Birthday wishes

1. pullover // 2. Moss Copenhagen ring // 3. Moss Copenhagen briefs // 4. Ciaté caviar manicure sæt // 5. Margit Brandt globus // 6. Dokumentarfilmen The September Issue // 7. Gun print leggings // 8. Moss Copenhagen Cap // 9. Ciaté neglelak i farven Big Yellow Taxi // 10. &other stories læder sandaler

Jeg har jo ret snart fødselsdag, så derfor har jeg samlet mine ønsker i en collage ovenfor. Så kan det evt. også give lidt inspiration til jer andre der skal finde på ønsker 🙂 Især fjer ringen fra Moss tænker jeg ville være rigtig fin på min finger. Og The September Issue må jeg altså også bare eje. Har aldrig fået set den, og den ser ud til at være rimelig svær at opdrive her hjemme. Hvis ikke jeg får den til min fødselsdag, ryger den nok på shoppinglisten til USA. Og så må jeg sige at jeg er hoppet med på den gule bølge – altså jeg er ikke klar til at gå all in på gul, men nogle fine gule deltaljer, som denne smukke gule neglelak ovenfor, ville jeg bestemt ikke have noget imod at tilføre mit outfit.

Jeg har linket til alle tingene ovenfor, hvis I skulle være interesserede i noget af det 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...