Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

april 20, 2017 - 16:21

Julia Sofia og Ida Imilia x byBiehl

Har I hørt om byBiehls samarbejde med YouTuberne Julia Sofia og Ida Imilia? Jeg hørte om det for nyligt og måtte selvfølgelig ind og lure. Jeg har jo selv et lidt specielt forhold til smykker, eftersom jeg tidligere har arbejdet hos et smykke brand, og nu er i praktik hos en smykke designer i New York. På den måde får jeg set hele processen fra idé til udførelse, og derfor kan jeg virkelig godt forstå at Julia Sofia og Ida Imilia er helt vildt stolte af deres kollektion for byBiehl, og spændte på lanceringen af den i butikkerne. Jeg går også selv med tanken om at designe mine egne smykker. Dog udelukkende til eget forbrug, men nu har jeg jo en masse forbindelser her i New York, og ved hvor jeg skal gå hen når jeg skal have formet metallet til en ring, hvor jeg skal købe sten, perler og diamanter og hvem der kan sætte dem i. Vildt spændende proces hvis I spørger mig!

De af jer der allerede er med på YouTube bølgen kender nok en masse til Julia Sofia og Ida Imilia i forvejen. Jeg måtte i hvert fald lige ind og se deres video, hvor de afslører samarbejdet med byBiehl, og fortæller hvilke byer I kan møde de to piger i i forbindelse med lanceringen af deres smykke kollektion. Pigernes smykker forhandles hos guldsmeden Vibholm, som heldigvis har mange butikker rundt om i landet. Find Julia Sofia & Ida Imilia smykker her, hvor du også kan finde priser, se alle designs samt forudbestille dit næste smykke eller måske finde konfirmationsgaven, studentergaven eller gaven til mors dag. Vedhængene har i hvert fald nogle ret fine budskaber. I kan se videoen på YouTube hvor Julia Sofia og Ida Imilia fortæller om hvad de forskellige symboler på vedhængene betyder. Jeg synes kaktussen er ret fin, og budskabet med at vokse og udvikle sig selv er en god reminder at have hængende om halsen.

Indlægget er sponsoreret af Vibholm

Skriv kommentar 0 Kommentarer
november 4, 2016 - 12:06

Min mening om Kenzo x H&M

Bedre sent end aldrig med et Kenzo x H&M indlæg, men jeg må indrømme at jeg ikke har fulgt voldsomt meget med i dette års designsamarbejde med H&M. Jo vist, jeg har da set snaps og videoer fra det overdrevne fede show i New York, som en masse store bloggere og influencers var inviteret til, og jeg blev da også helt grebet af stemningen. Med det sagt så har jeg dog ikke været lige ved at falde bagover over Kenzos kollektion for H&M. Kollektionen er sprudlende og farverig, og selvom det helt bestemt fanger mit øje, så begrænser de iøjenfaldende designs, hvor meget jeg ville få det brugt. Den korte kjole med det eksotiske mønster vil være så fin at have på som gæst til et sommebryllup eller på en ferie i Sydfrankrig, men de voldsomme skuldre og ærmer gør at jeg ikke vil få brugt kjolen meget mere end en enkelt sæson. Og selvom jeg er all about at have et lækkert tøjstativ at se på, så foretrækker jeg tøj som jeg vil få mere brug ud af.

Selvom der helt sikkert er nogle pieces jeg sagtens kunne se mig selv i, så har jeg bare ikke selv været med til at hype dette års designsamarbejde særligt meget, og sådan har det egentlig været de sidste år. Jeg ved ikke rigtigt om det kommer af at disse designsamarbejder er blevet gjort til noget, man absolut skal have en masse tøj fra, og har medfødt en bølge af teenagere som køber løs af det, og sælger de forskellige styles videre til overpris. På den måde bliver disse designsamarbejder i stedet gjort til skamme, og det er synd. Måske det er bare et et stereotypt syn jeg har på det? Og så har der i min optik heller ikke været noget design samarbejde med H&M der har slået det med Lanvin i 2010. Det er og bliver min all-time favorit. Til gengæld har jeg været en smule skuffet over Isabel Marants og Alexander Wangs kollektioner for H&M. Har I en særlig favorit blandt H&M’s design samarbejder, eller måske en kollektion I bare ikke brød jer om?

Skriv kommentar 2 Kommentarer
oktober 25, 2016 - 13:33

Om at have den rigtige sports-bh

Jeg har været så heldig at modtage lidt godt fra Hunkemöller som del af et samarbejde. Jeg havde frit valg af produkter, så jeg har selvfølgelig fundet mine favoritter. Jeg har valgt en fin push-up bh med blonder, som jeg tænker er god at have under festlige toppe, men også under en tætsiddende turtle neck sweater. Jeg har haft en del undertøj og nattøj fra Hunkemöller, som jeg har købt med tiden, så det er skønt at man kender til kvaliteten og har en loyalitet over for brandet i forvejen. Det gør det nemt for mig at arbejde med et mærke som Hunkemöller. Til gengæld gør det store udvalg det svært for mig at vælge.

Heldigvis har jeg et gavekort fra mine forældre, som jeg tror jeg snart vil bruge. Jeg havde faktisk tænkt at bruge det på en sports-bh, men da jeg fik muligheden for at vælge en, ville jeg da gøre det, og så lige få testet hvordan den er, inden jeg går ud og køber en mere. Hunkemöller har sports-bh’er til tre forskellige aktivitets niveauer, alt efter om din træning er low, medium eller high performance. Jeg går altid efter high performance, da jeg føler de giver den bedste støtte under træning. De sports-bh’er til Low perfomance aktiviteter som f.eks. yoga eller pilates, er tit meget pænere, men stropperne er bare alt for tynde til at holde noget som helst på plads hos mig, når jeg løber eller laver andet aktivt.

Den sports-bh jeg har valgt er til High Performance, og sidder super godt til. Og så er den egentlig okay hvad udseendet angår. Den kan krydses på ryggen, og den feature kan jeg virkelig godt lide, både hvad angår støtte, men også udseende. I kan finde bh’en her, og resten af udvalget af sporst-bh’er her. Jeg tænker i hvert fald mit gavekort skal bruges på endnu en sports-bh, men ikke nødvendigvis en mage til.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 15, 2016 - 23:09

Luxurious lingerie from Simone Peréle

Husker I lingerie eventet jeg var til hos CIFF tilbage i december? Vi var så heldige at få nogle ret lækre goodiebags, og i den ene lå der et gavekort til et sæt undertøj fra Simone Peréle. I januar var min søster og jeg så inde i Magasin og få en fitting, så vi kunne vælge de helt rigtige størrelser. Ekspedienten var rigtig sød til at hjælpe med at finde det rette lingerie. Jeg tror efterhånden at de fleste er bekendte med at en stor procentdel bruger den forkerte bh-størrelse. Alligevel havde jeg en formodning om at min størrelse var nogenlunde rigtig. Jeg bruger normalt 75D, men hos Simone Peréle fik jeg at vide at jeg var en 65F!! (lidt grænseoverskridende at dele btw). Noget af en forskel. Ens hoved skal samtidig også lige omstille sig til nogle tal man ikke tidligere har forbundet med sine kropsmål haha. Dog fik vi at vide at størrelserne kan variere en lille smule fra mærke til mærke. For eksempel kan jeg godt være en 70 i omkreds hos et andet lingerie brand.

De fleste ved det sikkert, men ekspedienten lagde vægt på at bh’en altid skal lukkes i den løseste hægte fra ny af. På den måde kan man spænde ind til de strammere hægter med tiden, når bh’en bliver løsere. Så forlænges brugbarheden af bh’en nemlig. Hvis du er i tvivl om din størrelse eller bare gerne vil have nogle gode råd, vil jeg klart anbefale en fitting. Stylisten ved nemlig hvordan bh’en skal sidde de forskellige steder, for at den giver bedst støtte, og fremhæver barmen bedst. Jeg valgte dette smukke håndbroderede sæt, som har de fineste detaljer. Det kommer ikke en gang rigtigt til sin ret, når det bare ligger der, men ih hvor er det altså fint på. Jeg prøvede også denne bh, som bare sad virkelig godt på mig, men desværre fandtes den ikke i min størrelse. Bh’en jeg valgte kan I finde her, hvor den også kan ses på.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 1, 2016 - 10:32

Forårs nyheder

Jeg har samlet lidt forårs nyheder ovenfor. Både nogle ret fine farver i form af neglelakkerne, men også de lækre tasker i skind fra Adax. De er nemlig lige landet hos Neye. Jeg kan godt lide det Givenchy look der er over flere af taskerne, specielt har jeg et godt øje til den sorte i nederste højre hjørne. Den er pæn og rummelig. Sådan en man ender med at have med sig overalt, fordi den passer til alt. Faktisk har jeg selv pungen fra Adax magen til de to ovenfor. Min er bare en lidt ældre sæson, så der er selvfølgelig nogle små forskelle i udseendet. Ikke mindst farven. Min har en virkelig flot mørkeblå efterårsfarve, men den lyseblå ovenfor, vil godt nok være en fin farve her til foråret. Jeg er super glad for min. Den er så rummelig at den både kan indeholde, penge, kort, boner, telefon og læbepomade, så det er næsten en lille taske i sig selv.

En taske er nok et must i enhver kvindes garderobe, fordi den foruden at være pæn, jo altså også har et meget praktisk formål. Vi bruger den nemlig til at fragte alt vores habengut fra A til B. Hver eneste dag. Og hvad vi ikke kommer i vores tasker. Make-up pung, telefon, oplader, pung, iPad og arbejds papirer er nogle af de ting min taske indeholder til hverdag. Hvad indeholder jeres tasker?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 27, 2016 - 18:24

Min nye power owl + rabatkode

De sidste par gange jeg har været til modeuge, er jeg kommet i tanker om en ting jeg manglede, mens jeg var afsted. Nemlig en power bank, som man kan have med sig på farten, og lade sin telefon op med uanset hvor man befinder sig. Dog har jeg, når jeg kom hjem ikke tænkt så meget over det igen. Men så var det at jeg tidligere på måneden, var så heldig at modtage denne power owl fra powerbanken.dk. Perfekt så jeg lige kunne nå at have den med mig under modeugen. Jeg må sige at den har været ret uundværlig. Når jeg er rundt til shows og events bruger jeg min telefon rigtigt meget til at tage billeder og videoer, og Instagram og Snapchat bruger jeg jo også en hel del i de dage. Desuden bruger jeg også min telefon til at finde vej og booke taxier, og når man farer rundt hele dagen, er det ikke lige nemt at finde et sted at oplade min telefon.

Jeg valgte en power uglen i mørkeblå. Jeg kan helt vildt godt lide at det er en powerbank der rent faktisk er pæn. Meget værdig at hive op af tasken under modeugen faktisk hehe. Powerbanken.dk har været så søde at give mig en 15% rabatkode til jer. Hvis I alligevel står og skal købe en powerbank, eller er blevet fristet til at købe en, så er det i hvert fald værd at tage med. Koden i kan bruge ved køb hos Powerbanken.dk er JP15. Power uglen er en jeg har modtaget som et samarbejde, men jeg er i hvert fald virkelig glad for min, og vil varmt anbefale den. Hvad siger I, er den ikke fin? Jeg får helt lyst til at ae den.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 25, 2016 - 20:35

Hvilken telefon skal jeg vælge?

 

Jeg har faktisk ret længe været på udkig efter en ny iPhone. Sidste år mistede jeg min telefon til en fest. Jeg plejer ellers aldrig at være uansvarlig hvad sådan noget angår, men jeg husker svagt at have kommet telefonen i min taske på et tidspunkt til festen, og åbenbart har jeg ramt ved siden af, så den er røget på gulvet uden jeg har opdaget det. Heldigvis får jeg telefonen tilbage dagen efter, dog i noget ringere tilstand. Nogle har nemlig spildt alkohol i min telefon, og så har den ligget og badet lidt idet natten over. Derfor har min skærm det mærkeligste udseende, og jeg har aldrig rigtigt fået gjort noget ved det. Nu er min telefon dog ved at være nået dertil hvor den snart ikke kan mere. Derfor har jeg i et par måneder kigget mere seriøst efter ny telefon. Blandt andet hos Power.dk, hvor priserne generelt virker lidt billigere.

Det er egentlig mest en iphone 6 jeg har haft mit øje på. Så er det bare hvilken farve den skal have, og hvor mange GB. Big decisions! Noget helt andet jeg mangler, men som jeg bare ikke har fået taget mig sammen til at købe, er et sleeve til min laptop. Det jeg har er nemlig for lille til min. Power.dk har et pænt udvalg af sleeves og computertasker blandt andet i læder. Klik her for at se udvalget. Jeg er specielt vild med det brune læder sleeve fra Ferrelli. Det er ret enkelt, og matcher mit ipad sleeve. Hvad synes I om det?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 28, 2016 - 18:29

Mine pi-cph favoritter

Jeg har været inde hos pi-cph og udvælge mine favorit accessories. Pels pandebåndet ville være helt perfekt her på denne årstid. Faktisk er jeg på udkig efter en pæn hue eller anden varm hovedbeklædning, som jeg kan have på til modeugen. Modeugerne i februar er altid så kolde, og man får altid taget for lidt tøj på. Jeg tror dog jeg tager min varme pelsjakke med. Den er både pæn og lun. Pelspandebåndet ville nu heller ikke være af vejen, da det både er pænt og varmt. Jeg er ikke den praktiske type hvad påklædning angår, så når jeg endelig finder noget praktisk, som rent faktisk også er pænt, så er det da med at få fat i det.

Pi-cph har mange af de lækre smykke- og accessory mærker som Stylesnob, Markberg, Line&Jo og Dyrberg/Kern. Uret ovenfor fra Dyrberg/Kern har jeg lige nu et godt øje til, men jeg skal til et Dyrberg/Kern event i næste uge, så der får jeg forhåbentlig rig mulighed for at kigge nærmere på deres smykker og ure. Jeg glæder mig i hvert fald meget til at høre mere om brandet og deres kommende styles.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
januar 15, 2016 - 23:13

Tilbageblik / opskrifter i 2015


Sunde peanutbutter bites

Hjemmebagte oreos (yndlingskage!!)

Skyr med jordbær og hjemmelavet müsli

Svampede banan muffins med chokolade

Havregryns pandekager med hindbær og skyr 

Stegt laks og spaghetti af sorte bønner

Med et tilbageblik på mine outfits i 2015, syntes jeg også det var på sin plads med et tilbageblik på nogle af de opskrifter jeg har kastet mig ud i i løbet af året. Jeg har linket til opskrifterne under hvert billede, og jeg vil helt bestemt anbefale dem alle sammen, men særligt de lækre sammenklappede kager, som skal forestille en hjemmebagt udgave af en oreo. Leder I efter lidt sundere alternativer, kan både peanutbutter bitesne, pandekagerne og müslien anbefales, men for en lækker og sund aftensmad, synes jeg helt klart I skal prøve bønnespaghettien og stegt frisk laks. Super lækkert.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
januar 5, 2016 - 23:04

Designed and made in Denmark

Crosseyes

Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge hvor mange af jer der kender til det cool danske brille brand Crosseyes? Jeg har først for nyligt stiftet bekendtskab med mærket, men bare det at det er dansk vækker allerede min interesse. Hvis det ikke er nok for jer, så se lige billederne en gang. Jeg er vild med at man ser både forskellige typer og aldersgrupper (især farmor i pelsen), men fælles for dem alle er at de ser rimelig cool ud. Der er på det seneste poppet flere og flere brilleforretninger op som er konkurrencedygtige på prisen, og hvor nogle henvender sig til mere modne målgrupper, så synes jeg Crosseyes rammer ret bredt. De går efter at gøre folk trendy. I det hele taget er jeg lidt vild med deres koncept. Det er faktisk lidt sødt. Dét og priserne kan I finde inde på deres hjemmeside. Der kan I også se hvor i landet de har butikker. Bl.a. har de optiker i København, men også andre steder på Sjælland og flere steder i Jylland.

Hvis jeg skal nævne en af de ting som især fanger mig, så er det prisen. En enkeltstykerbrille koster f.eks. kun 1250 og en solbrille 900 kr. Det er ganske vist ikke skabt af de store franske modehuse, men til gengæld er det dansk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 101234510Sidste »
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram