I mandags var jeg forbi Smarteyes i Vejle, til et kig på deres briller. Jeg var så heldig at få lov at vælge mig nogle selv, og dem jeg har på på billederne, blev altså favoritten. Personalet var så søde og imødekommende, og desuden var de fleksible med forsendelsen. Jeg bestilte brillerne i deres butik i Vejle, men kan få lov at hente dem i deres butik i Roskilde, da jeg bor på Sjælland. Jeg ved ikke om I kender til Smarteyes’ koncept, men jeg har efterhånden læst en del om det på diverse blogs, og selvfølgelig på deres hjemmeside. Alle deres briller koster enten 1450 eller 2950 kr. alt efter om du skal have enkelt- eller flerstyrke glas. Og det inkluderer altså frit valg mellem alle stel, bredeste læsefelt, ekstra tynde glas, hærdede og antirefleksbehandlede glas, antismuds- og antistatisk behandlede glas. Og lige nu kører de et tilbud hvor synsprøven også er gratis med i. Jeg glæder mig sådan til at modetage mine briller, og så skal jeg selvfølgelig nok vise dem til jer.

Som jeg teasede om, så var jeg så heldig at få lov at udlodde et par briller i en give away, og jeg overvejede at vælge et par mage til mine, men jeg synes egentlig at I selv skulle have lov at vælge, så I kan få lige det par der passer til jeres ansigt.

Det eneste I skal gøre for at deltage er at

  1. ’synes godt om’ ByJenni på facebook her
  2. Skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg har din mail adresse
I kan deltage frem til lørdag d. 8. august kl. 24:00 hvorefter jeg trækker en heldig vinder. Hvis I ikke bruger briller, har I også mulighed for i stedet at vælge et par solbriller. I kan finde deres udvalg af briller og solbriller her, men det er ikke noget krav at I beslutter jer nu (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...