Jeg ved godt jeg egentlig har en menu der hedder ‘opskrifter’ som folk kan klikke sig ind på, hvis de vil finde en opskrift på mad eller bagværk, men siden det er jul, skal I andre heller ikke snydes for disse lækre dadelkugler. Jeg har lavet dem her til eftermiddag, så de er så friske som de kan være. Så er de klar til at komme på slikbordet juleaften, som en ret usyndig snack.

Har har tidligere lavet dadelkugler med udstenede dadler, men denne gang har jeg brugt dadelpasta, som er en ensartet dadelmasse. Det er så meget nemmere at have med at gøre, da du slipper for at blende noget som helst, og du undgår at tykke i et stykke dadel. Jeg er fan! Dadelpastaen har jeg fundet i en bazar for kun 35 kr. for 900 g.

Ca. 30 stk.
ca. 450 g. dadelpasta
2 spsk. kokosmel
2 spsk. hørfrø
4 spsk. havregryn
7 spsk. kakao (i pulverform)
1-2 spsk. kanel

saft fra en hel appelsin

Havregryn og kokosmel til at vende kuglerne i.


Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og ælt det ind i dadelmassen.
Rul kuglerne med en spiseske mod håndfladen, og tril dem i det valgte topping.
Kom dem på køl, og tag dem ud ca. 20 minutter før de skal spises.

OG så er vinderen af min give away fundet. I kan se hvem den heldige er, på facebook lige her. Jeg sender en mail til vedkommende en af juledagene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...