Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

august 29, 2017 - 14:38

Indehygge på en regnvejrsdag

Sponsoreret indlæg

Selvom det ikke er meget tid jeg har tilbragt i Danmark denne sommer, så har snakken om det kedelige vejr fået mig til at længes efter en lille weekend getaway. I ved sådan en lille tur i sommerhus, hvor man bare hygger sig sammen med familie eller venner uanset vejret. Jeg synes der er noget hyggeligt over bare at være sammen på den måde, når man kan se regnen uden for vinduerne. Bare spille brætspil, spise hjemmebagt kage, lave mad sammen og få læst nogle bøger. Derfor har jeg lavet en lille collage med essentielle hyggeting jeg ville pakke i min weekend taske.

Rummelig weekend taske fra Comme des Garcons En weekend taske med god plads er et must, så du kan have alle nødvendighederne med i sommerhuset, og denne fra Comme des Garcons er cool og rummelig.

Hyggetøj Lækre store strik og løstsiddende tøj er essentielt til en weekend med hygge og afslapning. Den grå mohair strik fra H&M er mit seneste køb, og de bløde varme sutsko fra Hunkemöller har jeg også allerede.

Uldent tæppe og varm te Hvis der er noget der går godt hånd i hånd, er det en kop varm te og et stort tæppe man kan pakke sig ind i. Det emmer af efterårs/sommerhus stemning. Södahl laver altså nogle ret fine sengetæpper. Du kan finde udvalget her.

Pæne negle og yndlings smykkerne Jeg er typen der godt kan lide at tage minimum én make-up fri dag om ugen, og det er jo oplagt når du sidder i dit hyggetøj i sommerhuset. Med det sagt, så kan det også blive for afslappet. Derfor kan jeg godt lide at balancere hyggetøjet ud med mine yndlings smykker og pæne velplejede negle. Højt på ønskelisten står de smukke smykker fra Kinz Kanaan og Julie Sandlau. Især ringe kan jeg godt lide at kombinere på flere af mine fingre. Find deres fine udvalg af ringe her.

Aroma duft lys Jeg elsker duftlys som nærmest har sådan en beroligende effekt. Det er virkelig bare synonym med vores meget danske betegnelse Hygge, så beklager hvis jeg virker mærkelig for at pakke det med ned i weekend tasken, haha.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 27, 2017 - 23:27

Min sommerferie går til…

Kan I huske at jeg for en måneds tid siden snakkede om at jeg ikke helt vidste endnu om det blev til andet sommerferie i år end de tre uger jeg havde i Danmark i maj/juni? Kort efter bookede jeg faktisk sammen med dem jeg bor hos her i New York, en tur til et sted jeg aldrig har været før, og som er ret langt fra Danmark, men ikke så langt fra New York. Vi tager afsted i slutningen af næste måned, og selvom temperaturerne er ret varme her i New York, så glæder jeg mig meget til afslapning på hvide sandstrande og azurblåt hav. Vi havde lidt forskelligt i tankerne, og undersøgte derfor forskellige rejsemål. I Europa er mange begyndt at rejse til øgrupper i det Indiske ocean. Mange rejseartikler siger: Rejs til Maldiverne, eller Mauritius eller Seychellerne. I USA er det dog populært at rejse til øgrupper i det caribiske hav, og det er også der vi skal hen. Vi skal til øgruppen Turks & Caicos. Jeg kendte ikke selv til den, men der ser lækkert ud. Faktisk lige så lækkert som på billederne her af Maldiverne. Er der nogle af jer der har været på Turks & Caicos øerne?

Med booking af sommerferie kommer også helt automatisk jagten efter nyt sommertøj. Da jeg tog tilbage til New York, havde jeg kun håndbagage med mig, så der var ikke plads til at have ret meget af mit sommertøj med. Noget jeg virkelig mangler, er shorts og nederdele, og så er jeg på jagt efter en kimono. Den vil være god både som kjole om aftenen og åben til et par short og en bikini om dagen. Denne fra Sofie Schnoor er et ret godt bud synes jeg. Den fine top med bindebånd fra H&M, har jeg faktisk næsten lige købt, og den skal helt sikkert også med på ferie. De fleste at tingene i collagen er dog fra Sofie Schnoor, og flere af tingene er endda sat ned. Find hele Sofie Schnoor udvalget her, hvis du er interesseret.

Indlægget er sponsoreret

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 31, 2017 - 00:03

Babyboom betyder baby gaver

Er det bare mig eller er der baby boom i år? Måske det bare er i min omgangskreds. Ikke mindre end 4 barnedåbe er jeg inviteret til denne sommer, tre af dem denne måned. Desværre når jeg kun med til to af dem inden jeg rejser tilbage til New York. En del af min ferie er også allerede gået med at møde de babyer mine veninder har sat i verden, mens jeg har været væk, og selvom det er sjovt at se dem, så har jeg især glædet mig til at se mine veninder i mor-rollen. Kender I det når der er noget man ikke rigtigt kan forestille sig før man ser det?

Barnedåbe og små babyer betyder også en masse gaver i form af sødt babytøj, cute små sko, uroer og legetøj i bunkevis. Så da Kids-World spurgte om jeg havde lyst til at samarbejde med dem, sagde jeg hurtigt ja, til trods for at babylir ikke er det der fylder allermest her på bloggen. Nu ved jeg dog at mine mor-veninder selv finder inspiration på bl.a. Pinterest, Instagram og diverse blogs, og det giver anledning til at dele webshoppen Kids-World med jer (og dem). De sælger alt til babyer og større børn, lige fra tøj, sko og legetøj til sutter, stofbleer og ting til børneværelset.

Jeg har fundet mine favoritter, som jeg meget gerne ville være bekendt at give til mine veninders børn. Jeg er specielt vild med tyl nederdelen, den rosa body og glimmer sutskoene, som du kan finde ved at klikke her. Dog er det primært drenge der er kommet til verden, og som er på vej i min vennekreds, men en enkelt pige er der da kommet, og så passer jeg jo også en gang imellem selv en lille pige, og jeg får lov at vælge hendes outfits og dresse hende om morgenen, jubii!

/ Indlægget er sponsoreret

Skriv kommentar 0 Kommentarer
april 20, 2017 - 16:21

Julia Sofia og Ida Imilia x byBiehl

Har I hørt om byBiehls samarbejde med YouTuberne Julia Sofia og Ida Imilia? Jeg hørte om det for nyligt og måtte selvfølgelig ind og lure. Jeg har jo selv et lidt specielt forhold til smykker, eftersom jeg tidligere har arbejdet hos et smykke brand, og nu er i praktik hos en smykke designer i New York. På den måde får jeg set hele processen fra idé til udførelse, og derfor kan jeg virkelig godt forstå at Julia Sofia og Ida Imilia er helt vildt stolte af deres kollektion for byBiehl, og spændte på lanceringen af den i butikkerne. Jeg går også selv med tanken om at designe mine egne smykker. Dog udelukkende til eget forbrug, men nu har jeg jo en masse forbindelser her i New York, og ved hvor jeg skal gå hen når jeg skal have formet metallet til en ring, hvor jeg skal købe sten, perler og diamanter og hvem der kan sætte dem i. Vildt spændende proces hvis I spørger mig!

De af jer der allerede er med på YouTube bølgen kender nok en masse til Julia Sofia og Ida Imilia i forvejen. Jeg måtte i hvert fald lige ind og se deres video, hvor de afslører samarbejdet med byBiehl, og fortæller hvilke byer I kan møde de to piger i i forbindelse med lanceringen af deres smykke kollektion. Pigernes smykker forhandles hos guldsmeden Vibholm, som heldigvis har mange butikker rundt om i landet. Find Julia Sofia & Ida Imilia smykker her, hvor du også kan finde priser, se alle designs samt forudbestille dit næste smykke eller måske finde konfirmationsgaven, studentergaven eller gaven til mors dag. Vedhængene har i hvert fald nogle ret fine budskaber. I kan se videoen på YouTube hvor Julia Sofia og Ida Imilia fortæller om hvad de forskellige symboler på vedhængene betyder. Jeg synes kaktussen er ret fin, og budskabet med at vokse og udvikle sig selv er en god reminder at have hængende om halsen.

Indlægget er sponsoreret af Vibholm

Skriv kommentar 0 Kommentarer
november 4, 2016 - 12:06

Min mening om Kenzo x H&M

Bedre sent end aldrig med et Kenzo x H&M indlæg, men jeg må indrømme at jeg ikke har fulgt voldsomt meget med i dette års designsamarbejde med H&M. Jo vist, jeg har da set snaps og videoer fra det overdrevne fede show i New York, som en masse store bloggere og influencers var inviteret til, og jeg blev da også helt grebet af stemningen. Med det sagt så har jeg dog ikke været lige ved at falde bagover over Kenzos kollektion for H&M. Kollektionen er sprudlende og farverig, og selvom det helt bestemt fanger mit øje, så begrænser de iøjenfaldende designs, hvor meget jeg ville få det brugt. Den korte kjole med det eksotiske mønster vil være så fin at have på som gæst til et sommebryllup eller på en ferie i Sydfrankrig, men de voldsomme skuldre og ærmer gør at jeg ikke vil få brugt kjolen meget mere end en enkelt sæson. Og selvom jeg er all about at have et lækkert tøjstativ at se på, så foretrækker jeg tøj som jeg vil få mere brug ud af.

Selvom der helt sikkert er nogle pieces jeg sagtens kunne se mig selv i, så har jeg bare ikke selv været med til at hype dette års designsamarbejde særligt meget, og sådan har det egentlig været de sidste år. Jeg ved ikke rigtigt om det kommer af at disse designsamarbejder er blevet gjort til noget, man absolut skal have en masse tøj fra, og har medfødt en bølge af teenagere som køber løs af det, og sælger de forskellige styles videre til overpris. På den måde bliver disse designsamarbejder i stedet gjort til skamme, og det er synd. Måske det er bare et et stereotypt syn jeg har på det? Og så har der i min optik heller ikke været noget design samarbejde med H&M der har slået det med Lanvin i 2010. Det er og bliver min all-time favorit. Til gengæld har jeg været en smule skuffet over Isabel Marants og Alexander Wangs kollektioner for H&M. Har I en særlig favorit blandt H&M’s design samarbejder, eller måske en kollektion I bare ikke brød jer om?

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 25, 2016 - 13:33

Om at have den rigtige sports-bh

Jeg har været så heldig at modtage lidt godt fra Hunkemöller som del af et samarbejde. Jeg havde frit valg af produkter, så jeg har selvfølgelig fundet mine favoritter. Jeg har valgt en fin push-up bh med blonder, som jeg tænker er god at have under festlige toppe, men også under en tætsiddende turtle neck sweater. Jeg har haft en del undertøj og nattøj fra Hunkemöller, som jeg har købt med tiden, så det er skønt at man kender til kvaliteten og har en loyalitet over for brandet i forvejen. Det gør det nemt for mig at arbejde med et mærke som Hunkemöller. Til gengæld gør det store udvalg det svært for mig at vælge.

Heldigvis har jeg et gavekort fra mine forældre, som jeg tror jeg snart vil bruge. Jeg havde faktisk tænkt at bruge det på en sports-bh, men da jeg fik muligheden for at vælge en, ville jeg da gøre det, og så lige få testet hvordan den er, inden jeg går ud og køber en mere. Hunkemöller har sports-bh’er til tre forskellige aktivitets niveauer, alt efter om din træning er low, medium eller high performance. Jeg går altid efter high performance, da jeg føler de giver den bedste støtte under træning. De sports-bh’er til Low perfomance aktiviteter som f.eks. yoga eller pilates, er tit meget pænere, men stropperne er bare alt for tynde til at holde noget som helst på plads hos mig, når jeg løber eller laver andet aktivt.

Den sports-bh jeg har valgt er til High Performance, og sidder super godt til. Og så er den egentlig okay hvad udseendet angår. Den kan krydses på ryggen, og den feature kan jeg virkelig godt lide, både hvad angår støtte, men også udseende. I kan finde bh’en her, og resten af udvalget af sporst-bh’er her. Jeg tænker i hvert fald mit gavekort skal bruges på endnu en sports-bh, men ikke nødvendigvis en mage til.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 15, 2016 - 23:09

Luxurious lingerie from Simone Peréle

Husker I lingerie eventet jeg var til hos CIFF tilbage i december? Vi var så heldige at få nogle ret lækre goodiebags, og i den ene lå der et gavekort til et sæt undertøj fra Simone Peréle. I januar var min søster og jeg så inde i Magasin og få en fitting, så vi kunne vælge de helt rigtige størrelser. Ekspedienten var rigtig sød til at hjælpe med at finde det rette lingerie. Jeg tror efterhånden at de fleste er bekendte med at en stor procentdel bruger den forkerte bh-størrelse. Alligevel havde jeg en formodning om at min størrelse var nogenlunde rigtig. Jeg bruger normalt 75D, men hos Simone Peréle fik jeg at vide at jeg var en 65F!! (lidt grænseoverskridende at dele btw). Noget af en forskel. Ens hoved skal samtidig også lige omstille sig til nogle tal man ikke tidligere har forbundet med sine kropsmål haha. Dog fik vi at vide at størrelserne kan variere en lille smule fra mærke til mærke. For eksempel kan jeg godt være en 70 i omkreds hos et andet lingerie brand.

De fleste ved det sikkert, men ekspedienten lagde vægt på at bh’en altid skal lukkes i den løseste hægte fra ny af. På den måde kan man spænde ind til de strammere hægter med tiden, når bh’en bliver løsere. Så forlænges brugbarheden af bh’en nemlig. Hvis du er i tvivl om din størrelse eller bare gerne vil have nogle gode råd, vil jeg klart anbefale en fitting. Stylisten ved nemlig hvordan bh’en skal sidde de forskellige steder, for at den giver bedst støtte, og fremhæver barmen bedst. Jeg valgte dette smukke håndbroderede sæt, som har de fineste detaljer. Det kommer ikke en gang rigtigt til sin ret, når det bare ligger der, men ih hvor er det altså fint på. Jeg prøvede også denne bh, som bare sad virkelig godt på mig, men desværre fandtes den ikke i min størrelse. Bh’en jeg valgte kan I finde her, hvor den også kan ses på.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 1, 2016 - 10:32

Forårs nyheder

Jeg har samlet lidt forårs nyheder ovenfor. Både nogle ret fine farver i form af neglelakkerne, men også de lækre tasker i skind fra Adax. De er nemlig lige landet hos Neye. Jeg kan godt lide det Givenchy look der er over flere af taskerne, specielt har jeg et godt øje til den sorte i nederste højre hjørne. Den er pæn og rummelig. Sådan en man ender med at have med sig overalt, fordi den passer til alt. Faktisk har jeg selv pungen fra Adax magen til de to ovenfor. Min er bare en lidt ældre sæson, så der er selvfølgelig nogle små forskelle i udseendet. Ikke mindst farven. Min har en virkelig flot mørkeblå efterårsfarve, men den lyseblå ovenfor, vil godt nok være en fin farve her til foråret. Jeg er super glad for min. Den er så rummelig at den både kan indeholde, penge, kort, boner, telefon og læbepomade, så det er næsten en lille taske i sig selv.

En taske er nok et must i enhver kvindes garderobe, fordi den foruden at være pæn, jo altså også har et meget praktisk formål. Vi bruger den nemlig til at fragte alt vores habengut fra A til B. Hver eneste dag. Og hvad vi ikke kommer i vores tasker. Make-up pung, telefon, oplader, pung, iPad og arbejds papirer er nogle af de ting min taske indeholder til hverdag. Hvad indeholder jeres tasker?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 27, 2016 - 18:24

Min nye power owl + rabatkode

De sidste par gange jeg har været til modeuge, er jeg kommet i tanker om en ting jeg manglede, mens jeg var afsted. Nemlig en power bank, som man kan have med sig på farten, og lade sin telefon op med uanset hvor man befinder sig. Dog har jeg, når jeg kom hjem ikke tænkt så meget over det igen. Men så var det at jeg tidligere på måneden, var så heldig at modtage denne power owl fra powerbanken.dk. Perfekt så jeg lige kunne nå at have den med mig under modeugen. Jeg må sige at den har været ret uundværlig. Når jeg er rundt til shows og events bruger jeg min telefon rigtigt meget til at tage billeder og videoer, og Instagram og Snapchat bruger jeg jo også en hel del i de dage. Desuden bruger jeg også min telefon til at finde vej og booke taxier, og når man farer rundt hele dagen, er det ikke lige nemt at finde et sted at oplade min telefon.

Jeg valgte en power uglen i mørkeblå. Jeg kan helt vildt godt lide at det er en powerbank der rent faktisk er pæn. Meget værdig at hive op af tasken under modeugen faktisk hehe. Powerbanken.dk har været så søde at give mig en 15% rabatkode til jer. Hvis I alligevel står og skal købe en powerbank, eller er blevet fristet til at købe en, så er det i hvert fald værd at tage med. Koden i kan bruge ved køb hos Powerbanken.dk er JP15. Power uglen er en jeg har modtaget som et samarbejde, men jeg er i hvert fald virkelig glad for min, og vil varmt anbefale den. Hvad siger I, er den ikke fin? Jeg får helt lyst til at ae den.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 25, 2016 - 20:35

Hvilken telefon skal jeg vælge?

 

Jeg har faktisk ret længe været på udkig efter en ny iPhone. Sidste år mistede jeg min telefon til en fest. Jeg plejer ellers aldrig at være uansvarlig hvad sådan noget angår, men jeg husker svagt at have kommet telefonen i min taske på et tidspunkt til festen, og åbenbart har jeg ramt ved siden af, så den er røget på gulvet uden jeg har opdaget det. Heldigvis får jeg telefonen tilbage dagen efter, dog i noget ringere tilstand. Nogle har nemlig spildt alkohol i min telefon, og så har den ligget og badet lidt idet natten over. Derfor har min skærm det mærkeligste udseende, og jeg har aldrig rigtigt fået gjort noget ved det. Nu er min telefon dog ved at være nået dertil hvor den snart ikke kan mere. Derfor har jeg i et par måneder kigget mere seriøst efter ny telefon. Blandt andet hos Power.dk, hvor priserne generelt virker lidt billigere.

Det er egentlig mest en iphone 6 jeg har haft mit øje på. Så er det bare hvilken farve den skal have, og hvor mange GB. Big decisions! Noget helt andet jeg mangler, men som jeg bare ikke har fået taget mig sammen til at købe, er et sleeve til min laptop. Det jeg har er nemlig for lille til min. Power.dk har et pænt udvalg af sleeves og computertasker blandt andet i læder. Klik her for at se udvalget. Jeg er specielt vild med det brune læder sleeve fra Ferrelli. Det er ret enkelt, og matcher mit ipad sleeve. Hvad synes I om det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 101234510Sidste »
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram