Kategoriarkiv: smykker

marts 15, 2017 - 04:22

I got my eyes on…

Efter jeg er kommet til New York har jeg faktisk ikke shoppet ret meget. Det er først nu her hvor jeg har været her i to uger at jeg rent faktisk har shoppet, dog har jeg bestilt det på nettet, så jeg venter stadig på det kommer. Jeg synes ellers altid shoppelysten er enorm når jeg er ude og rejse, men måske er det fordi jeg ved at jeg ikke rejser hjem lige om en uge eller to, at jeg ikke har haft det samme behov for bare at shoppe igennem. Jeg har trods alt også et budget jeg skal forsøge at overholde, og med opdagelsen om hvor dyrt det er at købe fødevarer herovre, skal jeg vist også lige komme mig over det mindre chok.

Det har dog ikke holdt mig fra at rende lidt i butikker + lure på nettet, og jeg har derfor fundet lidt sager som bestemt godt måtte rykke hjem til mig. Faktisk har jeg lige bestilt tre af tingene ovenfor. Jeg prøvede Jeffrey Campbell støvlerne nede i Urban outfitters, men eftersom de ikke havde min størrelse, måtte jeg hjem og bestille dem online. Så nu håber jeg de passer! Dog spottede jeg i min søgen også de andre Jeffrey Campbell støvler, som jeg synes er lidt sjove med den karakteristiske hæl. Jeg tænker dog at budgettet ikke tillader mig at købe begge par, og da disse skulle bestilles helt fra Australien, tænkte jeg at bestille de andre først og se om jeg kunne lide dem når jeg så dem på. Hvis ikke, så kan det være jeg må klikke disse hjem fra Aussie-land.

De lækre pelsede slippers er klikket hjem, og så har jeg bestilt plante misteren, som jeg egentlig tænker at bruge som sæbe dispenser, hvis sæben altså kan komme ud af det lille hul. Det må i hvert fald komme an på en prøve. Solbrillerne og nederdelen overvejer jeg også kraftigt. Den smukke ring må dog foreløbigt forblive på min ønskeseddel. Ringen er fra det sted jeg arbejder, og Jules som ejer smykkemærket laver cool og kunstneriske smykker, og hendes populære knuckle ringe, som pryder på hver side af knoerne er bare så fine og unikke når de er på. Desværre er prisen også rimelig udover mit budget. Hvis I følger mig på Snapchat (jennifromdablog) har I sikkert set at jeg har vist dem på, men jeg skal prøve at se om jeg kan få skudt nogle billeder af flere af hendes smykker en dag.

Find links to everything here:

1. Urban Outfitters faux fur slippers

2. Denim & Supply by Ralph Lauren skirt

3. Jeffrey Campbell Oriley boots

4. Bijules 18k knuckle ring with diamonds

5. Urban Outfitters plant mister

6. Jeffrey Campbell cutout boot

7. Puma sneaks

8. H&M shades

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 20, 2017 - 11:34

My new Necklace

Jeg har slet ikke fået vist min fine nye halskæde fra Sanne Nordahn, frem på bloggen. Jeg fik den til HB community eventet, som jeg var til tidligere på måneden. Det var simpelthen så hyggeligt et event, hvor der var mulighed for at netværke med andre unge inden for modebranchen. Der var både nogle fra Ganni, Chri Chri, diverse magasiner, og selvfølgelig også lidt andre bloggere. Og så var Nicholas Nybro og fortælle om sin vej ind i modebranchen, og om sine op- og nedture undervejs. Super spændende. Glæder mig allerede til næste gang, hvis jeg da ikke allerede er rejst til New York på det tidspunkt. Mangler stadig at finde et sted at bo, så hvis nogle af jer kender nogen som kender nogen, må I endelig meget gerne skrive til mig :)

Jeg er faktisk helt vild med halskæden fordi den er ret enkel. Den vil være så fin på, sammen med en anden enkel guld halskæde. Håber jeg kan få taget nogle nærbilleder af den på, så I kan se det også. Næste gang må jeg huske også at tage lidt billeder til evntet, men det blev kun på Insta story jeg fik lagt lidt stemningsfilm op. I kan se billeder fra eventet her, og samtidig læse artiklen om eventet og det nye netværk.

English recap / I realized I haven’t showed my new necklace on the blog yet eventhough I already showed it on Instagram. How pretty is this? I love that the design is quite simple. It’s perfect to wear together with another simple gold necklace. I’ll try to take some photos of that soon. I got the necklace at the HB Community event that I went to earlier this month. It was such a great networking event with other bloggers and young pepople working within the fashion industry.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 9, 2016 - 23:43

New ear-cuff + Vera Vega give away

Jeg vil lige vise jer min fine nye ear-cuff fra VERA VEGA Jewellery, for det leder mig nemlig hen til at fortælle om den give away, som de har været så søde at sponsorere. Sammen med VERA VEGA giver jeg dig nemlig muligheden for at vinde en ear-cuff mage til min. Jeg er vild med at den nærmest er et statement smykke i sig selv, og at du kan sætte den på forskellige måder på øret, alt efter hvor lang du vil have kæden. Desuden kræver denne ear-cuff kun et enkelt hul i øret. Den er i 18 karat forgyldt sterling sølv sat med zirkoner. Hvis du også vil have fingrene i sådan et fint smykke, så er deltagelses kravene meget simple:

1. Følg ByJenni på facebook her og giv opslaget her et ‘like’ derinde, så jeg kan se du der :)

2. skriv en kommentar til dette indlæg, så jeg har dine kontaktinfo, i tilfælde af du er den heldige

Jeg trækker en vinder torsdag d. 20. oktober. Good luck!

Skriv kommentar 27 Kommentarer
marts 24, 2016 - 10:00

My new beauty organizer

Selvom de fine akryl organizere har været fremme længe, så er det ikke mere en et par måneder siden jeg købte min første. Jeg må sige jeg er blevet ret glad for min. Alt mit beauty grej er samlet i forskellige kurve på min reol, og det kan godt nogle gange være lidt uoverskueligt at finde det jeg skal bruge. Nu hvor jeg har fået organizeren, kan jeg samle det mest nødvendige i den. På den måde er de produkter jeg bruger til hverdag nemme at finde når jeg skal bruge dem. Flere af mine hverdags smykker, har jeg placeret i det store rum i holderen, så jeg ikke skal til at åbne alle mine smykkeæsker hver morgen, for at finde det jeg skal have på. Organizeren står lige ved mit spejl, så det er perfekt lige at have tandbørste, smykker og make-up lige ved hånden. Jeg synes min organizer har en ret passende størrelse, men de findes jo i et hav af udgaver, og kan købes mange forskellige steder som Bahne, Søstrene Grene og diverse beauty webshops.

Tandbørsten har jeg fået hos Dahl PR, så jeg kunne prøve hvordan den var. Jeg havde nemlig en skepsis i forhold til det der med at træ skulle røre mine tænder. I ved den der ubehagelige følelse, når man får tygget i en ispind. Det var dog heldigvis overhovedet ikke ubehageligt. Tandbørsten er i bambus og er vandneutral og vegansk. Og så er den perfekt at have med i weekend tasken. Me like!

Jeg vil forresten også lige anbefale mine foundation drops fra Gosh. Jeg bruger til hverdag en pudder fra Clinique, som jeg er rigtig glad for, men har nu prøvet dråberne her nogle gange, og dem er jeg ret begejstret for. Den minder jo selvfølgelig om en foundation, men er bare lidt tyndere. Den indeholder arganolie, som går ind og fugter huden, og nogle få dråber er nok til at give et fint dække. Jeg har haft min i over et halvt år, men er først for et par måneder siden begyndt at bruge den, og jeg er altså ret glad for min. Jeg lægger dog altid en serum eller en dagcreme indenunder alligevel. Produkterne i baggrunden på øverste billede er faktisk dem jeg bruger til hverdag lige nu. Tænker jeg vil lave et kort indlæg om dem på et senere tidspunkt..

Det er også endelig blevet tid til at jeg skal have trukket en vinder af armbåndet fra Sophie by Sophie. Den heldige blev Lise, som valgte det sorte armbånd med stjernen. Stort tillykke. Jeg sender en mail i din retning.

Skriv kommentar 6 Kommentarer
august 25, 2015 - 11:28

Wearing sailor stripes and glasses

Dress / Tommy Hilfiger, sandals / Zara, glasses / Smarteyes, jewellery / Carré herehere and here

Outfittet her er fra forrige weekend, da jeg skulle til barnedåb. (Vil altså satdig anbefale Pegebogen til de lidt finere børn, som dåbsgave. Den bringer et smil frem hver gang!). Jeg plejer normalt aldrig at have så mange close-ups af mig selv på bloggen, men jeg ville virkelig gerne vise jer både mit earparty og halskæden, som jeg snakkede om igår, men også mine nye briller fra Smarteyes’ limited WILD kollektion. Det er ikke ofte jeg viser mig med briller her på bloggen, men disse er simpelthen for smukke til ikke at bruge som en fin accessory til mine outfits i ny og næ. Nå ja og så har de også en praktisk funktion for sådan en skeløjet langsynet pige som mig.

Kjolen er en sommerfavorit. Sidste weekend da mine forældre holdt sølvbryllup, havde jeg også en Tommy-kjole på. Lidt finere og lidt mindre piget, men den må I se snart. Det var helt klart en af de bedste aftener længe. Vi fik fantastisk mad, dansede hele natten og min søster og jeg fik vist vores slideshow på storskærm, som vi havde brugt længe på at forberede til dem. Man bliver helt rørt når man kigger tilbage på gamle billeder, men effekten var god og de blev virkelig glade for det! Vi havde lavet en lille historie som kørte i talebobler sammen med billederne på de forskellige dias. Det handlede om at vores forældre aldrig kom på bryllupsrejse fordi de havde fået os, og så sluttede historien af med at de fik en forsinket bryllupsrejse til Paris, som de skal på allerede i næste måned. Det blev de meget overraskede og glade over. Heldigvis!

Skriv kommentar 4 Kommentarer
august 24, 2015 - 09:51

My favorite jewellery right now


Ring / Kinz Kanaan, necklace + earpiece / Carré here and here, creols / Pernille Corydon (similar here)

Jeg har for nyligt fået job hos Carré Jewellery, og det giver ret naturligt anledning til at få mig nogle smykker der fra. Meget naturligt er det også at nogle af mine favorit smykker nu er der fra. Man lærer jo ligesom noget om kvaliteten og begynder helt automatisk at blive meget loyal overfor det brand. Med det sagt, så har jeg altså også andre favoritter i min smykkesamling for tiden. Bl.a. min nye og meget smukke ring fra Kinz Kanaan. Den er så fin og enkel og bare lige mig. Jeg stiftede første gang bekendtskab med mærket på smykkemessen The Jewellery Room, og blev dér ret betaget af flere af deres smykker. Mine creoler fra Pernille Corydon er jeg også blevet ret glad for. Jeg har haft dem i et par år, uden at bruge dem ret meget, men forleden da jeg sorterede ud i mine smykker, fik jeg fundet dem frem igen.

De af jer der følger mig på Instagram har måske set min umiddelbare begejstring for Carrés nye earpieces. Jeg synes det er så smart at man kan sætte dem bag på en ørestik, og vupti så giver det et helt andet look. De er oven i købet ikke særligt dyre, så dem kunne jeg godt finde på at erhverve mig flere af. Måske den næste skal være denne. Halskæden tror jeg vil være en favorit i lang tid. Den er i 10 karat guld og meget tynd og fin. Jeg synes den er så fin og enkel at have på, både med og uden vedhæng. I kan se nogle af mine tidligere smykke favoritter her. De ryger da også stadig på fra tid til anden.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 22, 2015 - 17:21

Current wishes

Current wishes

Glasses / Smarteyes, tee / H&M, Fringe sandals / J.Crew, plant / Ikea, heeled sandals / Steve Madden, Fedora / Meotine, lipstick / MAC (Naked Paris), earrings / Carré, racoon fur / Meotine

Jeg har samlet nogle af mine seneste ønsker ovenfor. Forleden fik jeg følelsen af at det var længe siden jeg havde shoppet, og fik sådan lyst til at købe noget og forkæle mig selv. Jeg har fortalt før at jeg sjældent impuls-shopper, og der kan nogle gange gå helt sport i at se hvor længe jeg kan lade være at købe noget nyt til garderoben. På den måde glæder jeg mig mere over de ting jeg køber, når jeg så vælger at ‘åbne op’ for dankortet igen. Det er jo modeuge om kort tid, og jeg får helt lyst til at købe noget nyt at have på der. Kender I det? Man vil ligesom gerne have lidt nyt at vise frem. Lige nu er jeg ret opsat på noget basic toppet op med nogle lækre smykker og røde læber. Pelsen fra Meotine ville bestemt heller ikke være dårlig at tilføje til outfittet. Planten kan dog godt få lov at blive hjemme, men jeg har altså et eller andet med grønne planter og kaktuser for tiden haha. Noget fra collagen I ikke kan undvære?

English recap / I haven’t been shopping for quite a while now, well it sure feels like it. Right now I’m craving all the above items, even including the plant. I have a thing for plants at the moment haha. Is there any of the items above you cant be without?

Skriv kommentar 6 Kommentarer
maj 28, 2015 - 20:48

Current favorite / Simple and classic bracelet

Vil lige vise jer dette armbånd, som er et af de smykker jeg går en del med for tiden. Det er fra det spanske smykkemærke Majorica, og jeg har egentlig en gang købt det på en ferie til Mallorca. Det sidste lange stykke tid har det bare ligget i æsken, indtil jeg for nyligt fik fundet det frem igen. Sådan er det tit med mine smykker. Jeg bruger nogle bestemte i en periode, og så lige pludselig finder jeg noget ‘nyt’ frem fra gemmerne. Dette er så fint og enkelt med sine perler, og så kan jeg godt lide at det sidder lidt løst om mit håndled.

Jeg kan generelt godt lide at finde smykker og ting til hjemmet, når jeg er på ferie i andre lande. Måske jeg finder noget nyt på min ferie til Tyrkiet i år. Glæder mig i hvert fald under alle omstændigheder til noget sol og sommer.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Just wanted to show you my bracelet from the Spanish jewellery brand Majorica. It’s actually not new at all. I bought it on a vacation to Mallorca a ccouple of years ago, and just found it from my gems. I like the little pearls and the loose fit around my wrist.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 25, 2015 - 10:02

My Birthday wishes

My birthday wishes

1. Royal Copenhagen hvidriflet morgenmadsskåle / 2. armbånd med Fatimas hånd fra Black Design / 3. stråhat fra Magasin / 4. nude neglelak fra MAC / 5. gennemsigtige hårelastikker fra Blax / 6. rød læbestift fra MAC / 7. stribet kjole fra Vila

Jeg har snart fødselsdag, og nogle af de ting der er på min liste i år er disse fine sager, som I kan se ovenfor. Især armbåndet synes jeg er så fint. Kjolen overvejer jeg at købe selv hvis ikke jeg får den i fødselsdagsgave. Som I sikkert har bemærket så er det tyndt med opdateringerne her inde for tiden, og det er stadig fordi jeg skriver opgave. Heldigvis skal den snart afleveres, men nøj hvor kunne jeg godt bruge et par ekstra dage alligevel. Kender I det? Jeg har været så meget i vildrede ift. min opgave, og har først sent i forløbet fået min problemformulering endeligt godkendt, så jeg knokler der ud af, med at få lavet noget der bare er nogenlunde nu. Jeg er meget nervøs for at det ikke bliver godt, for hvor er det øv at aflevere noget man ikke selv er tilfreds med, men jeg er nødt til at slå koldt vand i blodet, og tage det som det kommer. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne blogge ordentligt igen, med god samvittighed.

Har I forresten set at H&M’s næste design samarbejde bliver med Balmain? Jeg blev helt glad da jeg læste det, er så spændt på den kollektion! Jeg synes at de sidste kollektioner fra Isabel Marant og Alexander Wang har været en smule kedelige, så jeg glæder mig til noget mere ekstravagant nu.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 26, 2014 - 11:26

New hoops

Glædelig jul allesammen. Håber I havde en dejlig aften. Vil lige vise jer mine nye øreringe,som jeg købte lige inden jul. Jeg er blevet lidt hooked på hoops igen. Jeg synes faktisk det ser rigtigt fedt ud, når de er stylet lidt street. Og de skal virkelig styles rigtigt for at ikke at få flashbacks tilbage til mine teenageår, hvor jeg gik med hoops i alle mulige neonfarver og størrelser. Det er alligevel en tand for J-Lo til mig haha! Jeg smider et outfit på bloggen i morgen hvor jeg har dem på. Hvad synes I om hoops, er I med på dem?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Merry Christmas everyone! I just want to show you my new earrings that I bought just before Christmas and wore on Christmas eve, I remember my teenage years where I owned a lot of hoops in different colors and sizes. Not a great memory! I have started to really like hoops again but styled a little differently though. I’ll show them in an outfit on the blog tomorrow. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Side 1 af 3123
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram