Kategoriarkiv: events

januar 20, 2017 - 11:34

My new Necklace

Jeg har slet ikke fået vist min fine nye halskæde fra Sanne Nordahn, frem på bloggen. Jeg fik den til HB community eventet, som jeg var til tidligere på måneden. Det var simpelthen så hyggeligt et event, hvor der var mulighed for at netværke med andre unge inden for modebranchen. Der var både nogle fra Ganni, Chri Chri, diverse magasiner, og selvfølgelig også lidt andre bloggere. Og så var Nicholas Nybro og fortælle om sin vej ind i modebranchen, og om sine op- og nedture undervejs. Super spændende. Glæder mig allerede til næste gang, hvis jeg da ikke allerede er rejst til New York på det tidspunkt. Mangler stadig at finde et sted at bo, så hvis nogle af jer kender nogen som kender nogen, må I endelig meget gerne skrive til mig :)

Jeg er faktisk helt vild med halskæden fordi den er ret enkel. Den vil være så fin på, sammen med en anden enkel guld halskæde. Håber jeg kan få taget nogle nærbilleder af den på, så I kan se det også. Næste gang må jeg huske også at tage lidt billeder til evntet, men det blev kun på Insta story jeg fik lagt lidt stemningsfilm op. I kan se billeder fra eventet her, og samtidig læse artiklen om eventet og det nye netværk.

English recap / I realized I haven’t showed my new necklace on the blog yet eventhough I already showed it on Instagram. How pretty is this? I love that the design is quite simple. It’s perfect to wear together with another simple gold necklace. I’ll try to take some photos of that soon. I got the necklace at the HB Community event that I went to earlier this month. It was such a great networking event with other bloggers and young pepople working within the fashion industry.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 12, 2016 - 16:00

My Moments event på NIMB

I går var jeg inviteret til et hyggeligt blogevent på smukke NIMB. Matas holdt nemlig lancering af deres nye lidt mere luksuriøse mærke ‘My Moments by Matas’. Mærket og dets 13 produkter er produceret med henblik på at man skal huske ‘sin tid’ dvs. man skal huske at have mig-tid; tid til selvforkælelse og luksus for krop og sind. Eventet bød på lækker mad og bobler, samt en præsentation af hvert enkelt produkt. Mens Matas kvinderne præsenterede de forskellige produkter og de mange naturlige og økologiske ingredienser, fik vi prøvet nogle af de forskellige cremer, scrubs og olier på egen hud. Umiddelbart virker det som nogle lækre produkter, og jeg tror jeg har fundet min favorit; den lækre kropsolie fra ‘Relaxing’ serien. Vi fik hver en lækker goodiebag, så der er mulighed for at prøve nogle af produkterne, og olien var heldigvis iblandt. ‘My Moments’ er delt op i tre serier; den lyserøde Relaxing serie, den blå Refreshing serie og den råhvide Face care.

‘My Moments’ rammer Matas butikkerne i uge 44 og priserne ligger lidt højere end striberne, men cirka på niveau med deres mærke Plaisir. Jeg glæder mig til at teste alle produkterne, og noget af det der kommer i brug meget snart er olien og den rensende kulmaske. Og så er alle produkter heldigvis så fine, at de kun kan pynte ude på badeværelset. Jeg er i hvert fald virkelig begejstret for deres æstetiske udstråling, selvom flere bloggere mente at de havde en hvis lighed med emballagen fra Rudolph Care, men de er jo altså også super fine.

Ps. Husk du stadig kan nå at deltage i den lækre  VERA VEGA give away her

English recap / Yesterday I went to a beauty blog event at the beautiful NIMB near Tivoli in the heart of Copenhagen. The Danish drugstore Matas was launching their new brand ‘My Moments by Matas’ with 13 new products with organic, nordic and natural ingredients. I got a really nice goodie bag so I can’t wait to try out some of the products. 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
august 21, 2016 - 23:58

Last weekend / Olympus event

I sidste weekend var jeg som sagt til Olympus event på det smukke gamle Hotel Royal i Århus. Vi fik da vi ankom, udleveret et Olympus Pen EPL7, med det formål at tage en masse gode billeder rundt omkring på hotellet. Først fik vi en kort introduktion til kameraet, som iøvrigt har mange lækre features, plus en ret fin fortælling om hotellets historie. Dernæst stod den på lækker brunch, som selvfølgelig skulle foreviges inden indtagelse. Efterfølgende gik vi rundt på hotellet og forsøgte at fange de smukke detaljer. Der var nemlig et kamera på højkant til bedste billede. Desværre vandt jeg ikke, men det gjorde min dygtige veninde med dette billede. Jeg er kun lidt misundelig haha. Jeg må sige at jeg virkelig var imponeret over kameraet. Det har en ret cool selfie funktion, hvor man kan køre en skærm ned, så man kan se sig selv når man filmer eller tager et billede. Smart! Jeg var faktisk ret overrasket over den lækre kvalitet billederne var i. Og så er kameraet bare virkelig pænt og kompakt. Det er vist med god grund at det bliver kaldt for blogger kameraet. Det lyder næsten som en hel reklame haha, men må indrømme at jeg virkelig er begejstret for det, også erdet jo ingen sag at komme med pæne floskler. Desuden har Olympus en app, som hedder OLYMPUS image share. Med den kan du via bluetooth fra kameraet, nemt overføre dine billeder til telefonen, og vupti du har super lækre billeder til Instagram, Snapchat etc.

Katrine og jeg udnyttede dagen i Århus og tog en tur i Ikea og på blomsterudsalg inden vi drog tilbage mod Vejle. Jeg havde ikke set hende i næsten en halvt år, så vi havde en masse at catche op på. Derfor tilbragte jeg selvfølgelig også hele weekenden i hendes selskab.

English recap / Last weekend I went to an Olympus event at the old beautiful Hotel Royal in the city of Aarhus. While having a delicious brunch and listening to the story about the hotel we got the chance to take some photos around the hotel with the Olympus Pen EPL7. I can really understand why this camera has gotten the reputation of being a blogger’s best friend. It looks good, takes great photos and fits smoothly in to a small handbag. What’s not to like?

Skriv kommentar 2 Kommentarer
december 4, 2015 - 19:41

Ciff lingerie event

I onsdags var jeg til et lingerie event i Bellacentret. Der blev serveret lækker morgenmad, mens vi blev introduceret for en masse smukt og virkelig lækkert undertøj. Imens vi mingelerede rundt mellem de forskellige lingerie- og loungewear brands, var der også tid til at få lagt en manicure og blive forkælet lidt. Lidt lækre goodiebags røg der også med hjem, bl.a. indeholdende dette fine sæt undertøj.

Jeg nåede slet ikke at få taget outfit billeder, da jeg efter besøget hos Ciff showrooms, skulle direkte på arbejde. Jeg er lige startet i praktik i tirsdags, og jeg er lidt bombet når jeg kommer hjem om aftenen. Jeg har fri kl. 17 hver dag, så når man først er hjemme når det er mørkt, så er energien ikke helt så høj som den kunne have været. Det er også derfor jeg ikke har fået blogget de sidste dage – det er simpelthen andre ting der er blevet prioriteret. Jeg skal også have træning til at passe ind i skemaet. Det er jeg simpelthen nødt til at få holdt lidt ved lige, for at få noget mere energi her i vinterperioden.

I mellemtiden er min giveaway om et gavekort til Just Fab også sluttet, og det er blevet tid til at trække en vinder. Den heldige blev Josephine Helbrandt. Stort tillykke og god shoppelyst. Jeg sender dig en mail snarest :)

English recap / Earlier this week I attended a lingerie event along with some other sweet bloggers and press. We had a delicious breakfast before entering the showrooms where we were introduced to all the lingerie brands. We also had the chance to get a manicure and some goodies. In one of my goodie bags was this gorgeous lace underwear.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 25, 2014 - 22:35

Social Media event at 9PR

Godaften ladies. Et lille hej her fra Paris. Skulle først møde 9:30 i dag, så jeg smuttede lige ud i gaderne nær vores lejlighed og tog lidt billeder af smukke Paris, inden jeg købte en croissant og en pain au chocolat med hjem til morgenmaden. Det meste af dagen i dag har stået på arbejde i showroomet her ovre, men jeg satster lidt på at tage ud og se lidt mere af byen i morgen eller lørdag. Det kommer dog an på hvornår jeg har fri. Det afhænger nemlig af hvor mange aftaler vi har på en dag, og om der kommer nogle uventede møder etc. Jeg vil egentlig bare lige poste lidt billeder fra i tirsdags, hvor jeg havde hevet min søster med til et event.

I tirsdages var jeg til et event hos 9PR omhandlende trends, innovation og sociale medier. Vi fik tapas i form af lækre små mini madder, kage og vitamin vand, mens vi hørte foredrag om trends fra SPOTT. Desuden var Sedge Beswick fra Asos og fortælle om effekten ved brugen af sociale medier. Rigtigt hyggeligt event.

Jeg har forresten en virkelig lækker give away til jer meget snart, så stay tuned.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Tuesday I was attending an event about trends for 2016. As you can already see on the catwalk now, the clothes is going to be very colorful and playful, a bit 90′s vibes and also som boheme. Sedge Beswick from Asos was also there to tell about the effect of social media such as Facebook, Instagram, Twitter, blogs, Google+ etc. Very interesting event and very delicious food from Danish Minies and Vitamin water.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
august 21, 2014 - 22:34

Ciff Blogger Sunday #2

Her kommer anden omgang billeder fra CIFF blogger Sunday, og selv om det efterhånden er et par uger siden, jeg deltog i eventet, så skal I da ikke snydes for lidt stemningsbilleder der fra. Jeg har simpelthen bare haft ret travlt med arbejde er hvor jeg er i praktik. Det hele er stadig nyt og spændende og lærerigt, og jeg er en smule bombet når jeg kommer hjem efter en lang dag.

Jeg fik både drukket smoothies og champagne, spist chokolade, kigget på smukke pelse hos Ole Yde og lækre basics hos Kjær København. Og så fik jeg kigget på flotte tasker hos Adax og Nanushka. Er helt vild med den blå med guld-detaljen fra Nanushka. Nu vil jeg hoppe i seng, så jeg er frisk til endnu en arbejdsdag i morgen inden den står på weekend. Nat nat.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are the second round of Photos from the blogger event I attended a couple of weeks ago. I really crave the gorgeous dark blue bag with the gold colored detail, from Nanushka.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 17, 2014 - 18:01

Ciff blogger Sunday #1

Som I måske nok ved var jeg for et par uger siden inviteret til blogger event i Bella Centret. Vi var et par håndfulde bloggere, som blev vist rundt hos forskellige designere og brands på CIFF modemesse. Det var super hyggeligt og spændende og få et kig på de mange SS15 kollektioner. Man bliver helt ærgerlig over at det ikke er muligt at købe de mange lækre sager allerede nu, men til gengæld kunne vi føle og mærke på alt og tage en masse billeder. Jeg faldt bl.a. for de meget fine clutches fra Nanushka, specielt den forreste er jeg ret vild med. Hos Julie Brandt fik vi lækre mini cupcakes fra Chicalicious Cph samt hjemmelavet lemonade, mens der blev fortalt om kollektionen.

Vi sluttede af i blogger loungen hvor jeg fik en snak med nogle af de andre søde bloggere, mens vi indtog chokolade og bobler. Rigtigt hyggeligt at møde andre bloggere, og få nye bekendtskaber. Jeg vil smide en håndfuld billeder mere op fra eventet i løbet af ugen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

As you may know I attended a blogger event two weeks ago. I was together with other fashionbloggers invited to Copenhagen International Fashion Fair where we were showed around amongst brands and designers such as Nanushka, Julie Brandt, Adax and Ole Yde. I especially love the cluthes from Nanushka. All in all a very nice event with cupcakes, bubbles and sweet bloggers. I’ll post another round of photos from the event the following week.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
august 4, 2014 - 23:48

Wearing pointy toes

Outfit details:       Jeans + clutch / Urban Outfitters, shirt / American Apparel, hat / H&M, heels / Gina Tricot

Dette var hvad jeg var iført til CIFF festen i lørdags. Synes det var meget passende med lange bukser og en løs bluse, da vi var udenfor hele aftenen. Hatten er en ny sag, og jeg glæder mig til at få den brugt noget mere når det bliver lidt køligere. Billederne fik vi først taget, da vi var på vej hjem fra Barbequen, og eftersom mørket var faldet på, blev kvaliteten ikke helt i top. Må snart få taget nogle flere outfit billeder med hatten, hvor den ikke nærmest går i ét med natten haha.

Jeg har forresten fået bestilt de blå stiletter fra H&M’s webshop (I ved dem der er så populære i blogland for tiden). Jeg prøvede mine søsters i sidste uge, og måtte bare eje et par, da højden er ret god, men netop som jeg ville bestille, var de udsolgt i min str. Heldigvis havde de dem et par dage senere igen, og de er nu på vej til mig med posten. De sorte er desværre udsolgt i alle str. inde på webshoppen, men hold da lige øje hvis I er interesserede – det kan være de får flere hjem igen. Endnu har jeg stadig ikke set dem i de to største H&M’er.

Jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at få blogget i denne uge, da vi arbejder til sent om aftenen under hele modeugen, men jeg vil om ikke andet, vende stærkt tilbage i weekenden, hvor jeg satser på vi kan holde fri (alt efter hvor meget vi når), og ellers kan I altid følge med via Instagram (byjennip) hvor jeg opdaterer fra modeugen, og sikkert også om hvad jeg har fået til morgenmad haha.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

This is what I wore to the Copenhagen international fashion fair party saturday. Comfy yet chic! I’ll probably not blog so much during the week as we are gonna be crazy busy at work during Copenhagen fashionweek, but remeber that you can always follow my actions on Instagram (byjennip)

Skriv kommentar 2 Kommentarer
august 3, 2014 - 22:10

CIFF pre opening party

Hey piger og drenge. Jeg er for få timer siden kommet hjem fra et super cool og hyggeligt blogger event i Bellacentret, og jeg skal også nok få smidt billeder op på bloggen af det, en af dagene. Her er dog først en lille spandfuld billeder fra CIFF festen i går. Det var et rigtigt hyggeligt arrangement, hvor man fik mulighed for at netværke og i det hele taget bare møde nye søde mennesker. Festen var for både inviterede bloggere, diverse PR-bureauer samt for de virksomheder, som har en stand på CIFF messen, så der var en god blanding af folk fra modebranchen. Der var en virkelig lækker grill buffet og alle de øl og sommersby man kunne drikke, så det blev en ret hyggelig aften, kan I nok regne ud ;) Efter maden optrådte UKENDT KUNSTNER, så vi hørte lige et par numre inden vi drog mod metroen og hjem Jeg vil poste billeder af mit outfit fra festen på bloggen i morgen, hvis jeg når det. I morgen er min ferie forbi og vi får en super travl uge på arbejdet. Derfor vil jeg også hoppe til køjs. Nat nat.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Hey girls and Guys. I came home a few hours ago after attending a really cool blogger event but I’ll tell you much more about that during the week. First I’ll show you a few Pictures from the Copenhagen International Fashion Fair party yesterday. I had a really great time eating barbeque, drinking sommersby, small-talking and listen to live music. And the weather was truly amazing for a barbeque.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram