Kategoriarkiv: make up

januar 10, 2019 - 10:24

My thoughts on the H&M Beauty products

Jeg har de sidste par år prøvet flere produkter fra H&M’s nye beauty line, heriblandt flere neglelakker, en bronzer, øjenbryns gel, og altså også læbestifterne ovenfor samt et par pensler. Alt i alt synes jeg at H&M’s beauty produkter gør det godt til prisen. Jeg er især glad for bronzeren, og både min kabuki børste og min eyebrow gel er en del af min faste beauty rutine. Hvad er jeres erfaringer med H&M beauty?

Som jeg har nævnt før, så er make-up ikke det der fylder mest her på bloggen. Jeg bruger få produkter og holder mit look meget naturligt. Til gengæld går jeg mere og mere op i hudpleje – især den økologiske af slagsen, men jeg har også fået øjnene op for holistisk hudpleje. Derfor arbejder jeg også lige nu på flere hudpleje indlæg, som kommer op på bloggen løbende.

English / within the last couple of years I have been trying more and more products from H&M Beauty. Since they relaunched their beauty line H&M’s beauty products have been a lot more appealing to me. Amongst the products I have tried are several nail paints, a bronzer, a brow gel and of course the lipsticks shown above and also a few of their brushes. In general I think that the H&M Beauty products are nice and the prices very affordable. Both the brow gel and the kabuki brush are parts of my everyday beauty routine. what’s your experience with the H&M Beauty range?

As I have mentioned before it’s not make-up that takes up most space here on the blog. I use very few products on a daily basis and my look is usually very natural. I will say though that I care a lot for skincare and especially organic skincare but I have also started to look more in to holistic skincare which I find super interesting. I am currently working on more skincare related posts that will be up on the blog soon.

H&M Beauty

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 13, 2018 - 21:56

Rituals eyeshadow palette

 

Rituals eyeshadow palette Rituals eyeshadow palette

God weekend til jer. Min bliver foreløbigt brugt på familie hygge og lidt arbejde. Jeg håber på at få ordnet en masse praktisk i morgen, så jeg kan få krydset nogle ting af min, efterhånden lange to-do liste. Jeg ville egentlig vise jer min nye øjenskygge palette fra Rituals, som jeg synes er virkelig fin. Der plejer at komme et beauty indlæg på bloggen i ny og næ, men de af jer der følger med fast på bloggen, ved også at det ikke er det der fylder mest. Her i 2018 har jeg dog tænkt at beauty skal fylde lidt mere, men det kommer jeg nærmere ind på i næste uge, når jeg deler mine nytårsforsætter for bloggen

Paletten her valgte jeg fordi jeg syntes den var så fin (og ret billedværdig). Farverne er lige mig. Elsker de brunlige nuancer med lidt glimmer i, og de sølv og guld øjenskygger er virkelig fine til at lægge i øjenkrogen eller ved brynene. Farverne virker dog ikke særligt pigmenterede, så de er ikke så gennemtrængende. Jeg bruger egentlig sjældent øjenskygge, men jeg glæder mig til at prøve at lege lidt mere med de forskellige farver.

English / Hope you are all having a good weekend out there. I’m spending mine with my family and some work. I hope to get a lot of stuff done tomorrow so that I can check it off my to-do list before a new week starts. I actually just wanted to show you my new eyeshadow palette from Rituals. I don’t usually have a lot of beauty related posts on my blog but that’s gonna change a bit in 2018. I’m gonna get much more in to that in my next blog post about my New Years resolutions for the blog.

I chose this palette because it just caught my eye immediately. As a blogger I really like when things are aesthetic so I couldn’t not put this palette on the blog. I love the gold and silver colors and the brown shades. You can even use it for your brows. The eyeshadows are not very pigmented so it looks very discreet on your eyelids. I actually rarely use eyeshadows but I look forward to try these ones out a bit more

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 25, 2017 - 20:29

Læbestift fra Rituals med lav pigmentering

læbestift fra Rituals

Jeg har i noget tid været på udkig efter en læbestift, som var tilpas neutral til nemt at kunne bruges til hverdag, men samtidig én som gerne må give et snert at farve på læberne. Nu har jeg fundet en! Denne fra Rituals er nemlig ikke så pigmenteret, men giver stadig lidt naturlig farve, og derfor lidt liv til mine læber, hvilket kan være tiltrængt i den mørkere tid vi er på vej ind i.

Jeg har ikke prøvet super mange produkter fra Rituals, men jeg har fået en lækker behandling af mine hænder inde i en af deres smukt indrettede butikker på Fifth Ave. Butikken emmer af velvære med aromatisk duftende produkter til badeværelset, og jeg forlod stedet med de blødeste hænder, efter de havde været fedtet ind i både scrub og cremer. Rar følelse!

Jeg skal helt sikkert prøve noget mere fra Rituals. Er blevet anbefalet deres ansigtsprodukter, men hold nu op, hvor er deres duftpinde, aromalys og duft-kvaste til hjemmet også lækkert. Forestil jer lige hvilken luksuriøs følelse af velvære det vil være at have disse ting stående hjemme på badeværelset til at sprede hygge. 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 24, 2016 - 10:00

My new beauty organizer

Selvom de fine akryl organizere har været fremme længe, så er det ikke mere en et par måneder siden jeg købte min første. Jeg må sige jeg er blevet ret glad for min. Alt mit beauty grej er samlet i forskellige kurve på min reol, og det kan godt nogle gange være lidt uoverskueligt at finde det jeg skal bruge. Nu hvor jeg har fået organizeren, kan jeg samle det mest nødvendige i den. På den måde er de produkter jeg bruger til hverdag nemme at finde når jeg skal bruge dem. Flere af mine hverdags smykker, har jeg placeret i det store rum i holderen, så jeg ikke skal til at åbne alle mine smykkeæsker hver morgen, for at finde det jeg skal have på. Organizeren står lige ved mit spejl, så det er perfekt lige at have tandbørste, smykker og make-up lige ved hånden. Jeg synes min organizer har en ret passende størrelse, men de findes jo i et hav af udgaver, og kan købes mange forskellige steder som Bahne, Søstrene Grene og diverse beauty webshops.

Tandbørsten har jeg fået hos Dahl PR, så jeg kunne prøve hvordan den var. Jeg havde nemlig en skepsis i forhold til det der med at træ skulle røre mine tænder. I ved den der ubehagelige følelse, når man får tygget i en ispind. Det var dog heldigvis overhovedet ikke ubehageligt. Tandbørsten er i bambus og er vandneutral og vegansk. Og så er den perfekt at have med i weekend tasken. Me like!

Jeg vil forresten også lige anbefale mine foundation drops fra Gosh. Jeg bruger til hverdag en pudder fra Clinique, som jeg er rigtig glad for, men har nu prøvet dråberne her nogle gange, og dem er jeg ret begejstret for. Den minder jo selvfølgelig om en foundation, men er bare lidt tyndere. Den indeholder arganolie, som går ind og fugter huden, og nogle få dråber er nok til at give et fint dække. Jeg har haft min i over et halvt år, men er først for et par måneder siden begyndt at bruge den, og jeg er altså ret glad for min. Jeg lægger dog altid en serum eller en dagcreme indenunder alligevel. Produkterne i baggrunden på øverste billede er faktisk dem jeg bruger til hverdag lige nu. Tænker jeg vil lave et kort indlæg om dem på et senere tidspunkt..

Det er også endelig blevet tid til at jeg skal have trukket en vinder af armbåndet fra Sophie by Sophie. Den heldige blev Lise, som valgte det sorte armbånd med stjernen. Stort tillykke. Jeg sender en mail i din retning.

Skriv kommentar 6 Kommentarer
januar 25, 2016 - 22:36

Make up favoritter

Jeg vil lige dele mine nuværende beauty favoritter med jer. Mine favoritter kan jo godt ændre sig lidt med tiden, som man får prøvet noget nyt. Lige nu er jeg især rigitgt glad for disse produkter

  1. Øjenbrynspenslen fra Ace of Face har længe været en favorit. Den er virkelig god at farve øjenbrynene op med, og den intense brune farve passer perfekt til mine bryn. Den er blød og rar at tegne med, da den indeholder naturlige vokse, og så holder den hele dagen. Desværre er den nu kun halv så lang som den var da jeg fik den.
  2. Min dagcreme fra Vichy gør min hud dejlig blød, og så dufter den super godt. Den lille størrelse gør den perfekt at have med på farten eller på rejser.
  3. Læbestiften fra By Swiercz har den der intense røde farve, uden at være alt for markant. Det kan jeg virkelig godt lide. Den er god cremet, så læberne ikke tørrer ud.
  4. Øjenbryns gelen fra H&M’s nye make-up linje, fik jeg i julegave. Den er virkelig god at bruge til at style brynene, efter man har lagt farve. Den giver lige det ekstra touch.

English recap / The four products above are my beauty faves at the moment.¨

  1. The brown eyebrow pencil is super soft and intense and goes perfect with my natural brows. Besides it lasts all day.
  2. My daycreme from Vichy smells good and make my face soft. Simple as that.
  3. The lipstick from By Swiercz has this red intense color without being too much. It’s also very creamy which keeps my lips moistured.
  4. The eyebrow gel from H&M’s new make-up line gives my brows that last finish and shapes my brows in a really nice way. The perfect finishing touch.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
juli 30, 2015 - 19:04

The power of make-up

Forleden legede Katrine og jeg lidt med make-up, og det endte ud i nogle ret interessante og lidt grænseoverskridende billeder. Jeg bruger egentlig ikke specielt meget make-up til hverdag, men alligevel synes jeg forskellen er markant, fra når jeg ingen make-up har på. På billederne her er den ene halvdel af mit ansigt fuldstændig uden make-up, mens den anden halvdel er med make-up. Det var faktisk et ret sjovt shoot at lave, og især det at lægge makeup i halvdelen af ansigtet. Vi grinte simpelthen så meget af hinanden og af os selv, fordi kontrasten gjorde at man nærmest lignede et trafikuheld. Jeg synes jeg får brudt lidt grænser ved at lægge så nøgne billeder af mit ansigt op. Og så sådan nogle close-ups! Ikke desto mindre synes jeg det er tankevækkende, hvad make-up gør, og hvor meget mange af os har et behov for at have det på det meste af tiden.

English recap / I did a shoot where half of my face were covered with make-up and the other half was completely au natural. Eventhough I dont wear a lot of make-up I think the difference is huge. I must admit that it’s a little odd for me showing my face like that. 
Skriv kommentar 2 Kommentarer
juli 21, 2015 - 18:08

Silver eyes

Jeg har leget lidt med glimmer sammen med Katrine, og det resulterede i sølvbelagte øjenlåg. Katrine har sit make-up bord fyldt med alverdens make-up, pensler, neglelakker og glimmer i alle mulige farver, så det indbyder virkelig til at lege lidt med sagerne. Jeg har desuden også haft lavet sølv-øjenlåg, da jeg skulle til en fest med space-tema, hvilket det egner sig særdeles godt til. Et tip jeg har fået af Katrine er at lægge glidecreme på øjenlåget, for at få glimmeret til at sidde bedre fast, og det virker! Glidecreme lyder måske ikke umiddelbart som noget der hører til i make-up pungen, men hun har faktisk selv fået tippet for længe siden af nogle drag-queens, og den er god nok!

English recap / I’ve been playing around with glitter and the result was these silver eyelids. It’s perfect for themed parties or if you want your make-up a little more extreme. I don’t know if you have heard this odd tip before but the glitter actually last longer on your eyelids if you use lubricrant. I know it’s not what’s usually in a girl’s make-up purse but it really works. My friend got the tip herself from some drag-queens, and they sure wear a lot of make-up!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 5, 2015 - 22:54

My favorite lipsticks

Jeg går egentlig ikke med læbestift så ofte, som jeg gerne ville, og jeg er heller ikke en af de piger der har et hav a forskellige slags. Når jeg skal ‘tidligt’ op og i skole, så vil jeg altid hellere sove 10 minutter længere, end at bruge tiden på make-up’en. Så det går lidt stærkt en gang imellem. Jeg har dog mine faste favoritter, som jeg tyr til, når der skal farve på læberne. De tre læbestifter ovenfor dækker faktisk rigtig fint mine behov, da de er ret forskellige.

Min absolutte yndlings er ‘All Fired up’ fra MAC. Dens farve er sådan en blanding af rød og pink, og det er nok det der gør at jeg er så glad for den. Den er mat, så jeg lægger altid en fugtgivende primer indenunder, og så lægger jeg en lipliner i samme farve (beet), når jeg vil have ekstra holdbarhed. Jeg er egentlig mest til matte læbestifter, da jeg synes de holder bedre. Til gengæld skal man huske at fugte sine læber relativt ofte.

Min intense røde læbestift fra Jeanne Gatineau i farven ‘Fusion’, har jeg haft i evigheder. Kvaliteten er virkelig god, sådan cremet og fugtgivende. Desværre ser det ikke ud til at mærket forhandles her hjemme mere, så hvis I kender en forhandler så sig endelig til.

Min lyserøde læbestift fra Cool Cos er ret sommerlig i farven, og så er den rigtig god til hverdag, da den lyserøde/pink farve ikke er så markeret.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 14, 2015 - 09:35

Husk min give away på Instagram

De af jer der følger mig på Instagram har nok bemærket bloggens første Insta konkurrence der inde, men jeg vil da også lige bruge et lille indlæg på at gøre jer andre opmærksomme på konkurrencen. Hvis I har lyst til at vinde en lækker selvbruner til ansigtet samt to illuminators fra St. Tropez til at highlighte jeres kraveben, kindben og jeres stænger med, så hop ind forbi min Instagram og deltag her eller klik på billedet. Det er super nemt. Alle de lækre sager har en værdi af 529 kr. Konkurrencen løber til på tirsdag, hvorefter jeg trækker en heldig vinder.

Nu vil jeg smutte afsted mod fitness centret, og så ud og handle ind til god mad i aften. Skal nemlig lave risotto, drikke hvidvin og i byen med nogle søde piger i aften. See you chicas.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 27, 2015 - 20:44

Bright red nails

Yndlings neglelakken

Vil lige tippe jer om denne neglelak fra det nye danske make-up mærke BySwiercz. Jeg havde den på første gang for godt en uge siden, bla. her, og fik da også flere komplimenter med på min vej for den lækre røde dækkende farve. En bright red eller bare postkasserød neglelak er sådan en neglelak enhver pige nærmest bør eje i sin samling, og jeg vil også vove den påstand at stort set alle piger med bare en lille smule interesse i beauty produkter, har en sådan farve neglelak i sin samling. Denne koster 110 kr. og kan findes her. Lige nu har jeg dog ogå mit øje på denne nude lak. Jeg er ret glad for det naturlige og klassiske look den har, det er med til at signalere pæne velplejede negle, og så går den nude farve til alle outfits.

Den brede flade pensel som BySwiercz’ lakker har, gør at lakkerne er super nemme at lægge. Det tager virkelig ingen tid, og med en gang beskyttende topcoat ovenpå, holder lakken rigtigt fint. Kender I mærket?By Swiercz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram