scroll down for English version

Så er anden del af mine 20 mål for 2020 klar. Har du mon nogle af de samme mål som jeg har?

Få en pænere hud – Jeg har de sidste måneder fået så mange urenheder i ansigtet, og min hud ser generelt bare ikke sund og frisk ud mere. Selvfølgelig spiller alder en rolle, men jeg tror også at det skyldes en kombination af stress og for meget usund kost. Det vil jeg gerne ændre på i år. Så nu hedder det bedre søvnrytme, mindre sukker og koffein og mere frisk luft.

Spise sundere – Specielt efter jeg er flyttet til New York har jeg spist meget usundt. Jeg laver egentlig ofte selv sund mad, men med alle de steder der er i NYC, er det nemt at falde i fælden med $1 pizza slices og en kage til kaffen. Det skal der skæres ned på. Det vil min hud nok også takke mig for.

Løbe om søen i Central Park igen – Jeg løb først om søen i efteråret 2017 og var vild med det. Jeg lovede mig selv at gøre det snart igen, og alligevel gjorde jeg det ikke igen før efteråret 2019. Nu har jeg aftalt med mig selv at gøre det så snart vi er over de 15 grader.

Tænke mere over hvad jeg bruger mine penge på – Jeg er egentlig ganske fornuftig når det kommer til økonomi, men efter jeg er flyttet til New York, er det som om pengene har siddet lidt løsere mellem hænderne. Ikke fordi jeg har mange af dem, efter at have betalt for uddannelse mm. Derfor vil jeg i år være mere obs på ikke at bruge penge på kaffe/kage/spise ude flere gange om ugen.

Bruge mindre spildtid på de sociale medier – Jeg tror at mange har et mål om at være mindre på deres telefoner og sociale medier i år. Et godt sted at starte er at minimere den tid du bruger på at scrolle på Instagram. Jeg har selv gjort det alt for ofte, og lige pludselig er der gået en time med ingenting. What a waste of time!

Begynde at netværke meget mere – Det er bare en nødvendighed her i New York hvis du vil have den praktik, det job eller generelt lære andre at kende. Det er helt klart ude af min komfortzone, men jo mere jeg kommer ud og netværker og jo mere jeg selv rækker ud til folk, jo mere komfortabel bliver jeg med det.

Bruge mere tid og energi på at lægge make-up – Jeg har aldrig været den helt store make-up pige. Jeg kører meget det naturlige look med lidt bronzer og mascara. Jeg kan godt lide et naturligt look, men jeg vil gerne blive bedre, og lægge mere tid i et ensartet make-up look. Og så vil jeg gerne være bedre til ikke at springe over hvor gærdet er lavest, når jeg har travlt.

Minde mig selv om de ting som gør mig glad – Det lyder næsten kliché, men nogle gange har man bare brug for at blive mindet om, hvad det er der gør en glad. Nogle gange er det at tænke over de små ting der har givet et smil på læben henover dagen. Andre gange er det de større ting, som man har at se frem til.

Træne 3-4 gange om ugen – Den sidste halvdel af 2019 fik jeg indkorporeret en rigtig god trænings rutine, og det har gjort mig rigtig glad at få trænet oftere. Det vil jeg gerne fortsætte med i 2020. Jeg tror at opskriften for mig er, at holde fast i nogle bestemte dage og tidspunkter, og så mikse trænings centret op med svømning, udendørs løb og forskellige hold som reformer, boksning, spinning og dans.

Gøre mere for at være mere bæredygtig – Man kan vel næsten ikke sige 2020 uden at sige bæredygtighed. Det er nærmest blevet en trend, men måske mest af alt fordi vi er nødt til at gøre noget for en mere bæredygtig verden. Jeg foretager allerede nogle aktive bæredygtige valg i hverdagen, men vil gerne have det et notch op. Det har nemlig været en lidt større udfordring her i New York, hvor der ikke er helt den samme omtanke for miljøet, som der er i Danamrk.

Jeg vil ikke se disse mål som en noget jeg bare skal opnå, men mere som noget jeg har lyst til at gå efter og se hvor langt jeg kan komme med dem. Jeg glæder mig faktisk til at arbejde på mine mål og se hvor jeg er med dem om 6 måneder og igen om et år. Jeg tænker at lave et opfølgende blog post når vi er halvvejs med året, Hvis I har lyst til at se første del af mine 20 mål for 2020, så kan I finde dem her.


Here is the other half of my 20 goals for 2020. Do you have any goals similar to mine for the year ahead?

Improve my skin – My skin has been breaking out a lot lately and it generally lacks that fresh glow. Of course age has something do with it but I really think that stress and too much unhealthy eating plays a big role as well. I definitely have to change those things. So from now on its less caffeine and sugar, a better sleep pattern and more fresh air.

Eat healthier – I have been eating particularly unhealthy since I moved to New York. Although I often cook healthy meals at home I find it tempting to get that $1 pizza slice or a cake with my coffee. I really have to get better at resisting those temptations. I know my skin will thank me for it as well.

Go running around the Reservoir in Central Park again – My first run in Central Park was in the Fall 2017 and I just loved the vibe there, I promised myself to go again soon but did not go again before the Fall 2019. So now I have made the plan to go as soon as we are above 15 degrees celsius.

Be more conscious about how I spend my money – I am usually very conscious about how I spend my money but since moving to New York I have really spent too much money on eating out, getting coffee etc. Small things that add up really quickly if you are not careful. Definitely going to be a lot less of those kind of spendings this year.

Spend less time on mindless scrolling on social media – I think a lot of us want to make an effort spending less time on our phones and social media. A good place to start is by stop the mindless scrolling on Instagram. I have done that way too many times and honestly, what a waste of time that is.

Start networking a lot more – This is a necessity here in NYC if you want that internship or job, or if you want new relations. It’s definitely out of my comfort zone but the more I go to networking events and the more I reach out to other people the more comfortable I’ll get with it.

Make more time and effort on doing my makeup – I’m not a huge ‘beauty’ girl. I usually go for some bronzer, a brow gel and mascara and that’s it! Very natural look! However I do want to learn a few more tricks for a nicer but still natural make-up look. I also want to devote myself to spend a little more time on doing my make-up so that it becomes a higher priority to me.

Remind myself of what makes me happy – This goal sounds almost kliché but sometimes we really need to remind ourselves of what makes us happy. It can be small appreciations throughout the day or it can be bigger things that we have to look forward to.

Workout 3-4 times a week – Throughout the last six months of 2019 I really got into a great workout routine and it made me really happy! I want to continue that in 2020 and I think the way to do that is by being persistent and then mix up the gym with swimming, outdoor running and a good variety of classes such as reformer, spinning, boxing and dance classes.

Make a bigger effort on being more sustainable – We can hardly say 2020 without saying sustainability, can we? It’s kind of become a trend but mainly because the topic really is important. I’m already being sustainable in many aspects of my day-to-day life but I want to improve it. Especially because it’s been quite a lot more challenging being sustainable here in New York where people and businesses in general are not as sustainable as we are in Denmark.

If you want to see first part of my 20 goals for 2020 you can find them by clicking here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...