Kategoriarkiv: Et kig i garderoben

februar 1, 2014 - 16:23

Et kig i garderoben

 

Så er det blevet tid til et kig i garderoben hos min søde veninde Katrine, som jeg har lært at kende gennem mit studie. Blev simpelthen nødt til at skyde nogle billeder af hendes inspirerende og feminine garderobe. På billedet ovenfor er hun i kjole og støvler fra H&M, pelsjakke arvet fra sin farmor, pelspandebånd fra pelsbutikken Stampe i Aalborg, som har været hendes mors, samt læderhandsker fra Magasin. Pelsjakken af mink, var en gave fra Katrines farfar til hendes farmor, dengang hun var ung.

Katrine eksler kjoler, og hvis hun kunne, så ville hun gå i dem hver dag. Den med print er fra H&M og frynsekjolen er fra Samsøe Samsøe, som hun en gang købte i fobindelse med en fest med Charleston tema. Blazere og små fine jakker er også en fast del af Katrines feminine garderobe. Den sorte blazer er fra Zara og den lille kviltede jakke er fra H&M.

Katrine sværger til høje sko og går stort set aldrig i andet. Og selvom hendes samling af dem også er ved at være ret stor, så har hun dog også nogle flade sko. Det inkluderer bl.a. hendes træningssko og disse pæne Marc Jacobs sandaler. Desuden har hun en god samling af Mac læbestifter. På billedet ses farverne Ruby Woo og Girl about town. Solbrillerne er fra H&M.

Et lille udvalg af Katrines mange beundringsværdige sko: Sorte støvletter fra H&M, stilletter fra Jimmy Choo for H&M og brune støvletter fra New Look. De sorte støvletter er blandt Katrines foretrukne hverdagssko, mens hendes Choos er til fest. Katrine elsker at få et touch a luksus ind i sin garderobe, og ejer derfor en del items fra forskellige designsamarbejder med H&M. På den måde får hun lidt ‘designervare’ til overkommelige priser.

Maxi kjolen fra Dorothy Perkins havde Katrine på nytårs aften.Den har et sexet look, da kjolen er transparent og har en indsyet bodystocking. Chinchilla lufferne er fra Stampe i Aalborg og en lifesaver når kulden virkelig bider.

Tasken fra Decadent er perfekt til studiebrug, mens den pink taske fra H&M er særdeles velegenet til festligere lejligheder. Katrines elsker ALT med sløjfer på og kunne derfor ikke stå for den.

Kjole fra & Other Stories og jumpsuit fra Ted Baker.

Katrine går med parfume hver dag, og en af favoritterne er Miss Dior fra Dior. Øreringene er fra H&M

Katrine har en meget feminin og piget stil. Hun er sådan en rigtig girly girl. Foruden at sværge til høje hæle, elske sløjfer og eje et hav af kjoler, så har Katrine også et über (hvis man stadig må sige det) feminint værelse med en stor høj prinsesseseng lige midt i rummet (elsker når man ikke kan nå gulvet fra sin seng). Hun har store rummelige klædeskabe, som man kunne bruge timer på at studere indholdet i. Hun har de der smukke lofter med gibs støbninger, overlæssede smykkestativer og et fint sminkebord. Det er lidt som at træde ind i et prinsesse univers. Katrine bor i en stor lejlighed sammen med to veninder, og man kan godt se at hun også har sat sit præg på resten af lejligheden.

Karines yndlings butikker er H&M, Ted Baker, Karen Millen og Tiger of Sweden. De steder finder hun altid noget! Og så er New York og Singapore også steder hun aldrig kunne rejse hen, uden at komme tilbage med kufferterne fyldt med tøj, sko og make-up. Desuden kan hun rigtigt godt lide at shoppe på nettet.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
november 21, 2013 - 16:08

Et kig i garderoben

Pernille er i t-shirt og jeans fra H&M Penille er glad for blazere og pæne jakker, til at fuldføre hendes outfits. Her har hun en brun jakke fra Vero Moda og en sart rosa blazer fra H&M hængende. Skoene fra Quicksilver giver et maskulint touch, og Pernille huggede dem da også for øjnene af sin bror inde i butikken. Til hverdag foretrækker Pernille jeans, specielt sorte, men når hun skal ud, ifører hun sig ofte en enkel og pæn kjole som den grå fra Vero Moda og den vinrøde monki kjole.

Et af hendes seneste køb, som hun har gjort sig i yndlingsbutikken Bahne, er den grå blazer fra Vila. Udover grå har Pernille også mange pudder farvede items, bl.a de to kjoler fra By Second Female og Saint Tropez.

Pernille går ikke ret meget med smykker, men holder sig til sit maskuline ur og nogle enkle ringe. Hendes sko er ofte sporty eller har et maskulint look, som hendes Converse, Quicksilver og New Balance, men jeg fandt disse fine ballerinaer fra Pieces hjemme i hendes skab. Solbrillerne fra Komono, købte Pernille i Sommers i Bahne. Jeg misunder hende dem lidt

Nogle af Pernilles seneste tilføjelser til garderoben er de to bluser fra Henholdsvis Monki og Topshop. Ret perfekte til årstiden. Outfitet med de sorte jeans fra H&M og den fine top fra Monki, er et outfit Pernille typisk ville iføre sig.Pernille har en del fine og enkle ringe fra Skagen og en enkelt fra Pieces, og som I måske kan gætte, så er hun ret glad for sølv og oxideret sølv. Ballerinaerne er fra Tomy Hilfiger, og har været fast inventar i Pernilles garderobe længe.

Så blev det langt om længe tid til et ‘Kig i garderoben’ indlæg igen. Denne gang med min veninde Pernille som hovedperson. Jeg fik lyst til at give jer et indblik i hendes garderobe, fordi hun simpelthen har så meget tøj – hun shopper jo som sagt en hel del. Hvis I har lyst til at se mere til nogle af alle hendes køb, eller bare til hændelser fra hendes hverdag, så kan i se mere på hendes Instagram.

Hvis I vil se flere indlæg med et kig i garderoben, så kan I gøre det ved at klikke jer ind på ‘Et kig i garderoben’ oppe i menuen Kategorier, under headeren.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 11, 2013 - 19:09

Et kig i garderoben

 

Jean er i top fra Zara, bukser fra Saint Tropez, ring fra Aldo og ur fra Swatch

Shortsne er selvfølgelig et sommer must have. Især de grå fra Tommy Hilfiger er Jean glad for. De passer til enhver lejlighed.

Jean kan godt lide at tilføre et sporty eller lidt maskulint twist til sine outfits. Denne cool sweat fra Sniff, har hun fundet i Quints herreafdeling. Den ryger ofte ud over en midi kjole og sat til et par sneaks. Desuden elsker hun, som enhver anden pige, sko og har da også mange af dem. Endda rigtigt mange, som kun meget sjældent ryger på.

Et godt køb, som Jean har gjort sig, er disse smukke punge i reptil look, som hun for et par år siden fandt på Trendsales til omkring 450 kr. for begge.

Jean har mange forskellige parfumer og går med det hver eneste dag. Lige for tiden er hun især vild med Viva la Juicy fra Juicy Couture

Selv om hun har mange fine sandaler og stilletter, så har Jean altså også en mindre samling sneakers, som hun elsker at rende rundt i. Ovenviste er fra Nike, New Balance, Shoeshi bar og Vans, og hun har planer om at der helt sikkert ryger flere med hjem, når hun senere på sommeren skal til USA.

Denim veste fra 5Units, Zara og Miss Selfridge

Så får I her et kig i garderoben hos min tvillingesøster Jean. Hun har klædeskabet fyldt med en masse lækre high street items. Hun er typen som ikke kan gå forbi en tøjbutik, uden lige at skulle ind og lure, hvis de eksempelvis har udsalg. Og meget ofte ryger der også noget med hjem. Jean impulsshopper ofte, men forsøger ind i mellem at købe færre, men lidt dyrere items til garderoben. Jeg beundrer meget hendes stil fordi hun, uanset hvad hun har på, udstråler selvsikkerhed og femininitet, men alligevel er hun samtidig så afslappet og ikke bange for at fyre jokes af, uanset hvem hun er i selskab med.

Jeans garderobe er omfangsmæssigt meget stor. Hendes klædeskab er mere end fyldt op, og foruden et par skohylder, har hun også et par kasser fyldt med sko. Hvis I har lyst til at se mere til hendes stil kan I finde hendes stylelog på streetstyle.costume.dk ved at klikke lige her, hvor hun jævnligt oploader outfits.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 17, 2013 - 13:17

Et kig i garderoben

Et kig i garderoben 2

Mit yndlingsitem i garderoben, må nok være denne frakke fra H&M’s designsamarbejde med Lanvin i 2010. Jeg elsker alt ved den. Mønstret og strukturene i den er så smukke. Den er meget enkel, men alligevel kan man ikke få øjnene fra denne skønhed. Jeg boede i efteråret 2010 i London og købte den derfor derovre, og der var en del at spare i forhold til herhjemme. Jeg gav £100 for den hvilket var omkring 900 kr., mens den herhjemme kostede 1300 kr. Desværre har jeg ikke brugt den ret meget, da den er lidt fin i det. Jeg tror jeg vil love mig selv at få den brugt noget mere, når vejret en gang tillader det.

Ankelstøvler fra B&Co og Tamaris i ruskind og lange støvler fra Miss Selfridge i læder. Det er hvad jeg går i for tiden. Glæder mig til støvlerne kan skiftes ud med sandaler og lette sommersko.

Disse to kjoler må nok være mine favorit kjoler lige for tiden. Den grå i lækker kvalitet fra Designer’s remix, er så behagelig at have på – og så kan den bruges til både hverdag og festligere lejligheder. Sølvkjolen har jeg købt i Rude på Istegade. Den er en sikker vinder hvis jeg skal dresses up!

Min make up er som regel meget simpel, og ser ud som ovenfor. Jeg benytter dog mest bronzeren hvis jeg skal ud. Og så har jeg ofte en neglelak på fra yndlings-neglelak-mærket Barry M. Lige for tiden er jeg glad for farverne raspberry og ruby.

1. Lancome teint miracle foundation // 2. Ole Henriksen fresh lips læbepomade // 3. Max factor sort kohl // 4.Lancome Hypnose drama mascara black // 5. Barry M neglelak i farven raspberry // 6. Barry M neglelak i farven Ruby // 7. e.l.f. bronzer // 8. MAC blush i farven style – frost // 9. MAC blush pensel // 10. Nilens Jord powder pensel

Et typisk hverdags outfit; Jeans: Dorothy Perkins, tee: Topshop, boots: Vagabond, chunky necklace: Monki

Hvad hår og hudpleje angår har jeg selvfølgelig også nogle daglige rutiner. Nogle af mine yndlingsprodukter kan I se ovenfor.

Mit yndlings shampo og balsam er noget så simpelt (og billigt) som Pantene. Balsammen er den balsam der til dato har virket bedst for mit hår. Det er dejligt nemt at rede ud bagefter – og mit hår ugler normalt meget let. Derudover er jeg rigtig glad for Osmos berber oil til håret. Det blødgør og dufter dejligt mildt af slik. Derudover bruger jeg hver eneste dag en renseskum fra Sephora og efterfølgende min dagcreme fra Plaisir.

Et lille udvalg af mine jakker; Cool og rå læderjakke fra Versace for H&M, læder look jakke fra Zara og fin glimmer jakke fra New Yorker

Så får I bloggens andet ‘kig i garderoben’ indlæg. Denne gang med undertegnede som hovedperson. Jeg synes det var en god måde at dele lidt mere om mig selv og min stil på, end når I ‘bare’ ser mine outfits. Som I kan se, så er min stil meget basic, tilføjet nogle fine og skæve detaljer. Jeg henter som regel min inspiration gennem modeblogs og magasiner, men også fra film og tv-serier, som SATC og GG. Og så synes jeg også Instagram er en virkelig god måde at finde inspiration på, da man jo følger dem man finder inspirerende og også kan klikke sig ind på ting via hashtags. Jeg elsker at tjekke Mary-kate og Ashley Olsens outfits ud, og selv om jeg måske ikke nødvendigvis deler deres stil, så bliver jeg inspireret af deres mod og innovative tænkning.

Jeg elskler at shoppe når jeg er i Udlandet – specielt London er jeg glad for. Til sommer er det jo sådan at jeg skal til New York og Miami, og det bliver en shoppetur i stor stil. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at finde en masse inspiration i gaderne, kulturen og livet derovre.

Jeg håber I kunne lide mit garderobe-indlæg, selv om det er en smule nyt for mig at lave. Er det noget I vil se mere af evt? Jeg har da i hvert fald nogle pigers garderober i tankerne så. Hvis I har lyst til at læse mit første ‘kig i garderoben’ indlæg om min veninde Johanne og hendes stil, så kan I finde det her.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 7, 2012 - 13:38

Johanne’s closet

Så får I endelig interviewet, som jeg lavede med min veninde Johanne. Eller interview er måske så meget sagt, men et kig i hendes klædeskab får I i hvert fald her.

 

Johanne er 22 år og læser HA jur på Syddansk universitet. Hun har en vietnamesisk mor og en dansk far. Når hun ikke lige har travlt med studierne, spiller hun volley, træner og arbejder. Og så interesserer hun sig for madlavning og selvfølgelig for mode. Når Johanne skal shoppe lækre kvalitetsvarer, kan hun godt lide at kigge efter dem på bl.a. Design Forum (stort designer oulet som afholdes en eller to gange årligt). Derudover vil hun primært betegne sig selv som internet shopper.

 

På billederne er hun i habitbukser og pumps fra Zara, sweater fra United colours of Benetton, bælte fra genbrugen og perlehalskæde, brugt som armbånd, som hun har arvet fra sin svigermor.

Det bedste kup Johanne til dato har gjort sig, er denne fine pelsjakke. Den fandt hun i genbrugen til – hold nu fast – 125 kr!! Nogen gange har man altså bare lov at være heldig!

Et lille udvalg at Johannes skogarderobe;

 • tårnhøje armygrønne studded pumps fra Nelly trend,
 • beige læderpumps fra Bertie,
 • misundelsesværdige fine læder sneakers fra Ted Baker og
 • glitter-lita agtige sko fra Nelly.

Johanne har nogle “save the day” items, som hun ved at hun altid kan tage på hvis hun har tøjkrise;

Nemlige hendes beige hverdagsbukser fra Abercrombie & Fitch, hendes elskede Hunter gummistøvler med reptilmønster, som hun snart har slidt op, og så hendes Marc by Marc Jacobs tørklæde, som hun en gang fandt til Design Forum til en hundredekrone!

Johanne mener at accesories er med til lige at give det sidste touch og pifte et outfit op. Her er et udvalg af hendes accesories:

 1. Johannes to ipods, som hun godt kan lide at have siddende i buksekanten til et nedtonet outfit.
 2. Hun kan godt lide at have neglene lakerede og velholdt – det signalerer overskud. Ovenfor er to af Johannes yndligns denne sæson; en mørk metallic fra Mac og en glimmerlak fra OPI.
 3. armbånd bøbt på Mallorca
 4. træarmbånd fra Asos
 5. chunky transparent armbånd med påfugleprint
 6. sløjfering fra Tyrkiet, blomsterring fra Versace for H&M og ring med sten fra Dyrberg/Kern
 7. lange øreringe fra Dyrberg/Kern og globus ring fra Asos
 8. små marguerit øreringe fra Georg Jensen og armbånd fra Jane König
 9. halskæde fra Pilgrim
 10. Skagen armbåndsur
 11. armbånd fra Dyrberg/Kern

Et af Johannes yndlingsitems er hendes pelsvest, som hendes mor har syet. Hun bruger den rigitg meget og elsker at kombinere den med en hættetrøje og en rummelig lædertaske, når hun skal i skole.

Hun vil betegne sin stil som Ekslusiv elegance med kant, idet hun godt kan lide at dresse sig op og tilføre noget luksus til sit look. De tre ting som Johanne mener beskriver hendes stil bedst er hendes Bulgari parfume Jasmin Noir med et touch af elegance, hendes læderbælte fra Bruuns Bazar, som tilfører noget kant til outfittet og hendes paillette clutch fra Zara, som giver et eksklusivt twist til et hverdagsoutfit – og så slår den selvfølgelig aldrig fejl med røde negle!

Disse er to af Johannes favorit kjoler når hun skal ud. Den lange asymmetriske mørkeblå kjole fra Zara egner sig perfekt til finere lejligheder eller på en ferie sydpå. Den sølvgrå ‘mad men’ kjole er fra Soaked in Luxury og holder bare til hver en festlig lejlighed.

 

Til allersidst vil jeg afsløre Johannes yndlingsshoppesteder.

 1. Hun elsker zara.com, som hun personligt foretrækker frem for de fysiske zara butikker her hjemme.
 2. Derudover shopper hun på sitet byflou.dk og på deres outlet site byoutlet.dk, hvor de bl.a. fører mærker som Bruuns Bazar, Baum und Pferdgarten, DANSK og Filippa K.
 3. nelly.com er også et af Johannes foretrukne shoppingsteder
 4. Når det kommer til fysiske butikker er Magasin i Odense favoritten, men Johanne er som sagt mest en internetshopper. ♦

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 1 Kommentar
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram