H&M wanties

links to products:     Black skirt / white lace top / sandals / short white top / ankle boots / kimono / jersey top 

Jeg sad forleden og fandt lidt forskellige sager inde på H&M’s hjemmeside, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at eje. En af tingene er faktisk allerede på vej til mig, kan I gætte hvilken? Og flere af dem kommer måske også hjem og bo hos mig når jeg har luret nærmere på dem i forretningen. Skal i hvert fald ned og prøve de blå sandaler. De ser ud til at have en rigtigt god højde, så man kan holde ud at have dem på en hel aften eller arbejdsdag. Er der noget af det I ikke kan leve uden?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve found a few items at H&M that I wouldn’t mind having in my closet this summer. I’ve actually already bought one of the above items. Can you guess which one? And maybe I will add more of the items when I have been to the store trying it on. I definitely have to try on the blue sandals. They look as if they have the perfect hight for a whole night out. Anything you can’t live without?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...