Jeg går egentlig ikke med læbestift så ofte, som jeg gerne ville, og jeg er heller ikke en af de piger der har et hav a forskellige slags. Når jeg skal ‘tidligt’ op og i skole, så vil jeg altid hellere sove 10 minutter længere, end at bruge tiden på make-up’en. Så det går lidt stærkt en gang imellem. Jeg har dog mine faste favoritter, som jeg tyr til, når der skal farve på læberne. De tre læbestifter ovenfor dækker faktisk rigtig fint mine behov, da de er ret forskellige.

Min absolutte yndlings er ‘All Fired up’ fra MAC. Dens farve er sådan en blanding af rød og pink, og det er nok det der gør at jeg er så glad for den. Den er mat, så jeg lægger altid en fugtgivende primer indenunder, og så lægger jeg en lipliner i samme farve (beet), når jeg vil have ekstra holdbarhed. Jeg er egentlig mest til matte læbestifter, da jeg synes de holder bedre. Til gengæld skal man huske at fugte sine læber relativt ofte.

Min intense røde læbestift fra Jeanne Gatineau i farven ‘Fusion’, har jeg haft i evigheder. Kvaliteten er virkelig god, sådan cremet og fugtgivende. Desværre ser det ikke ud til at mærket forhandles her hjemme mere, så hvis I kender en forhandler så sig endelig til.

Min lyserøde læbestift fra Cool Cos er ret sommerlig i farven, og så er den rigtig god til hverdag, da den lyserøde/pink farve ikke er så markeret.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...