Kategoriarkiv: hårpleje

februar 16, 2018 - 19:33

New beauty products and a packed suitcase

Meraki produkter

Annonce / I onsdags bankede postmanden på min dør, med en pakke til mig. Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg åbnede den og så disse lækre Meraki produkter, som webshoppen Stori.dk havde sendt mig. De kom endda på Valentines dag, så lige den dag var Stori altså min udkårne. Jeg er helt vild med at Meraki laver deres produkter så æstetiske, og hvis du ligesom jeg, har besøgt deres showroom, så ved du også hvor gennemført det er indrettet.

Housedoctor, som jo ejer både Meraki og Nicolas Vahé, har et stort showlab. Her kan du sidde i Housedoctors lækre møbler og smage på herlighederne fra Nicolas Vahé, mens gæste toiletterne er prydet med Meraki produkter, i form af håndsæbe, cremer, håndklæder, duftlys mm. Som nogle af jer måske ved, så står jeg og er ved at flytte. Min kuffert er netop pakket færdig og i weekenden flyver jeg afsted mod nye eventyr i det britiske. Jeg glæder mig meget til at pakke mine nye Meraki produkter ud, og stille dem på badeværelset sammen med mine andre beauty produkter, et par duftlys og måske nogle duft sticks. Måske jeg også køber en plante til badeværelset – en der kræver minimal pleje haha.

Da jeg scrollede Stori.dk igennem for produkter, faldt jeg også for de fine håndklæder og viskestykker fra Meraki, men da den lejlighed som jeg flytter ind i, allerede er møbleret, er der endda også sørget for sådan nogle ting. Det er også derfor jeg netop kan klare mig med en kuffertfuld af mine ting + håndbagage. Jeg kommer nok løbende til at købe lidt småting til lejligheden selv, og med garanti noget tøj. Desuden regner jeg med at komme en tur til Danmark til sommer, hvor jeg kan få en udskiftning i min garderobe. Lige nu er det primært striktrøjer og alle min sædvanlige hudpleje produkter, der fylder kufferten op, og takket være Stori røg der lige tre nye Meraki produkter med også. Dem glæder jeg mig til at tage hul på snarest.

Ad / I received these beautiful products from the Danish skincare brand Meraki on Valentines Day. It was the webshop Stori.dk that sent me the products so it’s safe to say that they know what my true love is or at least one of them; Aesthetic and natural skincare products! 

As you probably know if you’ve been following my blog this past month, I’m moving to UK this weekend. I have just finished packing my suitcase. Yes, I’m only bringing what I can fit in to a suitcase (+ some hand luggage) and I have made room for my three new products. Can’t wait to put them in my bathroom together with some scented candles and all of my other beauty products. 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 17, 2016 - 22:37

Pandehår / Bangs

Jeg har længe gået med overvejelserne om at få lavet pandehår. Jeg har haft det et par gange før, men det er efterhånden en del år siden. Jeg har spurgt veninder og familie til råds, og meningerne er lidt delte omkring hvorvidt de kunne forestille sig at det klædte mig. Min tvillingesøster har haft pandehår et par år nu, og hun bærer det virkelig godt, så det burde også passe til mig haha. Dog er min ansigtsform mere rund, hvor min søsters er aflang. Ved ikke om I kan fornemme det her? Jeg har fundet lidt inspiration, og lige for tiden er jeg meget til at pandehåret godt må se lidt ‘uredt’ ud. Det behøver ikke være helt tæt og fint. Jeg er meget til Alexa Chungs og Caroline Braschs looks.

Jeg skal til frisøren på mandag og have ordnet mine spidser, så jeg har et par dage til stadig at overveje situationen. Jeg må indrømme at jeg aldrig har været god til at bruge tid på mit hår om morgenen. Jeg er typen der hellere sover en halv time længere, og så lægger make-up’en på vej til skole og spiser morgenmaden på arbejdet – så der er selvsagt ikke meget tid til at sætte håret. Hvis jeg får pandehår ved jeg at jeg skal glatte det hver eneste morgen og komme tørshampoo i, de dage hvor jeg ikke vasker det. Hvorfor er det lige at ens pandehår altid bliver fedtet så meget hurtigere end resten af ens hår? Åh what to do,what to do?? Jeg er stadig en del i tvivl, så jeg håber at jeg sammen med min frisør kan finde ud af det.


English recap / I’ve really been considering lately whether I should get bangs. I had it some years ago and I liked it but I remember how much taking care of that it needed. Straightener and dryshampoo en masse! I found some inspiration and I kinda like that the looks are not so ‘put together’. 

Image sources: here, here, here, here, here, here

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 26, 2015 - 21:04

Irresistible me

Kan I spotte noget anderledes? Jeg ville ikke afsløre det i emnefeltet, men i stedet lige lade jeg scrolle ned over billederne. Ja der er kommet lidt krøl i håret, men det er også blevet lidt længere. Jeg har nemlig for første gang kastet mig ud i at bruge hår extensions. Altså dem med clips, som er lige til at sætte i og tage ud når man har lyst. I kan se mit hår i sin normale længde her. Jeg har modtaget dem fra firmaet Irresistible Me, og vil nedenfor give min ærlige mening om produktet.

Det er jo altid nemt at sige at man er tilfreds, når man har fået noget forærende, men jeg må sige at jeg er oprigtigt positivt overrasket over disse extensions. For det første er de super nemme at have med at gøre, og så kommer de i en fin æske, med mulighed for at tage en enkelt extension ud, og vurdere om det nu er den rigtige farve du har valgt. Jeg valgte farven Light Brown #6, som matcher den øverste del af mit hår virkelig godt. Mine spidser er ret lyse, derfor valgte jeg at krølle dem sammen med spidserne på extensionsne, så de blendede mere naturligt sammen. Jeg ved ikke hvor meget I lagde mærke til det, men nu hvor jeg har pointeret det, er det som om de mørke spidser fremtræder mere. Min mor som tog billederne, havde dog ikke lagt mærke til at jeg havde extensions i – hun anede faktisk ikke det var det hun tog billeder af haha. På fredag er en oplagt mulighed for at tage mine hair extensions i, når jeg skal hygge med god mad og vino med nogle venner, og måske ud til et par drinks

Lidt praktisk info:
  1. Irresistible me er lokaliseret i New York
  2. jeg bestilte mine extensions med en længde på 20" og 200 g.
  3. der er en video på hjemmesiden, som gør det nemt for dig at vælge den rigtige hårfarve
  4. Irresistible Me bruger 100% remy hair, som er det tætteste man kommer på unprocessed hair.
  5. I kan finde Irresistible Me på Instagram her, hvor de har ret mange følgere. Der er god inspiration at hente synes jeg.
Mine plusser:
  1. Mit hår fik virkelig meget mere fylde og volume
  2. clipsne er nemme at sætte i og tage ud igen
  3. de sidder virkelig godt fast i håret.

Hvis I har nogle spørgsmål, så fyr løs i kommentarfeltet. Jeg skal besvare så godt jeg kan.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
juli 16, 2015 - 08:21

Davines hair products

Jeg modtog for noget tid siden disse produkter fra Davines, og som I ved så vil man som regel helst fortælle om de ting man bare virkelig godt kan lide, og det er også tilfældet her. Det er altid rart når man kan anbefale noget. Havde jeg købt nogle produkter, jeg bare synes var middelmådige, havde de måske ikke fået en plads på bloggen. Jeg har indtil nu prøvet shampoen og balsamen et par gange, og hårolien flere gange, og jeg må indrømme at jeg er blevet meget meget glad for olien. Jeg har om nogen et ret filtret hår, og med denne olie kan jeg bare redde mit hår ud med lethed efter jeg har været i bad. Jeg har ellers mange gange talt varmt om min Osmo olie, som også gør mit hår nemt at redde ud, men nu skal denne fra Davines lige prøves over en længere periode, så jeg kan se effekten af det. Min søster har da allerede nævnt at mit hår så ret glansfuldt ud. Skyldes det mon min nye olie? 😛 Hver gang jeg har taget olien i håret, så dufter det som om jeg har været til frisøren. Mmmh. Hvad har I af erfaringer med Davines?

English recap / I have tryed out some of these products from Davines and have really come to like the hair oil. My hair simply loves it! The oil makes my hair so easy to brush and I have even gotten comments about my hair looking more shiny. I have always loved my oil from Osmo but my plan is to try this one from Davines out for a longer period of time to really see the effect. Do you have any experience with the products from Davines?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 25, 2014 - 15:31

Tip til strandhår

God eftermiddag piger. Jeg ville egentlig have blogget noget tidligere i dag, da jeg ingen planer havde, men jeg har været en lille smule kvæstet oven på gårsdagen bytur. Jeg gik i seng lidt i 5 i morges og vågnede allerede kvart over 10 og ikke kunne sove mere, så det er egentlig ikke fordi jeg bare har sovet dagen væk, men havde simpelthen lige brug for at cykle mig en god tur og få noget frisk luft og så hjem på sofaen og slappe af med en film. Vi var nogle piger som grillede og hyggede i går, og det endte ud med en lige så sjov bytur. Nå men jeg ville egentlig bare lige komme med mit eget personlige tip til at få sexy beach hair.

Jeg har brugt min spray et par gange nu, og for at opnå det helt rette beach look med let bølget hår, så tørrer jeg mit hår godt med et håndklæde efter bad, og sprayer så saltvandsspray i totter af mit hår. Derefter sætter jeg mit hår op en lidt løs knold, og lader den sidde et par timer. Når jeg tager hårelastikken ud, har jeg fine naturlige bølger i mit hår. Super nemt! Og så dufter det bare skønt!

Skriv kommentar 1 Kommentar
oktober 4, 2013 - 12:37

My 3 beauty faves

Jeg deler jo tit mine fashion cravings og favoritter med jer, men nu tænkte at det var tid til at dele nogle af mine beauty favoritter her inde. Beauty og fashion hænger jo ligesom ret uløseligt sammen. Som jeg allerede har nævnt nogle gange før her inde på bloggen, så er jeg virkelig virkelig glad for Osmos berber oil. Den er bare en life safer når det kommer til mit hår. Jeg har et hår der filtrer let, men so far er olien fra Osmo den eneste, som har kunnet gøre mit hår medgørligt. Desuden dufter den sødt og mildt af slik. Jeg bruger det hver eneste gang jeg har vasket hår, men en ting jeg virkelig kan anbefale jer at gøre, er at komme olien i håret, som en maske og sætte det op i en knold, inden du går i seng om aftenen. Skyl det ud næste morgen i badet, og jeg lover jer for at håret er helt blødt og glansfuldt bagefter. Den gør ikke håret fedtet men mætter det i stedet. Når du har kommet en maske i håret er dit hår virkelig blødt i flere dage efter. I kan finde olien lige her (endda på tilbud) hvis I skulle være interesserede.

En ting jeg bruger hver eneste dag, flere gange om dagen, har med mig over alt og simpelthen ikke kan undvære, er min læbepomade. Det er simpelthen så vigtigt at pleje sine læber, specielt nuher hvor vejret bliver betydeligt koldere. Og så ved vi vist alle at sprunkne og tørre læber bare ikke lige appealer til nogen. Jeg bruger min læbepomade fra eos dagligt – den fugter dejligt og giver ikke de der hvide rander på læberne, som nogle læbepomader har tendens til at gøre. Lige nu bruger jeg den med hindbær, som er dejlig frisk og sød i det, men jeg kunne godt tænke mig at prøve denne med sweet mint. Er der nogle af jer der har prøvet den? I kan finde den her.

Sidst men ikke mindst, vil jeg slå et slag for airstyleren, som enhver pige med bare lidt længde i lokkerne bør eje. Den gør det simpelthen så nemt at style håret på kort tid. Den fungerer lidt som hvis du styler dit hår med en rundbørste og en hårtørrer – her har du bare det hele samlet i ét. Børsten er en varmeluftsbørste, hvor spolen kan rulle med rundt og lave flotte krøller, hvis man ønsker det. Jeg har ofte brugt min søsters airstyler til at lave et naturligt flot fald i mit hår, da det er ret fladt i det. Typisk skandinavisk. Men efter jeg er flyttet har jeg ikke nogen airstyler at style mit hår med mere. Måske jeg skulle se at få købt min egen. Lige nu koster den kun 219 kr. inde på cocopanda.dk

Alle mine tre favorit produkter er at finde inde på Cocopandas hjemmeside, som iøvrigt virkelig ofte kører med kampagner og tilbud på deres varer, der i forvejen sælges til under de vejledende priser i Danmark. Dejligt at jeg kan finde alle mine yndlingsprodukter samlet på ét sted!

Skriv kommentar 2 Kommentarer
september 10, 2013 - 22:40

Vinder i TIGI give away

Så er det blevet tid til at finde en vinder af min give away, hvor I havde muligheden for at f fat i et par lækre valgfrie produkter fra TIGI Dou, som cocopanda.dk var så søde at sponsorere. Vinderen blev Sarah Nadia med bloggen sarahnadia.com, som havde valgt ovenstående sæt som sin favorit. Der var faktisk rigtigt mange af jer der havde valgt dette sæt – måske fordi det er lidt mere luksuriøst end de andre med sit indhold af diamant. Må sige jeg også kun har hørt godt om det ind til videre. TIGI Dou S-factor Diamond er faktisk det dyreste af sættene og har en vejledende pris på 940 kr, men lige nu kører cocopanda.dk en kampagne, hvor de sælger dette sæt til kun 249 kr!! Og skulle hilse og sige at flaskerne er ret store. I kan finde det lige her hvis I er interesserede. Og Sarah Nadia, jeg glæder mig til at høre hvad du synes om produkterne 😉 Og også hvis nogle af jer andre prøver dem. Har nemlig ikke selv prøvet disse, så del endelig jeres erfaringer med produktet her på bloggen.

Nu vil jeg færdiggøre noget studiearbejde, og så vil jeg hoppe i seng. Nat nat <3

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 19, 2013 - 13:25

My new hair

Som jeg nævnte den anden dag, så har jeg fået lavet lidt nyt ved mit hår. Jeg havde, som I måske nok ved, længe overvejet at blive blond. På vores ferie til Miami snakkede min søster om at hendes pandehår var blevet lidt langt, og ville derfor gerne have det klippet. Jeg tænkte at det var en oplagt mulighed for mig at kaste mig ud i at få farvet mit hår. Tilfældigt en dag gik vi forbi en beauty skole, som tilbød klipning, farvning, manicure, massage etc. til billige penge. Selvfølgelig forudsat at det var elever under uddannelse, som ydede servicen. Vi gik ind på skolen for at forhøre os om priser, og fik hver en brochure af receptionisten.

Skolen var rigtigt flot og professionelt indrettet med ordentlige borde, spejle og stole til formålet. Eleverne skulle selv have materialer med, såsom sakse, hårbørster, klemmer etc. og deres arbejde var fuldstændig ulønnet. Det var bare en del af uddannelsen. Det var ikke muligt at bestille tid til klipning og farvning, da skolen bare have en drop-in service. Så vi tog der ind om formiddagen næste dag og satte os til at vente på vi kunne komme til. Der gik i hvert fald halvanden time før vi kom til, så man skal have en del tålmodighed og tid, men vi gik os bare en tur i det lækre vejr imens. Eleverne er ret længe om at klippe ens hår, og får løbende hjælp og vejledning fra deres lærer.

Det som er blevet gjort ved mit hår er bare at det har fået en omgang fuld highlighting og nogle lowlights. Det har altså fået en masse mellemtynde striber, som tillader min naturlige hårfarve at titte ud imellem dem. På den måde går jeg ikke direkte fra at have brunt hår, til at være total blondine. Det kan jeg super godt lide ved det. Dog måtte de komme highlights i to gange, da jeg ikke synes det var nok den første gang, så det tog rimelig lang tid.

Servicen er rigtig god der inde. De gør jobbet til man er tilfreds, og læreren går meget op i at de gør tingene korrekt, hvilket er en stor tryghed for kunderne. Til de af jer, som måske får lyst til at få ordnet jeres hår på sådan en skole, hvis I skal til Florida, så kan jeg sige at jeg er rigtigt tilfreds med resultatet og især priserne, og jeg vil helt klart anbefale at benytte beautyskolerne i stedet for mange af de snuskede saloner man kan finde derovre. Vil dog lige sige at man skulle skrive under på at man ikke ville sagsøge dem, hvis de lavede noget forkert eller at ens hår faldt af pga. af blegning haha. Det lyder så dramatisk, men det er nok sådan det er i USA. Skolerne hedder Beauty schools of America. I kan finde deres hjemmeside her, hvis I er interesserede i at vide mere, eller finde locations.

Jeg er i hvert fald rigtigt glad for mit hår. Det har fået en meget naturlig overgang, og hvem ved, måske finder jeg på at få endnu flere highlights i på et tidspunkt. Det lyse hår tiltaler mig i hvert fald 🙂

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 20, 2013 - 12:30

Anbefaling // hårspray

Ville lige anbefale denne hairspray fra ONE Lisynet. Jeg bruger sjældent hårspray, men når jeg gør, så skal det være noget ordentligt for mit hår. Når jeg f.eks. krøller mit hår, kan jeg godt lide lige at komme lidt hårspray i til sidst, for at sikre et godt hold hele aftenen. ONE klarer jobbet ret perfekt. Den giver håret hold, det bliver ikke stift, den dufter godt og så er flasken jo kæmpe stor. What’s not to like? Og så er den faktisk heller ikke ret dyr. Mener de havde to for 100 kr. nede ved min frisør. Den kan købes hos de fleste frisører og på diverse sider på nettet.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 8, 2013 - 20:52

hår- og kropsolier

Nu er sommeren jo endelig ved at være på vej, og derfor skal vi også huske at tilføre vores hår og krop ekstra pleje. Sol og vand er noget der tærer meget på både håret og på ens hud, og derfor benytter jeg ofte olier til at tilføre fugt og næring til både håret og kroppen. Jeg er så heldig at jeg har fået lov at vælge to produkter fra Bodynordic.dk så jeg kunne afprøve dem. Bodynordic er dansk udviklet hud- og kropspleje produkter til hele familien.

Jeg har valgt at afprøve en krops- og hårolie med sød appelsin og honning. Der står på den at den kan anvendes til alt fra hårolie, ansigtsserum, kropsolie, neglebåndsolie, fodbad, barbering, stylingprodukt og i badekarret osv. Jeg har prøvet den i håret og på kroppen. Appelsinduften er meget gennemtrængende, men fortager sig dog i løbet af et par minutter. Denne olie kan dog også fåsuden parfume. I kan finde den og flere hårprodukter på Bodynordics webshop. Til håret skal kun bruges meget lidt olie for at give fugt og næring til spidserne, ellers bliver håret nemlig let fedtet. Til gengæld er den dejlig blødgørende og fugtgivende på kroppen, og så er den økologisk og parabenefri..

Shimmer olien er jeg ret begejstret for! Den dufter virkelig godt og tilfører et let gyldent skær, som mildt glintrer på kroppen – specielt når det fanges af sollyset. Tror jeg kommer til at smøre mine ben ind i denne lækre olie en hel del til sommer.

Har I prøvet nogle af Body Nordics produkter?

Indlægget er sponsoreret

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram