læbestift fra Rituals

Jeg har i noget tid været på udkig efter en læbestift, som var tilpas neutral til nemt at kunne bruges til hverdag, men samtidig én som gerne må give et snert at farve på læberne. Nu har jeg fundet en! Denne fra Rituals er nemlig ikke så pigmenteret, men giver stadig lidt naturlig farve, og derfor lidt liv til mine læber, hvilket kan være tiltrængt i den mørkere tid vi er på vej ind i.

Jeg har ikke prøvet super mange produkter fra Rituals, men jeg har fået en lækker behandling af mine hænder inde i en af deres smukt indrettede butikker på Fifth Ave. Butikken emmer af velvære med aromatisk duftende produkter til badeværelset, og jeg forlod stedet med de blødeste hænder, efter de havde været fedtet ind i både scrub og cremer. Rar følelse!

Jeg skal helt sikkert prøve noget mere fra Rituals. Er blevet anbefalet deres ansigtsprodukter, men hold nu op, hvor er deres duftpinde, aromalys og duft-kvaste til hjemmet også lækkert. Forestil jer lige hvilken luksuriøs følelse af velvære det vil være at have disse ting stående hjemme på badeværelset til at sprede hygge. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...