Coat / Soaked in Luxury, skirt / H&M, boots / Missguided via. Asos 

Disse billeder kunne næsten være taget i dag med det blæsevejr vi har, men de er altså taget en af de mange andre halvblæsende dage vi har haft på det seneste. Som det er blevet koldere og koldere har jeg virkelig mærket hvor uundværlig min nye uldfrakke er. Jeg er vild med wrap coats denne sæson, og har også en lang mørkeblå fra sidste sæson, som jeg knuselsker. Denne her er dog tykkere og skal hjælpe mig med at stå vinteren igennem. Den har også to trykknapper til at lukke frakken ordentligt, men jeg foretrække nu bindebåndet. Jeg håber I har haft en god weekend. De går alt for stærkt lige for tiden synes jeg. Heldigvis har jeg nået at hygge en masse med min familie, så det er dejligt. Hav en dejlig 2. søndag i advent derude <3

English recap / These photos could be from today with that windy weather we have but it’s from earlier this week. This grey wool coat has really come in handy these past weeks as it’s just gotten colder and colder. I definitely have a thing for wrap coats this season but also last season when a purchased a longer blue one. Hope you all had a great weekend. It’s nearly over for me and it litterally just flew by. A happy 2. Sunday of Advent to all of you <3

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...