Kategoriarkiv: vlog

januar 19, 2018 - 21:15

Årets første vlog og en afsløring af nogle store nyheder

Så er årets første vlog online. Den er primært filmet i går, hvor jeg filmede en lille get to know me-video og besvarede nogle spørgsmål om bl.a. mine fremtidsplaner. Her afslørede jeg nemlig hvad der kommer til at ske i nær fremtid ift. job og bo situation. Der er også lidt stemningsvideoer fra et beauty event jeg var til igår, og et lille kig i de goodie bags jeg fik med hjem. Det er den længste vlog jeg har lavet so far (næsten 10 minutter). Håber I kan lide den.

English / I have the first vlog of the year online. Again it’s in Danish but I’m also showing my outfit + some snippets from a beauty event I went to yesterday.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 1, 2018 - 20:05

Godt nytår + en ny vlog

Rigtig godt nytår og glædelig 1. januar til jer alle. Jeg håber at I kom godt ind i det nye år, og havde en dejlig nytårs aften. Min 1. januar bliver brugt på at sløve den foran brændeovnen hjemme hos mine forældre, men jeg glæder mig virkelig til at tage fat på alle de ting, som jeg har planlagt skal ske i 2018. Jeg skal nok dele dem med jer i løbet af ugen, hvor jeg poster mine nytårsforsætter for 2018.

Jeg lagde i går min 2. vlog online, men siden det var lige inden jeg selv tog afsted for at fejre nytåret, så fik jeg ikke gjort jer opmærksom på det. Derfor deler jeg den med jer i dag her inde på bloggen. Det er igen en forholdsvis kort video. Denne gang med lidt klip fra min hjemkomst til Danmark, lidt stemnings video fra Tivoli og en kort fremvisning af mine julegaver. Jeg tænker at 1. januar er en god dag at sidde og se vlogs på. Selv skal jeg have indhentet lidt, fra dem jeg plejer at følge, men som jeg slet ikke har nået at se inden årets udgang. Jeg glæder mig til at dele en masse indlæg med jer den kommende tid. xoxo.

English / Happy New Year everyone! My first day of the new year is spent at my parents’ place. Haven’t really moved away from the fireplace all day. A pretty lazy Monday just as January 1st should be but honestly I can’t wait to get started on all of my little projects that I have for 2018. I’ll get in to all of that when I share my New Years resolutions with you later this week.

Yesterday I published my second vlog but since I was on my way to celebrate NYE I didn’t get to share it here on the blog. So today here it is. I hope you will watch it eventhough there’s a talk about my Christmas presents in Danish but the video also includes little snippets from my return to Denmark and a view of the Christmas spirit in Tivoli.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 14, 2017 - 05:56

My First Vlog: New York in December

 

Så er min første vlog (jeg taler da i over 30 sekuner) langt om længe online. Den har været lidt længe undervejs. Eller altså, alle klip er skudt her i december måned, men den opmærksomme læser, husker måske at jeg i starten af året, offentliggjorde et nytårsforsæt om at begynde at vlogge i 2017. Det kan jeg nu, næsten 12 måneder senere krydse af listen. Ja, ja bedre sent end aldrig. Jeg må indrømme at jeg lige skal vænne mig til at se og høre mig selv på video. Jeg er jo vant til at ‘gemme’ mig bag det skriftlige her på bloggen. Derfor indeholder min første vlog også utroligt få ord, og videoen er derfor mere blevet en kort lille stemnings video her fra New York. Jeg har stadig meget at lære når det kommer til at filme i de rette vinkler, klippe diverse videoer sammen og lægge musik ind over, men jeg håber at I det til trods, vil give min video et kig og et like. Show some love, guys!

English / My first vlog is finally online. I speak in Danish but it’s actually only about 30 sec of the video. well, you gotta start somewhere, right? I’ve been thinking about vlogging in English but I can’t really figure out what would be best. This video shows little snippets from my life in New York here in December. I definitely still have a lot to learn when it comes to filming and editing but I really hope that you will watch my little 3 minute video and give it a like or a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram