Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

maj 6, 2022 - 09:32

En update på New York og København + tid til mig selv

bh uden bøjle med god støtte

Betalt samarbejde med Hunkemöller

For mit vedkommende, så har Instagram overtaget meget af det jeg plejede at lægge op her på bloggen. Det har også betydet at jeg bruger bloggen her i langt mindre omfang, end hvad jeg gjorde en gang. Det er jeg egentlig okay med. Hvor Instagram er et medie jeg hurtigt og nemt kan dele et billede, en update eller en story på, så er bloggen et sted hvor jeg kan slappe af med at skrive, og dele mere informative indlæg. Hvis I følger med på min Instagram ved I f.eks. nok godt at jeg i december flyttede tilbage til Danmark efter nogle fantastiske år i New York. Det har været lidt en omvæltning at komme hjem til Danmark, og skulle ’starte forfra’ igen. Jeg savner den livsstil jeg havde i New York! Omvendt, så sætter jeg utrolig stor pris på igen at kunne se mine venner herhjemme, og have min familie tæt på mig.

Den sidste tid har været lidt en hvirvelvind med opstart af nyt arbejde og indflytning i min nye lejlighed. Jeg er så småt ved at føle mig hjemme i Danmark igen, men jeg kan også mærke at jeg har brug for at få lidt ro på. Vi har nok alle bestemte ting som vi slapper godt af med. Jeg elsker f.eks. at sidde på sofaen i loungewear og med min dyne omkring mig, og enten læse en bog eller lytte til en podcast eller lydbog. Når jeg kommer hjem fra arbejde skifter jeg tit over til det bløde tøj – det som ikke strammer nogen steder, og her er en bh uden bøjle med god støtte altså en essentiel del af afslapnings outfittet. Jeg har jo en del undertøj fra Hunkemöller efterhånden, og da jeg var inde på deres hjemmeside og lure, faldt jeg over siden med deres rabatkoder, hvor der er penge at spare hvis du køber flere bh’er eller trusser ad gangen. Jeg faldt nemlig over den fine sarte lilla bh, som er formstøbt. Den tror jeg bliver en af de bh’er jeg ender med at lægge i kurven.

Jeg tror faktisk at jeg snart må  forbi en af deres fysiske butikker igen, og lige prøve udvalget af både det lækre og det afslappede undertøj. Dyner, sutsko, morgenkåbe, duftlys og en god lydbog er det der skal til når jeg skal slappe af. Hvad slapper du selv bedst af med?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 20, 2020 - 06:26

Metallic vibes, shiny wishes and sparkly thoughts

Hunkemöller

1. &Other Stories strapless top // 2. L.O.C. liquid eye shadow // 3. Stine Goya heels // 4. Asos pants // 5. Hunkemöller night gown // 6. Lola James personalized necklace // 7. Balenciaga cardholder // 8. Hunkemöller bikini briefs and bra

Annonce for Hunkemöller

Er jeg den eneste der har haft totalt metallic på hjernen på det sidste? Lige siden jeg spottede Stine Goya stiletterne i januar udsalget, har de smukke metalliske farver spøgt i mit hoved. Det har fået mig til at sammensætte en hel collage med metallic items. Alt lige fra den smukke natkjole fra Hunkemöller til de lilla bukser fra Asos og den stropløse top fra &Other Stories. Armen jeg kunne jo sammensætte et helt Carrie Bradshaw outfit ud fra de items jeg har placeret ovenfor. Øjenskyggen fra L.O.C har jeg allerede, og den er så god til lige at markere kanten under og over øjnene. Og så bliver den siddende hele dagen!

Halskæden må siges at være et langt-ud-i-fremtiden drømmekøb. Jeg synes den er så fin og personlig. Det er sådan en jeg kunne finde på at forære mig selv, når jeg en dag har opnået noget stort, så som at lande et fedt job, færdiggøre min kandidat e.l. Er I også hoppet med på de metalliske farver eller synes I det er lige i overkanten? Så er den bordeaux bikini i hvert fald et godt sted at starte. Ja, Hunkemöller har i det hele taget et ret lækkert udvalg af bikinier. Gid jeg skulle sydpå snart, men jeg må vist tålmodigt vente til poolen i min bygning åbner i maj. Nå ja, den er jo heller ikke helt dårlig at have.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 21, 2019 - 11:00

test af selvbrunere – her er mine favoritter!

test af selvbrunere

Det kan være noget af en jungle at finde den perfekte selvbruner. Det har jeg især erfaret nu hvor jeg har testet hele 7 af slagsen. Om vinteren bliver jeg utroligt bleg, så jeg kan godt lide at jeg kan påføre mig selv lidt glød og lidt farve uden solens eller solariets skadende stråler. Om sommeren elsker jeg dog at ligge ude og nyde det gode vejr, selvfølgelig smurt godt ind i SPF, men det er altid rart med lidt fake tan til at hjælpe lidt på vej. Nedenfor deler jeg min test af selvbrunere, så I kan få en bedre ide om hvad der virker og hvad der ikke gør.

Dennis Knudsen Quick tan spray – 129,- for 150 ml. i Føtex og Bilka // Giver en naturlig glød til krop og ansigt

Fordele: Fordi det er en spray, får du en rimelig fin fordeling over hele kroppen, uden at få farvede hænder

Ulemper: Man skal tænke over hvor man står og påfører selvbruneren. Eftersom det er en spray, kan du godt forvente farve på badeforhæng, fliser eller hvor du står. Jeg plejer at påføre det nede i fitness centeret, så slipper jeg for at tænke mere på det haha.

Evolve Beauty Sunless glow bodylotion – 199,95,- for 250 ml. // giver en fin naturlig gradvis farve over en række påføringer.

Fordele: Denne selvbruner er 99% naturlig, og indeholder også en del økologiske ingredienser. Det ser jeg som et stort plus, når det er noget jeg kommer på kroppen.

Ulemper: Selvbruneren er lidt svær at smøre ud og den skal påføres ofte, for at opnå stærkere farve og bibeholde den.

Sunspa tan in a can chocolate – 179,95,- for 150 ml. // Denne spray tan minder på rigtig mange måder om den fra Dennis Knudsen. Denne er da nok også i sin tid blevet kendt på at Dennis Knudsen lagde navn til den, og det er også den selvbruner jeg selv har købt igen og igen over årene.

Fordele: Sprayen giver en lækker god brun farve. Fordi det er en spray, får du en rimelig fin fordeling over hele kroppen, uden at få farvede hænder

Ulemper: Eftersom det er en spray, skal man igen tænke over hvor man står og påfører selvbruneren. Den minder meget om den fra Dennis Knudsen, men ligger alligevel lige lidt højere i pris. Når sprayen er ved at være tom, ‘plet-sprøjter’ den, hvilket ikke giver et kønt resultat, så du får altså ikke helt udnyttet hver en dråbe i flasken.

Eco by Sonya Facetan water – 299,95,- for 100 ml. // Favoritten til ansigtet en selvbruner vand som giver en smuk naturlig farve til ansigt og hals. Skal påføres ca. hver anden dag for at vedligeholde farven.

Fordele: For mig er det et kæmpe plus at denne selvbruner udelukkende består af økologiske og naturlige ingredienser. Den naturlige farve, som den giver, gør virkelig underværker for ansigt og hals. Specielt om vinteren, får den mig til at se meget mere frisk ud. En selvbruner jeg helt sikkert har planer om at generhverve, når den er tom.

Ulemper: Den er helt klart i den dyre ende.

test af selvbrunere

Rituals of Karma self tanning lotion // Giver en let brun farve

Fordele: Denne er klart den af den af 7 selvbrunere som dufter bedst. Rigtig godt ovenikøbet. Og så er den kobberfarvede tube noget så fin.

Ulemper: Selvbruneren fra Rituals er ikke særlig drøj i brug – der er ikke til mere end en 7-9 gange i sådan en tube. For at opnå lidt tydeligere kulør, skal den påføres hver til hver anden dag, så det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Vita Liberata self tanning tinted lotion – 219,95,- for 100 ml. // Min personlige favorit Giver en solbrun farve med det samme

Fordele: Denne er klart den af de testede selvbrunere, som giver mest farve, dog stadig på en naturlig lækker måde

Ulemper: Selvbruneren kan være svær at fordele jævnt på kroppen. En god bodysrcub dagen forinden og en fugtgivende bodylotion mixet med selvbruneren giver den bedste fordeling, så du undgår brune plamager.

Matas selvbruner mousse – 79,95,- for 150 ml. // Giver en let brunlig nuance

Fordele: Prisen er god.

Ulemper: Dufter ikke specielt godt, og selvom mange selvbrunere har den ulempe, så er det bare ikke den rareste følelse at påføre noget fra top til tå, som ikke dufter særlig godt. Den er heller ikke super fugtgivende, så jeg foretrækker at påføre en bodylotion enten inden eller efter. Det hjælper også på duften.


Som I måske kan fornemme på det hele, så er det virkelig ikke let at finde den helt rigtige selvbruner. Jeg synes endnu ikke jeg har fundet den helt perfekte, selvom der er nogle gode bud imellem. Dog er der jo fordele og ulemper ved dem alle. Jeg elsker duften af selvbruneren fra Rituals, jeg elsker farven fra Sunspas tan in a can og jeg er også ganske begejstret for den økologiske tanning vand fra Eco by Sonya og den hurtigtvirkende selvbruner fra Vita Liberata. til gengæld kan du jo også få en helt ok selvbruner til 80 kr. så udbuddet er stort, og effekten af de forskellige selvbrunere er i bund og grund ikke mile vidt fra hinanden. Jeg håber du kunne bruge denne test af selvbrunere til noget, men hvis du har et helt andet mærke som favorit, så del det endelig i kommentar feltet. Jagten på den perfekte selvbruner er nemlig langt fra slut.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 24, 2017 - 16:12

Glædelig jul fra byjenni.dk

Juleaften byjenni.dk

Et lille check in her inden juleaften sådan rigtigt starter. Vi har traditionen tro pyntet juletræ hos mine forældre, og så har vi været rundt og bytte gaver med familien. Jeg tænker at der nok ikke er så mange der læser med i dag, men jeg vil alligevel benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Må I have en dejlig aften fuld af lækker mad, gaver, godt selskab og julehygge. Den næste uge vil bloggen bl.a. byde på indlæg med outfits fra 2017, highlights fra året der er gået og mine nytårsforsætter. Nu vil jeg smutte op og finde ud af hvad jeg skal have på i aften, og så vil jeg nyde resten af aftenen med min familie. Vi blogges.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 3, 2017 - 23:02

Forkæl dig selv eller dine nærmeste

Tromborg

Sponsoreret indlæg

Julen står for døren og det forbinder de fleste af os med rigtig mange gode ting. På trods af mørke og
kolde dage, så associerer vi også netop dette med hygge, tændte stearinlys, ild i brændeovnen og mange
andre ting. Julefrokoster og gode fester er yderligere en ting, der hænger tæt sammen med den søde tid,
og hertil skal du måske ud og købe ny kjole og accessories?

For at opnå det perfekte look til julefrokosten, så er det altid en god ide at lede efter tøj, sko og accessories
i god tid, så du ikke stresser i sidste øjeblik og ender med at tage noget på, som du egentlig ikke føler dig
godt tilpas i. Til julefrokosten skal stilen sidde lige i øjet, og det kræver, at du gør dig nogle overvejelser på
forhånd. På nettet kan du altid finde masser af inspiration, tips og tricks til, hvad der er in lige nu, og hvad
du derfor bør stræbe efter. Men en ting mange glemmer at tage med i overvejelserne, er blandt andet
makeuppen. En god og vellavet makeup er faktisk også meget afgørende for, hvor godt du føler dig tilpas på
aftenen. Sørg desuden altid for at bruge nogle gode ansigtscremer, der holder din hud godt hydreret, så du
ikke skal bøvle med tør hud under makeuppen.

Køb dig til velvære med Tromborg
Hos Blossom kan du finde både det ene og det andet af de ting, du mangler, for at blive klar til årets
julefrokost, og derfor finder du her også et stort udvalg af lækre sager fra Tromborg. Tromborg er et
eksklusivt brand, som er helt økologisk og dermed lavet af skønne naturprodukter. Her finder du alt lige fra
ansigtscremer, body scrubs og shampoo til øjenskygger, foundations og læbestifter. Kort sagt, så rummer
Tromborg alt det, du måtte have behov for til at pleje din hud og efterfølgende lægge en smuk makeup, der
kan holde en hel aften. Forkæl derfor dig selv med luksus og velvære fra Tromborg – og måske skal du
overveje at forære en Room Spray eller en Body Oil Mist til din gode veninde i julegave? Uanset hvad du
vælger at forkæle dine nærmeste med her fra, så er der næsten garanti for, at det vil falde i god jord.
Økologiske produkter er i høj kurs som aldrig før, og her finder du altså Tromborg som en stærk medspiller
på netop dette marked. Find produkter fra Tromborg her og lad dig forelske i de lækre produkter, der altid
kommer i æstetiske designs.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
november 28, 2017 - 05:27

Dear Santa…

interiør ønsker

Sponsoreret indlæg

Jeg må indrømme at jeg typisk er en af dem der ikke ved hvad de skal ønske sig til jul. Jeg har som regel 4-5 ønsker inkl. de klassiske gavekort. Jeg prøver derfor også at være bedre til at skrive ned, når jeg synes der er noget jeg mangler. Jeg har i indlægget her lavet en collage med ting der gerne måtte ligge under træet juleaften. Nogle ønsker mere realistiske end andre dog. Jeg har delt dem op i kategorier, hvilket gør det lidt lettere at komme på ønsker. På den måde tænker man ‘hvad mangler jeg til hjemmet, til garderoben, i toilettasken etc.

Interior

Metal kuffert // Jeg mangler lidt pænt opbevaring til hjemmet, og disse kufferter, som jeg fandt inde hos Trademax.dk, vil være pæne at have stående fremme

Vægreol // Faktisk har Trademax.dk en hel del fine ting til hjemmet, og denne lille reol til at hænge på væggen er ingen undtagelse. Jeg forestiller mig den hængende på badeværelset, til at opbevare toiletpapir, kurve med beauty produkter, håndklæder ol. Dog vil den også være super fin at have hængende over sofaen, som Trademax i øvrigt også har en hel del af (se udvalget her). Så ville jeg stille planter, lys og nips i den, eller hænge den i køkkenet med krydderier, viskestykker og grydelapper

Kurvesæt // Kurve som disse har været voldsomt populære det sidste års tid, og det har derfor vrimlet med inspiration på nettet. Jeg tror jeg vil bruge en til en stor plante og de to andre til opbevaring af mindre ting som fyrfadslys.

Fashion

Solbriller // Man kan aldrig få for mange solbriller. Jeg elsker i hvert fald at have et bredt udvalg af solbriller at kunne sætte mine forskellige outfits sammen med.

Kinz Kanaan ørestikker // Jeg ville blive meget glædeligt overrasket hvis disse fine ørestikker lå i en lille pakke under træet i år. De er smukke og er gode både til hverdag og finere lejligheder.

LV Petite Malle // At få denne taske fra Louis Vuitton, ville være en drøm. Også helt urealistisk, da den koster mere end 30.000 kr!!! Jeg er dog vild med fortolkningen af Louis Vuittons originale trunks fra 1800-tallet

Boots

Knæhøje støvler // Jeg er virkelig på udkig efter støvler denne sæson, og det kan vel ikke skade at ønske sig nogle. Disse knæhøje har en fin længde til både jeans, strømpebukser og bare ben.

Loeffler Randall støvler // Støvlerne her har den perfekte højde til hverdagsbrug. Jeg prøvede dem faktisk på til et lagersalg for et par uger siden, og efter lang tids overvejelse besluttede jeg ikke at købe dem, da de lige var et halvt nummer for store. Det har jeg lidt fortrudt efter – der var nemlig ret meget at spare ift. på webshoppen. $300 for at være helt nøjagtig.

Ankelstøvler med kitten-heel // Disse ankelstøvler vil være perfekte til årets julefrokoster, så de burde næsten komme mig i hænde inden jul. Er der noget I bare ikke kan undvære af ovenstående ting. Mine egne favoritter må klart være væghylden, LV-tasken og støvlerne med spænder.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 29, 2017 - 14:38

Indehygge på en regnvejrsdag

Sponsoreret indlæg

Selvom det ikke er meget tid jeg har tilbragt i Danmark denne sommer, så har snakken om det kedelige vejr fået mig til at længes efter en lille weekend getaway. I ved sådan en lille tur i sommerhus, hvor man bare hygger sig sammen med familie eller venner uanset vejret. Jeg synes der er noget hyggeligt over bare at være sammen på den måde, når man kan se regnen uden for vinduerne. Bare spille brætspil, spise hjemmebagt kage, lave mad sammen og få læst nogle bøger. Derfor har jeg lavet en lille collage med essentielle hyggeting jeg ville pakke i min weekend taske.

Rummelig weekend taske fra Comme des Garcons En weekend taske med god plads er et must, så du kan have alle nødvendighederne med i sommerhuset, og denne fra Comme des Garcons er cool og rummelig.

Hyggetøj Lækre store strik og løstsiddende tøj er essentielt til en weekend med hygge og afslapning. Den grå mohair strik fra H&M er mit seneste køb, og de bløde varme sutsko fra Hunkemöller har jeg også allerede.

Uldent tæppe og varm te Hvis der er noget der går godt hånd i hånd, er det en kop varm te og et stort tæppe man kan pakke sig ind i. Det emmer af efterårs/sommerhus stemning. Södahl laver altså nogle ret fine sengetæpper. Du kan finde udvalget her.

Pæne negle og yndlings smykkerne Jeg er typen der godt kan lide at tage minimum én make-up fri dag om ugen, og det er jo oplagt når du sidder i dit hyggetøj i sommerhuset. Med det sagt, så kan det også blive for afslappet. Derfor kan jeg godt lide at balancere hyggetøjet ud med mine yndlings smykker og pæne velplejede negle. Højt på ønskelisten står de smukke smykker fra Kinz Kanaan og Julie Sandlau. Især ringe kan jeg godt lide at kombinere på flere af mine fingre. Find deres fine udvalg af ringe her.

Aroma duft lys Jeg elsker duftlys som nærmest har sådan en beroligende effekt. Det er virkelig bare synonym med vores meget danske betegnelse Hygge, så beklager hvis jeg virker mærkelig for at pakke det med ned i weekend tasken, haha.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juni 27, 2017 - 23:27

Min sommerferie går til…

Kan I huske at jeg for en måneds tid siden snakkede om at jeg ikke helt vidste endnu om det blev til andet sommerferie i år end de tre uger jeg havde i Danmark i maj/juni? Kort efter bookede jeg faktisk sammen med dem jeg bor hos her i New York, en tur til et sted jeg aldrig har været før, og som er ret langt fra Danmark, men ikke så langt fra New York. Vi tager afsted i slutningen af næste måned, og selvom temperaturerne er ret varme her i New York, så glæder jeg mig meget til afslapning på hvide sandstrande og azurblåt hav. Vi havde lidt forskelligt i tankerne, og undersøgte derfor forskellige rejsemål. I Europa er mange begyndt at rejse til øgrupper i det Indiske ocean. Mange rejseartikler siger: Rejs til Maldiverne, eller Mauritius eller Seychellerne. I USA er det dog populært at rejse til øgrupper i det caribiske hav, og det er også der vi skal hen. Vi skal til øgruppen Turks & Caicos. Jeg kendte ikke selv til den, men der ser lækkert ud. Faktisk lige så lækkert som på billederne her af Maldiverne. Er der nogle af jer der har været på Turks & Caicos øerne?

Med booking af sommerferie kommer også helt automatisk jagten efter nyt sommertøj. Da jeg tog tilbage til New York, havde jeg kun håndbagage med mig, så der var ikke plads til at have ret meget af mit sommertøj med. Noget jeg virkelig mangler, er shorts og nederdele, og så er jeg på jagt efter en kimono. Den vil være god både som kjole om aftenen og åben til et par short og en bikini om dagen. Denne fra Sofie Schnoor er et ret godt bud synes jeg. Den fine top med bindebånd fra H&M, har jeg faktisk næsten lige købt, og den skal helt sikkert også med på ferie. De fleste at tingene i collagen er dog fra Sofie Schnoor, og flere af tingene er endda sat ned. Find hele Sofie Schnoor udvalget her, hvis du er interesseret.

Indlægget er sponsoreret

Skriv kommentar 0 Kommentarer
maj 31, 2017 - 00:03

Babyboom betyder baby gaver

Er det bare mig eller er der baby boom i år? Måske det bare er i min omgangskreds. Ikke mindre end 4 barnedåbe er jeg inviteret til denne sommer, tre af dem denne måned. Desværre når jeg kun med til to af dem inden jeg rejser tilbage til New York. En del af min ferie er også allerede gået med at møde de babyer mine veninder har sat i verden, mens jeg har været væk, og selvom det er sjovt at se dem, så har jeg især glædet mig til at se mine veninder i mor-rollen. Kender I det når der er noget man ikke rigtigt kan forestille sig før man ser det?

Barnedåbe og små babyer betyder også en masse gaver i form af sødt babytøj, cute små sko, uroer og legetøj i bunkevis. Så da Kids-World spurgte om jeg havde lyst til at samarbejde med dem, sagde jeg hurtigt ja, til trods for at babylir ikke er det der fylder allermest her på bloggen. Nu ved jeg dog at mine mor-veninder selv finder inspiration på bl.a. Pinterest, Instagram og diverse blogs, og det giver anledning til at dele webshoppen Kids-World med jer (og dem). De sælger alt til babyer og større børn, lige fra tøj, sko og legetøj til sutter, stofbleer og ting til børneværelset.

Jeg har fundet mine favoritter, som jeg meget gerne ville være bekendt at give til mine veninders børn. Jeg er specielt vild med tyl nederdelen, den rosa body og glimmer sutskoene, som du kan finde ved at klikke her. Dog er det primært drenge der er kommet til verden, og som er på vej i min vennekreds, men en enkelt pige er der da kommet, og så passer jeg jo også en gang imellem selv en lille pige, og jeg får lov at vælge hendes outfits og dresse hende om morgenen, jubii!

/ Indlægget er sponsoreret

Skriv kommentar 0 Kommentarer
april 20, 2017 - 16:21

Julia Sofia og Ida Imilia x byBiehl

Har I hørt om byBiehls samarbejde med YouTuberne Julia Sofia og Ida Imilia? Jeg hørte om det for nyligt og måtte selvfølgelig ind og lure. Jeg har jo selv et lidt specielt forhold til smykker, eftersom jeg tidligere har arbejdet hos et smykke brand, og nu er i praktik hos en smykke designer i New York. På den måde får jeg set hele processen fra idé til udførelse, og derfor kan jeg virkelig godt forstå at Julia Sofia og Ida Imilia er helt vildt stolte af deres kollektion for byBiehl, og spændte på lanceringen af den i butikkerne. Jeg går også selv med tanken om at designe mine egne smykker. Dog udelukkende til eget forbrug, men nu har jeg jo en masse forbindelser her i New York, og ved hvor jeg skal gå hen når jeg skal have formet metallet til en ring, hvor jeg skal købe sten, perler og diamanter og hvem der kan sætte dem i. Vildt spændende proces hvis I spørger mig!

De af jer der allerede er med på YouTube bølgen kender nok en masse til Julia Sofia og Ida Imilia i forvejen. Jeg måtte i hvert fald lige ind og se deres video, hvor de afslører samarbejdet med byBiehl, og fortæller hvilke byer I kan møde de to piger i i forbindelse med lanceringen af deres smykke kollektion. Pigernes smykker forhandles hos guldsmeden Vibholm, som heldigvis har mange butikker rundt om i landet. Find Julia Sofia & Ida Imilia smykker her, hvor du også kan finde priser, se alle designs samt forudbestille dit næste smykke eller måske finde konfirmationsgaven, studentergaven eller gaven til mors dag. Vedhængene har i hvert fald nogle ret fine budskaber. I kan se videoen på YouTube hvor Julia Sofia og Ida Imilia fortæller om hvad de forskellige symboler på vedhængene betyder. Jeg synes kaktussen er ret fin, og budskabet med at vokse og udvikle sig selv er en god reminder at have hængende om halsen.

Indlægget er sponsoreret af Vibholm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram