Kategoriarkiv: Instagram

december 8, 2017 - 08:05

New York through my Instagram

 

byjennip på Instragrambyjennip on instagram

Jeg forsøger stadig at få blogget tre gange om ugen, og de sidste par måneder synes jeg det er gået ganske godt med det. Dog kræver indlæg altid en del tid at lave, da der både skal tages og redigeres billeder, og formuleres tekster, korte som lange. Derfor kan jeg godt lide at have et socialt medie som Instagram på telefonen. Min telefon har jeg stort set altid med mig, så jeg kan sidde og redigere billeder i bussen på vej ind til byen, og poste dem mens jeg sidder i subwayen. Meget convenient. Jeg poster altid her og nu-stories på min Instagram, når jeg går rundt i New Yorks gader, og her op til jul får den lidt ekstra gas med julede billeder og hyggelige stemnings videoer. Har nogle af jer mon fulgt med der? Hvis I skulle have lyst til at blive smittet med lidt New Yorker julestemning, så kan i finde mig som byjennip på Instagram.

I husker måske at jeg i dette indlæg, snakkede om de ting jeg gerne ville nå, inden jeg rejser hjem til Danmark. well, jeg har nu allerede fået set træet ved Rockefeller (om dagen), spist macarons fra Ladurée, vandret Upper East Side tynd og set skøjtebanen i Central Park. I aften har jeg en aftale med Christina om at tage ned forbi Great Northern Foodhall på Grand Central og købe glögg, og så skal vi hen og se juletræet ved The Palace. Endnu en ting kan krydses af listen. Jeg glæder mig helt.

English / I try to blog at least three times a week and these past months it’s been going pretty well. However it still takes a lot of time to take the photos and edit them and to write a good article. That’s why I find social media like Instagram so handy. I can sit in the bus and edit photos on my phone and publish them on the subway. Very convenient! I always post right here and now-stories on my Instagram whenever I walk around the streets of New York, and now when Christmas time has arrived I tend to go a little extra crazy with the Christmassy photos and videos. Maybe some of you have already noticed? If not there’s still time to get in the New York Christmas mood by following my little stories. You can find me as byjennip on Instagram if you are the least curious.

Some of you might recall this blog post where I talked about things I wanted to do before I leave New York and go home to Denmark. well I’ve already seen the big tree at Rockefeller (by day), had macarons from Ladurée, been strolling around the UES for hours and seen the ice skating rink in Central Park. Tonight I have a date with my fellow blogger girl Christina. we have arranged to go to the Great Northern food Hall at Grand Central for some mulled wine (Danish style) and to go see the Christmas tree at the Palace. One more thing to be checked off my list!

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 4, 2016 - 22:28

Instagram stories / the new kid in town

Jeg ved ikke om det er gået nogens næse forbi at Instagram er kommet med en ny feature; Instagram Stories? Ind til for et par dage siden havde jeg ikke hørt om det, men så var det på alles læber, og jeg var også nødt til at tage et nærmere kig på denne nye feature. Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk over for det, da det jo næsten er en tro kopi at Snapchat, men efter at have prøvet det nu, så er jeg allerede blevet lidt afhængig. Jeg synes det er meget belejligt at have det almindelige Instagram og så de små her-og-nu stories samlet i én app. Tag gerne et kig på mine Instagram stories fra i dag. Instagram bruger jeg meget i forbindelse med min blog, og primært til inspiration, så jeg synes de små stories er en fin måde hurtigt at lægge noget op fra events, outfits, job, shopping etc. Det giver et lidt mindre poleret indblik i personen bag. Og så bliver det super nemt hurtigt at få lagt noget op her under modeugen i næste uge. Dejligt nemt! Jeg bruger dog stadig min Snapchat og det bliver jeg nok ved med foreløbigt. Der lægger jeg også stories op, for alle at se, men det er også der jeg selvfølgelig sender små snaps til mine venner. Er I hoppet med på Instagram Stories endnu? Kan i hvert fald se at rigtig mange er.

Jeg har forresten også fundet en vinder af de fine neglelakker fra Shela’s. Den heldige blev Anne-Marie. Tillykke til dig – jeg sender dig fluks en mail.

English recap / I don’t know if anyone has missed out on Instagram’s new feature Instagram Stories? I think it has been on everyone’s lips these past few days and yesterday I finally tried it too. I was sceptic at first as it’s almost a true copy of Snapchat, but I must say I find it convenient to have my Instagram photos and my little snap stories together in one app. It makes it easy for the people who are already following me on Instagram to follow my little everyday moments too. I will for sure still be using Snapchat but I’m definitely open for trying out these Instagram Stories a lot more. It will be super relevant next week during Copenhagen Fashionweek, where I’ll be able to easily post videos and photos from shows, events and tradefairs. I updated my Instagram Story today. Check it out here (byjennip) and tell me what you think.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
juni 9, 2016 - 23:24

My moments on Instagram

For tiden får jeg klart opdateret min Instagram meget oftere end min blog – det er rart når jeg har så travlt, og forsømmer bloggen lidt, at jeg kan dele lidt på Instagram mens jeg er på farten. Den sidste tid har blandt andet budt på hjemmetræning, sko shopping, lækre drinks på Comwell Korsør og tapas med søde piger. Har også fået brugt mine hair extensions fra Irresistible me. Jeg elsker at de giver så meget fylde til mit hår. Desuden har jeg været med i en sjov artikel i Woman, vundet Slagelse kommunes studiepris for et projekt sammen med en medstuderende (kun lidt stolt) og så har jeg været i fitness, hvilket jeg ellers har forsømt i over en uge nu. Må der ind i weekenden! Hvis I har lyst til at følge lidt med i mine små travle hverdagsøjeblikke, så kan I finde mig som byjennip.

English recap / Since I’m so busy at the moment it is much easier to post something on Instagram more often than on my blog. I have shared some of my latest Instagram moments with you here. These moments have included both new shoes, mojitos, tapas and some workouts both at home and at the gym. If you wanna follow along you can find me as byjennip.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
april 8, 2016 - 12:12

Remember to follow me on Instagram

Jeg plejer jo egentlig at dele et Instagram recap her inde i ny og næ, men nu tænkte jeg at jeg istedet bare ville komme med en lille opfordring til at følge mig hvis I har lyst. Jeg kan findes som @byjennip. Som I måske har kunnet fornemme, så har jeg ret travlt for tiden, og nogle gange kan det være svært at følge med. Derfor er det også nogle gange nemmere at følge med på Instagram og Snapchat. Det gør jeg selv rigtig meget hos andre bloggere, netop fordi jeg ikke får taget mig tiden til at sidde og læse blogs hver dag.

Nu er det heldigvis weekend lige om lidt, og det er der jeg har bedst tid til at opdatere bloggen, så I skal nok snart få et outfit post. Jeg er lige nu også ved at skrive et længere indlæg om min uddannelse til designteknolog. Jeg har gennem tiden fået en del spørgsmål omkring min uddannelse, så jeg tænkte jeg ville forsøge at samle det mest relevante i et informativt indlæg. Nu vil jeg gøre mig klar og smutte afsted på arbejde. God weekend alle sammen.

English recap / Just wanted to check in with a little reminder to follow me on Instagram and Snapchat for daily updates. I’m really busy at the moment so I often only update my blog twice a week. Fortunately the weekend is just around the corner so I’ll definitely have time to update my blog again. 

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
december 16, 2015 - 20:43

Find me on Snapchat and Instagram

My Snapchat and Instagram

Jeg snakkede for nyligt om Snapchat, da jeg lavede et indlæg med 3 snapchattere at følge. Jeg har altid været en meget traditionel pige, og har altid været længe om at omfavne nye ting i forhold til teknik. Ting som smartphone, Snapchat og netbank fik jeg nærmest år efter alle andre, og jeg har da heller ikke Mobilepay. Behovet har bare ikke været der. Det tager bare lige noget tid for mig rigtigt at have tiltro til sådan noget, men det plejer som regel at komme hen ad vejen.

Instagram har jeg brugt rigtigt meget til at dele de små øjeblikke, som ikke nåede det til bloggen. Sådan lidt mere her-og-nu øjeblikke. Efterhånden har Snapchat gået hen og erstattet den funktion, som min Instagram havde, og min Instagram bruges nu mere til lidt mere æstetiske billeder. I skal være hjertens velkomne til at følge med både på Instagram og på Snapchat. I dag har jeg f.eks. anbefalet mit yndlings sushi sted, besøgt PR-bureau og beundret juleoppyntningen i Københavns gader. Og tak til alle jer nye der er kommet til på Snap på det seneste, det er så hyggeligt I vil følge med. Vi snappes.

English recap / I recently did a post on 3 snapchatters to follow. This post is more about my own Snapchat and Instagram and how I use it. I used to use Instagram for little everyday moments but as I have gotten more and more confident with using Snapchat, that has sort of taken over the function Instagram had and I now use Instagram to upload a bit more aesthetic photos. I recently opened up my Snapchat to everyone – thank you to all new followers on there lately – so nice that you feel like following me. You are all very welcome to follow along on both Instagram and Snapchat. Today for example I recommended my favorite sushi place, visited a PR-agency and filmed the Christmas decorations in the streets of Copenhagen. Such a nice day.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
november 10, 2015 - 13:56

My Instagram moments lately

Det er igen blevet tid til et lille recap fra min Instagram. Som I kan se, har jeg fået en ny lækker strik, som jeg tuller rimelig meget rund i, især nu hvor jeg er blevet lidt små-syg. Jeg har også købt mig en ny paillet besat nederdel, som jeg havde på til DMA i lørdags. Ellers har den seneste tid mest budt på lidt legen med mine nye clip-in hair extensions, sund og lækker morgenmad, ture i det milde efterårsvejr, ny favorit duft, og så har jeg fået øje på mit måske næste større interiør køb. Hvis I har lyst til at følge med via Instagram, kan finde mig som byjennip. Så bli’r jeg så glad. Jeg har tilbragt de sidste dage i godt selskab på Amager, og er nu på vej til toget for at komme hjemad. Ser om jeg kan nå at få forberedt et indlæg på vejen hjem, men skal også have forberedt noget projekt arbejde, så nu må vi se.

English recap / Here’s some of my latest moments from my Instagram. If you feel like following along you can find me vi @byjennip

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 8, 2015 - 14:44

My latest instagram moments

Det er blevet tid til en lille Instagram recap her på bloggen. Den seneste tid har bl.a. budt på lækker og hyggelig brunch på Maude´s på Frederiksberg, plukning af brombær til min morgenmad, hjemmebagte chokoladescones, nye sko, shopping i Frederiksbergcentret og old-school scooter. I kan følge med på @byjennip hvis I har lyst. Jeg tænker lidt på at lave et indlæg med nogle instragrammere, som jeg kan anbefale at følge. Jeg synes nemlig det er et rigtigt godt sted at finde inspiration. Kan I anbefale nogle bestemte Instagrammere? Gerne moderelateret.

English recap / Those of you who are following me on Instagram and followed my little everyday moments have seen the above photos. I use Instargram to give a quick update for some inspiration. You can find me as @byjennip if you are interested. I’m actually thinking of doing a post with some of my favorite Instagram accounts. I love using Instagram as a source of inspiration. If you can recommend any Instagrammers please do share. 

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
august 17, 2015 - 20:45

Instagram lately

Jeg tænkte at det var blevet tid til en lille Instagram update her på bloggen. Det fleste af billederne ovenfor er ganske vist fra modeugen, men det er også det jeg godt kan lide ved Instagram. Det at er så nemt hurtigt at tage et billede og lægge ud til offentligheden med det samme. Fresh updates. På bloggen kommer billederne ret sjældent op samme dag som jeg har taget dem. Det er ligesom lidt mere omfattende.

Den seneste tid har budt på nye briller, lækker morgenmad, som I kan finde opskriften på her, samt kollektionsfremvisning hos forskellige PR-bureauer. Desuden har jeg drukket mojitos med søde piger, og startet modeugen ud med morgenmad og is hos Tommy Hilfiger. Vejret var helt perfekt til modeugen og nogle af de udendørs show talte bl.a. Ivan Grundahl og Stafet DSKD + KADK. De af jer der følger mig på Instagram, fik forleden set mine nye earparty pieces fra Carré, som jeg er virkelig begejstret for. Har brugt dem en hel del allerede. Hvis I har lyst til at følge med i mine små øjeblikke på Instagram kan I finde mig som byjennip

 

Skriv kommentar 4 Kommentarer
juli 1, 2015 - 22:04

My Instagram moments

Som så mange andre, så kan jeg godt lide at bruge Instagram. Jeg synes det er en fin og hyggelig måde at fange de små ting i hverdagen, som måske ikke lige finder vej til bloggen. Jeg har samlet nogle af de seneste billeder fra min Instagram ovenfor. Jeg havde ikke set min søde veninde Katrine i lang tid, så da jeg kom tilbage til Herning, blev en stor del af min tid brugt sammen med hende. Både strand- og sushihygge. Den seneste tid har selvfølgelig også budt på træning, bl.a. i min nye træningstop, og så fik jeg løbet 5 km. på en tid jeg er ret tilfreds med. Løber ellers sjældent efterhånden. Den sidste måned har også budt på en tiltrængt ferie med sol og sommer. Hvis I har lyst til at følge lidt med i mine små hverdags momenter, så kan I finde mig som byjennip. Det ku være så hyggeligt 🙂

English recap I like using Instagram to capture those moments that may not make it to my blog. I have collected some of my latest Instagram moments above. It includes a vacation to turkey, lots of sushi, workout of course and also a lot of hanging out with my sweet friend Katrine. If you would like to follow my little everyday moments you can find me on Instagram under the name byjennip. Hope to see you there 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram