Jean er i top fra Zara, bukser fra Saint Tropez, ring fra Aldo og ur fra Swatch

Shortsne er selvfølgelig et sommer must have. Især de grå fra Tommy Hilfiger er Jean glad for. De passer til enhver lejlighed.

Jean kan godt lide at tilføre et sporty eller lidt maskulint twist til sine outfits. Denne cool sweat fra Sniff, har hun fundet i Quints herreafdeling. Den ryger ofte ud over en midi kjole og sat til et par sneaks. Desuden elsker hun, som enhver anden pige, sko og har da også mange af dem. Endda rigtigt mange, som kun meget sjældent ryger på.

Et godt køb, som Jean har gjort sig, er disse smukke punge i reptil look, som hun for et par år siden fandt på Trendsales til omkring 450 kr. for begge.

Jean har mange forskellige parfumer og går med det hver eneste dag. Lige for tiden er hun især vild med Viva la Juicy fra Juicy Couture

Selv om hun har mange fine sandaler og stilletter, så har Jean altså også en mindre samling sneakers, som hun elsker at rende rundt i. Ovenviste er fra Nike, New Balance, Shoeshi bar og Vans, og hun har planer om at der helt sikkert ryger flere med hjem, når hun senere på sommeren skal til USA.

Denim veste fra 5Units, Zara og Miss Selfridge

Så får I her et kig i garderoben hos min tvillingesøster Jean. Hun har klædeskabet fyldt med en masse lækre high street items. Hun er typen som ikke kan gå forbi en tøjbutik, uden lige at skulle ind og lure, hvis de eksempelvis har udsalg. Og meget ofte ryger der også noget med hjem. Jean impulsshopper ofte, men forsøger ind i mellem at købe færre, men lidt dyrere items til garderoben. Jeg beundrer meget hendes stil fordi hun, uanset hvad hun har på, udstråler selvsikkerhed og femininitet, men alligevel er hun samtidig så afslappet og ikke bange for at fyre jokes af, uanset hvem hun er i selskab med.

Jeans garderobe er omfangsmæssigt meget stor. Hendes klædeskab er mere end fyldt op, og foruden et par skohylder, har hun også et par kasser fyldt med sko. Hvis I har lyst til at se mere til hendes stil kan I finde hendes stylelog på streetstyle.costume.dk ved at klikke lige her, hvor hun jævnligt oploader outfits.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...