Sponsoreret indlæg

Selvom det ikke er meget tid jeg har tilbragt i Danmark denne sommer, så har snakken om det kedelige vejr fået mig til at længes efter en lille weekend getaway. I ved sådan en lille tur i sommerhus, hvor man bare hygger sig sammen med familie eller venner uanset vejret. Jeg synes der er noget hyggeligt over bare at være sammen på den måde, når man kan se regnen uden for vinduerne. Bare spille brætspil, spise hjemmebagt kage, lave mad sammen og få læst nogle bøger. Derfor har jeg lavet en lille collage med essentielle hyggeting jeg ville pakke i min weekend taske.

Rummelig weekend taske fra Comme des Garcons En weekend taske med god plads er et must, så du kan have alle nødvendighederne med i sommerhuset, og denne fra Comme des Garcons er cool og rummelig.

Hyggetøj Lækre store strik og løstsiddende tøj er essentielt til en weekend med hygge og afslapning. Den grå mohair strik fra H&M er mit seneste køb, og de bløde varme sutsko fra Hunkemöller har jeg også allerede.

Uldent tæppe og varm te Hvis der er noget der går godt hånd i hånd, er det en kop varm te og et stort tæppe man kan pakke sig ind i. Det emmer af efterårs/sommerhus stemning. Södahl laver altså nogle ret fine sengetæpper. Du kan finde udvalget her.

Pæne negle og yndlings smykkerne Jeg er typen der godt kan lide at tage minimum én make-up fri dag om ugen, og det er jo oplagt når du sidder i dit hyggetøj i sommerhuset. Med det sagt, så kan det også blive for afslappet. Derfor kan jeg godt lide at balancere hyggetøjet ud med mine yndlings smykker og pæne velplejede negle. Højt på ønskelisten står de smukke smykker fra Kinz Kanaan og Julie Sandlau. Især ringe kan jeg godt lide at kombinere på flere af mine fingre. Find deres fine udvalg af ringe her.

Aroma duft lys Jeg elsker duftlys som nærmest har sådan en beroligende effekt. Det er virkelig bare synonym med vores meget danske betegnelse Hygge, så beklager hvis jeg virker mærkelig for at pakke det med ned i weekend tasken, haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...