Kategoriarkiv: ebay

august 29, 2016 - 23:10

Obsession / Mirror sunglasses


1. Amazon // 2. Rayban // 3. ebay 

4. Amazaon // 5. H&M // 6. ebay

Det er svært at undgå at møde et par solbriller man kan spejle sig selv i, når man går på gaden for tiden. Det vrimler med dem i forskellige farver og former i både blogland, gadebilledet og i modebilledet generelt. Jeg er blevet ret fascineret af trenden henover sommeren, og synes brillerne er så cool hvis man styler dem rigtigt. Jeg har fundet lidt inspiration på Pinterest, men klik forbi en næsten hvilken som helst større modeblog, og du finder god inspiration til at style spejl-solbrillerne. Jeg har selv endelig fået købt mig et par. I kan se dem her hvis I er interesserede. De har et grønblåligt skær, men jeg kunne også godt tænke mig et par med et mere lyserødt skær. Jeg har fundet nogle forskellige par ovenfor og jeg overvejer selv nr. 1 og nr. 3, som prismæssigt også er rimelig overskuelige. Jeg synes man kan finde mange gode ting på Amazon – egentlig minder det på mange måder om ebay, men jeg har ikke helt så meget erfaring med Amazon. Det eneste jeg har købt der er vist studiebøger. Den amerikanske side har klart et bredere udvalg, men der er garanteret også nogle flere ting man skal være opmærksom på når man vil handle der. Er der nogle af jer der har erfaring med at handle på Amazon?

English recap / Everywhere you go in the streets you can’t avoid meeting a pair of mirror sunglasses. The trend is everywhere now and I have finally purchased a pair as well. I definitely like the trend and I love the styling inspiration that I can find on Instagram, blogs and Pinterest. My sunnies has a green/blue reflection but I would love to own a pair with a pink reflection as well.

 

 

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 12, 2015 - 09:54

Ebay finds

Ebay finds

 

Grey dress / here, striped top / here, tutu skirt / here 

Jeg har luret lidt inde på ebay, og har lige nu mit øje på disse sager. Jeg har faktisk lige bestilt den grå kjole. Der går nok en del tid før jeg modtager den, men tænker umiddelbart godt den kan fungere til efterår og vinter, med strømpebukser, ankelstøvler og en lang vamset cardigan. Den stribede top overvejer jeg også. Den vil dog nok først ryge på til næste sommer, men altså til ca.33 kr. inkl. forsendelse, så går det nok an, hvis jeg har ændret mening om den til den tid. Det lille skørt står jeg absolut ikke og mangler, men synes bare det er sjovt, og så er det jo super oplagt til temafest. Man skal bare sørge for at bestille i god tid, så den når frem inden da.

English recap / I’ve had my eye on these items on ebay lately. I actually just ordered the grey dress. Eventhough it’s quite summery I think it will work with stockings, ankle boots and a long woolen cardigan for fall and winter. The top is so cheap that I really consider buying it eventhough I probably won’t wear it untill next summer. The tutu skirt is just cute and perfect for a themed party, don’t you think?

Skriv kommentar 2 Kommentarer
februar 10, 2014 - 17:11

My ebay goodies

My ebay goodies

Jeg hører ikke til dem der shopper på ebay et par gange om måneden. Alligevel synes jeg at jeg nu har fået købt et passende antal produkter der inde, til at jeg kan udtale mig om min erfaring med ebay. Jeg tænker at dette indlæg vil være ret relevant for dem som slet ikke er vant til at shoppe på ebay, men også for dem som bare vil have lidt inspiration til deres næste køb.

Jeg synes ebay kan være en jungle at finde rundt i. Specielt når jeg ikke ved præcist hvad jeg leder efter eller ikke kender det rette søgeord på det produkt jeg leder efter. Derfor elsker jeg at lure ebay tips på andre blogs. På den måde får jeg god inspiration samt det præcise link til det produkt jeg leder efter, så det er nemt at finde.

Første gang jeg købte noget på ebay var i oktober 2012 og jeg har altså siden hapset lidt flere ting der inde fra. Senest øreringene som I kan se på sidste billede. Jeg modtog dem igår, og de er SÅ fine. I skal også nok snart få dem at se i aktion.

Jeg har handlet på ebay 5 gange nu og alle gangene har mine varer været sendt fra Kina. Det betyder at man kan forvente en levering på en måneds tid plus minus. Jeg har altid købt mine varer hos “top-rated” sælgere og har heller aldrig haft problemer med handlerne. Dog har begge de bluser jeg har modtaget været ret korte idet. Jeg ved ikke om det er kinesiske str eller hvad 😉

Alle de 5 ting ovenfor koster under 80 kr. undtagen strikken – den kostede vist ca. 85 kr. Men generelt kan man finde mange billige ting der inde, og hvis du vil være sikker på at undgå at betale told når din vare sendes fra et land uden for Europa, så køb for max 80 kr.

__________________________________________________________________________________________________________________

I dont shop several times a month on ebay but I have purchased some items from there over the years. I have bought the above items on ebay and all of them were shipped from China. That means about 1 month delivery time. But I feel like it has been worth waiting for. Besides, the items I have purchased are very inexpensive. Ebay can be a bit of a jungle when you are searching for something. That’s why I like to get inspiration and ebay guides on other blogs. My latest purchase are the statement earrings that I spotted on some other blog. I received them yesterday. Can’t wait to show them in action. Stay tuned for that.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
februar 5, 2014 - 17:03

My outfit

Outfit desription:     Knit: ebay // skirt: Saint Tropez // boots: H&M

Dette outfit er faktisk fra sidste måned hvor det var en del koldere end hvad det er nu. Det er virkelig skønt at vejret er blevet så meget bedre. Det er lysere meget længere og solen har skinnet en hel del de sidste par dage. Jeg hører endda fuglefløjt – måske det virkelig snart er forår. Hvis det her var vinteren med den sne vi har haft, så har den godt nok været kort, men det synes jeg ærligt talt kun ville være skønt! Ikke mindst fordi jeg så snart har lyst til at gå udenfor igen og finde smukke omgivelser til at få taget outfitbilleder i.

__________________________________________________________________________________________________________________

I wore this outfit last month when it was much colder outside than it is now. I really hope that spring is just around the corner so that I can put my sweaters back in to the closet. I promise that I will post more outfits when the weather gets warmer. That’s for sure!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 29, 2014 - 17:11

Statement earrings

Statement earrings

En ting der er meget inde i modebilledet for tiden, er statement øreringe. Mange af dem er store, bemærkelsesværdige og farverige. Men der findes også de mindre og mere neutrale af slagsen, hvis man ikke tør gå hele vejen. Personligt er jeg ret vild med trenden. Især har jeg et crush på dem i art deco stilen – de er super elegante.

Jeg har faktisk for et par uger siden bestilt de lyserøde og orange øreringe på billede 2. Jeg er dog i tvivl hvordan jeg vil style dem, og om de vil være for voldsomme til mig. Derfor har jeg også kigget lidt rundt på Pinterest, Instagram, modeblogs etc. for at finde inspiration til styling. Det kan nemlig se virkelig godt ud med det rette outfit, hår og make-up. Til gengæld kan det komme til at ende lige så katastrofalt, hvis ikke man passer på. Krydser fingre for at de klæder mig. Tænker at style mine øreringe lidt ala. billede 4, med jeans og en afslappet skjorte eller t-shirt. Nu hvor øreringene er meget pigede og prinsessede, så gælder det om at holde mit outfit, alt andet end piget. Jeg tror egentlig det vil fungere både med håret oppe og nede. Hvis øreringene føles lidt voldsomme, kan det være et godt safety-net at have håret nede.

Pink/orange earings here // Turquoise/coral earrings here (adlink) // Ice lantern drops here (adlink) // Gold art deco earrings here // Blue art deco earrings here

_________________________________________________________________________________________________________________

Statement earrings are very popular right now. Many of them are big and colorful, but it’s also posssible to purchase some smaller and more neutral ones. I personally like the trend, and I’m especially fond about the earrings in the art deco style.

About two weeks ago I ordered the pink and orange earrings on photo no. 2. I must say I’m not quite sure how to style them. Maybe they are too voluminous for me. That is why I checked Pinterest, Instagram, fashionblogs etc. to find styling inspiration. I’m very inspired by photo no. 4 with the jeans and a casual shirt. Since the earings are very girly and princess-like I prefer to keep the outfit as far from girly as possible. I think it makes a good contrast. I think it will work with a ponytail but also with my hair hanging down. If the earrings feel too voluminous it’s a good safety net to have your hair just hanging down. That way it covers a bit of the earrings.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 10, 2014 - 19:39

My outfit // ebay knit

Outfit description: Jeans: Dr. Denim here – on sale (adlink) // knit: ebay here // boots: Dixie here

Jeg klikkede i starten af december denne strik hjem fra ebay. Havde bestilt de til mine forældres adresse, og den nåede heldigvis at komme lige inden juleferien sluttede, og jeg tog hjem til mig selv igen. Tror jeg modtog den d. 3. eller 4. januar, så den har været en lille måned undervejs fra Kina. Men okay det var jeg forberedt på. Sælgerne inde på ebay skriver ofte at der kan være lang leveringstid.

Jeg var ret spændt på hvordan den ville være i størrelsen, da den bare hed onesize, og jeg må da også sige at jeg synes den er lidt kort. Jeg tror den vil være okay til nederdele, men nu tog jeg den lige på til et par jeans, så I bedre kan fornemme længden. Et par stykker af jer havde efterspurgt at se den på.

___________________________________________________________________________________________________________

I recently received this knit that I ordered on ebay about a month ago. Since a few of my reader wanted to see it on I thought I would show you. It’s supposed to be a onesize but in my opinion it is a little short for me. I think it would look okay paired with a skirt though.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 12, 2013 - 16:15

I just bought // ebay knit

Coming to me soon // ebay knit

Forleden klikkede jeg denne strik hjem fra ebay. Jeg har længe manglet en basic strikbluse til at have på til kjoler, nederdele og højttaljede bukser. Denne er rigtig fin, og så var den billig. Dog er det en one size, så er spændt på om den passer. Jeg skulle gerne modtage den i min juleferie eller måske først en gang et godt stykke inde i januar. Det varierer jo meget med leveringstiden fra Kina. I kan finde den her, hvis I er interesserede. Det bliver kun til et kort indlæg i dag. Skal nemlig til julefrokost med min klasse, og har en aftale med en veninde om vi skal gøre os klar sammen. Er allerede sen på den. Ses ladies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 4 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram