Godmorgen mine kære læsere. Jeg tænkte jeg ville starte dagen ud med en lille lækker give away til jer. Under modeugen var jeg selv så heldig at få et af de fine cord bracelets fra Sophie by Sophie, og da de kort tid efter kontaktede mig for et samarbejde, var jeg ikke længe om at takke ja. Jeg synes nemlig også I skal have chancen for at få fingrene i et af de mange fine armbånd.

Jeg har selv fået et med et lyn, men på deres hjemmeside kan I finde armbåndene med hjerter, stjerner og endda en kysmund. Ret sødt. Jeg kan personligt godt lide at armbåndene kommer i så mange farver, både hvad snor og hvad vedhæng angår. De er virkelig fine at mikse og matche, men man kan også lige som jeg, sætte sit cord bracelet sammen med andre enkle smykker.

Nu til selve give awayen. Alt I skal gøre for at deltage er:

  1. Klikke ind på Sophie by Sophies hjemmeside og vælge hvilket af de 15 cord bracelets du helst vil have, og derefter indsætte linket i en kommentar til dette indlæg. I kan finde armbåndene her.
  2. Følge ByJenni på facebook her.

Husk der bliver tjekket op på om deltagerkravene overholdes. I kan deltage frem til søndag d. 20. marts kl. 17. Good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...