Kategoriarkiv: konkurrencer

februar 14, 2017 - 23:02

Be my Valentine + give away

Cami dress / Hunkemöller, fur headband / Le Noé, necklaces / Carre + Sanne Nordahn

Happy Valentine! Jeg ved ikke hvor meget I går op i Valentines day. Jeg går ikke super meget op i dagen, men synes nu alligevel jeg ville lave et indlæg med ting som kunne være fine at have på eller få forærende Valentines day. Specielt fordi jeg har en give away til jer.

Jeg har linket til alle tingene jeg har på ovenfor. Desværre er natkjolen ikke længere at finde på Hunkemöllers webshop. Jeg fandt den nemlig selv til en ret god pris til januarudsalget. Jeg sad i flere dage og holdt øje med hvornår den kom tilbage i min størrelse, da jeg synes den er så fin og feminin. Derfor var jeg også næsten nødt til at vise jer den, og det er næsten kun Valentines Day der kan retfærdiggøre det. Det jeg egentlig også gerne vil snakke om, er den fine hårbøjle i mink. Den er fra det nye danske brand Le Noé. Er der nogle af jer der kender det? De er mest kendt for deres lækre pelstasker, men jeg var bare solgt da jeg så deres udvalg af pels hårbøjler. De var så søde at sende mig en hårbøjle lige inden modeugen, så jeg kunne have den på der. Den perfekte accessory til vinter modeugen. Jeg fik også en del komplimenter for den.

Faktisk ledte min hårbøjle mig til en invitation til forpremieren på Lala Land. Til et af showsne kom jeg nemlig til at sidde ved siden af en sød udenlandsk blogger, som komplimenterede min hårbøjle. Vi kom i snak, og hun fortalte at hun også arbejdede med Nordisk Film, og sendte mig efterfølgende invitationen til Lala Land. Desværre fandt jeg ud af at det var samme dag som jeg skulle til gallapremieren på Fifty Shades Darker. Det kan jeg stadig ærgre mig over haha, for Fifty Shaeds kan man altid se. Lala Land har jeg bare hørt rigtig godt om, så måske jeg må ind og se den når den har premiere snart.

Nok om modeugen og film premierer. Hvis I kunne tænke jer at vinde en hårbøjle mage til min (i valgfri farve) så kan i være heldige at få fingrene i den ved blot at gøre følgende:

 1. Følge Le Noé på facebook her
 2. Skrive en kommentar til dette indlæg med hvilken farve du ønsker hårbøjlen i (se udvalg her)

Jeg trækker en vinder fredag d. 24. februar.

Ps. Deltag på min Instagram (@byjennip) for et ekstra lod i puljen om at vinde mink hårbøjlen fra Le Noé

 

Skriv kommentar 10 Kommentarer
oktober 9, 2016 - 23:43

New ear-cuff + Vera Vega give away

Jeg vil lige vise jer min fine nye ear-cuff fra VERA VEGA Jewellery, for det leder mig nemlig hen til at fortælle om den give away, som de har været så søde at sponsorere. Sammen med VERA VEGA giver jeg dig nemlig muligheden for at vinde en ear-cuff mage til min. Jeg er vild med at den nærmest er et statement smykke i sig selv, og at du kan sætte den på forskellige måder på øret, alt efter hvor lang du vil have kæden. Desuden kræver denne ear-cuff kun et enkelt hul i øret. Den er i 18 karat forgyldt sterling sølv sat med zirkoner. Hvis du også vil have fingrene i sådan et fint smykke, så er deltagelses kravene meget simple:

1. Følg ByJenni på facebook her og giv opslaget her et ‘like’ derinde, så jeg kan se du der 🙂

2. skriv en kommentar til dette indlæg, så jeg har dine kontaktinfo, i tilfælde af du er den heldige

Jeg trækker en vinder torsdag d. 20. oktober. Good luck!

Skriv kommentar 27 Kommentarer
juli 18, 2016 - 22:30

Give away / Vind neglelakker fra Shela’s

Det er blevet tid til en give away på bloggen igen. Jeg har længe tænkt på at jeg ville forkæle jer lidt, derfor giver jeg jer nu sammen med Cocopanda, muligheden for at vinde lidt lækre nye sommerfarver til neglene. I kan vinde 4 helt valgfrie neglelakker fra Shela’s til en værdi af op til 596 kr.

Farverne kan I finde her.

For at få fingrene i de lækre lakker er alt I skal gøre:

 1. Følge Cocopanda på facebook her
 2. skrive et <3 i kommentarfeltet til dette indlæg, så jeg har jeres kontaktoplysninger

Jeg finder en heldig vinder søndag d. 31. juli kl. 12:00

Skriv kommentar 22 Kommentarer
marts 10, 2016 - 08:39

New bracelet + give away

Godmorgen mine kære læsere. Jeg tænkte jeg ville starte dagen ud med en lille lækker give away til jer. Under modeugen var jeg selv så heldig at få et af de fine cord bracelets fra Sophie by Sophie, og da de kort tid efter kontaktede mig for et samarbejde, var jeg ikke længe om at takke ja. Jeg synes nemlig også I skal have chancen for at få fingrene i et af de mange fine armbånd.

Jeg har selv fået et med et lyn, men på deres hjemmeside kan I finde armbåndene med hjerter, stjerner og endda en kysmund. Ret sødt. Jeg kan personligt godt lide at armbåndene kommer i så mange farver, både hvad snor og hvad vedhæng angår. De er virkelig fine at mikse og matche, men man kan også lige som jeg, sætte sit cord bracelet sammen med andre enkle smykker.

Nu til selve give awayen. Alt I skal gøre for at deltage er:

 1. Klikke ind på Sophie by Sophies hjemmeside og vælge hvilket af de 15 cord bracelets du helst vil have, og derefter indsætte linket i en kommentar til dette indlæg. I kan finde armbåndene her.
 2. Følge ByJenni på facebook her.

Husk der bliver tjekket op på om deltagerkravene overholdes. I kan deltage frem til søndag d. 20. marts kl. 17. Good luck!

Skriv kommentar 27 Kommentarer
november 18, 2015 - 19:53

Give Away

give away

Jeg er så heldig at jeg i samarbejde med Justfab.dk, har fået lov at afholde en ret lækker give away her på bloggen. En heldig læser får nemlig muligheden for at vinde et gavekort til deres webshop. Justfab er mest kendt for at være on trend når det kommer til sko, men de har efterhånden også fået et ret godt udvalg af tøj og accessories. Jeg har selv et par støvler derfra, men har netop bestilt en lækker kjole i viskose. Gavekortet I har muligheden for at vinde, består en Justfab credit, som den heldige vinder kan handle for. En credit svarer til hvad de fleste af tingene koster inde hos Justfab.dk

Alt I skal gøre for at deltage i denne give away er:

 1. Følge byjenni.dk via. bloglovin, og give indlægget et lille hjerte der inde. Det kan I gøre her
 2. skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg har jeres kontaktoplysninger hvis I vinder
Konkurrencen løber 2 uger på frem til bloggens fødselsdag, nemlig onsdag d. 2. december.

 

Skriv kommentar 55 Kommentarer
juli 25, 2015 - 17:16

New glasses + give away

I mandags var jeg forbi Smarteyes i Vejle, til et kig på deres briller. Jeg var så heldig at få lov at vælge mig nogle selv, og dem jeg har på på billederne, blev altså favoritten. Personalet var så søde og imødekommende, og desuden var de fleksible med forsendelsen. Jeg bestilte brillerne i deres butik i Vejle, men kan få lov at hente dem i deres butik i Roskilde, da jeg bor på Sjælland. Jeg ved ikke om I kender til Smarteyes’ koncept, men jeg har efterhånden læst en del om det på diverse blogs, og selvfølgelig på deres hjemmeside. Alle deres briller koster enten 1450 eller 2950 kr. alt efter om du skal have enkelt- eller flerstyrke glas. Og det inkluderer altså frit valg mellem alle stel, bredeste læsefelt, ekstra tynde glas, hærdede og antirefleksbehandlede glas, antismuds- og antistatisk behandlede glas. Og lige nu kører de et tilbud hvor synsprøven også er gratis med i. Jeg glæder mig sådan til at modetage mine briller, og så skal jeg selvfølgelig nok vise dem til jer.

Som jeg teasede om, så var jeg så heldig at få lov at udlodde et par briller i en give away, og jeg overvejede at vælge et par mage til mine, men jeg synes egentlig at I selv skulle have lov at vælge, så I kan få lige det par der passer til jeres ansigt.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at

 1. ’synes godt om’ ByJenni på facebook her
 2. Skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg har din mail adresse
I kan deltage frem til lørdag d. 8. august kl. 24:00 hvorefter jeg trækker en heldig vinder. Hvis I ikke bruger briller, har I også mulighed for i stedet at vælge et par solbriller. I kan finde deres udvalg af briller og solbriller her, men det er ikke noget krav at I beslutter jer nu (;

Skriv kommentar 51 Kommentarer
april 8, 2015 - 21:14

Give away / billetter til Outletmesse

 

Så er det blevet tid til en give away her inde igen. Måske henvender den sig mest til folk i Herning området, eller folk der har planer om at tage et smut forbi Midtjylland, men jeg er så heldig at jeg har fået æren af at udlodde 5×2 billetter til Outletmessen i MCH Messecenter Herning. Outletmessen finder sted lørdag d. 25. og søndag d. 26. april, og vinderne bestemmer selv hvilken dag de vil komme. Vælger I at kommer allerede om lørdagen, kan I dog gratis få et armbånd der også giver adgang til messen igen om søndagen, så der skulle være rig mulighed for at få shoppet igennem.

Outletmessen har modetøj til kvinder, mænd og børn, men også sportstøj, interiør og livsstils produkter, og byder på mærker som Pilgrim, Only, Storm & Marie og Vero Moda mf.

For at deltage er alt I skal gøre at

 1. ’synes godt om’ bloggens facebookside her
 2. skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg har din email, hvis du vinder
Jeg trækker hele 5 heldige vindere fredag d. 17. april, som hver kan tage en person med sig.
Skriv kommentar 40 Kommentarer
marts 14, 2015 - 09:35

Husk min give away på Instagram

De af jer der følger mig på Instagram har nok bemærket bloggens første Insta konkurrence der inde, men jeg vil da også lige bruge et lille indlæg på at gøre jer andre opmærksomme på konkurrencen. Hvis I har lyst til at vinde en lækker selvbruner til ansigtet samt to illuminators fra St. Tropez til at highlighte jeres kraveben, kindben og jeres stænger med, så hop ind forbi min Instagram og deltag her eller klik på billedet. Det er super nemt. Alle de lækre sager har en værdi af 529 kr. Konkurrencen løber til på tirsdag, hvorefter jeg trækker en heldig vinder.

Nu vil jeg smutte afsted mod fitness centret, og så ud og handle ind til god mad i aften. Skal nemlig lave risotto, drikke hvidvin og i byen med nogle søde piger i aften. See you chicas.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 17, 2015 - 23:04

Har I husket min give away?

Da det ikke er alle der følger bloggen på facebook, vil jeg da lige give jer der ikke har set det, chancen for at vinde et cool ur fra O’clock. Konkurrencen foregår inde på bloggens facebookside. I kan finde den lige her, eller ved at klikke på billedet. Desuden er den også at finde, sammen med en masse andre lækre give aways inde hos www.online-giveaway.dk. Det smarte ved O’clocks ure er at man kan sammensætte rem og urskive præcis som man vil. Har man lyst til en ny farve rem eller en anden urskive, kan man altså let købe en ny og skifte ud med. På den måde kan man mixe og matche på kryds og tværs, og variere sine accessories på en ret nem måde. Remmen koster 129, og urskiven 199. Et komplet ur koster dog kun 299 kr, så man sparer lidt ved at købe det samlet. Oven i hatten har jeg smidt et super cool armbånd fra samme mærke, til en værdi af 129 kr. Udover at være super fint og feminint, så er det også 100% allergifrit.

I må have en god aften ladies. xoxo

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 8, 2013 - 12:16

Give away // bag from Designers & Friends

Give Away // win a bagSå er det allerede blevet tid til endnu en give away her inde på bloggen. Designers & Friends har nemlig været så søde at sponsorere en valgfri taske til en af jer heldige læsere. I kan altså frit vælge hvilken af de tre ovenviste tasker I helst vil have fingrene i.

Designers & Friends er en webshop, som sælger modetøj med op til 80% rabat. De har lækre mærker som Gestuz, Part Two, Just Female og Coster Copenhagen. Selv har jeg en gang købt en fin bluse fra Karen by Simonsen der inde – med en besparelse naturligvis 😉 I kan komme til deres webshop ved at klikke på billedet ovenfor, hvis I er bevet fristet.

Da denne give away er for mine faste læsere, er der nogle krav der skal overholdes.

For at få muligheden for at få fingrene i en af de lækre tasker skal I:

 1. Følge bloggen via Bloglovin her (hvis I ikke har en bloglovin account, kan I nemt få en her – det er super smart at have)
 2. Synes godt om ByJenni på facebook her
 3. og til sidst skrive en kommentar til dette indlæg om du vil have fat i taske nr 1, 2 eller 3
Jeg trækker en vinder søndag d. 22. december kl. 14:00 og offentliggører det på facebook derefter.

 

Glædelig 2. søndag i advent alle sammen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 36 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram