Kategoriarkiv: How to style

juni 15, 2019 - 09:07

Mine brille looks med Jamie Looks

/ Annonce for Jamie Looks /

God weekend! For mit eget vedkommende står weekenden på arbejde, men siden vejret er lidt halv trist på denne lørdag, tænkte jeg at lidt blog læsning måske kunne være lidt hyggeligt. I dag får I ovenikøbet både et blog indlæg og en lille video. Jeg har nemlig indgået et samarbejde med brille brandet Jamie Looks. Videoen nedenfor er en lille form for lookbook, hvor jeg styler forskellige briller og solbriller. Og der er nogle ret cool imellem, skulle jeg hilse og sige.

Det er ikke sikkert så mange af jer er klar over det, men jeg har faktisk været brillebruger i mange år. Jeg bruger dog ofte kontaktlinser, hvorfor I sjældent ser mig med briller på. Jeg har dog en 4-5 par som jeg godt kan lide at veksle imellem, når jeg vælger at have briller på. Mine yndling er mine nye, som I ser her på billederne fra Jamie Looks. Modellen hedder Louisiana, og er i farven Dark tortoise. Jeg kan godt lide at de ikke er helt sorte, men har lidt mønster. Og så synes jeg det er fedt at brille modellerne er opkaldt efter forskellige personer, steder og begivenheder, relateret til Danmark. tag f.eks. Kierkegaard, the Lakes og Copenhagen.

Se videoen her

Priserne er også ganske gode. Du kan få briller til under 100 euro, selv med styrke i. Faktisk er det ret nemt at bestille briller med styrke fra Jamie Looks’ hjemmeside, hvis du kender din brille styrke. Den kan ofte hurtigt fås fra optikeren, hvis ikke du lige har tallene liggende derhjemme. Jamie Looks har både briller og solbriller til kvinder og mænd. Jeg har prøvet begge dele på i videoen, så giv den endelig et kig, og fortæl hvilket brille look I er mest til? Jeg er blevet ret glad for brillerne på billederne her, men jeg synes også at de mørke solbriller er ret cool.

Og og og…hvis du selv er blevet fristet til at købe et par briller eller solbriller til kvinder eller mænd, så har jeg fået lov at give jer en rabat kode på 30%. Du skal blot finde dit favorit par inde på jamielooks.dk og skrive koden ByJenni ved checkout.

jamie looks

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 17, 2017 - 23:59

‘Back to School’ weather

ilse jacbsen espadrillos

Indlægget er sponsoreret

Jeg ved godt det er sådan lidt at snakke om efterår allerede, specielt når sommeren i Danmark ikke har været noget at råbe hurra for i år. Her i New York har sommeren heldigvis behandlet mig mere end godt. Vejret har været varmt og skønt næsten hele juni og juli, men selvom temperaturerene stadig er forholdsvis høje, har august budt på flere af de regnfulde og overskyede dage. Det er denne her lidt mærkelige overgang, hvor vejret svinger helt vildt – der hvor det endnu er for koldt til at hive efterårs frakken frem, men samtidig kommer der flere og flere dage med lange bukser og lunere bluser.

De meget skiftende temperaturer gør det ærligt talt svært at klæde sig på, men jeg synes at jeg med outfittet ovenfor er kommet frem til et meget godt bud på et overgangs antræk. Ovenpå sommeren kan jeg stadig godt vise mine brune stænger frem i denne denim nederdel, som jeg købte i sidste måned, og så sætte en tyndere strik og en læderjakke til på de noget køligere aftener der nu er indtruffet. De karrygule espadrillos fra Ilse Jacobsen har den der efterårsfarve, og samtidig er det en sko hvor man kan flashe sine brune fødder når det ikke længere er sandalvejr. Du kan finde espadrillos lige her, i bl.a. mørkeblå og støvet rosa, som også er ret fine farver til sensommeren.

Accessories fuldender altid outfittet så jeg har tilføjet sæsonens hotte Chloé inspirerede taske og blogger uret. Jeg kan godt lide dette med guldfarvet rem og sort urskive, men Daniel Wellington har jo et hav af pæne ure at vælge imellem. Find hele udvalget her, hvis du vil se de andre styles. Selvom jeg glæder mig lidt til at tage mine læderjakker i brug igen, så må efteråret for min skyld godt lade vente på sig. Så kan jeg nemlig også nå at få brugt denim nederdelen noget mere. Jeg har dog allerede brugt den en hel del, men det er virkelig også med at udnytte at vejret stadigvæk er til bare ben – i hvert fald de fleste dage.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 17, 2016 - 22:37

Pandehår / Bangs

Jeg har længe gået med overvejelserne om at få lavet pandehår. Jeg har haft det et par gange før, men det er efterhånden en del år siden. Jeg har spurgt veninder og familie til råds, og meningerne er lidt delte omkring hvorvidt de kunne forestille sig at det klædte mig. Min tvillingesøster har haft pandehår et par år nu, og hun bærer det virkelig godt, så det burde også passe til mig haha. Dog er min ansigtsform mere rund, hvor min søsters er aflang. Ved ikke om I kan fornemme det her? Jeg har fundet lidt inspiration, og lige for tiden er jeg meget til at pandehåret godt må se lidt ‘uredt’ ud. Det behøver ikke være helt tæt og fint. Jeg er meget til Alexa Chungs og Caroline Braschs looks.

Jeg skal til frisøren på mandag og have ordnet mine spidser, så jeg har et par dage til stadig at overveje situationen. Jeg må indrømme at jeg aldrig har været god til at bruge tid på mit hår om morgenen. Jeg er typen der hellere sover en halv time længere, og så lægger make-up’en på vej til skole og spiser morgenmaden på arbejdet – så der er selvsagt ikke meget tid til at sætte håret. Hvis jeg får pandehår ved jeg at jeg skal glatte det hver eneste morgen og komme tørshampoo i, de dage hvor jeg ikke vasker det. Hvorfor er det lige at ens pandehår altid bliver fedtet så meget hurtigere end resten af ens hår? Åh what to do,what to do?? Jeg er stadig en del i tvivl, så jeg håber at jeg sammen med min frisør kan finde ud af det.


English recap / I’ve really been considering lately whether I should get bangs. I had it some years ago and I liked it but I remember how much taking care of that it needed. Straightener and dryshampoo en masse! I found some inspiration and I kinda like that the looks are not so ‘put together’. 

Image sources: here, here, here, here, here, here

Skriv kommentar 2 Kommentarer
august 29, 2016 - 23:10

Obsession / Mirror sunglasses


1. Amazon // 2. Rayban // 3. ebay 

4. Amazaon // 5. H&M // 6. ebay

Det er svært at undgå at møde et par solbriller man kan spejle sig selv i, når man går på gaden for tiden. Det vrimler med dem i forskellige farver og former i både blogland, gadebilledet og i modebilledet generelt. Jeg er blevet ret fascineret af trenden henover sommeren, og synes brillerne er så cool hvis man styler dem rigtigt. Jeg har fundet lidt inspiration på Pinterest, men klik forbi en næsten hvilken som helst større modeblog, og du finder god inspiration til at style spejl-solbrillerne. Jeg har selv endelig fået købt mig et par. I kan se dem her hvis I er interesserede. De har et grønblåligt skær, men jeg kunne også godt tænke mig et par med et mere lyserødt skær. Jeg har fundet nogle forskellige par ovenfor og jeg overvejer selv nr. 1 og nr. 3, som prismæssigt også er rimelig overskuelige. Jeg synes man kan finde mange gode ting på Amazon – egentlig minder det på mange måder om ebay, men jeg har ikke helt så meget erfaring med Amazon. Det eneste jeg har købt der er vist studiebøger. Den amerikanske side har klart et bredere udvalg, men der er garanteret også nogle flere ting man skal være opmærksom på når man vil handle der. Er der nogle af jer der har erfaring med at handle på Amazon?

English recap / Everywhere you go in the streets you can’t avoid meeting a pair of mirror sunglasses. The trend is everywhere now and I have finally purchased a pair as well. I definitely like the trend and I love the styling inspiration that I can find on Instagram, blogs and Pinterest. My sunnies has a green/blue reflection but I would love to own a pair with a pink reflection as well.

 

 

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 29, 2016 - 19:20

One off-shoulder item / three looks

En trend som ses over alt denne sæson, og som jeg også selv er faldet pladask for, er off-shoulder trenden. I sidste måned formåede jeg at købe hele fire items, som viser skuldre; én decideret off-shoulder top, en off-shoulder body og to cut-out shoulder toppe – en i støvet rosa og en i mint (lige nu sat ned). Trenden er helt perfekt her til sommeren. Der er bare et eller andet over at kunne vise lidt solbrune skuldre frem. Den ene top har jeg allerede vist i et outfit, men mon ikke jeg også kommer til at vise jer de andre? Det er i hvert fald en trend jeg har taget til mig, så mine off-shoulder toppe og -body kommer helt sikkert i konstant rotation her over sommeren. Jeg har fundet lidt inspiration på Pinterest, og så er jeg kommet med mine bud på hvordan en off-shoulder body kan styles i forskellige sammenhænge. Bodyen på collagerne er den jeg selv har. Jeg har haft den på til fest en enkelt gang, men den kan også sagtens bruges i andre sammenhænge, og det er jo med at få den brugt, mens det stadig er sæson for bare skuldre.

English recap / A trend I have fallen for is the off-shoulder trend. Last month I purchased no less than 4 off-shoulder items; one actual off the shoulder top (on sale), one off the shoulder body and two cut-out shoulder tops – one in a dusty rose and one in mint (now on sale). The trend is perfect for the summer months where you can show your shoulders and I know these four items will be in constant rotation throughout the summer. I’ve found some inspiration on Pinterest + I have come up with three ways to style the off-shoulder body (which I own myself) depending on the occasion.

Body / Miss Selfridge, flats / &other stories, jeans / Zara, bracelets / Sophie by Sophie, shades / River Island, suede shopper / H&M

For et pænt hverdagslook har jeg fundet et par lidt slidte jeans, som har en lille smule løst fit. Det toner den meget feminine body lidt ned. De bare skuldre og store flæser er allerede meget i sig selv. Derfor synes jeg det er fint at tone det en del ned og gøre det en smule mere råt med flade spidse sko, farverige armbånd, cool solbriller og en lækker og rummelig ruskinds taske. Tasken kan indeholde din computer hvis du skal i skole, og alle dine praktiske småting hvis du skal ud og shoppe. Jeg er selv ret begejstret for dette look, og ville bestemt ikke have noget imod at iføre mig det i dag. Faktisk har jeg for nyligt klikket tasken hjem, så den glæder jeg mig til at tage i brug. Måske til et lignende outfit.

English recap / A nice yet simple everyday look. The loose fit jeans tone down the feminine body a bit and brings more edge to the outfit. It’s stille kept pretty with pointy flats, colorful bracelets, cool shades and a nice roomy bag with space for a laptop or all your stuff. I actually just bought this bag myself. The outfit is very suitable for shool or a day of shopping.

Body / Miss Selfridge, earrings / East Copenhagen, ring / Vera Vega, flats / &other stories, chinos / Zara, glasses / Smarteyes, Nailpaint / Shela’s

Jeg arbejder selv en del på kontor, og der må ens outfits gerne være lidt mere formelle. Da bodyen viser bare skuldre, er det med at balancere det ud via de andre items. En god idé kan være at have sit hår hængende nede i stedet for sat op, for at ens skuldre synes mindre eksponerede. Et par pæne bukser og et par briller gør også looket mere corporate. Jeg synes netop at man kan spille på det feminine i sådanne arbejdsoutfits, derfor er bodyen god, og derfor har jeg også valgt mange feminine elementer at sammensætte den med. Velplejede negle og enkle smykker er med til at signalere professionalisme og seriøsitet.

English recap / I work in an office myself and know that the outfits are kept a little more formal. That is why I pair the body with chinos and glasses. It makes the look more corporate. Also I suggest to leave your hair down so that the shoulders aren’t too exposed. I really think that a business look can be held very feminine and that is why I wouldn’t hesitate wearing this body to work in a similar look. I would add summery nailpaint and some simple jewellery to complete the look.

Body / Miss Selfridge, nailpaint / Shela’s, bag / Kenzina, strappy suede sandals / &other stories, skirt / H&M, necklace / Zöl

Skal du ud så er sort en klassiker, og her er det en god anledning til at vise lidt ekstra solbrun hud. Et enkelt, feminint og pænt outfit brudt af en rød taske og fine glimmernegle giver god balance og gør outfittet lidt ekstra interessant. En enkel halskæde matcher outfittet godt, men du kan også sagtens tilføje en mere iøjenfaldende statement halskæde, for at flytte fokus en smule fra det bare stykke.

Jeg kunne finde på at hoppe i alle tre looks – de er jo tilegnet forskellige anledninger, men min favorit er alligevel hverdags looket. Der er en virkelig god balance i det hele, og jeg kunne sagtens se mig selv i det. Hvilket outfit er din favorit?

English recap / If you are going out black is a save one! It won’t be boring with high heels, bare legs and shoulders and a red bag. Glitter on your nails and a cute necklace are also good adds to your look. If you feel you are showing too much skin you can wear a big statement necklace. It moves focus and looks super good.

I would wear all three looks but my favorite is the everyday look. It is very much me and I would wear it today if I could. Which combination is your favorite?

Du kan stadig nå at deltage i bloggens lækre give away her.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 29, 2015 - 20:11

How to style / over the knee boots

knee-high boots1. Even & Odd    /    2. H&M Premium quality    /    3. Asos    /    4. Aldo    /    5. Asos    /    6. Pierre Balmain

Som jeg har fortalt så har jeg endelig fundet de perfekte lange støvler. Det har også kun taget to år. Jeg har nemlig tidligere snakket om trenden med de knæ-høje støvler både her og her. Det må siges at have taget sin tid at finde de rigtige, men nu har jeg endelig et par, som jeg kan mærke jeg bliver rigtigt glad for. Det er støvlen i ruskind fra H&M jeg har købt. Den har en god solid hæl på 8,5 cm, hvilket gør dem ret anvendelige til hverdag. På den anden side, så går de også altid til en fest, og længden gør dem særligt egnede til de fester, der ligger her i de koldere perioder.

Jeg tænker at jeg næppe er den eneste der kunne bruge lidt inspiration til styling af de lange støvler, så jeg har fundet lidt billeder inde på Pinterest. Jeg kan godt lide det helt simple outfit med sorte jeans og en strik til, men en lang strik-kjole hiver også de lange støvler ned på jorden, og giver et lækkert efterårs look. Er I lige så vilde med de lange støvler som jeg er, og hvordan ville I evt. style dem? Jeg har jo selv nogle skeptikere i min omgangskreds hehe, men jeg tror i høj grad det kommer an på stylingen.

English recap / As I told you I’ve finally found the perfect knee-high boots. I’ve actually been on the hunt for a pair for the last two years, so it’s safe to say that it has been a long process finding the right ones. I have bought pair number 2 which is in a nice suede quality. The chunky 8,5 cm heel makes the boot suitable for everyday use but of course they will go to any winter party as well.

I figured I wasn’t the only one who could use some styling inspiration so I found some photos on Pinterest. I really like the simple outfit with black jeans and a knit.Do you guys like the long boots as much as I do and how would you style them?

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
september 12, 2014 - 10:51

Cashmeracles

Cashmiracles

Powder pink jumper / H&M, grey cardigan / H&M, yellow cable knit / Joseph (adlink), long jumper / By Malene Birger (adlink)

Nu hvor temperaturene virkelig er faldet, så får jeg ekstra meget lyst til at hoppe i en vamset og ulden strik. Hvad enten det er på kontoret eller en afslapnings dag hjemme på sofaen. Jeg går især og overvejer om jeg skal investere i en kashmir strik. Min søster har lige købt den blødeste kashmir jumper, og når jeg mærker på den, får jeg virkelig bare lyst til selv også at få fingrene i en. De er en smule pricy, men H&M har nogle til nogle ganske fornuftige priser, og de er endda 100% kashmir. En gul strik kunne jeg dog også godt overveje, og den fra Joseph er så fin! Derfor har jeg ogå fundet lidt styling inspiration til hvordan man får sin store strikvams til at se fashionabel ud. Selv kan jeg godt lide idéen om at sætte den sammen med et par stramme jeans og et par feminine sko.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Now when the weather has really changed into colder degrees I seriously crave for big and fluffy knits. Especially the cashmere knits have caught my attention this season. They are a bit pricy but H&M actually have some in 100% cashmere to very resonable prices. I’m also really considering a yellow knit this season. I think the color is so refreshing during fall and winter when most clothes are grey and black tones.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
september 7, 2014 - 20:41

The leather sweatpants

the leather sweatpants

Læder sweat pants ses rigtigt meget i modebilledet for tiden. Jeg har netop selv købt mig et par og glæder mig til at style dem. Udover at være super stylish så er de også virkelig behagelige at have på. Jeg har fundet lidt inspirations billeder på Pinterest til hvordan jeg kan style mine nye bukser. Jeg synes det ser super cool ud med et par høje hæle og en feminin top til, som de fleste af de smukke damer ovenfor har iført sig. Bukserne findes selvfølgelig både i ægte læder og i læder-look. Jeg har fundet to par som ikke er så dyre. Det øverste har jeg fundet på Nelly.com (adlink) og de nederste er fra H&M.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Leather sweatpants is seen a lot right now. I really like the loose casual fit they have and have just bought a pair myself. I have found the above pictures on Pinterest to give you and myself some styling inspiration. Also I have found too very inexpensive pairs in leather-look. The top ones I’ve found on Nelly.com (adlink) and the pair at the bottom are from H&M.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 12, 2014 - 17:18

Make a statement

Boots: Dixie // earrings: Butler & Wilson // tee: Karen by Simonsen // jeans: Karen by Simonsen 

Nu hvor jeg selv har fået købt mig et par statement øreringe, så tænkte jeg det ville være meget oplagt at lave et indlæg med mit bud på hvordan sådan et par kan styles. Min grundtanke har hele tiden været at jeg ville tilføre kontraster, for at skabe et fedt look. Derfor har jeg valgt at holde outfittet i en forholdsvis neutral farvepalette. På den måde toner det de markante øreringe lidt ned, samtidig med at det alligevel er dem der er i fokus. Slidte jeans og en løs t-shirt er den perfekte kontrast til de feminine øreringe. For at fuldføre looket ville jeg tilføje et par cool, men feminine støvler.

Dette er et outfit jeg gerne selv vil iføre mig, og som egentlig er ret basic.Støvlerne fra Dixie har jeg allerede, og jeg er SÅ glad for dem! Har I nogensinde besøgt en butik som forhandler Dixie? Dem jeg har besøgt har som regel noget super fint butiksinventar. De er virkelig perfekte at tilføje til ethvert basis outfit. Jeg overvejer lidt om jeg skal klikke t-shirten hjem. Blev i hvert fald fristet da jeg så de havde fået Karen by Simonsen inde på lagersalg.nu til ret fordelagtige priser.

__________________________________________________________________________________________________________________

Since I have bought myself a pair of statement earrings I thought it would be a great idea to show you how I want to style them. As I have said before I love contrasts in an outfit. Trashed jeans and an over size tee are the perfect contrasts to the voluminous an feminine earrings. To complete the look I woul add a cool yet feminine pair of boots.

I would love to wear the above outfit. I have allready got the pointy ankle boots from Dixie (now on sale) and so so love them! They are the perfect add to any simple outfit. I’m considering buying the loose tee though.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
januar 29, 2014 - 17:11

Statement earrings

Statement earrings

En ting der er meget inde i modebilledet for tiden, er statement øreringe. Mange af dem er store, bemærkelsesværdige og farverige. Men der findes også de mindre og mere neutrale af slagsen, hvis man ikke tør gå hele vejen. Personligt er jeg ret vild med trenden. Især har jeg et crush på dem i art deco stilen – de er super elegante.

Jeg har faktisk for et par uger siden bestilt de lyserøde og orange øreringe på billede 2. Jeg er dog i tvivl hvordan jeg vil style dem, og om de vil være for voldsomme til mig. Derfor har jeg også kigget lidt rundt på Pinterest, Instagram, modeblogs etc. for at finde inspiration til styling. Det kan nemlig se virkelig godt ud med det rette outfit, hår og make-up. Til gengæld kan det komme til at ende lige så katastrofalt, hvis ikke man passer på. Krydser fingre for at de klæder mig. Tænker at style mine øreringe lidt ala. billede 4, med jeans og en afslappet skjorte eller t-shirt. Nu hvor øreringene er meget pigede og prinsessede, så gælder det om at holde mit outfit, alt andet end piget. Jeg tror egentlig det vil fungere både med håret oppe og nede. Hvis øreringene føles lidt voldsomme, kan det være et godt safety-net at have håret nede.

Pink/orange earings here // Turquoise/coral earrings here (adlink) // Ice lantern drops here (adlink) // Gold art deco earrings here // Blue art deco earrings here

_________________________________________________________________________________________________________________

Statement earrings are very popular right now. Many of them are big and colorful, but it’s also posssible to purchase some smaller and more neutral ones. I personally like the trend, and I’m especially fond about the earrings in the art deco style.

About two weeks ago I ordered the pink and orange earrings on photo no. 2. I must say I’m not quite sure how to style them. Maybe they are too voluminous for me. That is why I checked Pinterest, Instagram, fashionblogs etc. to find styling inspiration. I’m very inspired by photo no. 4 with the jeans and a casual shirt. Since the earings are very girly and princess-like I prefer to keep the outfit as far from girly as possible. I think it makes a good contrast. I think it will work with a ponytail but also with my hair hanging down. If the earrings feel too voluminous it’s a good safety net to have your hair just hanging down. That way it covers a bit of the earrings.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram