Kategoriarkiv: Anbefalinger

juli 6, 2023 - 18:41

Copenhagen Restaurant Guide: Italiensk mad

Copenhagen Restaurant Guide

Cicchetti

København er fyldt med restauranter, og når det kommer til italiensk mad, er der to steder jeg særligt vil fremhæve. Derfor har jeg lavet en lille Copenhagen Restaurant Guide, som i denne omgang fokuserer på italiensk mad. Indlæggets første restaurant anbefaling omhandler Cicchetti, som er beliggende på Nørrebrogade. Cicchetti betyder små italienske snacks, og beskriver meget præcist hvad det er der serveres på den hippe og virkelig hyggelige restaurant. Menukortet består nemlig af små delevenlige italienske retter. Stemningen er meget uformel, og menukortet skifter jævnligt.

Her kan du få alt fra blæksprutte og kikærtetoast til kanin og prosciutto. Alt er en helt igennem sanselig smagsoplevelse, og så er serveringerne virkelig æstetisk indbydende. Til dessert fik vi en jordbærsorbet, som virkelig smagte af jordbær. Helt utrolig intens of forfriskende! Vil du have en drink inden eller efter, kan du besøge deres vinbar Paradiso, som ligger lige ved siden af. Den er lige så hyggelig som Cicchetti, og er et ideelt sted af få et glas naturvin mens du venter på dit bord. Deres Lemoncello Spritz kan også varmt anbefales, hvis du vil i feriestemning.


Fabro Pasta

I den lavere ende af pris skalaen i min Copenhagen Restaurant Guide finder du Fabro Pasta. Et lille autentisk italiensk sted på Borgergade tæt på indre by. Stedet er efterhånden blevet ret hypet. ikke desto mindre er smagsoplevelsen i topklasse, og man har svært ved at forstå at maden sådan et sted midt i København ikke er dyrere. Her kan du ikke booke bord, så mød op i god tid, så du kan skrive dig på tavlen ude foran. Deres menukort er holdt meget enkelt og overskueligt. Du kan typisk vælge mellem fire forskellige pastaretter, et par forretter og en dessert. Menuen skifter dog med jævne mellemrum.

Deres koncept er at du kan få en pastaret for under 100 kr. De koster alle 99 kr. og smager helt utroligt lækre. Min personlige favorit er deres Pasta Pomodoro, som er lavet med den mest smagfulde tomatsovs og toppet med en gang burrata. De har ganske få slags vin, som tappes fra en hane i dit glas. Priserne er også her meget overkommelige, og du kan gå herfra uden at have brugt en formue. Vil du ikke vente i kø, kan jeg anbefale at købe din pasta to-go. Her skal du typisk ikke vente ret længe, og er vejret godt, kan du tage din mad med i Kongens Have.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 30, 2021 - 11:54

En dagstur til Coney Island og Brighton Beach

Coney Island

Hvis du er i New York i sommerperioden, så vil jeg klart anbefale en tur til Coney Island og Brighton Beach. Nu er jeg så heldig at jeg har en pool i min bygning, som jeg glædeligt benytter hele sommeren, så jeg nåede faktisk kun til stranden en enkelt gang i år her ovre. Og heldigvis på en dag hvor der ikke var spækket med mennesker. Coney Island Beach er ellers kendt for at være proppet i højsæsonen, så det er absolut værd at være opmærksom på. I USA løber sommeren officielt frem til 22. september, så hvis du har muligheden for det, vil jeg anbefale at besøge den populære strand uden for skolernes sommerferie, eller at komme tidligt på en hverdag.

Coney Island er ikke kun kendt for sin strand, men også for sin forlystelsespark Lunapark, som du betaler for separat. Selve stranden er gratis at besøge, og mange tager her ud for at få et godt billede med tivoliet i baggrunden. Der er en enormt hyggelig strandpromenade, som straks giver følelsen af at være sydpå. Nede på stranden går sælgere rundt og sælger farverige armbånd, vand og andre småting. I forlængelse af Coney Island Beach ligger Brighton Beach, som du nemt kan gå til, hvis du ønsker at solbade på den mere rolige del af stranden. På vej mod Berighton Beach vil du også se New York Aquarium. Et besøg hertil, kan sagtens kombineres med din strandtur, nu du alligevel er på de kanter. Entré starter ved $22.95 for børn og $26.95 for voksne.

Værd at vide før du tager afsted:

Transport: Du kan ret nemt og billigt komme med subway fra Midtown Manhattan og ud til Coney Island i Brooklyn. Hopper du på Q-linjen Fra Times Square, kommer du der ud på omkring 50 minutter, og det for blot $2,75

Mad: Den mad som du kan købe i boderne langs strandpromenaden, er primært pomfritter, burgere og hotdogs. Desuden er der nogle få turistprægede restauranter, hvor priserne er i den høje ende. Medbring evt. selv en køletaske med mad, snacks og drikkevarer. Jeg blandede en salat i Wholefoods inden jeg hoppede ombord på toget, og så sørgede jeg for at have masser af koldt vand og saftigt frugt med.

Toiletter og bade: Der er masser af toiletter i forbindelse med stranden. I den ene del er de ikke særligt lækre, men jo længere du bevæger dig fra Coney Island Beach og mod Brighton Beach, jo bedre forhold vil du opleve. Der er også små bruse standere langs promenaden, hvor du kan vaske dig fri for sand og saltvand.

Medbring: Hav gerne et strandtæppe med, og medbring selv håndklæder og eventuelt parasol.

Andre strande: Selvom både Coney Island og Brighton Beach er velbesøgte, så skal du ikke nødvendigvis forvente ren sandstrand og helt klart vand. Hvis du vil ud til de mere lækre sandstrande, kan du tage en dag i bil langs Jersey Shore. Sandy Hook er en eftertragtet strand, og er du villig til at betale for indgang, så kan Ocean Grove anbefales. Indgang koster $11 pr. person. Stranden er holdt lækker og ren, og du mærker feriestemningen, så snart du nærmer dig området hvor stranden ligger. Køb din billet på forhånd hvis du vil være sikret indgang.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 24, 2018 - 02:02

Get the last minute Christmas presents

last minute Christmas presents

1.Here // 2.Here // 3.Here

Er du også en af dem som står og skal finde de der ‘last minute Christmas presents’? Jeg står ofte selv i den situation at jeg stadig mangler et par stykker lige op til juleaften. Derfor har jeg her samlet lidt ting, som kunne være fine at købe, hvis du er i tvivl om hvad du skal give. Vil du. f.eks. gå efter noget til hjemmet, så går du ikke galt i byen med et hyggeligt og lunt plaid, en vase til de blomster du måske alligevel giver eller med en mere personlig plakat. Jeg har selv den ene plakat fra Arthaus, og er super glad for deres udvalg og hurtige levering.

Are you in need of some last minute Christmas presents? Then I have some options for you right here that are easy to find if you are in a hurry. If you want to give some home decor a cosy and warm plaid is a nice gift or maybe a vase to put in the flowers you already gave. If you want to give something a little more personal I think a poster or two of your own choice is a really thoughtful gift. Arthaus have a great selection of unique posters.

last minute christmas presents

1. Here // 2. Here // 3. Here

Tøj og moderelaterede items i det hele taget kan være svært at købe til andre, med mindre de har ønsket sig noget meget specifikt. Vil du dog gerne give kæresten noget du selv vælger, så er den sikre en varm striktrøje i en lækker kvalitet. Gerne fra hendes yndlings mærke. Hvis du skal gå lidt mere efter trends så er både Fendi og OTK boots in lige nu. Jeg ønsker mig selv de fine Fendi strømper, og OTK støvlerne fra Zara har jeg allerede.

It’s much harder to find the perfect Christmas present when it comes to clothes or fashion in general. A save one is a nice sweater in a good quality. Preferably from her favorite clothing brand. If you want to go more after trends then both Fendi and OTK boot are really big right now. I hope to get the cute Fendi socks for Christmas and I have already got the OTK boots.

last minute Christmas presents

1. Here & Here // 2. Here // 3.Here & Here

Når det kommer til beauty produkter, er det ofte lidt nemmere at fine noget. Det er bare at kigge på badeværelset hvilke produkter hun bruger, og hvilke dufte hun kan lide. Jeg vil varmt anbefale L’occitanes lækre bade- og krops olier, hvis du vil give en gave som har en mere luksuriøs fremtoning. En parfume er også altid et godt valg til kvinder. Viktor & Rolfs Flowerbomb er fin og feminin, både hvad angår flakon og duft. Et mærke jeg også selv er glad for, er Rituals. Sidste jul gav jeg min søster ovenstående sæt med sæbe og håndcreme. Sættet egner sig i øvrigt også ganske fortrinligt til værtinde gave. Vi skal vel egentlig også til at tænke på dem, nu hvor vi nærmer også nytårsfesterne og de sidste julefrokoster.

It’s often a lot easier to find something for the females in the beauty department. All you really need to do is to check the bathroom drawer for the products she uses the most. Maybe you will even find her favorite scent. I love both the look and the scent of the Flowerbomb from Viktor & Rolf. If you want to treat her with something a bit luxurious the shower- and body oils from L’occoitane are divine! For are more afordable Christmas present the Rituals handcream and handsoap are really nice choices. Also the set makes a really nice hostess present if you are going to any Christmas- or New Years parties.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 7, 2018 - 22:39

How to be an overnight success / my review

How to be an overnight success

For English look below last photo

Pyh det er varmt i England for tiden. Sådan virkelig varmt med høj luftfugtighed og det hele. Man kan næsten kun holde ud at have lette kjoler på! De sidste dage har temperaturerne ligget på 27-30 grader, og det ser ud til at fortsætte minimum en uges tid endnu. Det er jo skønt egentlig! Derfor tror jeg også at jeg vil tage fri en stor del af dagen i morgen, og bare lægge mig ned i parken og høre podcasts og læse de sidste kapitler i min bog. Og meget apropos, så er det jo bogen ‘How to be an overnight success’ at dette indlæg skal handle om. I kan måske huske at jeg ønskede mig den til min fødselsdag. Jeg fik den ikke, men til gengæld fik jeg pengene til at købe mange af de ting jeg havde ønsket mig.

Det er sjældent at jeg kommer med et review af en bog inden jeg er helt færdig med den. Lad os da bare være ærlige –  det er i det hele taget sjældent jeg kommer med et review af en bog! Jeg får simpelthen ikke taget mig tiden til at læse en, og desuden er det ekstremt sjældent at jeg finder en bog, som virkelig fanger mig. Jeg er ikke den store krimi fan, men vil hellere læse chick lit. Problemet med chick lit er dog ofte, at de altid har den samme begyndelse, midte og slutning. De er lige en tand for forudsigelige. Men jeg elsker stort set alt der omhandler mode, karriere og New York. Man er vel en SATC / GG pige.


book recommendation

‘How to be an Overnight succes’ havde jeg hørt godt om. Den er ikke i chick lit genren, men mere en girl boss bog. Det er en fortælling af Rodial stifter Maria Hatzistefanis, om at nå til tops i beauty branchen. Hun fortæller over 15 kaptiler, meget åbent, ærligt og ikke mindst med humor, hvordan hun har klaret vejen til toppen. Jeg synes at bogen er super inspirerende, og meget relatérbar, hvis man ønsker at ændre ting i sit liv. Hvadenten det er karrierevejen eller andre ting i livet, så indeholder bogen nogle gode pointer, som er værd at tænke over. Den er efter min mening godt skrevet, og så er den let læselig.

Jeg glæder mig hver dag, til at skulle læse et nyt kapitel. Faktisk har jeg gjort det til en rutine, at læse et kapitel hver aften, inden jeg lægger mig til at sove, i stedet for at kigge på min telefon. Når nu vejret er så godt, så tager jeg også ofte bogen med ud på en bænk eller på græsset et sted! Nu hvor jeg er næsten færdig med bogen, er jeg begyndt at frygte hvad jeg så skal lave?! Det er faktisk lidt halv deprimerende. Derfor vil jeg selvfølgelig spørge jer om I har nogle anbefalinger til lignende bøger? Dem jeg selv har hørt blandet om er Little black book, Girl Code og the F word, så guys, kunne virkelig godt bruge jeres anbefalinger! Eller hvis der er nogle I kan udelukke. Hit me i kommentarfeltet!

Jeg har købt bogen på Amazon her til ca. £9, men den kan også købes flere steder i Danmark

girl boss books

English / Phew it’s hot here in England at the moment! Like really humid hot! But we shouldn’t complain about that. In fact I think I’ll take most of the day off tomorrow. Just to stay outside listening to podcasts and reading a book. Speaking of.. it’s the book ‘How to be an overnight success’ that this blog post is going to evolve around. I usually don’t do a review of a book before I have finished it, but because I need a favour of you guys I’m gonna share my review now eventhough I still have a few chapters left to read.

To be honest I rarely read a book! I have such a hard time finding a book that actually keeps me captivated but it’s save to say that this one did! In fact it still does! I have made it a habit to read a chapter every night just before I go to bed. It’s such a good thing to do instead of the usual scrolling through my social media accounts on my phone. I find this book really inspiring and easy to read as well. well I love anything that combines fashion, career and New York (I am a SATC / GG girl after all) and even if New York doesnt really play a big role in this book I just find it fascinating to read author Maria Hatzistefanis’ experience on how to make it in the beauty industry. She gives some very good advice which is worth thinking about whether it’s career or something else in your life. She writes the book with honesty, directness and humor. 

well now to the favour guys! I am loving this book so much that I honestly don’t know what to replace it with when I’m done. So I really need your recommendations. what similar books can you recommend? I’ve heard really mixed things about both ‘girl code‘, ‘The F word‘ and ‘Little Black Book‘ so could really use your thoughts on it. Even if you can eliminate any of them. So hit me in the comments guys!

I found ‘How to be an overnight succes’ at £9 on Amazon right here.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 30, 2018 - 14:58

Mine podcast anbefalinger – dem her skal du høre

English below next photo

Hvor mange af jer lytter egentlig til podcasts? Mit indtryk er at det er ret blandet. Lidt som om det ikke rigtigt har vundet danskernes hjerter endnu. Lidt ligesom Twitter. Det er da også kun for ganske nyligt at jeg sådan rigtigt er begyndt at høre podcasts. Jeg er til gengæld blevet helt bidt af det. Nok har podcasts ikke det visuelle, som ellers er en faktor der har meget at sige, men det gør det ideelt at lytte til når jeg træner, er ude og handle eller ligger på solsengen. Nedenfor deler jeg mine podcast anbefalinger.

Når fars pige er til piger

Denne podcast, som er i dokumentar form, var den allerførste podcast jeg rigtigt lyttede til. Jeg kan huske at jeg så på fb i oktober sidste år, at tidligere blogger Katrine Krøjby havde lavet denne podcast. Titlen og beskrivelsen fangede mig, og jeg måtte straks ind og downloade min første podcast. Der sad jeg så, på en solseng i Mexicos varme, og lyttede intenst til 3 afsnit omkring, hvordan Katrine ønsker at hendes far skal acceptere at hun igen er lesbisk, og hvor nervøs hun er for at fortælle ham det. Jeg slugte serien råt! Selvom hun måske får hele situationen til at lyde en smule mere dramatisk end den egentlig er, så er det interessant, virkelig godt optaget, redigeret og klippet sammen. Efter at have hørt ‘Når fars pige er til piger’, troede jeg at det var sådan man lavede podcasts, og blev derfor gevaldigt skuffet, da jeg efterfølgende prøvede mig frem med andre podcasts. Folk sad og snakkede om alt mellem himmel og jord, strukturen flød ud, og intet virkede redigeret. Øv!

Fashion no Filter

Fashion No Filter begyndte jeg at høre for et par måneder siden. Bare synet af deres miniature billede, gav mig håb om at podcasten også var værd at lytte til. Podcasten er drevet af de to mode journalister Camille Charriere og Monica Ainley. De er både vittige og underholdende at høre på. I deres podcasts tager de bl.a. deres lyttere med til fashionweek og store modehuse, men de interviewer også diverse mennesker inden for industrien. Desuden fortæller de os om deres egne outfits med hashtagget #dressedforradio. Serien fangede mig med det samme, og efter at have rå ædt samtlige afsnit nede på cross traineren i fitness centret, venter jeg nu utålmodigt på et nyt afsnit. De har nogle skarpe stemmer til podcast og så er de gode til at visualisere hvad de taler om, selvom de kun bruger ord. 

Mettes Univers

Selvom jeg mest lytter til podcasts om mode og business kvinder, så fangede Mettes Univers mig på en anden måde, og ryger altså også på listen over podcast anbefalinger. Mette Holm er psykolog, og taler rigtig meget om især kvinders problematikker ift. humør, forhold og nedture i livet generelt. Hendes psykolog tilgang er en smule atypisk, da hun bruger mange eksempler fra sit eget liv, og fortæller om hvordan hun selv har været nede efter bl.a en skilsmisse. Hun kommer med masser af brugbare tips, til hvordan vi i vores hverdag, vender negative situationer til positive. Hun deler ud af mentale ingefærshots, som er sunde for sindet, og giver sine lyttere boosters. Jeg synes hendes podcasts er gode at høre, på en dag hvor jeg selv er lidt nede, eller blot når jeg trænger til lidt inspiration og positiv energi. 

Jeg lytter også til et par andre podcasts, bla. Vogue og The Business of Fashion, men disse tre er mine favoritter. Jeg leder stadig efter nogle nye at lytte til, så hvis I har nogle podcast anbefalinger (rigtig gerne i samme stil som disse), så del endelig i kommentarfeltet.

podcast anbefalinger

Hey guys. I thought I would share some of my favorite podcasts with you. I have recently started listening a lot more to different podcasts. I find it so good to listen to when I’m at the gym, doing my grocery shopping or just sunbathing.

Når fars pige er til piger

This podcast is a Danish one and obviously not so interesting to listen to if you don’t understand Danish. I will just quickly tell what it’s about. So the title means ‘when daddy’s girl is in to girls’. It’s a documentary telling us about how former Danish fashion blogger Katrine Krøjby struggles with telling her dad that she’s a lesbian again and how she really just wants his accept. The dcumentary is really well made and it’s divided in to three episodes.

Fashion no Filter

Just by the look of their cute and fashionable miniature pic I thought that this podcast had to be good! And it really really is. If you like fashion and enjoy listening to what’s going on in the industry this podcast might be for you. The two fashion journalists Camille Charriere and Monica Ainley present different topics in a fun, smart and witty way. They interview different celebs and people from the fashion industry and they take us with them to fashionweek. I cannot tell you how much faster they have made my 25 minutes on the crosstrainer go. Only bad thing is that I have now heard all of their podcasts and I’m now impatiently waiting for their next one to come.

Mettes Univers

Sorry for sharing another Danish podcast but this one is really good in a different way. You might even be able to find an equivalent in English. In this podcast psycologist Mette Holm shares tips and advide for especially women. She talks about going up after being down and shares her ‘boosters’. She even has a section called ‘the mental ginger shot’ which is really good. She tells about her own downs in life and passes on her experience. Her little talks are good reminders about things you might already be aware of but tend to forget.

Some other podcasts (in English) I’m also listening to atm are Vogue’s podcasts and ‘The business of Fashion’. Both have some interesting topics and interviews. I would love to get to know some more podcasts preferably about the same topics as I have shared in this post. So if you know any good hit me in the comments down below.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
marts 11, 2018 - 12:46

Pamper your hands with a hand mask

Le mini macaron håndmaske

Jeg har fået produktet gratis

Så blev det tid til månedens første beauty indlæg her på bloggen. Jeg synes faktisk det går rigtig godt med at få postet noget beauty relateret her på bloggen. Det var jo et mål for mig at lægge minimum ét beauty indlæg op om måneden, og ind til videre er der kommet 2-3 stykker op om måneden, så jeg er glad. Denne gang skal det handle om at huske at pleje sine hænder. Jeg fik for noget tid siden nogle hånd- og finger masker fra Le Mini Macaron, som jeg har brugt over vinteren, og nøj hvor har jeg værdsat dem!

Mine hænder har en tendens til at blive rigtig tørre om vinteren, så jeg har prøvet både håndmaskerne og fingermaskerne fra Le Mini Macaron. Masken fungerer som et par handsker eller små papirs fingerbøl, som du tager på hænder eller fingre. Handskerne indeholder en lækker blødgørende og velduftende olie/væske, som man lader virke i 15 minutter. Jeg sidder gerne med masken på mine hænder mens jeg ser en serie eller læser blogs. Du kan faktisk også sagtens skrive på din telefon imens. Masken er egentlig en engangsmaske, men du kan sagtens gemme den et par dage og bruge den et par gange mere.

Jeg synes egentlig der er sådan lidt velvære over at bruge tid på at pleje sine hænder. Efter jeg har haft maske på har jeg efterfølgende ordnet neglebånd og smurt og lakeret negle, så mine hænder både føltes og så velplejede ud. Maskerne koster 39 kr. og med 3-4 gange i en maske, synes jeg det er en fin pris. Mine hænder har virkelig været efterladt bløde efter brug af maskerne fra Le Mini Macaron.

This product is giftet

English / The first beauty post of this month is finally up! Rembember I had a goal about posting at least one beauty post a month? It’s been going quite well as I have posted 2-3 beauty related blog posts a month this year. So far so good! This blog post is about taking good care of your hands. Your hands is one the most exposed bodyparts so why shouldn’t we give our hands a treat every now and then? A while back I got a few finger- and hand masks from Le Mini Macaron that I have been using over the winter and boy were they good!

My hands gets really dry in the winter so I have tried both the finger masks and the hand masks from Le Mini Macaron. It’s like a pair of gloves with some sort of oil that you put on for 15 minutes. I usually have the mask on while watching an episode of GG or some other show or while reading blogs. You can even text while wearing the gloves. The mask is actually for one time use but you can fairly use it 2 or 3 more times within a week.

I like the feeling of ‘getting’ a treatment for my hands. After I use the mask I usually put on som cuticle oil on my nails and cuticles and then some nailpaint on my nails. That way my hands both feel and look nice and pampered. The price for a mask is about €5 which I think is pretty okay as you can get quite a few uses out of it. I personally love the masks, so I will definitely recommend them!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 8, 2018 - 23:57

why I moved to New York + my recommendations

Sweater / H&M, jeans / Monki, boots / Ecco, bag / Deichmann, headband / Berggren Studio

// English further below //

For et par måneder siden, lavede jeg et interview med en webshop omkring mit ophold i New York. Jeg har egentlig flere gange tænkt på at dele det her på bloggen, men har bare glemt det lidt igen. Her er det så, hvorfor jeg flyttede til New York, hvad jeg lavede derovre og mine anbefalinger til byen.

Hvorfor flyttede du til New York?

Jeg har siden teenageårene haft en fascination af NYC, og med et par rejser til byen og en helt masse ‘Gossip Girl’ og ‘Sex and The city’ kørende på repeat, begyndte jeg at drømme om et mere permanent ophold i The Big Apple. F.eks. tage et internship eller læse et semester her ovre. New York er fuld af muligheder, og der er plads til alle typer af mennesker. Det kan jeg godt lide!

 

Hvad er det du arbejder med derovre?

Inden jeg rejste her over, ledte jeg efter noget der kunne give mig en masse erfaring, og noget til mit CV. Derfor fandt jeg smykke brandet Bijules, hvor jeg har arbejdet frivilligt som fashion assistant de første måneder jeg var her ovre. 

Jeg overvejer muligheden for at læse videre her ovre, og kigger derfor lidt på de uddannelser Parsons, LIM college og FIT tilbyder. Det er dog en omfattende og ikke mindst dyr proces, så jeg er spændt på at se hvad det ender med. Nu hvor jeg er færdig med mit internship, bruger jeg bl.a. en del tid på også at fokusere på min blog, som jeg har fået en helt ny vinkel på, med New York som set. 

Derfor flyttede jeg til New York

Hvordan bruger du byen? 

Med 20 minutters bustur til Times Square og en subway der kan tage mig fra den ene ende af Manhattan til den anden, er det ikke svært at komme rundt i byen. Jeg elsker alt lige fra en gåtur på The Upper East Side med pitstop hos Ladurée for deres lækre (og dyre) macarons, til en løbetur i Central Park. Central Park er smuk året rundt! SoHo’s hyggelige gader med et skønt mix af high-end og High-street er også klart et besøg værd. 

Mine tre anbefalinger hvis du besøger NYC:

  1. Hvis du er her om sommeren, vil jeg klart anbefale at joine alle New yorkerne til en af deres ugentlige udendørs sommer bios. At sidde på den kæmpe græsplæne i Bryant Park og se ‘Dirty Dancing’ alt imens samtlige amerikanere hviner, klapper og lever sig helt ind i filmen, er en oplevelse i sig selv. 
  2. Min nok bedste oplevelse herovre, har været at køre vandscooter på Hudson River. Bare ræse rundt til solnedgangen over Manhattan og komme helt tæt på Frihedsgudinden, One World Trade Center og Brooklyn Bridge. Det står som noget helt enestående for mig, og så er det en ret anderledes måde at opleve nogle af de klassiske turist attraktioner på. 
  3. Et besøg på mindst én rooftop bar er et must, når du er i byen. Spis brunch på 230 i det skønne vejr, få snacks og drinks oppe i The Empire hotels rooftop bar eller nyd et glas rosé i ‘The Rainbow room’ oppe på 63. etage i Rockefeller, alt imens du har den fantastiske udsigt over Manhattan. 

Instagram: @byjennip

A few months back I did an interview with a Danish webshop about my stay in New York. I completely forgot to share it here on the blog but now here it is.

why did you move to New York?

I’ve ever since my teenage years had a fascination for NYC, Visiting the city a couple of times + binge watching both ‘Gossip Girl’ and SATC made me sure that I wanted a more permanent stay in the big apple. Like doing an internship there or study in the city for a semester. New York is full posibilities and there’s room for all kinds of people. That’s what I really like!

 

what do you do in NYC?

Before I went to New York I was looking for something that would give me a lot of experience. Something to add to my resumé. I ended up working volunteerly as a fashion assistant for a jewellery brand the first few months of my stay.

I’m considering the possibilities of studying here so I’m checking out the educations that Parsons, LIM college and FIT offer. Applying for studying abroad is a long and expensive process so I’m excited to see what will happen. Now when I’m done with my internship I spend much of my time focusing on my blog and the new angle it has gotten with New York as set.

How do you use the city?

Having a 20 minute transport to Times Square and a subway that will take me anywhere in Manhattan it’s not difficult to get around in the city. I love everything from a walk on the Upper East Side to a run in Central Park. The cozy streets of SoHo are definitely also worth a visit. There you’ll find a great mix of high end and high street.

My three recommendations if you are visiting NYC:

  1. If you are here during the summer go watch a movie on one of the big outdoor screens, The atmosphere is so American and fun!
  2. My best experience here till date is jetskiing on Hudson River. A very different way to experience the statue of liberty, Brooklyn Bridge and One world. Quite expensive but worth every penny!
  3. A visit to at least one rooftop bar is a must. Have brunch at 230, get drinks at the rooftop on the Empire Hotel or enjoy a glass of wine at the Rainbow Room on the 63rd floor of Rockefeller.

Instagram: @byjennip

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 8, 2018 - 14:47

what’s in my purse

whats in my purse

English further below

Indlægget indeholder affiliate links

Jeg synes ofte det er hyggeligt at se indlæg på andre blogs med hvad de har i deres tasker. Nogle gange siger det en masse om personen, og andre gange kan man få nogle gode anbefalinger med på vejen. Typisk har jeg en lidt større taske med mig end denne, for et af mine krav er nemlig at der altid skal være plads til en flaske vand. Dog vil jeg også gerne bruge mine små pæne tasker, og derfor må vandflasken altså nogle gange blive hjemme. Hvis ikke jeg har en flaske vand med mig, plejer jeg typisk at gå ind på en Starbucks og få en kop vand to-go. Her er de ting jeg typisk bringer med mig.

Aimee Kestenberg taske // Tasken her fik jeg i sidste måned af mine søde veninde, inden jeg rejste hjem til Danmark. Jeg har brugt den ud at spise og haft den med mig på kaffe-dates. Den har en perfekt størrelse til anledninger som disse, og kan indeholde alle mine mindre nødvendigheder.

Karen Simonsen x Prego Eyewear solbriller // Jeg er typen der bruger solbriller året rundt. Bare fordi det er minusgrader, kan solen jo godt skinne (; For tiden er det dette par der stort set altid ryger med mig på tur (som I måske har bemærket).

Prada Key pouch // Mine nøgler har jeg selvfølgelig altid med mig – nogle gange i en fin pels nøglering, men på det seneste har jeg haft mine nøgler i en nøglepung. Meget overskuelig måde at opbevare sine nøgler på, skulle jeg hilse og sige.

Rudolph care facial cream // Min ansigts creme har jeg mest med mig, hvis jeg er hjemmerfa i længere tid, og denne lille en fra Rudolph care passer så fint i størrelsen, til at have med i tasken.

Min iPhone // Jeg har som de fleste andre, stort set altid min telefon med mig, og i en lille taske, er den heldigvis nem at finde, når jeg skal bruge den.

Elizabeth Arden Eight hour cream // Jeg har altid, altid en læpepomade med mig. Mine favoritter er Carmex, Eos (sweet mint) og selvfølgelig den sikre Elizabeth Arden Eight hour cream, som jeg også bruger på rifter og tørre pletter. Jeg har netop fået en pendant fra Dr. Paw Paw, som jeg glæder mig til at prøve. Er der nogle af jer der har erfaringer med den?

Rimmel Scandaleyes mascara // Hvis jeg skal ud, hænder det at jeg har en mascara med mig, til lige at friske vipperne op i løbet af aftenen. For tiden er min favorit denne ret budgetvenlige sag fra Rimmel, som giver pæne voluminøse vipper. 

Håndsalve // Noget jeg altid har i tasken om vinteren, er en form for håndcreme. Jeg har brugt denne salve en del på det sidste, da den ikke fylder ret meget i tasken, men jeg har netop fået en ny økologisk favorit fra Mellisa, som jeg har stående på natbordet.


English / I like how you can often tell something about a person from looking in their handbag (or even their fridge) so I thought it would be fun to share what’s in my purse. I usually bring a larger bag with me because I always and always bring a bottle of water with me but sometimes I like to bring my smaller purses and I’ll have to leave out my water. If I don’t have any water with me I usually just go in to the nearest Starbucks and get a cup of water to go. Below I’ll share the stuff I usually bring with me.

Aimee Kestenberg purse // A sweet friend of mine gave me this cute little purse before I went back home to Denmark. It’s perfect for dinners and coffee dates and can contain all my smaller nececities 

Karen Simonsen x Prego Eyewear sunglasses // I’m the kind of person who wears sunglasses all year around. Just because the temperatures are freezing it doesn’t mean that the sun won’t be out. At the moment I like to bring this edgy pair which you might have seen me wearing a lot lately.

Prada Key pouch // I always have my keys with me – sometimes hanging in a cute little furry pompom, but lately I’ve been having my keys in this key pouch which makes it easier to find just the key I need to use.

Rudolph care facial cream // I usually only have a face cream with me if I’m away for more than a day, and this compact one from the Danish skincare brand Rudolph care has the perfect size for any handbag

My iPhone // Like most people I almost always have my phone with me and in a small purse it’s easy to find

Elizabeth Arden Eight hour cream // One thing I never leave the house without is a lipbalm. My favorites are Carmex, Eos (sweet mint) and of course Elizabeth Arden Eight hour cream, that I also use for dry spots. I recently got an equivalent from Dr. Paw Paw, which I’m really excited to try out. Have any of you tried it?

Rimmel Scandaleyes mascara // If I’m going out I tend to bring a mascara with me to fix my lashes throughout the night. At the moment I like to use this really inexpensive one from Rimmel which adds some volume to my lashes.

Handsalve // One thing you can always find in my bag during the winter is some sort of handcreme. I’ve been using this salve a lot lately as it’s very compact and fits perfect in to smaller handbags, but I just got a new organic favorite from the Danish skincare brand Mellisa, that I have on my nightstand.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 18, 2017 - 22:52

Gratis ting at lave i New York

New York er en af verdens dyreste byer at bo og i det hele taget opholde sig i. Det er dyrt at handle ind, det er dyrt at gå ud og spise, huslejen er lige så høj som byens skyskrabere, og din formue går med hele tiden at betale tax og drikkepenge. Derfor deler jeg her min guide til gratis ting at lave i New York hvad enten du er på et kortere besøg eller et mere permanent ophold i byen.

Apple Today – Apple afholder forskellige gratis aktiviteter/classes på og omkring deres forskellige locations rundt om i byen. Jeg har f.eks. selv været til en streetstyle photography class og et par video editing classes, men de har også en masse andre ting på programmet. Personalet er super hjælpsomme, og disse classes er en god mulighed for også at networke med andre. De er desværre ikke kommet til Danmark endnu, men befinder du dig i New York, så tag din iPhone, iPad eller mac med dig, og slå et smut ind forbi en af Apple butikkerne. Der er classes hver dag, spredt ud på deres butikker over hele byen, så tjek deres schedule ud på apple.com/today.

MoMa – hver fredag fra 16-20 er der Uniqlo Night på Museum of Mdern Art, hvor Uniqlo har sørget for gratis adgang til alle. Du går bare ind.

Staten Island Ferry – tag den gratis orange færge fra Lower Manhattan og over til Staten Island og hav dig et lille SATC moment, eller tag med færgen for at se Frihedsgudinden helt gratis. Det er lidt på afstand, men nok til mig.

Gå rundt i New Yorks gader – der kan være nok så mange museer og over priced turist attraktioner i New York, men bare det at gå rundt i byen og suge stemningen og de mange indtryk til sig, er en god gratis ting at lave i New York og en oplevelse i sig selv. Man kommer ret hurtigt frem på gå-ben. Særligt vil jeg anbefale at gå en tur rundt på Upper East side (5th, Madison, Park, og Lex). Det er ret fascinerende at kigge på de mange velhavende mennesker der passerer en på vejen. Financial District er helt bestemt også et besøg værd for de høje bygninger og travle business folk i suits. Besøg SoHos trendy kvarter eller slå vejen forbi Times Square og se det New York du kender fra film

Udendørs sommerbio i NYC – er du i New York hen over sommeren, kan deres udendørs bio varmt anbefales. Hele sommeren kører nemlig diverse film på storskærm forskellige steder i byen. Jeg selv, så Dirty Dancing i Bryant Park sammen med tusinder af andre mennesker. Selvom pladsen var trang og lyden halvdårlig, så var det bare en oplevelse jeg ikke ville være foruden. Stemningen er helt unik og meget amerikansk med ih og uh og åh, hver gang en velkendt scene dukker op på lærredet. Tjek nycgo.com for en oversigt over de forskellige film og locations.

Ground Zero – Det er ganske gratis at se de to store vandfald, som symboliserer hele verdens sorg, for de omkomne i 9/11. Der er en særlig sørgmodig stemning, men området er samtidig et hyggeligt område med grønne arealer. Nu du er nede i området, så gå evt. ned forbi wall Street og se New York stock exchange, eller shop i westfield shoppingcenter eller det mere outlet-agtige Century21.

Central Park – den perfekte gratis ting at lave i New York. Hvis vejret er godt, kan man nemt bruge en halv dag eller mere der inde. Bare det at kigge på mennesker er en begivenhed i sig selv (det er spændende nærmest ligemeget hvor i New York du befinder dig), men at sidde og følge med i en baseball trænings kamp eller løbe eller gå en tur om nogle af søerne derinde er også super hyggeligt. Og så er udsigten bare sublim lige meget hvor i den store park du befinder dig. Derfor er det også oplagt at tage sin frokost eller kaffe med der ind og nyde, mens parken beundres.

New York water taxi – sejl en tur med IKEA færgen fra Financial District til IKEA i Brooklyn. Det er gratis i weekenderne, og koster et mindre beløb i hverdagene. Om sommeren er det virkelig hyggeligt at sidde udenfor på den ca. 10 minutter lange sejltur.

Museum at FIT – er du interesseret i mode, er dette museum måske noget for dig. Det er lille, men gemmer på et par interessante designs af ældre dato. Museet hører til skolen Fashion Institute of Technology. Det er placeret på 227 W 27th St, og besøget kan overstås på en halv times tid.gratis ting i New York

 

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
december 2, 2017 - 15:30

Anderledes ting at lave i New York

yellow cab columbus circle

Jo længere jeg er her i New York, jo flere ting oplever jeg. Meget naturligt er det blevet færre og færre af de typiske turist oplevelser, og flere af de oplevelser som New Yorkerne selv går til. Disse ting kan man dog sagtens tage ud og opleve som turist, hvis man ønsker at se New York fra en lidt anden vinkel. Jeg deler derfor her, nogle anderledes ting at lave i New York, som jeg selv har oplevet i den tid jeg har været her.

Vandscooter på Hudson River med udsigt til Frihedsgudinden, One World og Brooklyn Bridge

Denne vandscooter tur på Hudson River med New York Harbor jetski, fik jeg i fødselsdagsgave i sommers, og det er nok den allerbedste oplevelse jeg har haft her i New York. Den står virkelig som noget enestående for mig, og derfor bliver netop denne anbefaling også lidt lang.

Det får du: Guidet tur, hvor en guide kører forrest i højt tempo, og så følger man med så godt man kan. Du kommer helt tæt på frihedsgudinden, hvor der er mulighed for selv at tage billeder, eller få taget billeder af guiden mod betaling. På turen kommer man også forbi One World trade center og ud under Brooklyn Bridge. Det er virkelig en anderledes måde at se noget af New York på, og en ret syret oplevelse at drøne rundt ude midt på vandet og kigge ind over Manhattan. Vi havde valgt turen på en time, men man kan også købe både 2- og 3-timers ture. Vi var så heldige at være ude og køre da solen begyndte at gå ned, og fik derfor det smukkeste view! Jeg kan virkelig kun anbefale turen, og selvom det helt bestemt er i den pricy ende, så synes jeg det er en fed måde at opleve New York på. Det er nok også adrenalinen der taler, men hvor var det fedt! Man kan også sagtens sidde to på én vandscooter. På den måde kan I bytte pladser på halvvejen, således at begge får muligheden for at styre. Samtidig kan den bagerste person koncentrere sig om bare at følge med i omgivelserne. Det kan nemlig være lidt svært, når man samtidig skal koncentrere sig om både at styre og holde farten.

Guiden accepterer ikke ret gerne mindre end 20 miles i timen, og der gik alligevel en halv time før jeg fast kørte over de 20. Man skal godt nok lige vænne sig til det. Der var ikke nogen der faldt af, selvom jeg fik følelsen af at det var ved at ske for mig flere gange. Sidst på turen kom vi ud i nogle lidt heftige bølger, og når du var oppe i fart, hoppede vandscooteren altså ret voldsomt henover dem. Man skal virkelig passe på for ikke at få slået nakken, men heldigvis styrer man selv farten. Jeg har kun én gang forinden prøvet at køre vandscooter, og det var i 20 minutter på en ferie i Grækenland, da jeg var 16 år. At køre rundt lige midt imellem New Jersey, Brooklyn og Manhattans højhuse er noget helt helt andet.

Sted: 1301 Sinatra Drive, Shipyard Marina 13th STREET PIER, Hoboken, NJ 07030 (vær pmærksom på at du kører ud fra New Jersey, men kommer tæt på Manhattan og Brooklyn.

Pris: priserne pr. person ligger fra $135 pr. og op, så helt sikkert i den dyre ende (men det værd!). Sidder I to, kan nr. 2 person komme med bagpå for omkring $40 oveni.

jetski on hudson river

New York air show at Stewart International Airport

Et airshow er ikke noget jeg typisk ville tiltrækkes af, men siden venner spurgte om jeg ville med, sagde jeg ‘ja’ for hyggens og oplevelsens skyld. Min første tanke var at det var lidt pricy – specielt når jeg ikke går op i fly, men Airshowet i Stewart International airport var virkelig alle penge værd.

Det får du: Virkelig fed oplevelse med ægte amerikansk stemning og et imponerende show med diverse kampfly, personfly og passagérfly. Det var sjovt at se trofaste amerikanere troppe op med deres campingstole og greasy food fra en de lokale boder på stedet, og sidde i den bagende sol og storklappe med et ‘ih’ og et åh’, hver gang et fly lavede noget imponerende. Amerikanere er bare bedre til at vise deres begejstring. En lille reminder er gerne at købe nogle høreværn, især hvis du har børn med, da lydene fra flyene er ekstremt høje. Tager du alligevel turen ud til Stewart airport, så kombinér det evt. med en tur i Woodbury Outlet, da det ligger lige på vejen. Vi tog forbi på vejen hjem og tilbragte nogle timer i shoppingens tegn.

Sted: Stewart International Airport, 1180 1st St, New Windsor, NY 12553

Pris: $18 pr. person over 12 år, $9 for børn 6-12 år og gratis for børn under 6 år. (+ $20 for parkering pr. bil)

six flags

Six Flags i Jackson, New Jersey

Forlystelsesparker i USA er bare lidt vildere. Der er både de børne-og familie venlige karruseller og de sindsyge adrenalinpumpende forlystelser. Jeg vil anbefale at tage i Six Flags en hverdag, da der er langt mindre crowdet. På den måde slipper I med stor sandsynlighed for de lange køer.

Det får du: Six Flags er en forlystelseskæde, men den park i NJ har verdens højeste rollercoaster Kingda Ka, som også er Nordamerikas hurtigste. På 3,5 sekunder sender den dig afsted ca. 139 meter op af en togskinne, som går i en 90 graders vinkel (I ved lige som Vildsvinet i Bonbonland – bare mange gange højere). Den vildeste forlystelse jeg havde prøvet inden jeg kom til Six Flags, var nok Dæmonen i Tivoli, så jeg troede ikke jeg ville turde denne. Lokket det blev jeg dog, og med en hastighed på 128 miles i timen, når man dårligt at mærke andet end adrenalinsuset. Fed oplevelse, og sej ting at kunne tjekke af listen!

Som enhver anden forlystelsespark med respekt for sig selv, har Six Flags selvfølgelig også en gammeldags træ rutchebane. I hvert fald har den det gammeldags udseende, men kan på ingen måde sammenlignes med dem på Bakken eller i Tivoli. Prøv El Toro, og jeg er sikker på du vil forstå hvad jeg mener, når jeg siger det ikke er en traditionel træ rutchebane. Nøgleordene må være ‘vild’ og ‘enorm’. Hvis du til gengæld vil prøve en roller coaster som minder om Dæmonen, så skal du prøve The Green Lantern. Eneste forskel er at den er længere og med mange flere loops – OG så står du op hele vejen! Parken her er helt sikkert en anderledes ting at lave i New York, når du er her.

Sted: 1 Six Flags Blvd., Jackson, NJ 08527 – selvom dette er i New Jersey, så tager mange New Yorkere her til, hvis de skal i en forlystelsespark.

Pris: $50 på hverdage og $75 i weekender.

Big Apple Circus

Big Apple Circus er New Yorks årlige cirkus, som ligger fast i byen fra september til januar. Pris niveauet er i den høje ende, men der er  gjort lidt ekstra ud af det hele, sammenlignet med et dansk cirkus.

Det får du: Typisk amerikansk med fokus på show og performance. Virkelig imponerende og vovede optrædener. Flere gange holdt man vejret af frygt for at noget skulle gå galt. Jeg synes det var en sjov oplevelse at få med. Med det sagt, så er det ikke noget jeg ville gå ind og bruge $75 på igen næste år.

Sted: Lincoln Center, New York, NY 10023

Pris: Billetter ligger mellem ca. $40-130, så det er absolut ikke billigt at gå i cirkus her. 

Anderledes ting at lave i New York

Pumpkin Picking i New Jersey

Hvis du er i New York op til Halloween, så gør lige som alle New Yorkerne og tage ud og saml græskar på en pumpkin patch.

Det får du: Der ligger pumpkin farms flere steder, og mens nogle vælger at besøge upstate New York, så besøgte vi Demarest farms i New Jersey – Pumpkin picking er en populær ting at gøre om efteråret i USA. Man tager ud på en gård og samler græskar, æbler og andet. Her er der typisk også mulighed for at købe æblecider og æblecider doughnuts. En hyggelig tur, især sammen med andre, men det kan overstås på en halv times tid.

Sted: Demarest Farms, 244 Wierimus Road, Hillsdale, NJ 07642 – nemmest at komme dertil i bil.

Pris: $7 pr. person alene for at blive kørt med traktor-vogn fra parkeringspladsen og ud til selve stedet hvor man plukker æbler og samler græskar. Vil du have noget med hjem, betaler du $10 for at fylde en pose med æbler og $9 for et græskar, så det er ikke priserne du skal tage afsted for. Gratis parkering. 

Burlesque show på The Slipper Room

Noget jeg helt klart vil klasificere som en anderledes ting at lave i New York, er et burlesque show som jeg og en af mine venner var inde og se på The Slipper Room en fredag aften.

Det får du: Et enormt grænseoverskridende, morsomt og tåkrummende show, med en blanding af kvinder der smider tøjet til cabaret musik, en tryllekunstner der laver numre med publikum og en host som fyrer en masse smålumre jokes af. Meget amerikansk, og derfor var alt ikke helt mig, men en sjov og spøjs oplevelse, som nærmest kun kan eksistere i New York. Det skal næsten prøves, alene fordi det er så mærkeligt.

Sted: 167 Orchard St, New York, NY 10002

Pris: Du kan få billetter helt ned til $10 for et show, når du køber dem i døren.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram