Kategoriarkiv: Inspiration

juli 6, 2023 - 18:41

Copenhagen Restaurant Guide: Italiensk mad

Copenhagen Restaurant Guide

Cicchetti

København er fyldt med restauranter, og når det kommer til italiensk mad, er der to steder jeg særligt vil fremhæve. Derfor har jeg lavet en lille Copenhagen Restaurant Guide, som i denne omgang fokuserer på italiensk mad. Indlæggets første restaurant anbefaling omhandler Cicchetti, som er beliggende på Nørrebrogade. Cicchetti betyder små italienske snacks, og beskriver meget præcist hvad det er der serveres på den hippe og virkelig hyggelige restaurant. Menukortet består nemlig af små delevenlige italienske retter. Stemningen er meget uformel, og menukortet skifter jævnligt.

Her kan du få alt fra blæksprutte og kikærtetoast til kanin og prosciutto. Alt er en helt igennem sanselig smagsoplevelse, og så er serveringerne virkelig æstetisk indbydende. Til dessert fik vi en jordbærsorbet, som virkelig smagte af jordbær. Helt utrolig intens of forfriskende! Vil du have en drink inden eller efter, kan du besøge deres vinbar Paradiso, som ligger lige ved siden af. Den er lige så hyggelig som Cicchetti, og er et ideelt sted af få et glas naturvin mens du venter på dit bord. Deres Lemoncello Spritz kan også varmt anbefales, hvis du vil i feriestemning.


Fabro Pasta

I den lavere ende af pris skalaen i min Copenhagen Restaurant Guide finder du Fabro Pasta. Et lille autentisk italiensk sted på Borgergade tæt på indre by. Stedet er efterhånden blevet ret hypet. ikke desto mindre er smagsoplevelsen i topklasse, og man har svært ved at forstå at maden sådan et sted midt i København ikke er dyrere. Her kan du ikke booke bord, så mød op i god tid, så du kan skrive dig på tavlen ude foran. Deres menukort er holdt meget enkelt og overskueligt. Du kan typisk vælge mellem fire forskellige pastaretter, et par forretter og en dessert. Menuen skifter dog med jævne mellemrum.

Deres koncept er at du kan få en pastaret for under 100 kr. De koster alle 99 kr. og smager helt utroligt lækre. Min personlige favorit er deres Pasta Pomodoro, som er lavet med den mest smagfulde tomatsovs og toppet med en gang burrata. De har ganske få slags vin, som tappes fra en hane i dit glas. Priserne er også her meget overkommelige, og du kan gå herfra uden at have brugt en formue. Vil du ikke vente i kø, kan jeg anbefale at købe din pasta to-go. Her skal du typisk ikke vente ret længe, og er vejret godt, kan du tage din mad med i Kongens Have.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 1, 2020 - 18:54

Blødt nattøj og selvforkælelse på ønskesedlen

nattøj

Annonce for Hunkemöller

Hunkemöller nattøj (shorts og top) // SMUK serum // Peony & Mulberry sovemaske // SMUK face roller // Frends høretelefoner // How to make it happen bog af Maria Hatzistefanis // Ajna Wellbeing yoga måtte

Er jeg den eneste der bare har lyst til at tulle rundt i blødt nattøj derhjemme og gøre noget godt for mig selv? Jeg må indrømme at jeg virkelig trænger til det i øjeblikket. Jeg har virkelig glædet mig til december og alt juleriet, men lige nu er mit hoved bare fyldt med bekymringer omkring jobs og opholdstilladelse her i USA. Det fylder helt utroligt meget, og det stresser mig ærligt talt. Jeg sover ikke super godt for tiden, så jeg forsøger virkelig at gøre nogle gode ting for mig selv. Med det år vi har haft, tænker jeg at jeg ikke er den eneste som har tilføjet lidt ekstra pleje og selvforkælelse på ønskesedlen til jul. Jeg er sikker på at det bløde velour nattøj fra Hunkemöller, sammen med nat masken i silke, kunne gøre mine nætter en hel del bedre.

Ansigtsrullen i rosa quartz er altså også røget på ønskesedlen. Jeg er stadig ret glad for at bruge min guasha, men jeg tænker at ansigtstullen måske kan gå endnu mere i dybden, hvor jeg har spændinger. Hvis jeg ikke kan sove, sætter jeg ofte en podcast på. På det seneste har jeg været glad for ‘Get Sleepy’ som hjælper mig med at falde i søvn. Har I selvforkælelse på ønskesedlen i år? Måske det egentlig bare er godt at have på huskesedlen for 2021. Jeg tror i hvert fald at jeg skal forkæle mig selv med mere massage og flere lækre ansigtbehandlinger i det nye år. Hvis I foreløbigt bare trænger til at komme lidt i juelstemning, så kan I se min seneste vlog nedenfor. Glædelig 1. december!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
april 19, 2020 - 09:12

Things to do while quarantined at home

Hunkemöller bhAnnonce 

Forleden slog det mig at jeg faktisk ikke kan huske hvornår jeg sidst havde jeans på. Det er hættetrøjen og de afslappede bukser der er i konstant rotation for tiden. Fordi jeg er så meget herhjemme som jeg er, så har jeg brug for at tilføje aktiviteter, som kan hive mig lidt ud af den trummerum, det nogle gange føles som. Derfor deler jeg her mine tips til at trives i karantæne.

Online Shopping – Jeg må sige at både min shoppe trang og trangen til noget nyt lounge wear, er vokset i den tid jeg nu har arbejdet hjemmefra. Ja, selv bh og trusser må gerne være behageligt. Mange hjemmesider bugner med lounge wear i øjeblikket (det er åbenbart det vi alle går i pt), og hos Hunkemöller har jeg både fundet fine camitoppe, yogabukser, bralette toppe og sports tøj, men NA-KD har også et fint udvalg af lounge wear.

Hjemmebag – Får vi ikke også alle sammen bagt lidt ekstra for tiden? Jeg har været i gang med både rugbrød, bananbrød, gulerods brud og chokolade boller, men disse dadelkugler er også en lækker og lidt mindre syndig snack til karantæne dagene.

Vær kreativ – Hvadenten du begynder at strikke, tegne, kokkerere eller DIY, så er karantæne tiden en god tid til kreativitet. Jeg overvejer at kaste mig mere ud i akvarel farver. Jeg synes virkelig det er både hyggeligt og terapeutisk.

Dyrk motion – En ting som jeg har fundet ud af er virkelig vigtig for mig, er frisk luft og motion. Det hjælper mig med at holde stress nede og energi niveauet oppe i en tid, hvor jeg kan føle mig lidt ‘fanget’ herhjemme. Nu, hvor fitness centrene er lukkede, er jeg begyndt at løbe langt mere udenfor, og for mig er det virkelig helt terapeutisk at løbe til udsigten af Manhattan’s skyline.

Få krydset de film af listen – Jeg må indrømme at jeg har fået set en hel del flere film end jeg plejer. Jeg har bl.a. fået krydset Parasite, Bombshell, 1917 og Hustlers af listen, men jeg har også kastet mig over klassikere som Dead Poets’ Society, Catch Me if You Can, Good Will Hunting og Forrest Gump.

Alle de små ting – Nu hvor vi er her hjemme byder lejligheden sig virkelig til at få ordnet alle de små ting, du ikke lige når til hverdag. Jeg har f.eks. planer om at give mine støvler en god gang lædercreme og rydde ud i sådan noget som bh, trusser, strømper og accessories samt min garderobe.


The other day it hit me that I honestly can’t remember the last time I wore jeans. It really has been the yoga pants and a sweat I have been reaching for during quarantine. I’m sure many of you have also felt the need for doing something other than just sit at your laptops while locked up at home. The following are things that have helped me keep sane during this time: Online shopping, baking, being creative, exercising outside, crossing those movies of the list and get all those little things done that I usually don’t make time for. What helps you stay sane during these tough times? Share your #quontent with me, please!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 25, 2020 - 23:38

How I Work from Home and stay productive

posters

Posters og rammer er modtaget gratis fra Poster Store

Som freelancer og studerende er det ikke nyt for mig at arbejde hjemmefra. Dog har jeg også et kontor job ved siden af skole og freelance hvilket betød at jeg, indtil hele Covid-19 krisen for alvor ramte USA, var væk hjemmefra fra 9-19 fire dage om ugen . Den usædvanlige situation som vi nu alle står i, har medført at rigtig mange af os nu må arbejde hjemmefra, og det kan altså være sværere end som så. Disse posters og rammer fra Poster Store kunne ikke have kommet på et bedre tidspunkt.

Vi har alle forskellige måder at arbejde på, og forskellige former for arbejds opgaver vi skal løse. Nedenfor har jeg delt fire ting som er vigtige for mig, når jeg arbejder hjemmefra.

Balance mellem det kreative og det tunge

Jeg er typen der ikke er god til at sidde og læse eller skrive opgave en hel arbejdsdag. Derfor værdsætter jeg virkelig at jeg indimellem også har mere kreative opgaver, såsom at skyde billederne af de fine posters til dette indlæg, filme og klippe en video sammen eller skrive en artikel i et lidt ‘løsere’ format. Det giver en god balance i tingene.

  • Struktur og planlægning

Klassiskeren med at planlægge gælder i den grad også for mig, når det kommer til at arbejde hjemme. Jeg har brug for at planlægge mine opgaver og følge en struktur. Derfor kan jeg godt lide at starte dagen eller ugen med at skrive de opgaver ned jeg skal nå. Ofte tager jeg nogle af de ‘tungere’ opgaver først på dagen, og de mere ‘lette’ sidst på dagen. Så er chancen for at de bliver lavet, større. Kender vi ikke alle til hvor tilfredsstillende det er at kunne krydse opgaverne af listen én efter én?

Frisk luft og fysisk aktivitet

Jeg kan godt lide at starte min dag ud med en løbetur eller anden form for fysisk aktivitet, men det er også utroligt vigtigt for mig at komme ud og få luft hver dag. Ofte tager jeg en ‘pause’ fra computer skærmen midt på dagen, for at løbe eller gå en tur langs vandet, mens jeg lytter til en podcast, taler i telefon eller bare tænker. Det er virkelig et rart afbræk, og jeg føler mig langt mere produktiv når jeg kommer hjem igen.

Et ordentligt hjemme kontor

Her mener jeg ikke nødvendigvis et decideret rum til et kontor. Det er nærmest en umulighed i New Yorks små lejligheder. Nærmere et lille område som indbyder til at sidde og arbejde i. Jeg har fået skabt en hyggelig ‘arbejdsplads’ ved vinduet, og mine nye posters og rammer fra Posterstore gør det hele lidt mere visuelt indbydende. Jeg overvejer om jeg skal hænge nogle af dem op, men jeg kan også godt lide at ’stable’ dem. Hvad synes I?

Hvis du også kunne bruge lidt nye posters til dit ‘hjemme kontor’, så har jeg en rabatkode, der giver dig 30% på dit næste plakat køb (gælder ikke rammer samt Selection plakater). Brug koden ByJenni30 ved checkout, frem til 11. april 2020. 

Posters and frames are gifted from Poster Store

As a freelancer and a student, working from home is definitely not new to me. However I also have my office desk job which until the Covid-19 crisis hit NYC, meant that I was away from home from 9am to 7pm four days a week. This extraordinary situation that we are all in means that a lot of us have to work from home full time now, and that can be quite the challenge. These posters and frames from Poster Store could not have arrived at a better time.

I know we all have different ways to work and different tasks to solve but I thought it may be helpful to share the four big things that are important to me when working from home:

Balancing the Creative and the ‘Heavy’ Tasks

I’m the kind of person who does not thrive with reading and writing essays all day long. That’s why I really appreciate that I also have more creative tasks such as taking photos of the posters and frames for this blog post, filming and editing a video or creating articles with a ‘looser’ structure. I usually do a bit of both to stay motivated and productive.

Structure and Planning

I know it’s almost a cliché but I cannot put enough emphasis on how important planning is. I like to plan my tasks and follow a structure. Usually I will get some of the ‘heavier’ duties done first and then go on to the ‘lighter’ ones later. I just know the chances of getting all of my tasks done, are better that way. I think we all know that satisfying feeling of crossing tasks off a list one by one.

Fresh air and Physical Activity

I like to start my mornings with a run or some other physical activity but I also need to get outside every day to get some fresh air. Often I will take a ‘break’ from my laptop during the day and go for a run or a walk down by the water while listening to a podcast, catching up with a friend over the phone or simply clear my thoughts. It is such a small thing but I feel so much more productive after being outside.

A Decent Home Office

I am not necessarily talking about an entire room for an office. If you live in NYC you’ll know that it’s hardly possible to dedicate an entire room to an office. To me it’s just important to have a small area where I can feel productive. I have my little desk by the window, and my new posters and frames from Poster Store makes it all look more visually appealing. I’m thinking of hanging a few of the posters up on the wall but I also kind of like the ’stacking’ that I have going on. What do you guys think?

Are you also in need of some new posters for your home work space? Then you are in luck! Poster Store have very kindly given me a discount code to share with my readers. By using the code ByJenni30 at checkout you get 30% off all posters except the Selection ones. Valid until April 11 2020.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 19, 2020 - 01:10

My goals for the new year // 20 for 2020 part 2

scroll down for English version

Så er anden del af mine 20 mål for 2020 klar. Har du mon nogle af de samme mål som jeg har?

Få en pænere hud – Jeg har de sidste måneder fået så mange urenheder i ansigtet, og min hud ser generelt bare ikke sund og frisk ud mere. Selvfølgelig spiller alder en rolle, men jeg tror også at det skyldes en kombination af stress og for meget usund kost. Det vil jeg gerne ændre på i år. Så nu hedder det bedre søvnrytme, mindre sukker og koffein og mere frisk luft.

Spise sundere – Specielt efter jeg er flyttet til New York har jeg spist meget usundt. Jeg laver egentlig ofte selv sund mad, men med alle de steder der er i NYC, er det nemt at falde i fælden med $1 pizza slices og en kage til kaffen. Det skal der skæres ned på. Det vil min hud nok også takke mig for.

Løbe om søen i Central Park igen – Jeg løb først om søen i efteråret 2017 og var vild med det. Jeg lovede mig selv at gøre det snart igen, og alligevel gjorde jeg det ikke igen før efteråret 2019. Nu har jeg aftalt med mig selv at gøre det så snart vi er over de 15 grader.

Tænke mere over hvad jeg bruger mine penge på – Jeg er egentlig ganske fornuftig når det kommer til økonomi, men efter jeg er flyttet til New York, er det som om pengene har siddet lidt løsere mellem hænderne. Ikke fordi jeg har mange af dem, efter at have betalt for uddannelse mm. Derfor vil jeg i år være mere obs på ikke at bruge penge på kaffe/kage/spise ude flere gange om ugen.

Bruge mindre spildtid på de sociale medier – Jeg tror at mange har et mål om at være mindre på deres telefoner og sociale medier i år. Et godt sted at starte er at minimere den tid du bruger på at scrolle på Instagram. Jeg har selv gjort det alt for ofte, og lige pludselig er der gået en time med ingenting. What a waste of time!

Begynde at netværke meget mere – Det er bare en nødvendighed her i New York hvis du vil have den praktik, det job eller generelt lære andre at kende. Det er helt klart ude af min komfortzone, men jo mere jeg kommer ud og netværker og jo mere jeg selv rækker ud til folk, jo mere komfortabel bliver jeg med det.

Bruge mere tid og energi på at lægge make-up – Jeg har aldrig været den helt store make-up pige. Jeg kører meget det naturlige look med lidt bronzer og mascara. Jeg kan godt lide et naturligt look, men jeg vil gerne blive bedre, og lægge mere tid i et ensartet make-up look. Og så vil jeg gerne være bedre til ikke at springe over hvor gærdet er lavest, når jeg har travlt.

Minde mig selv om de ting som gør mig glad – Det lyder næsten kliché, men nogle gange har man bare brug for at blive mindet om, hvad det er der gør en glad. Nogle gange er det at tænke over de små ting der har givet et smil på læben henover dagen. Andre gange er det de større ting, som man har at se frem til.

Træne 3-4 gange om ugen – Den sidste halvdel af 2019 fik jeg indkorporeret en rigtig god trænings rutine, og det har gjort mig rigtig glad at få trænet oftere. Det vil jeg gerne fortsætte med i 2020. Jeg tror at opskriften for mig er, at holde fast i nogle bestemte dage og tidspunkter, og så mikse trænings centret op med svømning, udendørs løb og forskellige hold som reformer, boksning, spinning og dans.

Gøre mere for at være mere bæredygtig – Man kan vel næsten ikke sige 2020 uden at sige bæredygtighed. Det er nærmest blevet en trend, men måske mest af alt fordi vi er nødt til at gøre noget for en mere bæredygtig verden. Jeg foretager allerede nogle aktive bæredygtige valg i hverdagen, men vil gerne have det et notch op. Det har nemlig været en lidt større udfordring her i New York, hvor der ikke er helt den samme omtanke for miljøet, som der er i Danamrk.

Jeg vil ikke se disse mål som en noget jeg bare skal opnå, men mere som noget jeg har lyst til at gå efter og se hvor langt jeg kan komme med dem. Jeg glæder mig faktisk til at arbejde på mine mål og se hvor jeg er med dem om 6 måneder og igen om et år. Jeg tænker at lave et opfølgende blog post når vi er halvvejs med året, Hvis I har lyst til at se første del af mine 20 mål for 2020, så kan I finde dem her.


Here is the other half of my 20 goals for 2020. Do you have any goals similar to mine for the year ahead?

Improve my skin – My skin has been breaking out a lot lately and it generally lacks that fresh glow. Of course age has something do with it but I really think that stress and too much unhealthy eating plays a big role as well. I definitely have to change those things. So from now on its less caffeine and sugar, a better sleep pattern and more fresh air.

Eat healthier – I have been eating particularly unhealthy since I moved to New York. Although I often cook healthy meals at home I find it tempting to get that $1 pizza slice or a cake with my coffee. I really have to get better at resisting those temptations. I know my skin will thank me for it as well.

Go running around the Reservoir in Central Park again – My first run in Central Park was in the Fall 2017 and I just loved the vibe there, I promised myself to go again soon but did not go again before the Fall 2019. So now I have made the plan to go as soon as we are above 15 degrees celsius.

Be more conscious about how I spend my money – I am usually very conscious about how I spend my money but since moving to New York I have really spent too much money on eating out, getting coffee etc. Small things that add up really quickly if you are not careful. Definitely going to be a lot less of those kind of spendings this year.

Spend less time on mindless scrolling on social media – I think a lot of us want to make an effort spending less time on our phones and social media. A good place to start is by stop the mindless scrolling on Instagram. I have done that way too many times and honestly, what a waste of time that is.

Start networking a lot more – This is a necessity here in NYC if you want that internship or job, or if you want new relations. It’s definitely out of my comfort zone but the more I go to networking events and the more I reach out to other people the more comfortable I’ll get with it.

Make more time and effort on doing my makeup – I’m not a huge ‘beauty’ girl. I usually go for some bronzer, a brow gel and mascara and that’s it! Very natural look! However I do want to learn a few more tricks for a nicer but still natural make-up look. I also want to devote myself to spend a little more time on doing my make-up so that it becomes a higher priority to me.

Remind myself of what makes me happy – This goal sounds almost kliché but sometimes we really need to remind ourselves of what makes us happy. It can be small appreciations throughout the day or it can be bigger things that we have to look forward to.

Workout 3-4 times a week – Throughout the last six months of 2019 I really got into a great workout routine and it made me really happy! I want to continue that in 2020 and I think the way to do that is by being persistent and then mix up the gym with swimming, outdoor running and a good variety of classes such as reformer, spinning, boxing and dance classes.

Make a bigger effort on being more sustainable – We can hardly say 2020 without saying sustainability, can we? It’s kind of become a trend but mainly because the topic really is important. I’m already being sustainable in many aspects of my day-to-day life but I want to improve it. Especially because it’s been quite a lot more challenging being sustainable here in New York where people and businesses in general are not as sustainable as we are in Denmark.

If you want to see first part of my 20 goals for 2020 you can find them by clicking here.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 14, 2020 - 08:44

My goals for the new year // 20 for 2020 part 1

Scroll down for English version

Jeg har i december gået og tænkt på om jeg skulle lave et par nytårs forsætter og dele her på bloggen, men da jeg så Helena fra BrooklynBlonde havde lavet en ’20 goals for 2020′ blog post, blev jeg fristet til at gøre det samme. Jeg synes nemlig det er en fin ide at have 20 ‘mindre’ mål at gå efter i løbet af året. Jeg tænker også det bliver lidt hyggeligt at følge op på dem når vi er halvvejs med året og igen om et år. Jeg har delt mine mål op over to indlæg, så det ikke bliver alt for tekst tungt, så her er de første 10 af mine 20 mål for året:

Undgå al unødig negativitet – det er uanset om det er personer, ting, følelser, bestemte situationer etc. Jeg er fastsat på at holde mig væk fra det. Jeg synes generelt at jeg er en glad og positiv person, men i 2019 har jeg virkelig ladet mig påvirke for meget af udefrakommende faktorer. Det skal der laves om på!

Færdiggøre min MPS i Fashion Marketing – Hvis alt går vel, så er jeg færdig til september. Jeg ved at det bliver hårdt, men jeg krydser virkelig fingre for at jeg kan tikke dette mål af listen om 8 måneder.

Finde et job i NYC når jeg er færdiguddannet – Lige nu ser jeg mig selv blive i New York, efter jeg er færdig med at studere, og det ville være drømmen at finde et job her ovre inden for mode og marketing.

Finde en lejlighed/et værelse på Manhattan – Lige nu bor jeg I New Jersey i en lejlighed med 3 andre, og det er jeg virkelig glad for. Planen er helt bestemt, som minimum at blive boende til jeg er færdig med at studere, men jeg har lidt en drøm om at bo på Manhattan på et tidspunkt. Det ville være ideelt hvis jeg fandt en lille studio eller en delevenlig lejlighed inden udgangen af 2020. Det kræver dog at mål 3 er blevet indfriet.

Blive bedre til at bruge tandtråd – Hver gang jeg er til tandlægen, får jeg at vide at jeg skal huske at bruge tandtråd – gerne dagligt. Jeg ved ikke hvorfor det er så svært at gøre til en vane, men jeg vil prøve at lade 2020 være året hvor jeg omsider får det indkorporeret i mine rutiner.

Gøre noget godt for mig selv – som f.eks. at få en massage eller en ansigts behandling i en professionel salon. Rent økonomisk føler jeg ikke jeg er et sted i mit liv, hvor jeg kan retfærdiggøre at gøre disse ting til en månedlig prioritet. Det bliver nærmere en treat til mig selv når jeg har opnået noget. Jeg kan godt lide tanken om at belønne mig selv for hårdt arbejde.

Time Management – Jeg vil virkelig gerne blive bedre til at fordele min tid mellem studie, lektier, arbejde, sociale aktiviteter og mig-tid. Jeg får en hel del mere at se til i år end sidste år, og som en person som faktisk er god til at tage mig den fritid jeg har behov for, så er det vigtigt at jeg får fundet balancen til at håndtere flere arbejds timer og samtidig får ordnet alle mine andre pligter. Jeg tror at nøglen er planlægning og at skrive tingene ned!

Besøge nye steder – Hawaii står højt på listen, men jeg vil egentlig også bare gerne besøge små hyggelige steder upstate New York. Et lækkert ski sted er helt sikkert også noget jeg godt kunne tænke mig at krydse af listen – måske i Vermont eller lignende.

Løbe 10 km – Jeg har sagt før at jeg ikke er nogen stor løbehaj, men sidste år begyndte jeg at løbe oftere og også længere distancer. Fra at løbe 2-3 km kom jeg op på at løbe 9 km, så i år må målet være 10 km. Jeg har ikke bevæget mig ret meget henover juleferien, så det er vist på tide at komme tilbage i gamet!

Udforske Brooklyn mere – Jeg er på Manhattan næsten hver dag, men jeg kan nærmest ikke huske hvornår jeg sidst har været i Brooklyn. Det er egentlig lidt synd, for den bydel har virkelig også meget at byde på. Derfor har jeg gjort det til et mål at få besøgt Brooklyn noget mere i år. Så snart foråret kommer, så er jeg på vej over broen!

 

I’ve been thinking of sharing a few new years resolutions here on my blog but when I saw that Helena from BrooklynBlonde did a ’20 goals for 2020′ blog post I thought it was such a good idea that I wanted to do the same. It’ll be fun to follow up on my goals in six months and then again when the year is over. I have divided my goals in to two blog posts so that it won’t be too heavy with all the text. So here are the first 10 of my 20 goals for 2020:

Eliminate the negative elements in my life – whether it’s people, things, emotions, situations etc I am determined to stay away from it. I generally feel that I am a happy and positive person but I also know that I get affected so easily. That’s why I’m determined to mainly have people in my life who are good for me.

Finish my MPS in Fashion Marketing – If everything goes as I hope then I’ll graduate in September. I know it’s going to be a tough one but fingers crossed that I can tick off this goal in 8 months.

Find a job in NYC after I finish my degree – Right now I see myself staying in New York after I graduate so I really hope to find a fashion- and marketing related job over here.

Find an apartment/room in Manhattan – Right now I live in New Jersey together with three other people and although I have no intentions of leaving this wonderful place anytime soon, I do have a dream of living in Manhattan some day. I would love to have found a studio or a shared apartment by the end of the year. It does require that goal number three has been reached though.

Get better at flossing my teeth – this goal sounds almost silly but every time I am at the dentist she reminds me to floss my teeth daily. I don’t know why I haven’t succeeded so far but I will try to let 2020 be the year where I finally make flossing my teeth a habit.

Do something good just for me – such as getting a massage or a facial at a salon. Financially I’m not at a stage in my life where I feel can justify making those things a monthly priority. It’ll rather be a treat when I have accomplished something. I like the idea of rewarding myself for working hard.

Time Management – I really want to get better at dividing my time between school, homework, work, social activities and me time. This year will be a lot more busy than the last and as a person who is very good at taking the time off that I need, I have to make sure that I can still manage the bigger workload and get everything done. I think the key is planning and writing down!

Travel to new destinations – Hawaii is high on my list but mini-getaways to little places upstate New York is also something I want to do more of. Vermont for skiing in the winter is definitely on the list too.

Run 10 K – I’ve said before that I am not a big runner, but last year I started to run a lot more often and I also increased the distance from 2-3 km to a 9 km run. This year I have a goal of running 10 km. I’ve not done much exercise over the holidays so I better get serious now!

Explore more of Brooklyn – I am in Manhattan at least 5 days a week, but I rarely go to Brooklyn. That’s a shame because Brooklyn really has so much to offer. That’s why I have made it a goal to explore more of Brooklyn this year. When Spring hits I’ll definitely be going!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 17, 2019 - 17:27

My Christmas wishes + where to shop last minute presents

juleønsker

1. JBL in-ear headpohnes // 2. Dior lip glow 004 Coral glow – peach // 3. Evolve Hyaluronic Serum // 4. MacBook Pro clear case // 5. Ecooking face mask // 6. Jysk Decoration Pillows // 7. Rebecca Minkoff phone case //  8. Evolve Hyaluronic Eye Complex // 9. PICO scrunchie // 10. How to make it happen by Maria Hatzistefanis //

Høretelefoner + iPhone covers er modtaget gratis fra MOBILCOVERS.DK

Med kun en uge til jul, tænkte jeg det var på tide at dele mine julegaveønsker med jer. Som I kan se, så har jeg allerede fået et par julegaver på forskud. Jeg har i noget tid overvejet de nye AirPods Pro og har da også været inde i Apple for at prøve dem, og selvom jeg var meget fristet til at købe dem, så var jeg altså bare ikke helt klar til at bruge 2500 kr på nye høretelefoner. Derfor prøver jeg mig nu med et par lidt mere økonomiske af slagsen fra JBL. Hvis du selv overvejer dem, så vær opmærksom på at de kommer med det runde stik, så hvis du har en nyere iPhone skal der bare lige en adapter på. Jeg har dog ikke kun bestilt gaver til mig selv. Jeg har nemlig også bestilt dette Ideal of Sweden iPhone case i gold marble som del af julegaven til min søster. Hvis I stadig mangler at købe julegaver her i sidste sekund, så gør MOBILCOVERS.DK det altså ret godt på leverings fronten. Mindre end et døgn gik der fra min ordre blev afsendt til den lå på adressen. Det er altså rart her i jule travlheden.

Noget der virkelig også står højt på listen, er Maria Hatzistefanis’ nye bog. Jeg slugte 1’eren råt og kan næsten ikke vente til 2’eren kommer. Det bliver jeg dog nok nødt til. Lige nu er den nemlig på pre-order og udkommer ikke før til maj. Min yndlings øjenserum og fugtmaske er selvfølgelig også på listen, og så ønsker jeg mig et case til min Macbook Pro. Jeg har lige købt ny computer, og jeg er så bange for at der skal ske noget med den (specielt taget i betragtning hvor klodset jeg er), så et helt klart case til den vil være ideelt for at undgå skræmmer og slag. Har I købt alle jeres julegaver endnu? Jeg mangler kun 3-4 stykker nu. Til gengæld tror jeg  kun jeg har omkring 12 jeg skal købe gaver til i år, hvilket må være det laveste antal for mig nogensinde. Det føles dog virkelig rart at det ikke har været et stressende gaveræs i år. Kender I det?


With only one week left for Christmas I thought it was about time that I shared my Christmas wishes with you guys. I have actually been wanting the new AirPods Pro for a while now but I still do think that they are a bit expensive so for now I’m going to try a more economical option with the JBL in-ear headphones. Maria Hatzistefanis’ new book is definitely also on the top of my list together with my trusty skincare favorites from Evolve and Ecooking. I recently bought a new Macbook so I have been thinking of getting a clear case for it. I do think it’s a bit pricey but it would be great to protect my laptop from scratches etc. I hope you guys got some inspo from my little collage. What are you guys wishing for this Christmas?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
november 3, 2019 - 18:50

On My Home Decor wishlist

home decor

1. Mirror from west elm // 2. Pampas grass from Amazon // 3. Silk velvet pillows from Vibeke Scott // 4. Candle from Rituals // 5. Silk velvet sleeping mask from Vibeke Scott // 6. Posters from Posterstore // 7. Coffee mug from Anthropologie

Efter jeg er flyttet, har jeg kigget meget mere efter ting til hjemmet. Eftersom mine møbler stadig står opmagasineret i Danmark, har jeg været ude og købe lidt møbler, men absolut kun det mest nødvendige, som I kan se i videoen nedenfor. Jeg har også kun et værelse at indrette, så det er selvfølgelig begrænset hvor meget der kan være der, men jeg kunne godt tænke mig at tilføje lidt hyggelige ting hist og her, for at gøre det hele lidt mere hyggeligt og hjemligt. Jeg kunne virkelig godt bruge et stort spejl, og jeg synes at dette med guldramme fra west Elm er ret fint. Pampas græsset overvejer jeg virkelig at klikke hjem, men det er virkelig også ting som stearinlys, pyntepuder og plakater der er med til at sætte et mere personligt præg på et hjem. Jeg er så fristet til bare at klikke det hele hjem, men for nu må det vist blive på ønskesedlen. Vi kommer heldigvis også tættere og tættere på jul, haha. I videoen nedenfor kan du se hvordan det går her i New York, både med indretning, men også med min træning, det sociale osv. 


Since I have moved to New York I have been looking a lot more for home stuff. with all my furniture still in Denmark, I had to go buy some new stuff. As you can see in the video below, I only bought the most necessary but hopefully I will slowly add more stuff to my room so I can make it feel more like a home. There’s just something about candles, pillows and posters that adds some personality to a home so I cannot wait to start decorating more. Next thing I buy may be the pampas grass. The rest will have to be added on my wishlist for now. well, it is Christmas soon (kind of) so it’s a good occasion for wanting something new. In my vlog below you can see how I’m doing in New York so far. Not only when it comes to decorating but also what workout options I have chosen at the moment etc.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
oktober 17, 2019 - 16:17

things in my shopping bag right now

H&M Merino wool dress // Tamaris suede booties // H&M cashmere blend turtleneck // Zara leather ankle boots // H&M fine-knit wool sweater // H&M leather skirt

Jeg ved ikke om det er fordi det endelig er blevet efterår her i New York, at jeg får lyst til at shoppe og forny hele min garderobe. Eller måske er jeg bare lidt ekstra fristet af det hele, fordi jeg faktisk ikke helt kan tillade mig at bruge penge på den slags pt. New York er en dyr by at leve i, og med en regning for andet semester af mit studie lurende lige om hjørnet, kan jeg mærke at jeg virkelig skal være opmærksom på hvad jeg bruger mine penge på. Det har dog ikke holdt mig tilbage fra at kigge. Ovenstående ting er lagt i indkøbskurven, men jeg har indtil videre været god og ikke klikket på ‘gennemfør betaling’ haha.

Jeg sidder lidt og håber på at nogle af tingene bliver sat ned, eller på måske at få noget af det i julegave. Er det for tidligt at tænke på ønsker midt i oktober? Jeg har sagt det før, men jeg elsker virkelig H&M’s premium pieces, og kunne snildt klikke deres mange lækre uld bluser, silketoppe og lædervarer hjem, hvis ikke jeg skulle tænke på prisen. Støvlerne fra Zara overvejer jeg dog meget kraftigt at købe, for jeg kunne virkelig godt bruge et par gode hverdags støvler til efteråret og vinteren. En ting jeg også virkelig mangler er en god varm vinterjakke, men jeg har ikke fundet the one endnu, Hvis du kan anbefale et bestemt mærke eller jakke, så del endelig i kommentar feltet. Jeg skal have fundet en jakke, inden det kolde vintervejr rammer New York.


I’m not sure if it’s the change of weather here in New York that makes me want to buy a whole new wardrobe or if I’m just more tempted because I can’t spend money on clothing right now. But I am really in a mood for shopping. I have put all of the above things in my virtual shopping bag but so far I haven’t bought any of it. I may have to get the Zara leather boots soon though. I need a good pair for Fall and winter. Naturally I also need all of the other stuff but that can wait until Christmas. Is it too early to put things on the wishlist? H&M have such nice capsule pieces in their Premium collection so fingers crossed that someone will give me one of the cute wool blouses or a leather skirt for Christmas. Or maybe I will be lucky enough to find it in the Sale. Anything you can’t live without this Fall?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 3, 2019 - 03:17

This is what you should always have in your Capsule wardrobe

capsule wardrobe

Så har jeg både et nyt indlæg OG en ny video klar til jer. Jeg synes ligesom jeg må kompensere for den manglende blogging det sidste stykke tid. Jeg har haft travlt med flytning til New York, ferie og senest opstart af studie. Jeg lavede egentlig videoen nedenfor ifm. at jeg skulle flytte til New York. Jeg stod nemlig med den udfordring at jeg kun kunne tage med hvad jeg kunne have i en kuffert. Det gav anledning til at finde ud af hvad for noget tøj jeg faktisk brugte mest. I videoen fortæller jeg lidt om hvert stykke tøj, og hvorfor det er en del af min capsule wardrobe. Indlægget her vil jeg bruge til at give jer mine bedste råd til en god basis garderobe.

Hvad er en capsule wardrobe? En capsule wardrobe er egentlig det tøj du går med igen og igen, sæson efter sæson. Basis styles med et klassisk look.

Hvilke farver bør du gå efter? Du kommer langt med sorte, hvide, grå og beige nuancer i din garderobe. De passer godt sammen og er nemme at kombinere med mange forskellige farver. Hvis du er en klassisk scandi girl, så bliver det ikke nogen stor udfordring at skulle have den farvepalette i garderoben.

Gå efter styles som er klassiske og tidsløse, men gerne med en lækker detalje, som en dyb rygudskæring eller en fin struktur i stoffet.

Kvalitet over kvantitet Det kan godt betale sig at investere i sin basis garderobe. Efter som det ofte er styles med et tidsløst look, så skulle de også gerne holde mange sæsoner rent kvalitets mæssigt. Jeg foretrækker materialer som uld, læder, ruskind, silke og bomuld. Personligt har min hud svært ved at ånde gennem syntetiske materialer, men jeg har dog ikke noget imod at købe en lækker uld bluse med noget polyester i, for at få et mere holdbart og slidstærkt stykke tøj.

Her finder du de gode basic pieces Når jeg skal finde gode holdbare basic items, så er H&M og &Other Stories sikre hits hver gang! Når det kommer til H&M, synes jeg de gør det ret godt i deres halvårlige studio collections og i deres design samarbejder. Desuden har deres Modern Classic linje og deres Everyday linje altid et godt udvalg af lækre basis styles. COS har også mange fine basisvarer at vælge imellem.

Hi guys. I have created the above video showing you my personal capsule wardrobe. It contains all the pieces that I always reach for. In the video I tell a little bit about each piece and why I chose them for my capsule wardrobe. In this post I also wanted to share my tips on how to create a good solid capsule wardrobe. It really is a good way to never have a crisis when getting dressed in the morning.

What is a Capsule wardrobe? A capsule wardrobe is basically the pieces you tend to reach for again and again season after season. Basic and classic looking styles and colors.

What colors should you go for? You get a long way with black, white, grey and beige tones. They go great together and are easy to combine with other colors.

Go after pieces that are classic and timeless but with a cute detail such as a fabric with a nice structure or a top with a deep back.

Quality over quantity Invest in your capsule wardrobe: spend a little extra on good quality and long lasting material. I prefer clothing made primarily from natural fibers such as linen, wool, leather and cotton. I find it that my skin can’t breathe in synthetic materials however it’s necessary in some garments to mix the natural fibers with man made ones for a longer lasting and more durable garment.

Where to get those good pieces? I have found a lot of my best capsule pieces in &other Stories and from H&M’s studio- or designer collections and their lines H&M Everyday and H&M Modern classic. Those lines are usually a bit more than many of H&M’s other lines but still at good prices. COS also have many great basic and classic looking styles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram