Kategoriarkiv: Negle

marts 11, 2018 - 12:46

Pamper your hands with a hand mask

Le mini macaron håndmaske

Jeg har fået produktet gratis

Så blev det tid til månedens første beauty indlæg her på bloggen. Jeg synes faktisk det går rigtig godt med at få postet noget beauty relateret her på bloggen. Det var jo et mål for mig at lægge minimum ét beauty indlæg op om måneden, og ind til videre er der kommet 2-3 stykker op om måneden, så jeg er glad. Denne gang skal det handle om at huske at pleje sine hænder. Jeg fik for noget tid siden nogle hånd- og finger masker fra Le Mini Macaron, som jeg har brugt over vinteren, og nøj hvor har jeg værdsat dem!

Mine hænder har en tendens til at blive rigtig tørre om vinteren, så jeg har prøvet både håndmaskerne og fingermaskerne fra Le Mini Macaron. Masken fungerer som et par handsker eller små papirs fingerbøl, som du tager på hænder eller fingre. Handskerne indeholder en lækker blødgørende og velduftende olie/væske, som man lader virke i 15 minutter. Jeg sidder gerne med masken på mine hænder mens jeg ser en serie eller læser blogs. Du kan faktisk også sagtens skrive på din telefon imens. Masken er egentlig en engangsmaske, men du kan sagtens gemme den et par dage og bruge den et par gange mere.

Jeg synes egentlig der er sådan lidt velvære over at bruge tid på at pleje sine hænder. Efter jeg har haft maske på har jeg efterfølgende ordnet neglebånd og smurt og lakeret negle, så mine hænder både føltes og så velplejede ud. Maskerne koster 39 kr. og med 3-4 gange i en maske, synes jeg det er en fin pris. Mine hænder har virkelig været efterladt bløde efter brug af maskerne fra Le Mini Macaron.

This product is giftet

English / The first beauty post of this month is finally up! Rembember I had a goal about posting at least one beauty post a month? It’s been going quite well as I have posted 2-3 beauty related blog posts a month this year. So far so good! This blog post is about taking good care of your hands. Your hands is one the most exposed bodyparts so why shouldn’t we give our hands a treat every now and then? A while back I got a few finger- and hand masks from Le Mini Macaron that I have been using over the winter and boy were they good!

My hands gets really dry in the winter so I have tried both the finger masks and the hand masks from Le Mini Macaron. It’s like a pair of gloves with some sort of oil that you put on for 15 minutes. I usually have the mask on while watching an episode of GG or some other show or while reading blogs. You can even text while wearing the gloves. The mask is actually for one time use but you can fairly use it 2 or 3 more times within a week.

I like the feeling of ‘getting’ a treatment for my hands. After I use the mask I usually put on som cuticle oil on my nails and cuticles and then some nailpaint on my nails. That way my hands both feel and look nice and pampered. The price for a mask is about €5 which I think is pretty okay as you can get quite a few uses out of it. I personally love the masks, so I will definitely recommend them!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 29, 2015 - 11:03

Home spa treatment

Der er næsten ikke noget bedre end de dage hvor man bare har tid til lidt selvforkælelse. Efter have have trasket rundt i forskellige sko under modeugen, var mine fødder helt smadrede, og jeg kunne ikke tænke på andet end at skulle forkæle mine trætte ømme fødder med et lækkert og beroligende fodbad. Det er skønt bare at kunne sidde og slappe i af med fusserne i vand og et magasin i hænderne.

Lige så meget mine fødder trænger til pleje om sommeren, trænger mine hænder til pleje om vinteren. Eftersom jeg arbejder i en smykkeforretning, synes jeg det er vigtigt at mine hænder ser pæne og velplejede ud. Når min arbejdsuniform består af bl.a. ringe, så er fokus automatisk meget på mine hænder. Det er derfor ikke særligt ideelt, at stå i butikken med flossede neglebånd og afskallet neglelak. Jeg smører derfor ofte mine negle og neglebånd med en neglebånds creme, og sørger for at have pæne negle. Jeg kan godt lide et naturligt look, hvor neglene ikke ser super lakerede ud, men mest af alt velplejede. En farverig neglelak i ny og næ, er jeg dog heller ikke bleg for at påføre mine negle. Jeg afslutter bare altid med en topcoat for lidt shine og længere holdbarhed.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
juni 14, 2013 - 15:37

Caviar pearls on my nails

Jeg har fået prøvet mine nye caviar perler på neglene. Sættet, som jeg fik i fødselsdagsgave, bestod af caviar perler, en lysegul neglelak i farven Loop the Loop, en lille trakt til at hælde de overskydende perler tilbage i glasset og så en manual, in case man ikke ved hvordan man gør.

Det er sådan forholdsvis nemt at lave disse negle. Jeg kom en topcoat oven på, for at de bedre skulle holde, men tror bare jeg må indse at sådanne perler ikke sidder fast på neglene ret længe ad gangen. De falder hurtigt af, og allerede efter en enkelt dag, synes jeg man er nødt til at reparere lidt på dem, hvis det skal se pænt ud. Desuden går der også ret mange perler til. Jeg vil tro der er til ca. 4 gange hvis der skal perler på alle neglene. Til gengæld tror jeg det kunne se rigtigt fint ud bare at komme perlerne på en enkelt eller to negle på hver hånd. Jeg vil dog nok foretrække disse caviar perler på mine negle til en festlig aften.  Fine er de i hvert fald.

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
juni 12, 2013 - 22:27

Mine fødselsdagsgaver

Har forresten slet ikke fået vist jer mine fødselsdagsgaver, så dem får I at se nu. Som I kan se, så fik jeg en masse bage-kage grej. jaeh elsker sådan nogle søde ting til at pynte kagerne med, og nu har jeg jo også masser af inspiration at hente i min nye kagebog fra The Hummingbird Bakery. Foruden bagegrej har jeg også fået lidt dullegrej i form af fine lakker til neglene. Så kunne jeg endelig få afprøvet caviar manicuren. Den skal I også nok få at se på snarest. Kan poste billeder af det i morgen.

Desuden fik jeg penge, en kuffert og biografbillet. SKØNT! 🙂

Nu vil jeg smutte i seng. Nat nat kære læsere.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 30, 2013 - 18:05

Diy // Yellow toe nails

Ville lige vise jer disse glimmer negle jeg lavede på mine tæer den anden dag. Har brugt min gule body glimmer fra Tony & Tina, og så bare en base- og topcoat. Super nemt! Glimmeret kan, som jeg tidligere har sagt, købes på ebay. Jeg er blevet ret hooked på den gule farve, og tror den kommer en del til syne i mine outfits i løbet af sommeren. Jeg havde jo allerede et outfit på den anden dag med gule detaljer. Der kan I også bedre se hvordan det fungerer med de gule glimmer negle til 🙂

Nu vil jeg smutte ned og lave noget aftensmad. Skal have stegte nudler med kylling og grøntsager, vendt i soya, mmmh.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 26, 2013 - 14:20

New in // Ciaté

Modtog forleden disse to fine lakker, som jeg havde bestilt hos cocopanda.dk. Da jeg var så heldig at få lov at bestille mine yndlingsprodukter hjem fra deres side, var jeg ret hurtig til at klikke mig direkte ind på Ciatés smukke lakker. Ciaté har virkelig SÅ mange farver at vælge imellem, at det kan være helt svært at holde sig til én. Ja jeg fik da også lagt to styks i indkøbskurven. Begge farver er så fine, og jeg tror det bliver super flot med begge disse farver til solbrune hænder. Kan være den ene ryger med på ferien til Tyrkiet i næste måned. Har allerede planlagt de fleste af mine outfits til ferien haha. 

Den lilla lak i farven Helter Skelter har jeg, som I kan se, allerede prøvet på. Den er virkelig smuk, og får nærmest sådan et sølvligt skær, når solen rammer de små lilla glimmerstykker på mine negle. Jeg har lagt to lag og så et lag topcoat, for at få det resultat, som jeg gik efter. Den pastel-fersken farvede lak i farven Hoopla har jeg stadig til gode at prøve, men glæder mig til at se den på. Kan være den ryger på til min fødselsdag i næste uge.

I kan finde Helter skelter her og Hoopla her.

 Produkterne er sponsorerede

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 16, 2013 - 14:13

Birthday wishes

Birthday wishes

1. pullover // 2. Moss Copenhagen ring // 3. Moss Copenhagen briefs // 4. Ciaté caviar manicure sæt // 5. Margit Brandt globus // 6. Dokumentarfilmen The September Issue // 7. Gun print leggings // 8. Moss Copenhagen Cap // 9. Ciaté neglelak i farven Big Yellow Taxi // 10. &other stories læder sandaler

Jeg har jo ret snart fødselsdag, så derfor har jeg samlet mine ønsker i en collage ovenfor. Så kan det evt. også give lidt inspiration til jer andre der skal finde på ønsker 🙂 Især fjer ringen fra Moss tænker jeg ville være rigtig fin på min finger. Og The September Issue må jeg altså også bare eje. Har aldrig fået set den, og den ser ud til at være rimelig svær at opdrive her hjemme. Hvis ikke jeg får den til min fødselsdag, ryger den nok på shoppinglisten til USA. Og så må jeg sige at jeg er hoppet med på den gule bølge – altså jeg er ikke klar til at gå all in på gul, men nogle fine gule deltaljer, som denne smukke gule neglelak ovenfor, ville jeg bestemt ikke have noget imod at tilføre mit outfit.

Jeg har linket til alle tingene ovenfor, hvis I skulle være interesserede i noget af det 🙂

Skriv kommentar 2 Kommentarer
maj 11, 2013 - 14:25

DIY // mixed colours on my nails

Hej piger

Er lige kommet hjem fra en god omgang træning i fitnesscentret. 850 kcal på lige knap en time. Yeah! Kommer nogen gange til at konkurrere lidt med mig selv, fordi jeg gerne vil prøve at forbedre enten min tid eller hvor meget jeg forbrænder, i forhold til sidste gang haha. Jeg er ellers ikke et konkurrence menneske, men når jeg står står inde på løbe båndet og er i gang, så tænker jeg hele tiden, Jenni du kan godt lige tage 2 minutter mere, og så 2 minutter mere osv.

Nå men ville egentlig lige vise jer, hvad jeg fandt på her den anden dag, da jeg skulle have noget på neglene. Det blev til glimmer negle i stedet for almindelig neglelak. Det er super nemt og tager ikke så lang tid – kun at vente på det tørrer hele tiden, så man kan komme topcoat på.

Til at lave disse negle er det eneste I skal bruge en base/topcoat, to forskellige farver glimmer (jeg valgte blå og grøn) og en lille bøtte eller låg. Bland de to farver glimmer sammen i en lille bøtte, kom basecoat på en negl og drys så med glimmeret over hele neglen. Fortsæt sådan på alle neglene, og giv det et eller flere lag topcoat når glimmeret har fået tid til at sætte sig. Det kan faktisk holde ret længe, hvis bare man lige ‘reparerer’ spidserne ca. hver anden dag.

Jeg synes selv at det giver en ret god effekt at blande to farver sammen. Glimmeret kan købes i supermarkeder og hobbyforretninger, og I kan garanteret også finde et stort udvalg på ebay.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 5, 2013 - 13:50

Considering…

Har flere gange på det seneste været inde på Ezzence.dk og lure. Ved ikke om I kender sitet, men det er en webshop hvor man har muligheden for at købe lækre skønhedsprodukter fra mærker som Nuxe, Samshbox, Sunspa, Yves Saint Laurent og mange mange flere. De har også en gruppe økologiske produkter til både håret og kroppen. Jeg har ofte læst og hørt meget godt om jurliques produkter, og kunne godt tænke mig at prøve dem. På ezzence.dk er der en hel kategori dedikeret til de økologoske produkter, således at man ikke behøver ‘lede’ efter hvilke produkter der er øko blandt alle mærkerne. Jeg synes det er rart at vide, når jeg bestiller et økologisk produkt at min krop behandles med de samme naturlige ingredienser som altid har været tilstede i naturen.

I kan gå ind på deres hjemmeside og finde mange flere produkter. Det hele er nemt og overskueligt, da det er delt ind i kategorier, alt efter hvilket produkt du leder efter. Du har også muligheden for udelukkende at søge på dit foretrukkende mærke.

I dag kører ezzence.dk faktisk en kampagne med søndagsshopping, hvor du kan spare 20-60% på en masse produkter. Jeg overvejer f.eks om min yndlings hårolie fra Osmo skal klikkes hjem Den koster i dag kun 120 kr!! Og så har jeg også et lille crush på Ciatés mange flotte lakker til neglene. Kan næsten ikke vælge hvilken farve jeg vil have. Måske gul eller mintgrøn eller caviar nails eller…

Dette indlæg er sponsoreret

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
april 19, 2013 - 15:37

DIY // red nails with blue stars

Her den anden dag fik jeg lyst til at prøve lidt nyt på mine negle. Jeg lakerede dem røde og kom blå stjerner på. Stjernerne trykkede jeg fast med en vatpind, og da lakken var tør kom jeg en topcoat på. Jeg har brugt ‘bright red’ og ‘all in one’ – begge fra Barry M. Stjernerne kan købes i div. supermarkeder og hobby forretninger, og sikkert også på ebay 🙂

Disse ville jo egne sig ganske godt til en tema fest med USA som tema, eller blot til at have en lille fest på neglene. Og hvis I er virkelig tålmodige, kunne I fylde hele neglen med stjerner.

Lige nu er jeg på vej til Lalandia, for at hygge og slappe af. Dejligt med en lille getaway i weekenden. Og helt uden computer – aahh. Så ser frem til at der ligger en masse kommentarer når jeg kommer hjem 🙂 Vil dog holde jer lidt postet via Instagram. I kan finde mig på byjennip derinde.

Husk forresten at I stadig kan nå at deltage i konkurrencen om et lækkert ur fra Casio. I kan finde konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram