Kategoriarkiv: Cupcakes

december 29, 2013 - 17:41

Året der gik // Opskrifter

Jeg tænkte at da jeg relativt ofte poster en opskrift imellem alle modeindlæggene, og at året er ved at gå på hæld, at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg har samlet nogle af de bedste opskrifter fra 2013. Som altid, har jeg bagt mange cupcakes, men det er dog også blevet til andre slags kager og noget lækkert mad.

Bl.a. blev det til et indlæg, hvor jeg viste hvordan man laver to-farvet frosting til sine kager. I kan finde det her. Og så har jeg i løbet af sommeren spist masser af skyr med frisk frugt til morgenmad, men også med kogte hindbær og vanille, hvilket gør måltidet helt dessert agtigt.

En ting har jeg lavet en del gange i år, og som jeg bl.a. nyder på min rugbrødsmad, er mine velsmagende vegetarfrikadeller med gulerod. Desuden har jeg lavet cupcakes med chokolade skildpadder inden i, whoopie pies med citron creme, samt dadelkugler.

Min absolutte favorit i år må jeg tilegne mine lækre vegetarburgere, med hjemmelavede fritter og hjemmelavet ketchup, som I i øvrigt også kan finde opskriften på her på bloggen.

Hvis I har lyst til noget nemt og lækkert, er det helt sikkert disse nemme scones I skal kaste jer over. Opskrften består stort set kun af basis ingredienser, som de fleste har hjemme i køkkenskabet. En anden nem opskrift og den mest populære opskrift her på bloggen er chokorug bollerne. Dem kan I finde opskriften på her. Til slut får I lige opskriften på cupcakes med en ganske lækker citron frosting.

Håber I kan bruge nogle af opskrifterne. I kan i hvert fald finde endnu flere ved enten at klikke på ‘opskrifter’ oppe i menu-linjen, eller ved at klikke på billedet ovenfor. God fornøjelse med bagningen og kokkereringen i det nye år 🙂

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 25, 2013 - 15:06

Tilbageblik på oktober 2012

Så er det igen blevet tid til det obligatoriske tilbagebliksindlæg. Denne gang kigger jeg tilbage på oktober et år tilbage. I oktober sidste år lavede jeg mit første ‘kig i garderoben’ indlæg, hvor I fik et lille kig ind i min veninde Johannes garderobe. Den bød bl.a. på nogle super fede sko og en pels til meget billige penge. I kan finde hele indlægget her. Og selvfølgelig er vi heller ikke gået bagningens tegn forbi – bagte nemlig lækre hindbær cupcakes. Opskriften kan I finde lige her.I oktober et år tilbage bookede jeg sammen med mine forældre og min søster en rejse til London. Desværre skal jeg ingen steder i år, da SU’en ikke lige rækker, og ja så kniber det også med at finde tid til det midt i studierne. Oreo cupcakes fik jeg også endelig prøvet. Opskriften på dem kan I finde ved at klikke her. Og så fik jeg også købt mig den lækreste og blødeste angora strik i H&M. Hele 70% angora indeholder ulddyret. Har slet ikke fået brugt den endnu dette efterår, men er så småt begyndt at hive striktrøjerne ud af skabet, så mon ikke den snart får lov at komme på. Et lille DIY projekt fik jeg også kastet mig ud i. Super nemt egentlig, men synes det er en fin detalje til håret. I kan finde min guide til det her.

Hvis I har lyst til at se mere fra oktober sidste år, kan I gøre det ved at klikke her.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 12, 2013 - 22:27

Mine fødselsdagsgaver

Har forresten slet ikke fået vist jer mine fødselsdagsgaver, så dem får I at se nu. Som I kan se, så fik jeg en masse bage-kage grej. jaeh elsker sådan nogle søde ting til at pynte kagerne med, og nu har jeg jo også masser af inspiration at hente i min nye kagebog fra The Hummingbird Bakery. Foruden bagegrej har jeg også fået lidt dullegrej i form af fine lakker til neglene. Så kunne jeg endelig få afprøvet caviar manicuren. Den skal I også nok få at se på snarest. Kan poste billeder af det i morgen.

Desuden fik jeg penge, en kuffert og biografbillet. SKØNT! 🙂

Nu vil jeg smutte i seng. Nat nat kære læsere.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram