Kategoriarkiv: sundehed

januar 31, 2017 - 23:48

Home workout gear

Jeg ved ikke om nogle af jer har et nytårsforsæt om at få trænet noget mere. Jeg har ikke et decideret nytårsforsæt om det, men mere et ønske om at inddrage lidt mere styrketræning. Jeg har i lang tid været lidt træt af bare at tage ned i fitness centret og træne på maskiner. Jeg har ikke gidet det, så hver gang jeg har været i fitness har det kun været på hold det sidste lange stykke tid. De hold jeg går på, er jeg til gengæld også super glad for. Dog mangler jeg lidt mere styrketræning. Derfor har jeg forsøgt at integrere det i min hverdag, sådan så jeg nemt og hurtigt får lavet lidt øvelser der hjemme.

Jeg ønskede mig i julegave et par vægtmanchetter. Jeg fik et par, som jeg kan tage om enten håndledene eller anklerne. De vejer et halv kg. hver, og er gode at have på ude at gå en god tur, når jeg laver andre styrkeøvelser eller når jeg danser til noget god musik. Jeg er typen der skruer op for musikken, hvis der kommer et godt nummer, og så får jeg altså lyst til at danse lidt fjollet rundt, og hvorfor så ikke forene det sjove med lidt styrke, og tage vægtmanchetterne på?

Vi må ikke glemme vigtigheden af det rigtige sportstøj heller. Komfort og pasform er for mig vigtigt, men jeg tror også de fleste af os føler os bedre tilpas i noget nyt og lækkert træningstøj. Det kompenserer ligesom lidt for de ildrøde kinder og til tider dårlige kondi. Min seneste tilføjelse af sportstøj er denne high support sports-bh fra Hunkemöllers samarbejde med Victorias Secret modellen Doutzen Kroes. Jeg er ret vild med den. Den krydser ret fint på ryggen. Skal se om ikke jeg kan få taget nogle billeder af det, så I kan se den på.

Lige nu sidder jeg med halvtlukkede øjne. Jeg er simpelthen så træt efter modeugens første dag. Dog vil jeg lige slutte af med at slå et slag for ab-rolleren. Den er SÅ god! Man får lynhurtigt mavemuskler af at bruge den, og det går stærkt med at kunne komme længere ned, når du bruger den hver dag. Jeg er fan!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 15, 2016 - 21:41

Ansigtsbehandling hos Skønheden Aphrodite

Jeg gav til jul min søster en ansigtsbehandling hos Skønheden Aphrodite i Slagelse. For et par uger siden var vi endelig oppe og få behandlingerne. Jeg ved ikke hvor mange af jer der kender klinikken, men jer fra Slagelse og omegn kender garanteret til stedet. Min søster og jeg har tidligere kigget lidt på nogle af de mange deals man modtager på mail, men det var kun blevet ved tanken. Derfor besluttede jeg mig for at give hende en behandling i julegave, så vi kunne have en hyggelig søster-forkælelses dag sammen. Så behøvede det heller ikke foregå i København eller en af de andre storbyer, men bare 20 minutter hjemmefra. Man kan godt nogle gange glemme hvilke goder lokal området har at byde på, men Slagelse har både lækre caféer, fine shopping muligheder og ja klinikken Aphrodite lige i centrum.

Det var første gang vi besøgte klinikken, men vi blev taget rigtig godt imod af Laila, som ejer klinikken. Vi blev lagt i hver vores rum, hvor Laila vurderede hvilke behandlinger vores ansigter hver især trængte til. Min hud var meget tør, så jeg fik en dybderensende maske. Den behandling jeg fik hedder Fire and Ice fra Is Clinical. Den behandling bliver også kaldt The red carpet treatment, hvilket skærpede min nysgerrighed. Jeg tænkte at det passede egentlig meget godt, eftersom det var få dage inden jeg skulle til modeuge. Der er intet bedre end at føle sig godt tilpas, og mærke at ens hud er sund, når man skal være meget på.

Jeg vil forsøge kort at fortælle om effekten af behandlingen, og så vil jeg dele de gode råd jeg fik med på vejen.

Fire and Ice effekten kommer af den syrebaserede maske, som virker lidt hård mod huden, men så snart den afløses af den milde lindrende og hydrerende maske, føles det rart igen. Man får også renset sine porer og prikket små hudorme. Huden er en smule rødmåsset bagefter, men man kan virkelig mærke hvor lækker blød huden er. Især lige rundt om næsen, I ved der hvor man ellers altid har lidt hudorme.

5 gode råd fra Laila

  1. Husk at bruge en skrubbemaske beregnet til ansigtet, minimum en gang om ugen, så din hud hele tiden kan forny sig.
  2. Få gerne er ansigtsbehandling som denne på klinik en gang hver tredje måned. Gerne lige omkring når årstiden skifter, for så skal huden nemlig forberedes til en ny sæson
  3. smør huden med en god fugtighedscreme morgen og aften
  4. Sørg for at indeklimaet ikke er for varmt og luft ud hver dag
  5. spørg en professionel til råds hvis der er noget du er i tvivl om. Det koster ikke noget.

I kan finde Skønheden Aphrodite på facebook her. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale klinikken. Laila var så sød at lade mig tage lidt billeder, mens min søster blev færdig med sin behandling, så here you go.

Ps. hvis I overvejer at give et gavekort til en behandling, så laver Laila de fineste indpakninger, som emmer af luksus, overdådighed og forkælelse.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 9, 2015 - 21:49

Opskrift / Peanutbutter bites

Jeg har nu lavet disse peanut butter bites et par gange, og ville ikke dele dem her på bloggen, før jeg var rigtigt tilfreds med dem. Det er jeg nu, og de er super nemme at lave. Desuden er de heller ikke så syndige som så meget andet guf. De er vel egentlig lidt LCHF.

Til disse bites skal du bruge: crunchy peanutbutter, mandler, 70-86% mørk chokolade, frysetørrede hindbær

Tag peanutbutteren fra køl og form den til små kugler med en spiseske mod håndfladen, og kom en mandel i hver. Læg dem i fryseren en times tid. Smelt chokoladen i en chokoladesmelter eller over et vandbad, og tag kuglerne ud og dyb dem en for en i chokoladen. Ønskes et tykkere lag chokolade, dyppes kuglerne igen, når chokoladen på dem er størknet. Efterfølgende drysses med frysetørrede hindbær, og så sætte bites’ne på køl eller frys. Når du får lyst til en snack tages de ud til servering. Peanutbutter massen er ret bastant, og jeg kan derfor ikke spise ret mange bites ad gangen. Server dem eventuelt med friske jordbær til, da de er et godt modspil til den bastante peanutbutter og det mørke chokolade. Jeg må sige jeg synes de er ret lækre, og jeg er ellers ikke normalt så god til sundere alternativer af forskellige snacks. Hvis I prøver dem så lad mig vide hvordan de bliver.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 10, 2013 - 14:18

Nytårsfortsætter

Hvor mange af jer har prøvet ikke at opnå jeres nytårsfortsæt pga. manglende motivation? Guilty! Jeg tænker hvert eneste år “fra den 1. januar skal du til at træne oftere, shoppe lidt mindre og læse ALLE dine lektier”. Men jeg får som regel ikke ført mine fortsætter så langt ud i livet. Jeg har netop læst en artikel om at holde sine nytårsfortsætter, inde på femina.dk. Det handler om at sætte sig realistiske mål. Vi kommer jo alligevel ikke ud og løbe hver eneste morgen inden job, hvis man normalt er vant til at tage sig en løbetur et par gange om måneden. Så hellere sætte sig mindre mål, og have succes med at opnå dem. Det er i hvert fald en ting jeg vil have i tankerne, når jeg skal lave mine nytårsfortsætter.

Jeg har ønsket mig en yoga måtte og nogle håndvægte i julegave, og så sætter jeg mig et mål om at jeg vil begynde at lave hjemmetræning i form af små simple yoga øvelser, squats og sit-ups. Jeg vil ikke sætte mig nogen mål om hvor mange gentagelser jeg skal lave af hver øvelse, eller hvor mange dage om ugen jeg skal træne. I stedet vil jeg lytte til min krop. Artiklen kommer i det hele taget med mange gode pointer, som bestemt er værd at tænke over, hvis man vil holde sit fortsæt.

Har I sat jer nogle af de nærmest obligatoriske fortsætter for det nye år?

// I samarbede med Femina.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 5, 2013 - 23:19

Healthy Pancakes

Lavede for noget tid siden disse sunde og meget nemme pandekager. De smager ikke akkurat som pandekager, men er et godt alternativ, hvis man leder efter en sundere udgave. Desuden kan de spises til morgenmad – helt uden dårlig samvittighed 🙂

Til disse 6 små pandekager, er det eneste jeg har brugt:

2 æg, 1 banan og 1-2 tsk. stødt kanel

Æggene slås ud i en skål, bananen skrælles og moses, og blandes i skålen sammen med kanel og æg. ‘Dejen’ kommes på en brændvarm pande med en smule olie, i små klatter. Der skrues ned til godt middel varme og pandekagerne bages på begge sider.

Voila! 6 styks lune og sunde pandekager. Jeg toppede med ahornsirup for ekstra sødme og fugt til pandekagerne. Jeg spiste pandekagerne som morgenmad, inden træning. I disse pandekager har jeg både fået protein fra æggene, fedt og frugtsukker fra bananen til at holde mit blodsukker oppe, kanel, som øger forbrændingen, og så er ahornsirup jo heller ikke den værste form for sukker du kan få, da det er et naturligt stof. Pandekagerne holdt mig mæt gennem hele træningen.

Opskriften kan også sagtens ændres alt efter hvad man er til. Prøv f.eks. at komme lidt revet æble eller lidt havregryn i.

Enjoy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram