på hvad I har vente. Og I kan godt glæde jer til at få et kig ind i hendes klædeskab – foruden god stil indeholder det også en masse gode kup, lækre accesories og shopping anbefalinger…

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram