januar 5, 2016 - 22:21

Januar udsalget er startet

Januar udsalget er startet

 

Godt nytår allesammen. Håber I kom godt ind i det nye år. Jeg linker i dag til lidt lækre sager, som lige nu er sat ned. Daniel Wellington urene er netop nu sat ned, men inde på fangels.dk, hvor jeg har fundet dem og de andre ting ovenfor, har de også mærker som Kay Bojesen, Arne Jacobsen og Rosendahl. Klik her for at se mere. Selv har jeg øreringene magen til dem på billedet, bare i oxideret, og dem er jeg utroligt glad for. De passer til så at sige alt, og er fine til både hverdag og fest. Jeg kunne dog heller ikke lade være at tilføje et par designklassikere som aben og garderen, når nu Fangels.dk har så mange fine af den slags.

Daniel Wellington urene har jeg med vilje holdt noget afstand til, da jeg syntes at de var på en hver modebloggers arm, og selv om jeg aldrig har skilt mig meget ud i min stil, så synes jeg alligevel det er sjovere at eje noget som ikke er alle-mands eje. F.eks. har jeg heller aldrig ejet et par Converse eller en Kähler vase hehe. Dog er jeg blevet jeg lidt ekstra vild med uret til højre, efter at have set det på en af mine mandlige kolleger. Han bar det ret godt. Er I selv med på DW hypen?

Skriv kommentar 2 Kommentarer
december 31, 2015 - 15:06

Interior wishes

Interior wishes

 

Bare fordi julen er ovre stopper jeg altså ikke med at have ønskelister. Jeg er typen som kan have mapper liggende på computeren, med inspirations billeder til boligindretning, ting jeg har planer om at købe, sager jeg ønsker mig etc. Jeg har nævnt på bloggen før, at jeg var på udkig efter en avisholder, og havde også fundet en pææn en, men denne er lidt mere budget venlig, og så er jeg ret vild med at den kan stå på et bord eller på gulvet, i stedet for at hænge på væggen. Jeg mindes helt min gamle Ikea avisholder, som alle havde dengang. Åh haha. Avisholderen ovenfor og de resterende ting, er fra Cool-Living. Nu er januar som regel den dyre måned, fordi det er der alle regningerne kommer, men det er jo også der alle de gode januar tilbud er, så mon ikke det er værd at holde lidt øje, hvis der er noget man har kig på. Jeg har et par større ting på listen for 2016 i hvert fald, og ret gerne noget der må blive mit i starten af året.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 28, 2015 - 18:41

Januar udsalg

Januar udsalg

I har måske bemærket at januar udsalget allerede er begyndt flere steder. I H&M startede det allerede inden jul, og på flere webshops er varerne nu også så småt begyndt at blive sat ned. Blandt andet hos butiknille.dk, hvor jeg har udvalgt mig nogle ting, som jeg ikke ville have noget imod landede i min garderoe. For eksempel er flere ting fra Ivan Grundahl sat ned. Se mere her. Jeg har nogle gange forbundet Ivan Grundahls tøj med kvinder på min mors alder og op efter, men de gange jeg har set deres show under modeugen, er jeg blevet ret fascineret af deres kreative og skæve univers. Ivan Grundahl leverer altid lidt ud over det sædvanlige.

Frakken fra Paul Smith og den lækre strikhue med dulle, har jeg altså også et ret godt øje til. Jeg har endnu ikke selv startet shoppe-ræset, meen der er da et par ting jeg holder øje med, og måske falder jeg også over noget udsalg, når nogle af mine gavekort skal bruges, og når jeg i starten af januar tager ud og bytter et par julegaver. Er I begyndt på udsalgs shopping endnu?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 13, 2015 - 19:03

Havregryns pandekager – igen

Selvom hypen omkring de sunde morgenmads pandekager er ved at være ovre, så smager de jo altså stadig godt. Jeg laver dem i hvert fald stadig ofte på mine fridage, eller når jeg møder sent. Den super nemme opskrift kan I finde lige her. På det seneste har jeg drysset lidt kokos oven på, som en god kontrast til chokoladen. Eventuelt kan man også komme lidt kokos i dejen eller stege pandekagerne i lidt kokosolie. Har nogle af jer prøvet det? Endnu har jeg det selv til gode.

Jeg kan godt lide at servere min morgenmad pænt anrettet, så den ser indbydende ud. Denne gang var det på disse fine Royal Copenhagen tallerkener af mine forældres, som jeg lovede at passe fint på. Der skulle jo nødigt ske dem noget. Heldigvis kan de godt tåle maskinopvask, så den røg ind med en opvasketabs og redskaberne fra pandekagebagningen. Det er en nem gang morgenmad at lave, men jeg foretrækker at lave det, når jeg har god tid om morgenen.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
november 26, 2015 - 16:27

På jagt efter nyt objektiv

på jagt efter nyt objektiv

 

Jeg har ret længe, gerne ville have et nyt objektiv, et med en højere f-værdi, som kan give den der slørede baggrund, som mange af os bloggere jo er så glade for. Det står stadig meget højt på ønskelisten, og jeg håber at få det købt inden næste modeuge, så jeg kan få nogle super skarpe billeder der. Jeg ved ikke hvor meget I kender til Power.dk. Måske har I set reklamerne i fjernsynet. De forhandler alverdens forskellige former for elektronik online, men åbner nu også deres fjerde powerhouse på Frederiksberg. Jeg klikkede mig straks ind på kameraer og objektiver, for at se mærker, priser og funktioner. Jeg skal i hvert fald ind og tjekke deres webshop i morgen, når det er Black Friday. Tænk hvis man kunne finde et lækkert objektiv til en god pris. Faktisk starter deres Black Friday allerede i nat kl. 01.00, så det er da værd at giver Power.dk et besøg senere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 121234510Sidste »