Kategoriarkiv: DIY

februar 12, 2019 - 10:15

DIY // Give your souvenirs a personal touch

Turks & Caicos

Halvandet år skulle der åbenbart gå før jeg endelig fik bikset en lille souvenir sammen fra min sommerferie til Turks & Caicos. Jeg synes det er hyggeligt at have et minde fra de steder man har været, men mange af de ting som souvenir butikkerne har, kan være lidt tacky. Derfor ville jeg gerne gøre min souvenir derfra lidt mere personlig. Jeg synes selv at resultatet er blevet super fint, så hvorfor ikke dele det her på bloggen. Det kræver nemlig ikke den helt store indsats.

A year and a half. That’s how long it should take before I ‘made’ this little souvenir from my vacay to Turks & Caicos. I love to have little things from the places I have visited but the stuff that many souvenir shops have can often be a bit tacky. That’s why I try to put my own touch on it. Make it a bit more personal. I really like how it turned out so I thought why not share on here.

Old fashioned labeler

Det eneste jeg har brugt er mine fine muslingeskaller, et passende glas jeg fandt i H&M Home og min fars præge tang fra 70’erne. Jeg foretrækker de ‘gammeldags’ mærkater, da jeg synes de har et fint look. De er nok ikke lige så nemme at få fat i i dag, men de burde kunne støves op på diverse loppemarkeder, i boghandlere eller på Amazon.

The only things I needed was my pretty seashells, a suiting glass that I found in H&M Home and my dad’s labeler from the seventies. I prefer the look of the ‘old fashioned’ labels. They might not be as easy to get your hands on but I expect you can find them at garage sales or even on Amazon.

Turks & Caicos

Hvis du tager muslingeskaller med hjem fra din ferie, så vær opmærksom på at der kan være restriktioner. I Caribien, hvor jeg var, er flere strande nemlig fredede. Du kan dog på helt legal vis, købe smukke muslingeskaller, konkylier og lignende i diverse souvenir shops. Jeg er blevet virkelig glad for resultatet af min lille mini ‘DIY’, og når jeg kigger på det lille glas med muslingeskaller, bringer det gode minder frem, fra en skøn ferie i det Caribiske.

If you plan to bring home seashells then be aware that there can be restrictions on the export of some marine items. In the Caribbean where I was, some beaches are protected but fortunately it’s possible to buy shells and conchs in many sounvenir shops completely legal. I really like how my little mini ‘DIY’ turned out. when I look at the little glass with seashells it really brings out good memories from a wonderful vacation.

DIY

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 12, 2018 - 18:22

DIY: Make your own lip scrub with only two ingredients

lip scrub

Ligesom jeg godt kan lide at give mit ansigt og min krop en god eksfoliering, så kan jeg også godt lide at at pleje mine læber med en scrub, som både fugter og eksfolierer. Jeg eksfolierer ugentligt mit ansigt med en lækker og dyr face scrub fra Rudolph Care. Jeg kan dog godt lide tanken om at lave sin egen scrub, og kende dens indhold 100 %. Jeg gemte for længe siden Carmex’ Instagram post om hvordan man nemt kunne lave sin egen lip scrub, og efter at have lavet den selv og nydt godt at den, så vil jeg gerne dele ‘opskriften’ med jer.

Sådan gør du

Scrub’en her er super nem at lave. Det eneste du skal bruge er nemlig rå koldpresset kokosolie og en gang sukker. Altså to naturlige ingredienser, som du i princippet sagtens kan spise. Mængderne blander jeg blot på øjemål, og så masserer jeg scrub’en rundt på mine læber et lille minuts tid. Du kan med det samme mærke, hvordan sukkeret går ind og eksfolierer, mens kokosolien gør dine læber virkelig bløde. Jeg vasker scrub’en af igen, og slutter af med at give mine læber en gang læbepomade. Scrub’en kan også sagtens bruges på resten af kroppen. Jeg har f.eks. eksfolieret mine hænder med den, og de er så dejligt bløde bagefter. Jeg vil anbefale at eksfoliere med fint sukker på læber og i ansigt, og så grovere sukker som f.eks. rørsukker, på resten af kroppen. En økonomisk, effektiv og bæredygtig løsning.

TIP: Lav srub’en og kom den i et lille henkognings glas med mærkat på, og brug den som værtinde gave.


English / As much as I like a good face- or body scrub I also like to take care of my lips. Instead of buying another scrub I created my own lip scrub of only two ingredients; Raw cold pressed olive oil and sugar. I mix it together and massage on to my lips for nearly a minut, then wash it off and apply a good lip balm. You can really feel how the sugar exfoliates and how the coconut oil moisturize your lips at the same time. My lips are always left soft after use.

The srub is not only effective on your lips. You can easily use it on face and body as well. I used it on my hands and they felt so soft after use. I would recommend a fine white sugar on lips and face and then a more rough sugar like cane sugar for your body. I personally love the idea of a scrub that’s both effective, inexpensive and sustainable.

TIP: Put the srub in a nice little jar and add a hand written label as a nice gift for your mother, sister or friend

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 21, 2015 - 18:08

Silver eyes

Jeg har leget lidt med glimmer sammen med Katrine, og det resulterede i sølvbelagte øjenlåg. Katrine har sit make-up bord fyldt med alverdens make-up, pensler, neglelakker og glimmer i alle mulige farver, så det indbyder virkelig til at lege lidt med sagerne. Jeg har desuden også haft lavet sølv-øjenlåg, da jeg skulle til en fest med space-tema, hvilket det egner sig særdeles godt til. Et tip jeg har fået af Katrine er at lægge glidecreme på øjenlåget, for at få glimmeret til at sidde bedre fast, og det virker! Glidecreme lyder måske ikke umiddelbart som noget der hører til i make-up pungen, men hun har faktisk selv fået tippet for længe siden af nogle drag-queens, og den er god nok!

English recap / I’ve been playing around with glitter and the result was these silver eyelids. It’s perfect for themed parties or if you want your make-up a little more extreme. I don’t know if you have heard this odd tip before but the glitter actually last longer on your eyelids if you use lubricrant. I know it’s not what’s usually in a girl’s make-up purse but it really works. My friend got the tip herself from some drag-queens, and they sure wear a lot of make-up!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 23, 2014 - 22:28

DIY / julegave indpakning

Jeg så forleden inde hos Christina hvor fint hun havde pakket sine julegaver ind, ved bl.a at sætte små julekugler på sine pakker. Jeg måtte straks selv i Søstrene Grene og købe mig nogle, for hvor så det fint ud. Jeg ved ikke hvor mange af jer der stadig mangler at pakke gaver ind, men det kunne jo at være at jeg ikke var alene om at være sent ude. Jeg har fået alle gaver pakket ind i dag, og i morgen skal vi rundt og bytte dem med familien. Jeg vil dog bare lige give et simpelt lille DIY tip videre. Nemlig det at lave små kanel hjerter på sine julepakker. Jeg synes det gør dem ekstra julede, og sætter et personligt præg. Og så fungerer de jo ganske godt som til-og-fra kort. Det eneste jeg har gjort er at tegne hjerterne op med en blyant på det brune indpakningspapir, fulgt stregen med en tube lim og derefter drysset kanel på. Til slut har jeg rystet det overskydende kanel af. Husk et underlag, da det sviner lidt. Man kan også sagtens lave hjerterne på julekort, som skal sendes ud. Det er jo så hyggeligt med duften af jul, sendt afsted i en kuvert.

Det ser også rigtigt fint ud at bruge to slags gavebånd, når du pakker en gave ind. Jeg har brugt lilla silkebånd og så lagt jutegarn ovenpå, og jeg synes egentlig at resultatet er blevet ganske fint.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I know I’m out a bit late but maybe some of you also do last minute gift wrapping like myself. I really just wanted to show this idea about making little cinnamon hearts on your gifts. All it takes is some glue ans cinnamon to sprinkle on it. It’s super easy and gives a personal touch to your gift wrapping. Merry Christmas everyone!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
april 27, 2014 - 20:28

Interior inspiration

Interior inspiration

Soure: Pinterest

Jeg har luret lidt rundt på Pinterest og fundet lidt inspiration til at indrette boligen. Min lejlighed er, som I måske ved, ikke særlig stor. 47 kvadratmeter er hvad jeg har at gøre godt med. Og det kan ærlig talt godt være en smule svært at indrette sig på så få kvadratmeter. Det gælder om at få plads til det hele uden at det ser rodet ud, og det kan virkelig godt være en udfordring en gang i mellem. Og når man så oven i købet er på SU og pengene er små,så er det altså ikke de store bolig-og indretningsdrømme der bliver opfyldt. Derfor lurer jeg lidt på sådan nogle gør-det-selv projekter, som f.eks det malede stykke bord, toiletpapirsholderen og tøjstativet af vandrør. Vandrør kan man i hvert fald købe i de fleste byggemarkeder som XL-byg og den slags. Jeg har faktisk et stativ af vandrør, som jeg bare ikke har fået hængt op, fordi min lejlighed er så lille. Det må blive i min næste lejlighed 😀

To af mine 47 kvadratmeter består af en (meget) lille terrasse. Det kunne være så fint med lidt krukker og planter, og nu hvor vejret er så godt, burde man jo også have en lille grill stående. Bl.a. kan man også finde weber gasgrill på Xl-byg.dk. Hos XL-byg har de også både hylder og knager, og så har de jo en masse træ og skruer så man selv kan lave alt muligt. Jeg er faktisk i gang med at lave min egen unikke knagerække til gangen. Jeg har fundet knagerne, og mangler nu bare et passende bræt.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 25, 2013 - 15:06

Tilbageblik på oktober 2012

Så er det igen blevet tid til det obligatoriske tilbagebliksindlæg. Denne gang kigger jeg tilbage på oktober et år tilbage. I oktober sidste år lavede jeg mit første ‘kig i garderoben’ indlæg, hvor I fik et lille kig ind i min veninde Johannes garderobe. Den bød bl.a. på nogle super fede sko og en pels til meget billige penge. I kan finde hele indlægget her. Og selvfølgelig er vi heller ikke gået bagningens tegn forbi – bagte nemlig lækre hindbær cupcakes. Opskriften kan I finde lige her.I oktober et år tilbage bookede jeg sammen med mine forældre og min søster en rejse til London. Desværre skal jeg ingen steder i år, da SU’en ikke lige rækker, og ja så kniber det også med at finde tid til det midt i studierne. Oreo cupcakes fik jeg også endelig prøvet. Opskriften på dem kan I finde ved at klikke her. Og så fik jeg også købt mig den lækreste og blødeste angora strik i H&M. Hele 70% angora indeholder ulddyret. Har slet ikke fået brugt den endnu dette efterår, men er så småt begyndt at hive striktrøjerne ud af skabet, så mon ikke den snart får lov at komme på. Et lille DIY projekt fik jeg også kastet mig ud i. Super nemt egentlig, men synes det er en fin detalje til håret. I kan finde min guide til det her.

Hvis I har lyst til at se mere fra oktober sidste år, kan I gøre det ved at klikke her.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 8, 2013 - 19:39

Interior tip // DIY Photos

Ville egentlig blot tippe jer om disse fine billeder, som I meget nemt selv kan få ind og hænge i stuen. Jeg var for noget tid siden hjemme hos min veninde for at tage nogle billeder af hendes garderobe til et indlæg her på bloggen, da jeg spottede disse fine billeder på hendes væg. Jeg måtte lige vide hvor de var fra. Fordi altså insekter er jo ret populære for tiden, så sådan et par basser ville jeg da også have hængende i min stue. Tænkte at de nok var fra Bahne eller Idemøbler eller lignende, men pigen havde sgu bare være inde og google insekter på nettet og printet dem ud. Den havde jeg slet ikke selv tænkt på. Og selv om det er super nemt at gøre, så vil jeg da ikke snyde jer for dette billige og ikke mindst nemme tip. Det kunne jo være at I, ligesom jeg, heller ikke havde brugt den højre hjernehalvdel heelt så intenst som min veninde Pernille har gjort det. Og så er det jo altså rart med noget inspiration 🙂 Ps. Er I lige så vilde med hendes tapet som jeg er?

___________________________________________________________________________________________________________________

Translation: Just wanted to share this DIY tip with you guys. I spotted these insect photos at my friend’s place, and we all know insect are huge right now 😉 Anyways, all she did was to google insects on the internet and then print them out and frame them. Easy peasy!

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 3, 2013 - 12:59

Repost // DIY armbånd med similisten

Et af de indlæg som har fået mange klik, er det jeg en gang lavede med mit DIY armbånd. Så jeg tænkte, hvorfor ikke poste det igen, så I kan få lidt inspiration hvis skulle få lyst til at kaste jer ud i sådan et projekt. Det er faktisk super nemt.

Det eneste I skal bruge til dette armbånd er:

et stykke langt læder snor, en kæde med similisten noget bånd i en fin farve (jeg har brugt mursnor fra Jem & fix) og så skal du bruge en enkelt møtrik til lukningen.

Fremgangsmåden kan I nogenlunde se på billederne. Ellers spørger I bare 🙂 Husk at brænde jeres snor i enderne, så det ikke trevler.

Jeg har stadig mit armbånd, som jeg lavede sidste år, og jeg synes stadig det er super anvendeligt. Især sammen med andre armbånd i guld og lignende.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 30, 2013 - 18:05

Diy // Yellow toe nails

Ville lige vise jer disse glimmer negle jeg lavede på mine tæer den anden dag. Har brugt min gule body glimmer fra Tony & Tina, og så bare en base- og topcoat. Super nemt! Glimmeret kan, som jeg tidligere har sagt, købes på ebay. Jeg er blevet ret hooked på den gule farve, og tror den kommer en del til syne i mine outfits i løbet af sommeren. Jeg havde jo allerede et outfit på den anden dag med gule detaljer. Der kan I også bedre se hvordan det fungerer med de gule glimmer negle til 🙂

Nu vil jeg smutte ned og lave noget aftensmad. Skal have stegte nudler med kylling og grøntsager, vendt i soya, mmmh.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 11, 2013 - 14:25

DIY // mixed colours on my nails

Hej piger

Er lige kommet hjem fra en god omgang træning i fitnesscentret. 850 kcal på lige knap en time. Yeah! Kommer nogen gange til at konkurrere lidt med mig selv, fordi jeg gerne vil prøve at forbedre enten min tid eller hvor meget jeg forbrænder, i forhold til sidste gang haha. Jeg er ellers ikke et konkurrence menneske, men når jeg står står inde på løbe båndet og er i gang, så tænker jeg hele tiden, Jenni du kan godt lige tage 2 minutter mere, og så 2 minutter mere osv.

Nå men ville egentlig lige vise jer, hvad jeg fandt på her den anden dag, da jeg skulle have noget på neglene. Det blev til glimmer negle i stedet for almindelig neglelak. Det er super nemt og tager ikke så lang tid – kun at vente på det tørrer hele tiden, så man kan komme topcoat på.

Til at lave disse negle er det eneste I skal bruge en base/topcoat, to forskellige farver glimmer (jeg valgte blå og grøn) og en lille bøtte eller låg. Bland de to farver glimmer sammen i en lille bøtte, kom basecoat på en negl og drys så med glimmeret over hele neglen. Fortsæt sådan på alle neglene, og giv det et eller flere lag topcoat når glimmeret har fået tid til at sætte sig. Det kan faktisk holde ret længe, hvis bare man lige ‘reparerer’ spidserne ca. hver anden dag.

Jeg synes selv at det giver en ret god effekt at blande to farver sammen. Glimmeret kan købes i supermarkeder og hobbyforretninger, og I kan garanteret også finde et stort udvalg på ebay.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram