Er det bare mig eller er der baby boom i år? Måske det bare er i min omgangskreds. Ikke mindre end 4 barnedåbe er jeg inviteret til denne sommer, tre af dem denne måned. Desværre når jeg kun med til to af dem inden jeg rejser tilbage til New York. En del af min ferie er også allerede gået med at møde de babyer mine veninder har sat i verden, mens jeg har været væk, og selvom det er sjovt at se dem, så har jeg især glædet mig til at se mine veninder i mor-rollen. Kender I det når der er noget man ikke rigtigt kan forestille sig før man ser det?

Barnedåbe og små babyer betyder også en masse gaver i form af sødt babytøj, cute små sko, uroer og legetøj i bunkevis. Så da Kids-World spurgte om jeg havde lyst til at samarbejde med dem, sagde jeg hurtigt ja, til trods for at babylir ikke er det der fylder allermest her på bloggen. Nu ved jeg dog at mine mor-veninder selv finder inspiration på bl.a. Pinterest, Instagram og diverse blogs, og det giver anledning til at dele webshoppen Kids-World med jer (og dem). De sælger alt til babyer og større børn, lige fra tøj, sko og legetøj til sutter, stofbleer og ting til børneværelset.

Jeg har fundet mine favoritter, som jeg meget gerne ville være bekendt at give til mine veninders børn. Jeg er specielt vild med tyl nederdelen, den rosa body og glimmer sutskoene, som du kan finde ved at klikke her. Dog er det primært drenge der er kommet til verden, og som er på vej i min vennekreds, men en enkelt pige er der da kommet, og så passer jeg jo også en gang imellem selv en lille pige, og jeg får lov at vælge hendes outfits og dresse hende om morgenen, jubii!

/ Indlægget er sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...