camel coat

button down / Primark, denim top / H&Moschino, camel coat + leather pants / H&M, boots / &Other Stories

Kender I det når man bare har lyst til at fornye sin garderobe? Sådan virkelig smide alt ud, for så at erstatte det med nye smukke stykker tøj. Sådan har jeg det virkelig lige for tiden. Når jeg kigger i mit klædeskab, så ser alt bare gammelt ud. Jeg forsøger at komme i tanke om det sidste stykke tøj jeg købte. Det må være længe siden når jeg ikke en gang kan huske hvad det er, eller hvornår jeg købte noget nyt. Jeg må da også indrømme at jeg meget sjældent hiver et stykke tøj med hjem, efter bare at være gået forbi det i en butik. Jeg impuls shopper virkelig sjældent. Jeg er mere hende der først går ud og shopper, når der er noget jeg mangler. Desuden er jeg også utroligt længe om at beslutte mig, når først jeg har fundet noget som jeg godt kan lide.

Jeg er begyndt at prøve på at blive bedre til at shoppe. Det lyder næsten lidt komisk at jeg gerne vil være bedre til at bruge flere penge, men det er mere det at jeg ønsker mig en mere alsidig garderobe. Derfor har jeg også smidt noget af alt det gamle grimme ud, solgt lidt af det pænere på Tradono og købt noget nyt. Ikke meget, men lidt hist og her. Bl.a. er denne lækre camel coat i uld en ny tilføjelse i garderoben. Støvlerne, som jeg længe har ledt efter en version af, og denim toppen fra H&M’s samarbejde med Moschino er også nye. Jeg er forsøger at skabe et godt mix af basis tøj og mere trend baserede items i min garderobe, så jeg ikke kommer til at stå med følelsen af ikke at have noget at tage på.


English // Do you know the  feeling of just wanting to renew your entire wardrobe? That’s how I’m feeling ATM. I honestly feel like throwing out my entire wardrobe and replace it with new pieces. I really wanted to change that so I have thrown out some of the really old and ugly pieces, sold some of the nicer ones and purchased some new lovely items. The camel coat and the denim top that I’m wearing here in the photos are new and I’m loving both pieces. I have been looking for a version of the boots for quite a while, so I’m glad I finally found a pair. I will show them better in a blog post soon. I’m really trying to create a good mix of basics and trend pieces. That way it’ll be much easier to always have something to wear in my wardrobe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...