Kategoriarkiv: Underholdning

februar 11, 2017 - 00:28

To-do list for February

I  slutningen af 2016 startede jeg en ny kategori op på bloggen, nemlig en månedlig to-do liste. I december og januar fik jeg dog ikke lavet disse indlæg, men med februars begynden, og en smule mere tid på hånden, starter jeg dem nu op igen. Jeg har faktisk en hel del jeg skal denne måned. Et par af tingene har jeg allerede overstået.

Copenhagen fashion week

Februar startede for mit vedkommende ud med Copenhagen fashion week; først morgenmad hos Tommy Hilfiger og ‘Meet the Danes’ og så Domanoff show på D’angleterre med min gode ven Tobias. Derefter PR-besøg og hygge med mine søde blogger kolleger Eline og Liselotte. Resten af modeugen havde jeg dog meldt mig til at hjælpe til backstage til diverse shows og events. Det er både spændende og hårdt, men jeg tror det er godt også at se den mindre glamourøse side af modeugen. Overvejer lidt at lave et separat indlæg om hvad backstage arbejdet indebærer, hvis det har interesse?

Eco by sonya face tan

Jeg har fået mig denne økologisk selvbruner til ansigtet, som jeg er ret spændt på at prøve. Når jeg vil have lidt naturlig glød, plejer jeg som regel at spraye lidt Sunspa i ansigtet, men når en selvbruner med helt naturlige ingredienser lover naturlig glød og lang holdbarhed, så bliver jeg nødt til at prøve den. Tænk hvis den bliver en ny favorit. Jeg skal nok opdatere jer, når jeg har prøvet den.

Marabou premium Cocoa salty liqourice

Jeg er normalt ikke chokolade-med-lakrids typen. Jo, Johan Bülows lakridser med chokolade om, men ellers foretrækker jeg chokolade for sig og lakrids for sig. Derfor blev jeg også meget overrasket over hvor vild jeg var med denne mørke chokolade med meget små stykker saltlakrids i. Chokoladen virker slet ikke lige så ’stærk’ og saltlakridsen komplimenterer den bare godt. Kan varmt anbefales.

H&m trashed jeans

Jeg så disse jeans i H&M forleden, men prøvede dem ikke. Jeg har lovet mig selv ikke at shoppe før jeg kommer til New York, så jeg skulle ikke fristes af at prøve dem på. Dog er de stadig i mit hoved, jeg er ret vild med det lidt ‘ødelagte’ ufuldendte look de har. Måske de skal prøves i en H&M i New York haha.

Going to new york

Som jeg tidligere har nævnt på bloggen, så rejser jeg snart til New York – det bliver her i slutningen af februar, og jo tættere det kommer på, jo mere spændt og nervøs bliver jeg på at rejse afsted helt alene. Min snarlige afrejse betyder også at februar er booket op med kaffe aftaler med venner og veninder, som jeg lige skal nå at sige farvel til.

fifty shades darker

Min veninde havde lokket mig med til galla premieren i onsdags, og to’eren til Fifty shades of Grey skuffede bestemt ikke. Tit kan to’er filmen godt skuffe, men jeg synes at denne levede godt op til den første i rækken, så hvis I kan lide 1’eren, så tror jeg også Fifty shades Darker falder i jeres smag. Nogen der har været inde og se den?

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
november 11, 2016 - 19:24

November must-do’s


Lidt forsinket kommer her mine november planer. November er i år en travl måned for mig, som både inkluderer BA-skrivning, praktik, en julefrokost og to rejser foruden at passe mine to jobs og bloggen her. Det er også grunden til at jeg først kommer med dette indlæg nu. Jeg har simpelthen ikke nået det.

eCCO Chelsea boots

Jeg har længe manglet et par gode flade efterårs støvler, så jeg er glad for at have tilføjet disse Chelsea boots i det lækreste læder til samlingen. Jeg er så småt ved at gå dem til, så jeg forhåbentlig kan have dem på på næste lørdag når jeg rejser til Marokko sammen med en masse andre bloggere. Flade støvler er essentielle til et rejseoutfit, hvor du er går rundt i lufthavne og sidder længe på et fly.

H&M Merino turtleneck sweater

Jeg er en frossenpind uden lige, så jeg har en del striktrøjer i samlingen, men denne lækre og bløde en af slagsen måtte gerne flytte hjem til mig i denne måned.

ysl suede chain bag

Jeg har kigget med store øjne efter denne skønhed i noget tid nu, og selvom jeg desværre ikke tror at november bliver måneden hvor jeg smider tre måneders husleje efter den, så bliver det måneden hvor jeg drømmer videre om den (og måske sparer lidt op til den)

Power owl

Som jeg har nævnt tidligere så skal jeg til hele to udenlands destinationer denne måned, og når man er på farten, er en powerbank næsten uundværlig. Jeg er i hvert fald SÅ glad for min! Jeg havde en Power owl fra Greylime i forvejen, men er glad for at have fået endnu en, som kan huse 3 opladninger. Er den ikke cute? (hvis man må bruge det ord.?). Udseende og funktionalitet gør den i mine øjne, til en modebloggers bedste ven. I kan finde den her.

smuk oil serum

Jeg har hørt godt om denne olie serum, som skulle være både forebyggende mod alderstegn, og noget af en vitamin booster for huden. Jeg glæder mig til tage den i brug, og tror at denne tid på året er et perfekt tidspunkt at starte på

Hunkemöller sports bra

I husker måske at jeg tidligere har nævnt hvor vigtigt det er at have den rigtige sports-bh. Jeg vil rigtig gerne til at træne lidt mere igen (hvorfor vente til efter nytår?), og her i november er det gået rigtig fint med både svømning, badminton, thai-bo og løbebånds- og styrketræning i fitness centret. Det bliver svært at holde det helt strict, da jeg på mandag rejser til Düsseldorf og i slutningen af ugen til Marokko, men jeg tager selvfølgelig træningstøjet med, og forsøger at holde mig lidt aktiv.

netflix show: Grand hotel

Dem som kender mig godt, ved at jeg sjældent bliver helt grebet af en ny serie, og da slet ikke hvis den ikke foregår i New York og handler om mode, men denne serie, har holdt mig tryllebundet i denne måned. Det er tilmed en spansk serie. Min veninde fik mig overtalt til at se et par afsnit, og efter det var jeg fanget. Jeg vendte mig ret hurtigt til at de talte spansk (bare rolig, det er ikke en dårlig sæbeopera). I korte træk handler serien om en ung fyr, som opsøger det luksus hotel, hans søster på mystisk vis er forsvundet fra som stuepige. Han vil opklare hendes forsvinden og lader sig derfor hyre som tjener på hotellet. Serien foregår i starten af 1900-tallet, og undervejs finder hovedpersonen frem til en masse mystiske ting om hotellets ejere og sin søsters forsvinden. Han forelsker sig samtidig en hotelejerens datter. Jeg er næsten færdig med at se første sæson, og er spændt på om 2. og 3. sæson er lige så fangende. Nogle af jer der har set serien?

Skriv kommentar 2 Kommentarer
september 26, 2016 - 09:14

October must-do’s

Jeg har indført en ny månedlig kategori her på bloggen. Lige omkring månedsskiftet hver måned, vil jeg nemlig poste et indlæg med små mål jeg har for måneden. Det kan være noget jeg gerne vil opnå, noget jeg skal nå, noget jeg gerne vil købe eller et arrangement jeg skal til. Det kan være de helt små hverdagsting, og det kan også være større mål som en ferie, et træningsmål etc. For oktober har jeg følgende ting jeg skal eller gerne vil:

 1. Jeg har for nyligt købt denne lækre bløde body, og jeg vil virkelig gerne nå at bruge den lidt mere inden vejret bliver alt for efterårs koldt.
 2. Jeg har længe gerne ville have en ruskindsjakke, og oktober må være måneden hvor jeg får anskaffet mig sådan en. Jeg har haft kig på denne fra Vero Moda, som er rigtig fin på, og så er prisen ret overkommelig.
 3. Vi har haft virkelig fint vejr i det meste af september, men med oktobers indtræden, det noget køligere vejr og tidlige mørke aftener, er det også blevet tid til at hygge indenfor med serier, te og stearinlys. Jeg er vild med mit soya duftlys fra By Ransborg. Det udleder langt færre af de forurenende partikler, så jeg kan have det tændt med god samvittighed.
 4. Jeg har i fødselsdagsgave givet min søster et gavekort til Nori Sushi, så der skal vi helt sikkert hen her i oktober. Deres sushi ser så lækkert ud, så jeg glæder mig virkelig til at smage om det lever op til udseendet.
 5. Nu har jeg kigget efter en af de fine feminine cami toppe så længe, så i oktober må jeg investere i en lang en, jeg kan have inden under mine store bløde strikbluser. Denne fra H&M er ret fin.
 6. I starten af september, hvor vejret var helt fantastisk fik jeg nydt det gode vejr med bogen “En arbejdsnarkomans bekendelser”. Den fangede mig fuldstændigt, så derfor har jeg netop bestilt en anden bog af samme forfatter, som jeg glæder mig til at komme i gang med i oktober. Dog bliver det nok med tæppe og te i stedet for bikini og en solstol.
 7. Basis items skal man altid have i garderoben. Denne t-shirt i merinould fra Engelbert Strauss vil være god til de kolde tider.
 8. Jeg købte tidligere i september disse fine og billige ballerinaer fra H&M, og har da nået at få dem brugt en smule, men nu hvor sandalvejret for alvor er slut, er disse en god overgangssko inden jeg for en laaang periode går over til helt lukkede sko.
 9. Jeg har været lidt på jagt efter en mascara, som kunne blive min favorit, men har endnu ikke fundet en. I oktober vil jeg glæde mig til at prøve denne fra Rimmel, som skulle forlænge vipperne markant.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
november 20, 2015 - 17:22

3 snapchatters to follow

 

Nå, nu til et – i min optik – meget interessant emne. Nemlig Snapchat. Jeg var en late bloomer da det kom til at få Snapchat, og jeg fik det da også kun fordi nogle af mine veninder næsten tvang mig og ‘hjalp’ mig med at oprette en konto haha. Jeg har haft Snapchat i et par år snart, og bruger det til at sende små øjebliksbilleder til mine venner. Dog har jeg for nyligt fået øjnene op for at bruge Snapchat mere som et promoverings middel i forbindelse med min blog. Lidt på samme måde som min Instagram er tilknyttet min blog. Jeg har for nyligt fundet nogle Snapchattere som bestemt er værd at følge. Se med nedenfor.

English recap / This post is going to be about a very exciting subject; Snapchat as a branding media. I’ve used Snapchat for some time to snap here-and-now photos to my friends but these girls has really taken Snapchat to a whole new level by promoting themselves and their fashionblogs via Snapchat.

snaochat1

Erika Fox har jeg snakket om før, fordi jeg følger hendes blog retro-flame.com. På Snapchat deler hun en masse øjebliks billeder fra hendes hverdag i New York, hvor hun har boet et år. Hun er tit med til events, og snapper rigtigt ofte videoer derfra, og også videoer hvor hun snakker om sine outfits, events, hendes nyopstartede træningsforløb og sit arbejde i modeindustrien. Hun har fingeren på pulsen og har altid gang i en masse spændende. Rigtigt inspirerende hvis du er interesseret i mode og New York.

English recap / Erika Fox is an Irish fashionblogger living in New York. She sends snaps about cool events, her outfits, food, shopping etc. She often sends videos where she tells about her day or other interesting things.

snapchat2

 Louise Cooney følger jeg også trofast på både hendes blog, Instagram og på Snapchat. Louise er for nyligt kommet hjem til Irland efter et år i New York. Hun snapper meget fra events og af hendes outfits. Og så virker hun bare sød og glad.

English recap / Fashion blogger Louise Cooney just moved back to Ireland after a year in New York. She snaps about interesting events, her outfits and her fashion studies.

snapchat3

Lisa bor også i NYC (jeg har bare noget for New York) og inspirerer med sin stil og sine mange snaps hvor hun filmer det hun oplever i New York; modeevents, butiksvinduer, juleshows etc. og så snapper hun en del videoer hvor hun snakker også.

English recap / Lisa lives in NYC (Yes. I have a thing for New York) and inspires with her style and her many videos about exciting things happening in New York.

Snapchat er et medie der bruges især af de unge, men flere virksomheder er også begyndt at bruge mediet til at promovere sig igennem. Teen Vogue har f.eks. brugt Snapchat til at introducere forsiden af deres juni/juli nummer, inden de bragte det på nogen andre medier, og bloggerne ovenfor har formået at inddrage Snapchat, som et medie der giver et nærmest life-billede af de mange spændende ting de foretager sig. Man får ligesom følelsen af at være med i det øjeblik det foregår. Sådanne ting ville jeg nok ikke have forestillet mig at Snapchat kunne bruges til, for bare et år siden. Hvis I har lyst til at følge med i mine små snap stories så hedder jeg jennifromdablog på Snapchat. Og jeg har ikke selv fundet på navnet haha. Desværre består mine snaps ikke af lækre New York events, men man har da lov at håbe at det sker en dag.

English recap / Snapchat is especially used by young people but many brands has begun to use the media to promote themselves. The three bloggers above have understood how to use Snapchat to promote themselves and their blogs. We as followers get the feeling of being part of the exciting things they include us in via. Snapchat. Who would have thought Snapchat could be a branding media, a year ago? If you want to follow my little snap stories you can find me as jennifromdablog on Snapchat. Unfortunately I don’t have a lot of New York events to snap about but maybe one day 😉

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 10, 2015 - 16:16

5 dumme fra mig

 1. Da jeg var lille troede jeg, når jeg så en hjemmevideo med mig og min familie i, at hvis jeg smadrede fjernsynet, så ville vi alle komme ud af skærmen, og der ville være to af os
 2. Mit iPad tastatur har ikke virket i over et halvt år. Vildt irriterende. Jeg overvejede forleden at gå op med det i Apple butikken, men valgte at spørge nogle af mine medstuderende først, om de vidste hvad der var galt med det. Den ene spørger hvornår jeg sidst har ladet det op. Hvad?! Skal man også lade sådan et op?! Godt jeg ikke gik op i butikken!! Det er nu opladet og virker igen haha.
 3. Indtil for 2 år siden, var min søster og jeg fuldstændig sikre på at Nordamerika var en del af USA og ikke omvendt! Det gav simpelthen ikke mening at Nordamerika ikke lå i United States of America, men omvendt. Mit geografi halter dog stadig en del.
 4. Mine gamle studiekammerater ‘drillede’ mig med at jeg betalte licens, når jeg hverken havde nogen TV-pakke eller anden form for tv-kanaler. Ja det kan måske godt lyde lidt dumt haha, men man skal jo for pokker betale licens. Jeg havde da trods alt computer og telefon med internetadgang.
 5. Jeg har lige siden jeg købte min iPod for 4-5 år siden, haft de samme 12 sange på den (som én hjalp mig med at lægge over), fordi jeg ikke kan finde ud af at lægge nye sange ind. No wonder at jeg aldrig gider træne mere end en god halv time, når de samme sange bare kører på repeat haha. 
Skriv kommentar 4 Kommentarer
maj 17, 2015 - 11:34

10 minutter med Katrine Mørk

Jeg har taget en lille snak med min gode veninde og blogger Katrine fra katrinemork.com. Jeg beundrer selv det gennemførte visuelle udtryk hun formår at have på sin blog, og som veninde beundrer jeg at hun er så åben og lattermild som hun er. Man kommer virkelig altid til at grine i Katrines selskab.

Hvornår og hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg begyndte at blogge tilbage da jeg gik på HF. Jeg boede sammen med min veninde Mie [læs: MieDina] og vi kom til at snakke om at det kunne være sjovt at starte hver vores blog. Det var faktisk Mie der fik overtalt mig, og eftersom vi boede sammen havde vi hele tiden hinanden til at tage outfit billeder og sparre med omkring bloggen.

Beskriv din stil med tre ord

Minimalistisk, sporty og farveneutral beskriver det vist meget godt.

Hvad kan du bedst lide at blogge om?

Selvfølgelig om mode generelt, men især om mine nye køb, personlig stil og ting jeg godt kunne tænke mig. Det er desuden også den type indlæg jeg selv bedst kan lide at læse hos andre.

Hvilke trends går du efter denne sæson?

Jeg går egentlig ikke så meget op i trends og jeg synes det er vigtigt at man ikke direkte går efter en trend bare fordi den er in. F.eks. ville jeg aldrig købe et par flare pants, da jeg ved de ikke vil klæde mig. Noget jeg dog går efter denne sæson er hvidt. striber og sneaks.

Har du et godt råd til nye bloggere?

Først og fremmest så synes jeg det er vigtigt at være sig selv og selv at kunne stå inde for det man laver. Jeg har på et tidspunkt lavet et indlæg, som hedder 10 tips for new bloggers. I kan finde det her.

Hvad er dit seneste køb?

Mit seneste køb er en togbillet til Odense, som jeg har købt så sent som i dag. Skal det være lidt mere relevant for bloggen så må det være en rød- og hvid stribet bluse fra Cos, en hvid sommerkjole fra Monki og en øjenskygge palette fra Urban Decay, som jeg længe har haft kig på.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 14, 2015 - 15:39

My instagram lately

Det er efterhånden længe siden jeg er kommet med en lille opdatering fra Instagram, så her får I lidt billeder fra den seneste tid. Faktisk har jeg været rigtig slem til at opdatere her inde på det seneste, men jeg lover at det ændrer sig så snart jeg har afleveret min opgave.

 1.  Har så sent som i dag skudt billeder af min blogger-veninde Katrine Mørk, til et indlæg som kommer på bloggen snart.
 2.  Har bagt meget lækker snickerskage med instrukser fra selvsamme person. I kan finde opskriften her. Ps. kagen er både gluten-og ægfri, og helt utrolig nem at lave.
 3. Et lille selfie (slipper vi nogensinde af med dem) inden den stod på sushi hygge på Yutaka i Herning
 4. Et gruppe-selfie inden bytur. Sådan nogle er næsten obligatoriske inden byture, right?
 5. Jordbær der smagte af noget. Endelig tegn på forår.
 6. I Tivoli og se Dirty Dancing med mine to skønne søstre
 7. Når jeg er hos mine forældre hiver jeg ofte deres vaffeljern frem og laver sunde vafler til morgenmad. Mums!
 8. Katrine og jeg lavede den lækreste risotto med porrer, spinat og bacon.
 9. Jeg spiser for det meste skyr til morgenmad, men en gang imellem laver jeg mig en omelet til lidt afveksling, og denne med spinat, og avocado til er ret god.
Hvis I har lyst til at følge lidt med på Instagram også, så hedder jeg byjennip derinde. De næste dage kommer jeg i hvert fald nok til at opdatere lidt fra København. Jeg sidder nemlig i toget på vej dertil nu sammen med Katrine, som jeg skal ud og shoppe med i morgen.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 4, 2014 - 21:32

Om at gøre noget godt for sig selv

Kender I det der med at man nogle gange er inde i stressede perioder ift. studie, arbejde etc? Nogle gange kan man bare komme ind i den samme trummerum, og glemme at gøre noget godt for dig selv. Derfor er jeg begyndt at tænke lidt mere over at være god ved mig selv en gang imellem. Det skal jo ikke være hver dag, for så er de små ting man gør, lige pludselig ikke specielle længere.

I sidste uge efter jeg havde været nede og træne og ude og handle ind til ugen, cyklede jeg f.eks. ind forbi mit yndlings sushisted og købte nogle lækre stykker sushi med hjem til mig selv, og i dag da jeg havde fri fra studie, tog jeg ned og handlede ind til aftensmad, og besluttede mig for at forkæle mig selv med et godt blad. Det er ikke så tit jeg køber blade mere, derfor føles det også ekstra som selvforkælelse, når jeg så endelig køber et, og rent faktisk har tiden til bare at sidde og læse det.

Andre måder at være god ved sig selv på kunne også være

at give sig selv en beauty treatment med ansigtsmaske, manicure etc.

nyde et glas rødvin til en god serie eller bog

købe sin yndlings kage

eller at købe de sko eller den taske man længe har kigget på og længe sparet op til

Man bliver bare i bedre humør af de små forandringer i hverdagen. Hvad gør I når I skal være gode ved jer selv?

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
juli 22, 2014 - 11:27

Packing for the beach

I dag skal jeg på stranden med en veninde og slikke sol og måske bade. Indtil videre har jeg kun været ude til knæene. Vandet er sgu lidt koldt. Jeg har været på biblioteket og finde en bog, som så spændende ud. Jeg er ikke nogen bogorm, og denne er på 400 sider (gisp) så nu må vi se hvor langt jeg når med den i min ferie haha. Jeg ville egentlig bare lige hurtigt tjekke ind og vise jer indholdet i min strandtaske. Håber også I nyder det gode vejr. Nu vil jeg få smurt mig ind i solcreme og cykle afsted mod stranden. Vi blogges <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Today I’m going to the beach with a friend. Hopefully I’ll get a little tanned and maybe jump in to the water. So far I have only been out to my knees. I went to the library to find a book to read on the beach so I hope this one is a good one. I hope you are all having fantastic weather where you are. Xoxo

Skriv kommentar 4 Kommentarer
maj 21, 2014 - 22:12

Tips til New York City

I får lige et sidste indlæg om New York her, og så er det også slut i denne omgang. Jeg tog nogle virkelig smukke billeder i Central Park på en smuk og solrig dag, og selv om jeg har sagt det før, så siger jeg det altså igen. Central Park SKAL virkelig opleves. Der er bare et eller andet fredfyldt over parken, og alligevel er der ofte fyldt med mennesker der løber, cykler, lufter hund, spiller baseball eller spiser frokost derinde. Billederne her er taget ved Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir – den største sø i Central Park – som ofte er beklædt med løbende mennesker rundt om. Må sige at parken og alt det liv der er der inde, er meget motiverende for selv at tage en løbetur der inde.

Vi var nogle stykker der havde købt billetter til en NBA kamp mellem Brooklyn Nets og New York Knicks i Madison Square Garden. Billetterne er normalt svinedyre. Vores pladser, som på ingen måde var nogle af de bedste, kostede $130. Heldigvis havde vi fået dem en smule billigere, og selv om det stadig er mange penge, så er det det værd alene for oplevelsen og hele stemningen derinde. Omend vi sad noget langt oppe, så havde vi egentlig fin udsigt til kampen og alt det der foregik ind imellem. I kan bl.a finde en video af en dreng som synger åbningssangen, inde på min Instagram @byjennip. Han havde virkelig en smuk stemme. Jeg må indrømme at jeg ikke ved særlig meget om basket, men det at se høje mørke fyre løbe rundt på en bane gjorde jo ikke oplevelsen mindre interessant 😉 Desuden var der virkelig god og imponerende underholdning løbende mens vi var der. Klart oplevelsen værd efter min mening.

En af dagene valgte vi at gøre til udelukkende turist dag, og vi var derfor ude og se både Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, Wall Street og Ground Zero. Det var ret fint at være inde og se Ground Zero. Sidste år da jeg var der ovre var de bare ved at bygge, så der fik man ikke på samme måde den der lidt triste følelse i kroppen. Jeg vil da anbefale jer at besøge Ground Zero hvis I er i New York. Man skal igennem en masse security for at komme ind. Dog koster det ikke noget, men de tager gerne imod donationer, og jeg tror at næsten alle gav lidt penge i donation på vej ind til pladsen. Smider man et par dollars i, så har man været med til at støtte projektet og samtidig fået en billig entré. Der er bygget to store vandfald der hvor tårnene stod, for at symbolisere at verden aldrig stopper med at sørge over de ramte. Rundt om vandfaldene var indprintet navnene på alle de omkomne og der lå en blomst ved alle dem der havde fødselsdag den dag – ret rørende.

 En dag vi var ude og shoppe, kom vi forbi New York Public Library, og jeg måtte altså lige ind og lure. Ikke mindst fordi bygningen er så gammel og smuk, men selvfølgelig også fordi at det var der Carrie (i SATC) skulle giftes. Det er et helt utroligt smukt sted, og ovenpå sidder der studerende og andre mennesker og læser ved små lamper ved grønne borde. I ved lige som i gamle film.

I kan se mange flere små snaps fra turen inde på min IG hvor jeg hedder @byjennip. Der inde ligger der også en video fra en aften vi var inde og spise på en Diner på Broadway. Den hedder Ellen’s Stardust Diner, og tjenerne er skuespillere som prøver at komme frem. De synger og danser det ene minut og det næste er de nede og tage i mod bestilling ved dit bord. Maden er amerikansk mad i ægte diner stil med burger og milkshakes. Det er egentlig ikke mega godt mad og det er lidt over-priced, men underholdningen og stemningen der inde er helt i top, og det skal næsten opleves når man er i USA. Jeg mener, hvor tit ser man lige sådan noget her hjemme 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 212
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram