Kategoriarkiv: sko

december 15, 2018 - 14:22

The pointy Chelsea boots I have been looking for

pointy chelsea boots

Jeg tænkte at weekenden ville være oplagt til at vise jer mine nye pointy Chelsea boots fra &Other Stories. Måske har I allerede set dem på min Instagram eller i mit sidste outfit post, men jeg ville lige vise dem sådan lidt tættere på her. Jeg har ret længe været på udkig efter en spids ankelstøvle, som ikke have ret meget hæl. Sådan en man kan bruge til hverdag, men også når man skal noget. I sidste måned fandt jeg disse i &Other Stories, og efter at have gået dem til et par gange, så bruger jeg dem rigtig meget. Det er sådan et par som jeg synes passer til det meste, og så giver de lige lidt kant til et outfit. Hvis I er interesserede i et lignende par, så har jeg linket til tre varianter af den spidse ankelstøvle nedenfor. Jeg overvejer selv om jeg skal klikke ruskinds støvlen fra Aldo hjem. Ellers er der også den ikoniske Acne Jensen boot eller de bløde lækre støvler fra Shoe//Design, som min søster faktisk lige har købt og er virkelig glad for.

English / I thought the weekend would be the perfect occasion for showing you my new pointy Chelsea boots from &Other Stories. Some of you might have seen them on my Instagram already or in my last outfit post. Anyway, I wanted to give you guys a better look at them in case you want a pair as well. After walking them in I am so happy with my pointy chelsea boots. I think they are perfect for both everday use and for going out. Really a pair I have been missing in my shoe wardrobe. I have found some similar styles and linked to them underneath in case you are on the hunt for some ankle boots with pointy toes. I have my eyes on the suede ones from Aldo but you never go wrong with the Jensen boot from Acne either. My sister has just got the pair from Shoe//Design and she really loves how soft and comfy they are.

pointy chelsea bootspointy chelsea boots

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 3, 2017 - 19:15

The perfect ankle boots for fall

suede heeled boots

Et lille indlæg fra Kastrup lufthavnen mens jeg sidder og venter på at boarde. Mine knap tre uger i Danmark er fløjet afsted og jeg kunne snildt have brugt en uge mere til lige at få set alle. Med det sagt så er det jo aldrig helt skidt at vende tilbage til New York. Jeg glæder mig til at se om efteråret har præget naturen i Central Park, jeg glæder mig til at se mine venner derovre igen og så glæder jeg mig til jeg om et par uger, smutter på ferie til det varme Mexico.

Med efterårets indtræden følger også en udskiftning i garderoben. Det er tid til at hive de store strik og alle de lækre ankelstøvler frem. Derfor vil jeg lige vise jer disse støvler fra Nine West som allerede er blevet en favorit i min sko garderobe. Nogle af jer husker måske at jeg har vist dem frem på min Instagram. De er virkelig fine sammen med kjoler og nederdele, og når vejret i New York (som heldigvis er varmere end i Danmark), bliver lidt køligere vil jeg have dem på til jeans og mine læderbukser. Selvom disse støvler har lidt hæl, og det derfor ikke er muligt at vandre hele NYC rundt i dem, så ved jeg de kommer på en hel del. De pifter virkelig ethvert outfit op, og så er det grå runskind bare perfekt til efteråret.

Nu vil jeg smutte ombord på mit fly, og forhåbentlig flyve ordentlig over det store hav. Glæder mig til at blogge en masse fra New York igen.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
september 6, 2017 - 04:54

My go-to heels at the moment

black mules with plexi glass heel

Så ramte vi september og dermed efterårets officielle indtræden. Her i New York kan man virkelig mærke et fald i temperaturerne, specielt om natten. Dog har vi stadig solrige dage hvor stængerne kan luftes, og der har da også været et par dage, hvor jeg har kunnet ligge ved poolen. Krydser fingre for at det ikke er helt slut. Selvom jeg ikke er fan af koldt vejr, så har jeg dog på fornemmelsen at september bliver en god måned. For det første så starter New York fashion week i dag, og for det andet så rejser jeg snart til Danmark i knap tre uger. Mine dage i Danmark er næsten allerede helt booket op med aftaler, men jeg glæder mig virkelig til dem alle!

Jeg ville egentlig bruge indlægget på at snakke lidt om mine mules fra Nine West. Ikke at de er nye, for jeg købte dem faktisk tilbage i foråret en gang. Det er bare de sko jeg har brugt en del på det seneste når jeg har skulle noget, f.eks. ud og spise eller ud og have en drink i byen etc. Jeg tror også næsten at de ryger på her til modeugen. Jeg er så heldig at være inviteret til et par shows og nogle events, og da jeg ikke har deltaget i NYFW før, så takker jeg med stor entusiasme ‘JA!’ til alt det jeg kan. Glæder mig til at dele det med jer. 

Skoene her har en rigtig fin højde til at kunne gå i dem mere end et kvarters tid, og så er jeg vild med hvordan noget af hælen er udformet i plexiglas. Dog tror jeg at mine mules ryger med i kufferten hjem til Danmark. Jeg skal nemlig have skiftet sommergarderoben ud med store strik og varme støvler. Derfor er det med at få dem brugt lidt mere, inden de for alvor pakkes ned og går i vinter hi de næste måneder.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
marts 15, 2017 - 04:22

I got my eyes on…

Efter jeg er kommet til New York har jeg faktisk ikke shoppet ret meget. Det er først nu her hvor jeg har været her i to uger at jeg rent faktisk har shoppet, dog har jeg bestilt det på nettet, så jeg venter stadig på det kommer. Jeg synes ellers altid shoppelysten er enorm når jeg er ude og rejse, men måske er det fordi jeg ved at jeg ikke rejser hjem lige om en uge eller to, at jeg ikke har haft det samme behov for bare at shoppe igennem. Jeg har trods alt også et budget jeg skal forsøge at overholde, og med opdagelsen om hvor dyrt det er at købe fødevarer herovre, skal jeg vist også lige komme mig over det mindre chok.

Det har dog ikke holdt mig fra at rende lidt i butikker + lure på nettet, og jeg har derfor fundet lidt sager som bestemt godt måtte rykke hjem til mig. Faktisk har jeg lige bestilt tre af tingene ovenfor. Jeg prøvede Jeffrey Campbell støvlerne nede i Urban outfitters, men eftersom de ikke havde min størrelse, måtte jeg hjem og bestille dem online. Så nu håber jeg de passer! Dog spottede jeg i min søgen også de andre Jeffrey Campbell støvler, som jeg synes er lidt sjove med den karakteristiske hæl. Jeg tænker dog at budgettet ikke tillader mig at købe begge par, og da disse skulle bestilles helt fra Australien, tænkte jeg at bestille de andre først og se om jeg kunne lide dem når jeg så dem på. Hvis ikke, så kan det være jeg må klikke disse hjem fra Aussie-land.

De lækre pelsede slippers er klikket hjem, og så har jeg bestilt plante misteren, som jeg egentlig tænker at bruge som sæbe dispenser, hvis sæben altså kan komme ud af det lille hul. Det må i hvert fald komme an på en prøve. Solbrillerne og nederdelen overvejer jeg også kraftigt. Den smukke ring må dog foreløbigt forblive på min ønskeseddel. Ringen er fra det sted jeg arbejder, og Jules som ejer smykkemærket laver cool og kunstneriske smykker, og hendes populære knuckle ringe, som pryder på hver side af knoerne er bare så fine og unikke når de er på. Desværre er prisen også rimelig udover mit budget. Hvis I følger mig på Snapchat (jennifromdablog) har I sikkert set at jeg har vist dem på, men jeg skal prøve at se om jeg kan få skudt nogle billeder af flere af hendes smykker en dag.

Find links to everything here:

1. Urban Outfitters faux fur slippers

2. Denim & Supply by Ralph Lauren skirt

3. Jeffrey Campbell Oriley boots

4. Bijules 18k knuckle ring with diamonds

5. Urban Outfitters plant mister

6. Jeffrey Campbell cutout boot

7. Puma sneaks

8. H&M shades

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 16, 2017 - 11:49

In my pink suede loafers

H&M pink suede loafers 

I husker måske at jeg tidligere har nævnt at jeg klikkede disse lyserøde loafers hjem, men jeg var i tvivl om de var mig. Da jeg så dem rigtigt og fik prøvet dem, synes jeg faktisk de var rigtig fine, og så mange muligheder i dem, så jeg skulle ikke tænke ret meget over om jeg ville beholde dem. Selvom vi kun skriver februar og vejret ikke er helt så venligt mod ruskind og bare fødder, så har de alligevel været på en 3-4 gange allerede. Både til modeugen, da jeg besøgte min veninde og på arbejde. De er nemlig også super behagelige at have på både med hælkappen nede og oppe, så jeg satser på de bliver en god forårssko. Billederne her tog min veninde på en lidt grå støvregns dag. Smider resten af outfittet op i weekenden. Skoene er desværre udsolgt i denne farve i næsten alle str. men de er der stadig i brun og sort i de fleste str. på webshoppen. Hvis I er interesserede er det i hvert fald værd at holde øje om om morgenen, når de fylder varer op på shoppen igen.

English recap / You might recall that I mentioned buying these pink loafers but had my doubts if they were my style. When they arrived though I really liked them on, plus they felt so comfortable too. Eventhogh it’s only February and the weather isn’t the best for neither suede og bare feet I have worn them 3-4 times already. Unfortunately the pink ones have sold out in most sizes but there are still lots in brown and black. If you are interested in a pair I recommend you keep an eye on the webshop in the mornings when they stock up on items.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 2, 2016 - 11:27

In my Moroccan sandals

Pants / VRS, tee / eBay, sandals / Morocco, belt / Soyaconcept

Første outfit fra Marokko er endelig oppe, eller egentlig er det det sidste outfit, for dette var hvad jeg var iført den dag vi rejste hjem. Vi nåede meget hurtigt at skyde et par billeder inden morgenmaden. De andre dage havde jeg dog shorts eller kjole på, men når jeg skal sidde i et koldt fly kan jeg simpelthen ikke have bare ben. Sandalerne fandt jeg på et marked nede i Medinaen. Sælgeren sagde det var Hermés. Jeg sagde bare ‘Yeah right’. Han grinede indforstået. Han var da også villig til at gå ned til en tredjedel af prisen, men fine er de, så dem glæder jeg mig til at få brugt noget mere til sommer.

I går var jeg til et par hyggelige jule arrangementer og på PR-besøg sammen med Sophie. Sophie har jeg først sådan rigtigt lært at kende på bloggerturen til Marokko, så det er super skønt at kunne mødes igen her hjemme i Danmark og lave ting sammen. På Snapchat (jennifromdablog) og Instagram stories (byjennip) har jeg delt lidt fra eventsne i går, hvis I vil at have et kig med indenfor.

English recap / My going-home outfit from Morocco. Wearing my new leather sandals that I bought in the Medina. I guess they are a bit Hermés inspired haha.

Yesterday I went to a few Christmas events and PR-visits with my fellow blogger Sophie. I’ll tell you Copenhagen is so beautiful during Christmas. Go check out my Snapchat (jennifromdablog) and Instagram stories (byjennip) for the photos and videos I shot yesterday.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
november 2, 2016 - 23:12

New boots

Ville lige vise jer mine nye støvler rigtigt. Det er dem jeg fik fra VRS. Synes de er rigtig fine til både hverdag og når man skal noget. Hælhøjden gør at de er nemme at gå i og til at holde ud at have på en hel dag. Jeg har allerede brugt dem en hel del, fordi de bare passer til de fleste outfits, så jeg er glad for at det var de støvler jeg valgte. En rigtig god efterårsstøvle. Disse er en ret budgetvenlig version, som kan købes i både Bilka og Føtex til 249 kr.

Jeg synes egentlig at jeg var ved at komme helt med igen hvad bloggen angik, men jeg må sande at november bliver en virkelig travl måned. Med arbejde, praktik, bachelor skrivning og hele to udlands rejser, bliver november en ekstrem travl måned, men forhåbentlig også begivenhedsrig. Jeg vil selvfølgelig forsøge stadig at opdatere bloggen nogenlunde regelmæssigt – jeg har blandt andet et indlæg fra pressedagene jeg skal have bikset sammen og så har jeg et par outfits liggende på computeren også. På Instagram er det dog nemmere for mig at opdatere dagligt, så der kan I følge med på mine rejser, nye køb, outfits etc. hvis I har lyst.

English recap / I thought it was about time that I showed you my new booties. These are a great pair of boots for a more budget friendly option. They will be good for a couple of seasons. I have aleady gotten a lot of wear out of them these past few weeks. Do you guys like them?

 

Skriv kommentar 4 Kommentarer
juni 1, 2016 - 23:59

My very first sneaks

Jeps, that’s right! Mine første sneakers. Jovist jeg har da nogle kondisko i samlingen, men disse sko, som jeg købte for et par uger siden er mine første rigtige sneaks. Jeg har allerede da jeg købte dem, delt min materialistiske lykke på Instagram, og vist skoene in acton på Snapchat. Jeg har aldrig rigtigt været en sneaker pige, og har derfor haft svært ved at finde nogle som jeg syntes klædte mig. Disse læder sneaks i limited edition fra Lacoste, faldt jeg dog for lige med det samme, og de måtte derfor med mig hjem. Jeg synes de har et lettere feminint touch, og det er nok det der gør, at de er mere mig. Jeg er typen der normalt føler mig alt for afslappet i sneakers, men jeg må indrømme at jeg godt kan se mig selv i disse sammen med en sommerkjole eller til et par opsmøgede bukser og en feminin top. Det er ret svært præcist at fange farven på billederne, men jeg vil sige at de er en kombi af nude og svagt rosa. Jeg skal nok vise dem i et outfit snarest så I kan se dem in action.

Forresten så har både Liselotte og Karina lavet nogle fine interviews med mig, som de har postet på deres blogs for nyligt. I kan læse dem her og her, hvis I er nysgerrige på at høre hvorfor jeg startede med at blogge, hvad mine fremtidsdrømme er og hvilke blogs der er mine yndlingsblogs.

English recap / Yes, that’s right! My very first pair of sneakers. Yes I do have trainers but these shoes are my first real sneakers. I bought them a couple of weeeks ago and have already spammed you with photos and videos on Instagram and Snapchat. I have never really been a sneaker girl but I instantly fell for these limited edition leather ones from Lacoste. I guess it’s the feminine touch that really speaks to me. Do you guys like them?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 22, 2015 - 19:42

The perfect pair of boots

Get them here (affiliate)

Jeg har fundet noget der nærmer sig de perfekte ankelstøvler. Jeg har før klaget over at jeg næsten ingen flade støvler havde i min sko garderobe, og købte så for kort tid siden disse flade over-knee støvler, som jeg har været utroligt glad for. Nuvel, der skal lidt mere end et enkelt par til for at have en solid sko-garderobe, og disse ankelstøvler fra Tamaris faldt jeg bare for med det samme. De kan kombineres med næsten ethvert outfit, og egner sig både til hverdag og fest. De er bare lige mig, og jeg tror jeg kommer til at bruge dem meget sammen med sorte jeans og en strik her i vinterperioden. I hvert fald så længe der ikke ligger sne.

Jeg beklager stilheden her på bloggen de sidste dage. Det er lidt usædvanligt at der går så mange dage hvor I ikke hører fra mig. Desværre har min blog været nede henover weekenden, og først i dag er den kommet op og køre igen. Jeg har nemlig nu fået rykket bloggen over på egen server. Det kommer dog ikke til at have nogen betydning for jer – alt skulle gerne være det samme.

English recap / I think I’m very close to have found the perfect pair of ankleboots. I have talked about before how I needed to add more flat boots to my shoe wardrobe. I recently added these otk boots to my collection which I’ve been very pleased with, but a pair of ankleboots has now been added as well. They go with almost any outfit and for both day and night. I think I’ll be wearing them a lot with black ripped jeans and knits so I promise that you will see them on soon.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 3, 2015 - 12:55

Pointy flats

pointy flats

1. Gianvitto Rossi   /   2. Camilla Elphick   /   3. Kate Spade   /   4. Isabel Marant   /   5. Casadei   /   6. Topshop   /   7. & other stories

Jeg ved ikke hvad det er med mig og sko for tiden. Jeg synes ikke at jeg normalt vægter sko over tøj, på det seneste har jeg både købt mig klassiske høje sandaler og over the knee støvler, og fundet ud af at jeg mangler et par hverdagsstøvler og et par spidse pumps. Og så har jeg altså haft mit øje på de flade spidse sko et stykke tid også. Jeg prøvede forleden et par i & other stories (par nr. 7) ude i Frederiksberg centret, og blev lidt forelsket i dem. Det der holdt mig tilbage, var at jeg jo lige havde købt tre andre par sko, så et fjerde par var måske at stramme den lidt. Og så kan disse bruges måske 2-3 uger endnu, inden det bliver for koldt med dem for i år. Ekspedienten i butikken fortalte mig, at det er en klassisk sko de får hvert eneste år, bare med lidt justeringer/forbedringer for hver gang, hvilket fristede mig lidt til at vente til foråret med at købe dem.

Jeg må sige at jeg også har mit øje på de gule taxa flats fra Kate Spade. Ja de er måske nok lidt skøre, men også bare så legende og uhøjtidelige. Nok klart et item man bliver træt af efter en sæson eller to, men jeg elsker ting der er lidt off the radar. Man kan have et helt basic outfit på, og blot tilsætte disse sko, og så er det pludselig fuld af liv. Jeg skal i hvert fald holde øje med dem. Måske man skulle købe dem inden næste modeuge.

English recap / I don’t know what it is with me and shoes at the moment. Normally I don’t wiegh shoes over clothes but lately I have been buying both classic heeled sandals and over the knee boots. Also I found out that I need a simple everyday-boot and a pair of pointy pumps. Lately the pointy flats has caught my eye as well. I have especially been eyeing the black ones from & other stories (pair no. 7)

I must say the yellow cab flats from Kate Spade also caught my eye. They are so fun and playful. Probably a pair I would be tired of after a season or two but I imagine they could be great wearing during fashionweek. The fact that they are flat make them very suitable for running around between shows the whole day.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram