Så er det blevet tid til et kig i garderoben hos min søde veninde Katrine, som jeg har lært at kende gennem mit studie. Blev simpelthen nødt til at skyde nogle billeder af hendes inspirerende og feminine garderobe. På billedet ovenfor er hun i kjole og støvler fra H&M, pelsjakke arvet fra sin farmor, pelspandebånd fra pelsbutikken Stampe i Aalborg, som har været hendes mors, samt læderhandsker fra Magasin. Pelsjakken af mink, var en gave fra Katrines farfar til hendes farmor, dengang hun var ung.

Katrine eksler kjoler, og hvis hun kunne, så ville hun gå i dem hver dag. Den med print er fra H&M og frynsekjolen er fra Samsøe Samsøe, som hun en gang købte i fobindelse med en fest med Charleston tema. Blazere og små fine jakker er også en fast del af Katrines feminine garderobe. Den sorte blazer er fra Zara og den lille kviltede jakke er fra H&M.

Katrine sværger til høje sko og går stort set aldrig i andet. Og selvom hendes samling af dem også er ved at være ret stor, så har hun dog også nogle flade sko. Det inkluderer bl.a. hendes træningssko og disse pæne Marc Jacobs sandaler. Desuden har hun en god samling af Mac læbestifter. På billedet ses farverne Ruby Woo og Girl about town. Solbrillerne er fra H&M.

Et lille udvalg af Katrines mange beundringsværdige sko: Sorte støvletter fra H&M, stilletter fra Jimmy Choo for H&M og brune støvletter fra New Look. De sorte støvletter er blandt Katrines foretrukne hverdagssko, mens hendes Choos er til fest. Katrine elsker at få et touch a luksus ind i sin garderobe, og ejer derfor en del items fra forskellige designsamarbejder med H&M. På den måde får hun lidt ‘designervare’ til overkommelige priser.

Maxi kjolen fra Dorothy Perkins havde Katrine på nytårs aften.Den har et sexet look, da kjolen er transparent og har en indsyet bodystocking. Chinchilla lufferne er fra Stampe i Aalborg og en lifesaver når kulden virkelig bider.

Tasken fra Decadent er perfekt til studiebrug, mens den pink taske fra H&M er særdeles velegenet til festligere lejligheder. Katrines elsker ALT med sløjfer på og kunne derfor ikke stå for den.

Kjole fra & Other Stories og jumpsuit fra Ted Baker.

Katrine går med parfume hver dag, og en af favoritterne er Miss Dior fra Dior. Øreringene er fra H&M

Katrine har en meget feminin og piget stil. Hun er sådan en rigtig girly girl. Foruden at sværge til høje hæle, elske sløjfer og eje et hav af kjoler, så har Katrine også et über (hvis man stadig må sige det) feminint værelse med en stor høj prinsesseseng lige midt i rummet (elsker når man ikke kan nå gulvet fra sin seng). Hun har store rummelige klædeskabe, som man kunne bruge timer på at studere indholdet i. Hun har de der smukke lofter med gibs støbninger, overlæssede smykkestativer og et fint sminkebord. Det er lidt som at træde ind i et prinsesse univers. Katrine bor i en stor lejlighed sammen med to veninder, og man kan godt se at hun også har sat sit præg på resten af lejligheden.

Karines yndlings butikker er H&M, Ted Baker, Karen Millen og Tiger of Sweden. De steder finder hun altid noget! Og så er New York og Singapore også steder hun aldrig kunne rejse hen, uden at komme tilbage med kufferterne fyldt med tøj, sko og make-up. Desuden kan hun rigtigt godt lide at shoppe på nettet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...