Forleden legede Katrine og jeg lidt med make-up, og det endte ud i nogle ret interessante og lidt grænseoverskridende billeder. Jeg bruger egentlig ikke specielt meget make-up til hverdag, men alligevel synes jeg forskellen er markant, fra når jeg ingen make-up har på. På billederne her er den ene halvdel af mit ansigt fuldstændig uden make-up, mens den anden halvdel er med make-up. Det var faktisk et ret sjovt shoot at lave, og især det at lægge makeup i halvdelen af ansigtet. Vi grinte simpelthen så meget af hinanden og af os selv, fordi kontrasten gjorde at man nærmest lignede et trafikuheld. Jeg synes jeg får brudt lidt grænser ved at lægge så nøgne billeder af mit ansigt op. Og så sådan nogle close-ups! Ikke desto mindre synes jeg det er tankevækkende, hvad make-up gør, og hvor meget mange af os har et behov for at have det på det meste af tiden.

English recap / I did a shoot where half of my face were covered with make-up and the other half was completely au natural. Eventhough I dont wear a lot of make-up I think the difference is huge. I must admit that it’s a little odd for me showing my face like that. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...