Jeg har leget lidt med glimmer sammen med Katrine, og det resulterede i sølvbelagte øjenlåg. Katrine har sit make-up bord fyldt med alverdens make-up, pensler, neglelakker og glimmer i alle mulige farver, så det indbyder virkelig til at lege lidt med sagerne. Jeg har desuden også haft lavet sølv-øjenlåg, da jeg skulle til en fest med space-tema, hvilket det egner sig særdeles godt til. Et tip jeg har fået af Katrine er at lægge glidecreme på øjenlåget, for at få glimmeret til at sidde bedre fast, og det virker! Glidecreme lyder måske ikke umiddelbart som noget der hører til i make-up pungen, men hun har faktisk selv fået tippet for længe siden af nogle drag-queens, og den er god nok!

English recap / I’ve been playing around with glitter and the result was these silver eyelids. It’s perfect for themed parties or if you want your make-up a little more extreme. I don’t know if you have heard this odd tip before but the glitter actually last longer on your eyelids if you use lubricrant. I know it’s not what’s usually in a girl’s make-up purse but it really works. My friend got the tip herself from some drag-queens, and they sure wear a lot of make-up!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...