nattøj

Annonce for Hunkemöller

Hunkemöller nattøj (shorts og top) // SMUK serum // Peony & Mulberry sovemaske // SMUK face roller // Frends høretelefoner // How to make it happen bog af Maria Hatzistefanis // Ajna Wellbeing yoga måtte

Er jeg den eneste der bare har lyst til at tulle rundt i blødt nattøj derhjemme og gøre noget godt for mig selv? Jeg må indrømme at jeg virkelig trænger til det i øjeblikket. Jeg har virkelig glædet mig til december og alt juleriet, men lige nu er mit hoved bare fyldt med bekymringer omkring jobs og opholdstilladelse her i USA. Det fylder helt utroligt meget, og det stresser mig ærligt talt. Jeg sover ikke super godt for tiden, så jeg forsøger virkelig at gøre nogle gode ting for mig selv. Med det år vi har haft, tænker jeg at jeg ikke er den eneste som har tilføjet lidt ekstra pleje og selvforkælelse på ønskesedlen til jul. Jeg er sikker på at det bløde velour nattøj fra Hunkemöller, sammen med nat masken i silke, kunne gøre mine nætter en hel del bedre.

Ansigtsrullen i rosa quartz er altså også røget på ønskesedlen. Jeg er stadig ret glad for at bruge min guasha, men jeg tænker at ansigtstullen måske kan gå endnu mere i dybden, hvor jeg har spændinger. Hvis jeg ikke kan sove, sætter jeg ofte en podcast på. På det seneste har jeg været glad for ‘Get Sleepy’ som hjælper mig med at falde i søvn. Har I selvforkælelse på ønskesedlen i år? Måske det egentlig bare er godt at have på huskesedlen for 2021. Jeg tror i hvert fald at jeg skal forkæle mig selv med mere massage og flere lækre ansigtbehandlinger i det nye år. Hvis I foreløbigt bare trænger til at komme lidt i juelstemning, så kan I se min seneste vlog nedenfor. Glædelig 1. december!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...