Kategoriarkiv: Tøj

juli 10, 2015 - 12:43

Unpacking my closet

Efter jeg er flyttet er jeg så småt ved at være på plads. Jeg mangler dog stadig at pakke tre store poser tøj og en kasse sko ud, og jeg glæder mig faktisk til en dag bare at gå og hygge mig med at pakke det sidste ud og hænge på bøjler. Og måske endda farvekoordinere det. På søndag har jeg ingen planer, udover træning, så tror jeg vil gå og hygge mig med det der. I aften skal jeg til housewarming hos min søster, som lige er flyttet ud i en hyggelig lejlighed på Amager, og i morgen står den på fødselsdags-/farvel fest for min kusine, som rejser et halvt år til Vietnam. Har I nogle spændende planer for weekenden?

English recap / I still have a few things to unpack since I moved. That includes three big bags of clothes and a box of shoes. Looking forward to unpack it so it can get a little easier for me to choose outfits in the mornings. On Sunday I will have plenty of time to unpack the last things but today I’m going to my sister’s housewarming and tomorrow I’m attending my cousin’s farewell party before she leaves for Vietnam. Do you have any plans for the weekend?

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 25, 2015 - 10:02

My Birthday wishes

My birthday wishes

1. Royal Copenhagen hvidriflet morgenmadsskåle / 2. armbånd med Fatimas hånd fra Black Design / 3. stråhat fra Magasin / 4. nude neglelak fra MAC / 5. gennemsigtige hårelastikker fra Blax / 6. rød læbestift fra MAC / 7. stribet kjole fra Vila

Jeg har snart fødselsdag, og nogle af de ting der er på min liste i år er disse fine sager, som I kan se ovenfor. Især armbåndet synes jeg er så fint. Kjolen overvejer jeg at købe selv hvis ikke jeg får den i fødselsdagsgave. Som I sikkert har bemærket så er det tyndt med opdateringerne her inde for tiden, og det er stadig fordi jeg skriver opgave. Heldigvis skal den snart afleveres, men nøj hvor kunne jeg godt bruge et par ekstra dage alligevel. Kender I det? Jeg har været så meget i vildrede ift. min opgave, og har først sent i forløbet fået min problemformulering endeligt godkendt, så jeg knokler der ud af, med at få lavet noget der bare er nogenlunde nu. Jeg er meget nervøs for at det ikke bliver godt, for hvor er det øv at aflevere noget man ikke selv er tilfreds med, men jeg er nødt til at slå koldt vand i blodet, og tage det som det kommer. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne blogge ordentligt igen, med god samvittighed.

Har I forresten set at H&M’s næste design samarbejde bliver med Balmain? Jeg blev helt glad da jeg læste det, er så spændt på den kollektion! Jeg synes at de sidste kollektioner fra Isabel Marant og Alexander Wang har været en smule kedelige, så jeg glæder mig til noget mere ekstravagant nu.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 14, 2014 - 18:11

H&M wanties

H&M wanties

links to products:     Black skirt / white lace top / sandals / short white top / ankle boots / kimono / jersey top 

Jeg sad forleden og fandt lidt forskellige sager inde på H&M’s hjemmeside, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at eje. En af tingene er faktisk allerede på vej til mig, kan I gætte hvilken? Og flere af dem kommer måske også hjem og bo hos mig når jeg har luret nærmere på dem i forretningen. Skal i hvert fald ned og prøve de blå sandaler. De ser ud til at have en rigtigt god højde, så man kan holde ud at have dem på en hel aften eller arbejdsdag. Er der noget af det I ikke kan leve uden?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve found a few items at H&M that I wouldn’t mind having in my closet this summer. I’ve actually already bought one of the above items. Can you guess which one? And maybe I will add more of the items when I have been to the store trying it on. I definitely have to try on the blue sandals. They look as if they have the perfect hight for a whole night out. Anything you can’t live without?

Skriv kommentar 4 Kommentarer
juli 8, 2013 - 12:17

Primark hos Asos

Har I set at det britiske high street mærke Primark nu forhandles hos Asos? Jeg opdagede her den anden dag, og det virker til at være lige så billigt som i Primarks fysiske butikker. Den grønne sporty kjole koster f.eks. kun £6 og denimskjorten, som jeg iøvrigt er ret vild med, koster hvad der svarer til lige under 90 kr. Hvis ikke det var fordi jeg havde shoppestop og meget snart skal til USA, så havde jeg klikket denimskjorten hjem. Jeg har en mørkere en, men en lys ville være perfekt til hvide blonde nederdele og små shorts her om sommeren. I kan finde Primarks tøj her, hvor de har tøj til både mænd og kvinder.

Et af mine outfits er forresten blevet udvalgt til dagens outfit på firsthand.dks facebookside. Hvor er det skønt altså 🙂

 

Skriv kommentar 4 Kommentarer
maj 16, 2013 - 14:13

Birthday wishes

Birthday wishes

1. pullover // 2. Moss Copenhagen ring // 3. Moss Copenhagen briefs // 4. Ciaté caviar manicure sæt // 5. Margit Brandt globus // 6. Dokumentarfilmen The September Issue // 7. Gun print leggings // 8. Moss Copenhagen Cap // 9. Ciaté neglelak i farven Big Yellow Taxi // 10. &other stories læder sandaler

Jeg har jo ret snart fødselsdag, så derfor har jeg samlet mine ønsker i en collage ovenfor. Så kan det evt. også give lidt inspiration til jer andre der skal finde på ønsker 🙂 Især fjer ringen fra Moss tænker jeg ville være rigtig fin på min finger. Og The September Issue må jeg altså også bare eje. Har aldrig fået set den, og den ser ud til at være rimelig svær at opdrive her hjemme. Hvis ikke jeg får den til min fødselsdag, ryger den nok på shoppinglisten til USA. Og så må jeg sige at jeg er hoppet med på den gule bølge – altså jeg er ikke klar til at gå all in på gul, men nogle fine gule deltaljer, som denne smukke gule neglelak ovenfor, ville jeg bestemt ikke have noget imod at tilføre mit outfit.

Jeg har linket til alle tingene ovenfor, hvis I skulle være interesserede i noget af det 🙂

Skriv kommentar 2 Kommentarer
april 28, 2013 - 12:40

New in // Adidas løbejakke

Heej Girls

Er lige kommet hjem efter en god omgang træning – speaking of… så købte jeg i sidste uge ovenviste løbejakke fra Adidas. Manglede lidt en jakke til når jeg løber udenfor, synes det er lidt koldt med t-shirt endnu. Og så er der intet som nyt træningstøj, der kan motivere en til at komme afsted 🙂 Skal helt sikkert have noget med hjem fra USA i hvert fald.

Ja det med at spare på pengene ind til vi skal til USA , det går altså ikke helt efter planen. Nu er jeg også kommet til af aftale med pigerne at vi skal til outlet i Valbyhallen i weekenden, så der ryger vel også lidt med hjem. De fristelser, de fristelser…

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
marts 17, 2013 - 13:17

Et kig i garderoben

Et kig i garderoben 2

Mit yndlingsitem i garderoben, må nok være denne frakke fra H&M’s designsamarbejde med Lanvin i 2010. Jeg elsker alt ved den. Mønstret og strukturene i den er så smukke. Den er meget enkel, men alligevel kan man ikke få øjnene fra denne skønhed. Jeg boede i efteråret 2010 i London og købte den derfor derovre, og der var en del at spare i forhold til herhjemme. Jeg gav £100 for den hvilket var omkring 900 kr., mens den herhjemme kostede 1300 kr. Desværre har jeg ikke brugt den ret meget, da den er lidt fin i det. Jeg tror jeg vil love mig selv at få den brugt noget mere, når vejret en gang tillader det.

Ankelstøvler fra B&Co og Tamaris i ruskind og lange støvler fra Miss Selfridge i læder. Det er hvad jeg går i for tiden. Glæder mig til støvlerne kan skiftes ud med sandaler og lette sommersko.

Disse to kjoler må nok være mine favorit kjoler lige for tiden. Den grå i lækker kvalitet fra Designer’s remix, er så behagelig at have på – og så kan den bruges til både hverdag og festligere lejligheder. Sølvkjolen har jeg købt i Rude på Istegade. Den er en sikker vinder hvis jeg skal dresses up!

Min make up er som regel meget simpel, og ser ud som ovenfor. Jeg benytter dog mest bronzeren hvis jeg skal ud. Og så har jeg ofte en neglelak på fra yndlings-neglelak-mærket Barry M. Lige for tiden er jeg glad for farverne raspberry og ruby.

1. Lancome teint miracle foundation // 2. Ole Henriksen fresh lips læbepomade // 3. Max factor sort kohl // 4.Lancome Hypnose drama mascara black // 5. Barry M neglelak i farven raspberry // 6. Barry M neglelak i farven Ruby // 7. e.l.f. bronzer // 8. MAC blush i farven style – frost // 9. MAC blush pensel // 10. Nilens Jord powder pensel

Et typisk hverdags outfit; Jeans: Dorothy Perkins, tee: Topshop, boots: Vagabond, chunky necklace: Monki

Hvad hår og hudpleje angår har jeg selvfølgelig også nogle daglige rutiner. Nogle af mine yndlingsprodukter kan I se ovenfor.

Mit yndlings shampo og balsam er noget så simpelt (og billigt) som Pantene. Balsammen er den balsam der til dato har virket bedst for mit hår. Det er dejligt nemt at rede ud bagefter – og mit hår ugler normalt meget let. Derudover er jeg rigtig glad for Osmos berber oil til håret. Det blødgør og dufter dejligt mildt af slik. Derudover bruger jeg hver eneste dag en renseskum fra Sephora og efterfølgende min dagcreme fra Plaisir.

Et lille udvalg af mine jakker; Cool og rå læderjakke fra Versace for H&M, læder look jakke fra Zara og fin glimmer jakke fra New Yorker

Så får I bloggens andet ‘kig i garderoben’ indlæg. Denne gang med undertegnede som hovedperson. Jeg synes det var en god måde at dele lidt mere om mig selv og min stil på, end når I ‘bare’ ser mine outfits. Som I kan se, så er min stil meget basic, tilføjet nogle fine og skæve detaljer. Jeg henter som regel min inspiration gennem modeblogs og magasiner, men også fra film og tv-serier, som SATC og GG. Og så synes jeg også Instagram er en virkelig god måde at finde inspiration på, da man jo følger dem man finder inspirerende og også kan klikke sig ind på ting via hashtags. Jeg elsker at tjekke Mary-kate og Ashley Olsens outfits ud, og selv om jeg måske ikke nødvendigvis deler deres stil, så bliver jeg inspireret af deres mod og innovative tænkning.

Jeg elskler at shoppe når jeg er i Udlandet – specielt London er jeg glad for. Til sommer er det jo sådan at jeg skal til New York og Miami, og det bliver en shoppetur i stor stil. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at finde en masse inspiration i gaderne, kulturen og livet derovre.

Jeg håber I kunne lide mit garderobe-indlæg, selv om det er en smule nyt for mig at lave. Er det noget I vil se mere af evt? Jeg har da i hvert fald nogle pigers garderober i tankerne så. Hvis I har lyst til at læse mit første ‘kig i garderoben’ indlæg om min veninde Johanne og hendes stil, så kan I finde det her.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 8, 2013 - 14:20

Kan du gætte hvem jeg er?

Kan du gætte hvem jeg er?

Skal I til nogen fastelavnsfester i år? Eller måske en tema fest? Elsker tema fester, synes det er så sjovt det der med at klæde sig ud og være en anden for en aften. Har bl.a været til 80’er fest, halloween party, Hawaii fest og hollywood fest. Men til sådanne fester er de rette kostumer jo det altafgørende for om du ligner den du gerne vil klædes ud som. Inde på gag.dk kan du finde et stort udvalg af parrykker, masker, hatte, slips, skæg og meget mere til enhver festlig anledning. De har også hele kostumer hvis du f.eks vil være Cartman fra South Park, nonne eller en sexet soldier woman. Selv er jeg ret vild med deres 20’er kostumer med frynsekjoler, cigaretrør og lange handsker. Kunne være fedt at komme til en 1920’er fest – sofistikerede kvinder med fjer på hovedet og mændene som gangstere med jakkesæt, hat og cigar i munden.

Men noget jeg virkelig drømmer om at komme med til er et maskebal. Synes der er noget spændende over at kunne skjule lidt af sit ansigt og virke mystisk, og samtidig kunne klæde sig i en smuk kjole. Og så er der jo selvfølgelig et eller andet eventyrligt over det…

På Gags hjemmeside er der en masse fine masker at vælge imellem, og i øvrigt også en masse andre accessories til din udklædning. Men de har også sidste skoledag kostumer. Bla. Adam og Eva, en fænselsfange, en pruttepude eller en banan.

Hvilket kostume ville I hoppe i til næste tema fest?

Sponsoreret

Skriv kommentar 2 Kommentarer
januar 29, 2013 - 17:11

Envii Crush

Envii CrushJeg er på det seneste blevet ret vild med mærket Envii. I weekenden da jeg shoppede lidt i Odense spottede jeg flere lækre varer fra mærket. Bl.a. den orange dip dye angora strik, den mørkeblå sweat og den løse pailletkjole fra Enviis samarbejde med bloggeren bag Trines Wardrobe.

Den grå nederdel er jeg virkelig vild med, da jeg synes det er så smukt med drapering, og samtidig så er den super afslappet med bindesnoren i taljen. Virkelig fed kontrast! Bukserne i samme stil måtte nu også ret gerne bo hos mig. De er ikke alt for jogging agtige, så de villle gå med et par ankelstøvler med hæl, en blondebody og en blazer, for et tilpas afslappet men pænt look.

Hvordan har I det med Envii? I kan finde mange flere af deres varer her.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
december 5, 2012 - 18:18

Dear Santa…

Dear Santa...…I have been good this year.

Lige nu er der en masse juletilbud i Magasin, og ovenviste sager er bare en brøkdel af dem. De ting jeg har valgt ovenfor, kunne jeg
virkelig godt tænke mig lå under juletræet d. 24. Som I kan se har jeg fundet en del tøj. Blandt Magasins tilbud er der bl.a mærker som 
Gestuz, Vero Moda, Day Birger et Mikkelsen, Hunter, Selected Femme og så selvfølgelig Magasins eget mærke. I kan finde dem på

Magasins hjemmeside under dametøj tilbud.


De har varer helt ned fra en rund 20'er som f.eks. den lille fine vase, og lammeskindet er sat ned til halv pris. Sådan et ville jeg gerne
have liggende på trægulvet eller hen over min transparente Philippe Starck stol. Vinterjakken ville jeg også virkelig gerne eje. Lige for
tiden er jeg bare vild med det der læder ærme look der er på så mange af sæsonens jakker. Og så ville det give et godt modspil med
den lidt rå beanie til.
Puderne med dyr på har bare et eller andet over sig. Tror de vil være så fine hjemme på sofaen. Ryoal Copenhagens mega mussel har
jeg jo som sagt et lille crush på - må hellere informere familien om at det lige nu er sat ned hos Magasin, in case de skulle få lyst til at 
forære mig det i julegave. Og det bedste ved det hele er at tilbudene ikke kun gælder i de fysiske Magasin butikker, men også på deres
 webshop, hvor fragten kun koster 25 kr!! Der er altså en del juletilbud at finde til både mænd og kvinder, og til boligen.

 

Det item som jeg craver allermest inde fra deres webshop er dog den smukke paillet nederdel fra Gestuz. Den ville jo være perfekt til
nytår! Og jeg kan med fordel ønske mig den og de andre ting til jul, da de bytter helt frem til 24. januar. Men må jo hellere sende 

ønskerne afsted til familien inden der er udsolgt 😉 I kan finde Magasins fristende juletilbud ved at klikke her.


Sponsoreret indlæg


 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram