Kategoriarkiv: lifestyle

maj 9, 2018 - 18:29

My Birthday wish list

Mine fødselsdagsønsker

1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. here // 7. here // 8. here // 9. here // 10. here 

Jeg har fødselsdag sidst i maj, så i den anledning tænkte jeg at jeg ville dele mine ønsker her på bloggen. I god tid for en gangs skyld. Jeg har oven i købet en del ønsker. Jeg plejer ellers at have de samme tre ønsker, der lyder noget i retning af Biotherm deo, gavekort til Matas samt Royal Copenhagen tallerkener. Denne gang er der dog en del ting, jeg har haft mit øje på længe, og som jeg i stedet for at købe selv, har smidt på ønskelisten.

Duftlyset med gardenia fra Broste Copenhagen står højt på listen, efter jeg første gang duftede til det, inde på café Norden. Det minder simpelthen så meget om duft lysene fra Edition Hotels, men til gengæld koster det ‘kun’ en tredjedel af prisen. Den fine saks fra &Other stories vil jeg også ret gerne eje. Jeg står ikke desperat og mangler en saks, men når den er så fin som denne, så er den værd at ønske sig i gave. Er der forresten nogle af jer der har læst ‘How to be an overnight succes’? Jeg vil ret gerne læse den, men er i tvivl om den er for hypet, eller om den virkelig har nogle guldkorn.

Af det lidt mere tekniske, så ønsker jeg mig en tripod med bøjelige ben. Gerne en der er kompatibel med både iPhone og kamera, og så er et ekstra SD kort med masser er plads, altid en god ting at have, men sådan en ting jeg bare ikke lige selv har fået købt. Der er også et par mere huslige ønsker i form af fine ting fra Anthropologie. Jeg kunne virkelig købe mig fattig i Anthropologies home afdeling. Priserne på deres ting er ret pebrede, men til gengæld får du noget mere unikt. Oplagt at ønske sig, og samle på. Eneste ulempe er at de ikke har butikker i Danmark.

Det bliver så skønt at komme hjem til Danmark og fejre min fødselsdag med hele familien. Glæder mig til hjemmebagte boller, rabarberkage og godt selskab – måske endda en kagemand med mit navn på. Og så har man lov at håbe at nogle af indpakningerne indeholder noget fra collagen her. Er det forresten kun i mit Instagram feed at det vrimler med billeder fra the MET ball i mandags? Hvis der er noget der står højt på min ønskeliste, så er det i den grad at komme med til MET ball! Det ville virkelig være en once in a lifetime dream come true! Så hvem kan opfylde mit ønske?


English / My Birthday is at the end of this month so I thought I would share my Birthday wishes with you guys. The gardenia scented candle from Broste Copenhagen is definitely on the top of my wish list. It so reminds me of the one from the Edition Hotels, only less expensive. The scissors from &Other Stories were just so cute but definitely not a need to have-item but oh so nice to have! Tripod and a memory card are things I can add to the need to have-list. The glass and coasters from Anthropologie are so pretty! I adore Anthropologie’s home department. The items are definitely on the pricy side but also rather unique. That’s why it’s perfect to put these things on my wishlist for now.

Have any of you read ‘How to be an overnight Succes’? It’s definitely on my wishlist but I actually don’t know if it really is good or just hyped? By the way is my Instagram feed the only one spammed with photos from the MET ball? Not that I mind – I love seeing all the outfits actually. If there’s anything that would really be on the top of my wishlist it would be going to the MET ball! So who can make my wish come true?

Skriv kommentar 2 Kommentarer
januar 17, 2018 - 00:36

Mine mål og drømme for mig selv og bloggen i 2018

mine mål og drømme

Begyndelsen på et nyt år, giver som bekendt anledning til andre nye begyndelser. Årsskiftet markerer ligesom en milepæl, som indbyder til at starte på nye mål. Hvert år synes jeg det er sjovt at se tilbage på året der er gået. Fik jeg opnået det jeg ville? Hvad oplevede jeg? Hvilke outfits havde jeg på? Det giver anledning til at reflektere og overveje, inden nye mål og drømme sættes. Nu har jeg både lavet en opfølgning på mine nytårsforsætter for 2017, lavet en status på mine bedste oplevelser fra året og samlet et udpluk af mine outfits fra det forgangne år. Derfor er det nu tid til at dele mine mål og drømme for 2018, både hvad angår mig selv personligt, men også bloggen. Jeg kan da afsløre at februar kommer til at byde på nye eventyr. Noget jeg glæder mig meget til, men som jeg endnu vil vente lidt med at dele med jer.

Personligt

Blive mere struktureret – Mere struktur, skal være nøgleordet for mit 2018. Jeg lavede på et tidspunkt et blogindlæg med tips til at blive mere effektiv. Det jeg især vil tage med der fra, på min vej mod at blive mere struktureret, er at lave mig nogle mål og delmål, og så sørge for at skrive dem ned og sætte deadlines. På den måde kan jeg krydse en ting af listen hver gang den er nået. Jeg vil sætte mig både ugentlige og månedlige mål, men også små daglige mål og delmål.

Læse videre – Et af mine store ønsker er at læse videre og tage en overbygning på min designteknolog. Min udfordring er dog at det ikke er muligt for mig at læse videre i Danmark, med det jeg gerne vil, efter det nye uddannelses system trådte i kraft. Jeg har nemlig også en PBA som pædagog og må derfor ikke søge ind på en uddannelse på samme niveau. Derfor overvejer jeg nu mulighederne for at læse videre i udlandet, evt. i New York. Lad os se om det bliver en realitet i slutningen af året, eller om det forbliver ved drømmen.

Lære mig selv nye ting – I takt med at jeg gerne vil blive bedre til det jeg laver, så har jeg en plan om at begynde at se flere tutorials på YouTube. Nogle af de ting jeg gerne vil blive bedre til er: at tegne, at bruge mit spejlrefleks, og blive meget skarpere på funktioner som blænde og lukkehastighed. Jeg vil også gerne lære meget mere om SEO og CMS systemer, men også blive bedre til at tilrettelægge og udføre strategier.

Gøre ting til rutiner – Der er ting jeg ofte ’springer over’ men som jeg burde tænke mere over at inkorporere i mine daglige rutiner. F.eks. så simpel en ting som at bruge tandtråd. Det lyder måske som et mærkeligt mål, men jeg er næsten 100 på at jeg ikke er den eneste der hver eneste gang får at vide hos tandlægen, at det er vigtigt at bruge tandtråd hver dag! Lige så vel, vil jeg også gerne blive bedre til at pleje mine negle og hænder dagligt. Det er ‘bare’ med at indføre det i aftenrutinen, så det på et tidspunkt kommer helt naturligt.


The beginning of a new year often leads to other new beginnings. Every year I like to look back on what the previous year taught me. It really is a time to reflect and consider before setting new goals and dreams. I’ve already done a blog post with a follow up on my New Years resolutions for 2017, a post with my highlights from the year gone by and a post with an outfit recap from the year. So now it’s time to share my goals and dreams for 2018. Both for myself personally but also for the blog. I can reveal already by now that new exciting adventures awaits in February. I’m gonna tell you much more about what excacly that means in another post soon.

Personal

Become more structured – More structure would be the key words for my 2018! I’m gonna set some goals , and then make some deadlines for them. I’m gonna write a monthly plan and divide it in to weekly plans, and even divide those in to daily plans. It also helps putting an hour limit on each goal in order to reach it in time.

Study a top-up – I really want to take a top-up on my AP Graduate in Design & Business. Unfortunately we have a new educational system here in Denmark that don’t allow me to do that, as I already have another education at a higher level than the one in Design & Business. That has made me look in to studying abroad. Perhaps in New York, but only time will tell what happens.

Teach myself new stuff – As I want to grow with what I do I’m always trying to get better at it. That’s why I have decided to watch more tutorials and guides on YouTube. Some of the things I want to get better at is managing all the functions in my camera such as how to really use ‘focal’ and ’shutterspeed’. I also want to learn how to draw fashion illustrations, get a bigger knowledge about SEO and CMS and I want to become better at planning and executing strategies.

Turn things in to routines – There are things that I simply haven’t included to my daily routines because I’m too busy but actually I think it’s just about making those little things in to routines as well. Because honestly, I’m not too busy to just give my nails and hands a quick treatment before bedtime or to use dental floss after breakfast. It’s those small things that you choose not to make a priority.

nytårsforsætter for 2018

For bloggen

Vlogge minimum 1 gang om måneden – Sidste år havde jeg et mål om at begynde at vlogge. I år er målet at offentliggøre minimum 1 vlog eller video om måneden. Det er stadig ret nyt for mig, så det tager mig virkelig uendeligt mange timer at filme og redigere en 5 minutters video. Derfor er én gang om måneden overskueligt pt. Alligevel satser jeg på at der nogle måneder, kommer mere end en enkelt video. Jeg synes nemlig det er virkelig spændende at filme og redigere, og bare lære! Jeg jubler hver gang jeg helt selv finder ud af en ny feature, haha.

Minimum 3 indlæg om ugen – samme mål havde jeg sidste år, men denne gang er jeg fastsat på at klare dette mål langt bedre. Det skal planlægning (og mit mål om at blive mere struktureret) nemlig hjælpe mig med. Jeg glæder mig til at brainstorme emner til indlæg, skyde en masse billeder, teste produkter og skrive gode reflekterende og informative indlæg til jer.

Optimere min blog – Layout vil jeg gerne gøre noget mere ved, men vigtigst af alt, så har jeg et mål om at gøre bloggen mere brugervenlig. Bloggens nuværende tema er nemlig ikke responsivt med smartphones, hvilket har rigtig stor betydning for kvaliteten af brugervenlighed, når du læser min blog fra din telefon. Det er en ting der bare skal ændres, og faktisk hellere i går end i dag.

Minimum 1 beauty indlæg om måneden – Jeg har altid været mere en mode-pige end en beauty-pige, men jeg er på det seneste begyndt at tænke mere over hvordan jeg holder min hud pæn, og plejer min krop bedst muligt. Jeg har altid gerne ville gå op i det, men har nok aldrig taget mig den tid det tager, at sætte sig ind i hvordan de forskellige produkter virker. Det kan virke som en jungle at finde rundt i alle de beauty produkter som er på markedet. Derfor tænker jeg at jeg minimum en gang om måneden (forhåbentlig flere) vil poste et indlæg med forskellige produkter som jeg har testet eller er blevet glad for.


The blog

Vlog minimum once a month – Remember that I last year had a New Years resolution about start vlogging? Now I have a goal about vlogging minimum once a month. As it’s still new to me it takes me incredibly long time to film, edit, put in music etc so even a 5 minute video can litteraly take me a whole day! Thats why I think that once a month is suiting for now. Hopefully it’ll be more than one video some months. I’m loving the process where I can feel I’m improving, thats why I really enjoy making these videos. I litterally clap in my hands each time i figure out a new editing feature myself, haha.

Minimum 3 blog posts a month – I had this exact same goal for last year but this year I really want to do better! I’m gonna put more effort in to it by brainstorming subjects, and making plans and deadlines for blog posts. I honestly can’t wait to shoot a lot of photos, test out different products and write reflective and informative articles on the blog.

Optimize my blog – I really want to change some more about the blog’s layout but the main goal is to make the blog a lot more user friendly. The current theme on the blog isn’t responsive with smartphones which basically means the quality of a visit from a phone isn’t good. That needs to be changed ASAP!

Minimum 1 beauty post a month – I’ve always been more of fashion girl than a beauty girl. Nevertheless I have startet to think much more about taking good care of my skin and my body. I’m gonna test our different product and write my recommendations here on the blog. So from now on beauty and skincare will take up more space on the blog, at least once a month but sometimes more.

mine mål og drømme for 2018

Leather pants / H&M, body / Miss Selfridge, trainers / Lacoste

 

Skriv kommentar 4 Kommentarer
januar 11, 2018 - 16:44

My top 5 highlights from 2017

højdepunkter fra året

Top / Anthropologie, pants / Calvin Klein, heels / Gina Tricot, purse / By Malene Birger, hairband / Berggren Studio

English further below

Alle år har som regel både noget godt og noget dårligt med sig. Jeg tror ikke vi kan undgå hverken det ene eller det andet. Jeg forsøger at se nogle af de dårlige ting, som noget jeg kan lære af, men jeg tror også det er vigtigt at fokusere på de gode ting, et år har bragt med sig. 2017 har helt sikkert været et af de bedste (hvis ikke dét bedste) år i mit liv. Derfor vil jeg gerne dele hvad der i særdeleshed har gjort 2017 til et vinder år for mig. Jeg elsker selv at læse mere reflektive blog indlæg, og måske kan dette indlæg bringe noget inspiration videre. Om ikke andet, så tror jeg at dette indlæg, bliver virkelig sjovt for mig selv at se tilbage på om et år, og også igen om 5 år. Her kommer mine 5 highlights fra 2017.

Jeg rykkede til New York

Det største højdepunkt for 2017, må næsten være da jeg rent faktisk tog skridtet og rykkede teltpælene til New York. Det krævede en masse mod, fordi jeg vidste hvad jeg havde, men jeg havde absolut ingen idé om hvad jeg ville få. Heldigvis blev det til 10 måneder i byen, som har været med til at gøre mit år helt fantastisk. Det har bragt en masse mindeværdige oplevelser med sig, som f.eks. min vandscooter tur på Hudson River. Hvis du selv sidder med en drøm om at rejse til et fremmed sted, så kan jeg ikke anbefale nok at gøre det. Jeg kan ikke love at det bliver helt fantastisk, men hvis der er noget 2017 har lært mig, så er det at det er langt bedre at sidde med tanken om at jeg gjorde det, end at sidde og fortryde at jeg aldrig prøvede.

New York fashionweek

New York fashionweek må helt sikkert også være et highlight fra 2017. Det var min første fashionweek i NYC, og selvom jeg ikke var ved at drukne i invitationer til shows og events, så sætter jeg bare virkelig stor pris på de happenings som jeg faktisk blev inviteret til. Man skal starte et sted, og hvis ikke man gør noget for det, så sker det med stor sandsynlighed ikke. Jeg håber i hver fald bestemt ikke at det var min sidste NYFW.

At have swimmingpool lige uden for døren

Jeg ved godt at dette højdepunkt er en lille smule til den åndsvage side, men når jeg tænker tilbage på hvor meget jeg har nydt sommeren i New York, så er swimmingpoolen altså uundgåeligt en af grundene til det. Det er jo en lidt materiel ting, men at have en pool hørende til den bygning jeg boede i, var bare en luksus, som jeg vidste jeg jeg ikke lige ville komme til at have hver eneste sommer. Derfor har jeg nok bare sat så meget pris på den, mens jeg havde muligheden for at benytte den. Det jeg måske mest af alt vil sige med min begejstring for poolen, er at vi virkelg skal huske at sætte pris på ting mens vi har dem, og så se tilbage på dem som et godt minde, i stedet for at ærgre sig over ikke at have dem mere.

Alle mine rejser

2017 har budt på en del rejser til steder jeg ikke havde været før. Foruden en del rejseri mellem Danmark og New York, så har jeg besøgt både Chicago og washington D.C., jeg har været en smuttur i Milano og holdt sommerferie på Turks & Caicos i Caribien og efterårsferie i Playa del Carmen i Mexico. Jeg føler mig meget priviligeret og taknemmelig for at have oplevet alle disse nye steder.

Tiden med familie og venner

  Selvom jeg har nydt at tilbringe det meste af 2017 i USA, så har savnet til især min familie ikke kunne undgås. Derfor har jeg også sat ekstra pris på den tid jeg så har haft med familie og venner her i Danmark. Jeg har virkelig forsøgt at være tilstede og nyde tiden fuldt ud, de gange jeg har besøgt familie og venner i Danmark, og de gange de har besøgt mig. Afstanden har virkelig lært mig at værdsætte tiden med dem endnu højere, og det sætter jeg stor pris på.

highlight from the year

English / I think it’s inevitable to go through a year without experiencing both good and bad things in your life. I try to see the bad experiences as something I can learn from but I also truly believe that it’s good to focus on the good things that happens in your life. A new year is a good landmark to sum up on the good things from the past year. 2017 has definitely been one of the best years in my life (if not the best). Therefore I want to share with you what made 2017 a winner year for me. I love to read more reflective blog posts and maybe this one can inspire some of you. Nevertheless I know that this post will be fun for me to look back at in another year or even again in 5 years. Below are my top 5 highlights from 2017.

Moving to New York

My number one biggest highlight from 2017 must be moving to New York. The fact that I actually did it. It took a lot of courage because I knew what I had but I had absolutely no idea what I would get. Luckily I ended up staying for 10 great months. If you have a dream about going somewhere in the world I really can’t recommend enough to just do it! I can’t promise you that it will be amazing but if there’s something 2017 has taught me it’s that it’s far better to think ‘I actually did it’ than regretting never trying!

New York fashionweek

New York fashionweek is definitely also a highlight from 2017. It  was my first fashionweek in NYC, and eventhough I wasn’t excactly drowning in invitations to shows and events, I really do appreciate the happenings that I was actually invited to. You gotta start somewhere and if you don’t try it most likely won’t happen. I definitely hope that this wasn’t my last NYFW.

To have a swimmingpool right outside my door

I know that this highlight is a bit silly, but when I think of how much I’ve enjoyed the summer in New York, I can’t avoid that the swimmingpool has been a big part of it. I know it’s a bit of a material thing to appreciate but having an outdoor pool in my building was a luxury, that I knew I wouldn’t be able to have every summer. That’s probably why I have been appreciating it so much while I had the opportunity to use it. what I guess I really wanna say with my excitement about the pool, is that we should really remember to appreiate things while we have them, and then look back at it as a good memory instead of regretting not having it anymore.

Traveling

2017 has taken me to different places I hadn’t been before. Besides a lot of traveling between Denmark and New York, I have visited both Chicago and washington D.C., I have been to Milan and vacationing in Turks & Caicos in Caribbean and in Playa del Carmen in Mexico. I feel very previliged and so grateful to have experienced all these new places.

Time with family and friends

  Eventhough I have truly enjoyed staying most of my 2017 in America, I haven’t been able to avoid the hard time of beeing away from especially my family. Therefore I have had a bigger appreciation for the time I’ve had with my family and friends here in Denmark. I have really been trying to mentally fully be there when I have been visiting friends and family in Denmark and when they have been visiting me. The distance has really taught me to truly appreciate the time with the people I love and that’s a big highlight for me.

højdepunkter fra 2017

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 5, 2018 - 14:06

A follow up on my New Years resolutions for 2017

Nytårsforsætter for bloggen

Knit / H&M Premium Quality, hat / H&M, pants / Calvin Klein, boots / Ecco

English further below

I starten af sidste år satte jeg 4 nytårsforsætter for bloggen, så jeg vil starte indlægget her med en opfølgning på de mål jeg havde for bloggen for et år siden. De fleste af jer kan nok ikke huske hvilke mål jeg dengang nedskrev, så I kan læse dem her, hvis de skal genopfriskes, og ellers nævner jeg dem overordnet nedenfor.

Blogge minimum 3 gange om ugen – 2016 var et travlt år hvor arbejde og studie tog meget tid fra bloggen. Derfor lavede jeg et mål om at få blogget meget mere i 2017. 3 gange om ugen er det dog langt fra blevet til hver uge.Dog har jeg været noget mere aktiv på bloggen i 2017, og især de sidste 3-4 måneder af året, er det gået godt med at få blogget regelmæssigt.

Begynde at lave vlogs – Denne kan jeg i princippet tjekke af listen. Begyndte dog først i rigtigt i december (bedre sent end aldrig) og 2 videoer/vlogs nåede det altså at blive til i 2017. Jeg skulle åbenbart lige i gang, men nu er jeg også klar til at lave meget mere af det.

Udvide mit netværk – Med min flytning til New York i februar, blev det lidt en udfordring for mig at vedligeholde og udvide mit netværk af bloggere i Danmark, og det blev selvfølgelig også sværere for mig at deltage i diverse blogger events. Alligevel synes jeg at jeg har klaret dette mål fint. Jeg har deltaget i alt hvad jeg kunne, de gange jeg har været i Danmark i løbet året og jeg har holdt kontakten med PR-bureauer og flere af de bloggere jeg kender. Desuden har jeg selv været mere opsøgende ift. netværk i New York, og har den vej igennem mødt andre influenter og deltaget i New York Fashionweek.

Få et pænere layout – Målet her er delvist nået, eftersom jeg har ændret nogle ting hist og her løbende. Jeg har blandt andet indsat ny header og oprettet en ny kategori i toppen af bloggen. Jeg valgte dog ikke at rykke min blog, da jeg helst vil undgå de kæmpe reklamesøjler. Jeg har dog stadig en hel del ting jeg gerne vil have lavet ved bloggens udseende.

Jeg vil den næste uge komme med mine mål og drømme for 2018, og så arbejder jeg på et indlæg med højdepunkterne fra 2017, som jeg glæder mig til at dele med jer.

new years resolutions for the blog

English / At the beginning of last year I set some New Years resolutions for the blog so I thought it was time to follow up on them now one year later. Back then I wrote them in Danish but I will share the topics down below and chat a bit about how I did.

Blog minimum 3 times a week – Going through a 2016 where work and education took up much of my time I didn’t blog very often, so I promised myself to change that in 2017. I must admit that there has been a lot of weeks where I didn’t blog three times a week but I’ve definetely done a lot better in 2017, especially the last 3-4 months of the year.

Start to vlog – I can now tick this one of my list eventhough I didn’t actually posted my first vlog until mid-December. Better late than never, right? At least now I feel like I have started and I’m more motivated than ever to continue vlogging. If you fancy checking out my vlogs, you can find my channel here

Expand my network – Eventhough I left for New York in February I have been trying to attend as many events as possible the times I have been in Denmark. I’ve also been keeping in touch with fellow bloggers and PR-agencies which I think is important because I knew I would come back to Denmark for a more permanent stay eventually. That said I also tried to eastablish a network in New York and even got to attend New York Fashionweek. Big highlight of the year!

Get a nicer layout – I definitely changed a few things here and there but still have a lot more that I wanna change. Things that I did change though, was my header and then I also added a new category on my blog.

In the next week’s time I’ll be sharing my goals and dreams for 2018 and I’m also currently working on a blog post about the highlights from 2017 which I look forward to share with you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram