Kategoriarkiv: Random

maj 16, 2018 - 18:19

5 random facts: Det vidste I ikke om mig

Skirt / &Other Stories, tee / H&M, belt / Gucci, blazer / Primark

English further down below

Jeg opdagede lige hvor længe siden det er at jeg sidst har lavet et indlæg med random facts om mig. Det er faktisk flere år siden, så tænkte at det var på tide med et nyt indlæg, med underlige ting som I nok ikke vidste om mig. Så here goes.

Jeg beder altid om at få min steak gennemstegt. Jeg får den samme forargede reaktion hver gang, men det er trods alt et valg på menukortet, så at nogle vælger den mulighed, burde ikke være den store overraskelse efterhånden.

Jeg kan ikke se 3D. Jeg har aldrig syntes at de der 3D briller virkede, men det var først i november sidste år, da mine forældre besøgte mig i New York, at jeg rigtigt fandt ud af at jeg ikke kan se 3D. Vi var inde og se et juleshow, og da julemanden på skærmen, kastede gaver ud, skulle man have 3D briller på. Der kom små hvin fra publikum, som om de var ved at blive ramt at pakkerne, og min far udbrød også i sjov, at vi skulle passe på ikke at blive ramt af gaverne. Min mor og jeg kunne dog ikke se effekten, og fik altså ikke en følelses af at vi var ved at få gaver i hovedet. Der er åbenbart et eller andet ved vores syn, der gør at vi ikke kan opfange det. Når vi tager brillerne på, bliver det utydelige skærmbillede bare almindeligt tydeligt og ikke andet. Nu ved jeg da at jeg ikke skal smide ekstra penge efter at gå ind og se en 3D film haha.

Jeg er højrehåndet, men har altid lagt mascara på venstre øje med venstre hånd. Det er bare for besværligt med højre hånd, når næsen er i vejen.

Jeg har aldrig haft kæledyr og har heller ikke planer om at få nogle. Jeg er simpelthen ikke dyre person nok, til at have et kæledyr sovende i min seng, eller til ikke altid at skulle vaske hænder, efter at have aet en hund f.eks. Skulle jeg dog have et kæledyr så står pindsvin og minigris først på listen. De ser søde ud.

Jeg kan finde det helt terapeutisk at stå og smuldre dej når jeg bager. Jeg ved ikke helt hvorfor, men der er en eller anden rar følelse over at stå og massere smør og mel sammen, haha. Please, bekræft mig i at jeg ikke er den eneste der har det sådan.

Hvilket fact blev I mest overraskede over? Det kunne være sjovt at høre

BTW, for lige at snakke om outfit billederne i indlægget; Er jeg den eneste der ikke kan finde en denim nederdel der passer til mine former? Den her er jo alt for stor i livet, men købte jeg den mindre, ville den være alt for stram henover lår og hofter. Jeg kan ikke have denne nederdel på uden et bælte, for ellers glider den op og drejer sig en halv omgang i løbet af en kort gåtur. Der må da være nogle der laver nederdele i Kardashian (selvom sammenligningen måske er lidt overdrevet) størrelser!?

podcasts

I realized it’s been a long time since I did a random facts post about myself. In fact I don’t think I have ever done one in English. So here goes.

I always eat my steak well done. I often get the same offended look from the waiter but after all ‘well done’ is an option on the menu and I prefer it that way.

I litterally can’t see 3D movies! I didn’t know for real until last November when my parents were visiting me in New York. We went to see this Christmas Spectacular show and at a point in the show where a Santa on the big screen throughs out presents we wore the 3D glasses. Everybody reacted like they could grab the presents in the air. Except my mom and I. We litterally couldn’t see the presents coming near us. Appararently it’s something about our sights. So at least now I know not to spend extra money to go watch a 3D movie, haha.

I am right handed but I always use my left hand to put mascara on my left eye. To put it on with my right hand is just too damn difficult with a nose in the way.

I have never had pets and nor do I want too have one! I’m simply not enough of an animal person to have a pet sleeping in my bed or to not go wash my hands straight after petting a dog. If I would have a pet one day a hedgehog or a mini pig is on the top of my list. They just look cute!

I find it almost therapeutic to stand with my hands in a cake dough and crumble it. I know it sounds super weird but there’s just something really relaxing about massaging the flour in to the butter. Please tell me I’m not the only one, haha!

Which fact do you guys think was most surprising? It’s always fun to hear.

BTW, to talk about my outfit photos; Am I the only one struggling with finding a denim skirt that fits me? This one is obviously way too big around the waist but if I sized down it would be too tight across my hips and thighs. The eternal problem when you have curves. I cannot wear this skirt without a belt because then it would just turn 180 degrees! I mean there must a brand out there making Kardashian (that comparison might be a bit much) friendly skirts!?

 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
september 10, 2015 - 16:16

5 dumme fra mig

  1. Da jeg var lille troede jeg, når jeg så en hjemmevideo med mig og min familie i, at hvis jeg smadrede fjernsynet, så ville vi alle komme ud af skærmen, og der ville være to af os
  2. Mit iPad tastatur har ikke virket i over et halvt år. Vildt irriterende. Jeg overvejede forleden at gå op med det i Apple butikken, men valgte at spørge nogle af mine medstuderende først, om de vidste hvad der var galt med det. Den ene spørger hvornår jeg sidst har ladet det op. Hvad?! Skal man også lade sådan et op?! Godt jeg ikke gik op i butikken!! Det er nu opladet og virker igen haha.
  3. Indtil for 2 år siden, var min søster og jeg fuldstændig sikre på at Nordamerika var en del af USA og ikke omvendt! Det gav simpelthen ikke mening at Nordamerika ikke lå i United States of America, men omvendt. Mit geografi halter dog stadig en del.
  4. Mine gamle studiekammerater ‘drillede’ mig med at jeg betalte licens, når jeg hverken havde nogen TV-pakke eller anden form for tv-kanaler. Ja det kan måske godt lyde lidt dumt haha, men man skal jo for pokker betale licens. Jeg havde da trods alt computer og telefon med internetadgang.
  5. Jeg har lige siden jeg købte min iPod for 4-5 år siden, haft de samme 12 sange på den (som én hjalp mig med at lægge over), fordi jeg ikke kan finde ud af at lægge nye sange ind. No wonder at jeg aldrig gider træne mere end en god halv time, når de samme sange bare kører på repeat haha. 
Skriv kommentar 4 Kommentarer
maj 26, 2015 - 19:21

The last cherry blossoms

Jeg skrev ganske vist i går her inde på bloggen at jeg stadig var ved at skrive opgave, og det er jeg også. Har ikke forladt huset i dag. Men nøj hvor bliver man lad af at sidde foran en skærm hele dagen. Faktisk ret energidrænende. Derfor har jeg også lavet en aftale med mig selv om, så vidt muligt at komme ud hver dag. F.eks. har jeg en aftale om at gå en tur med en veninde i morgen, og forleden tog jeg ind i fitness centret og løb mig en god tur, bare for at få brugt noget energi (eller rettere få noget energi). Men i dag har jeg altså kun lige stukket hovedet ud på altanen for at suge lidt ilt til mig. Til gengæld har jeg tilladt mig selv at se et afsnit af Gossip Girl, og så havde jeg altså bare sådan en ustyrlig lyst til at blogge igen. Er I klar over at jeg kun har udgivet 8 indlæg i denne måned? 8!! Det er altså virkelig ikke meget, når jeg plejer at poste et nyt indlæg næsten hver dag.

Billederne her er taget tidligere på måneden lige inden de smukke kirsebærtræer afblomstrede. Nu vil jeg fortsætte med min opgave, men hvor var det skønt og dejligt med et lille check-in her på bloggen. Jeg håber stadig I følger lidt med, selv om der ikke er det store at følge med i for tiden.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Just wanted to check in and let you guys know that I’m still here. I know I have let down my blog a lot lately but I’m still writing my assignment and it’s slowly killing me! Thankfully I’m about to hand it in soon so in a few days I can finally relax. Just have to give it my best these next couple of days. 

The photos are from earlier this month taken in front of the beautiful cherry blossoms. I will now return to on my assignment but I really hope that you guys are still following. I’ll return very soon with lots of new posts, I promise!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 30, 2014 - 22:04

Instagram Moments

Instagram moments

På min Instagram poster jeg en del billeder som ikke lige normalt ryger på bloggen – sådan nogle her og nu billeder. Jeg har derfor samlet lidt stemningsbilleder fra den seneste tid i collagen ovenfor.

1. Jeg har spist croissant ved søerne på en lækker sommerdag. 2. og drukket kaffe med en sød veninde på en lige så lækker sommeraften. 3. desuden har jeg modtaget min nederdel fra Express, som jeg er blevet så glad for. 4. Jeg er startet i praktik hos et agentur, hvor jeg indtil videre har lavet opgaver som desk research og hængt flot tøj op i showroomet. 5. og så har jeg lavet lækre sunde vafler til morgenmad, som jeg i øvrigt snart vil poste en opskrift på. 6. Jeg har prøvet smuk sommerkjole i H&M, som jeg endte med at købe (et nummer strammere haha). 7. så har jeg været til grøn koncert med søde piger i Valby – thumbs up til Lukas Graham, Suspekt, Nik & Jay, Carpark North og Stine Bramsen. 8. Jeg har været til hyggelig fødselsdag i en have på en meget varm dag. 9. og så har jeg spist lækker hjemmelavet tapas til min kusines fødselsdag.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here’s some instagram photos that show what I have been doing lately. Remember you can always follow me on @byjennip on Instagram.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
juli 22, 2014 - 11:27

Packing for the beach

I dag skal jeg på stranden med en veninde og slikke sol og måske bade. Indtil videre har jeg kun været ude til knæene. Vandet er sgu lidt koldt. Jeg har været på biblioteket og finde en bog, som så spændende ud. Jeg er ikke nogen bogorm, og denne er på 400 sider (gisp) så nu må vi se hvor langt jeg når med den i min ferie haha. Jeg ville egentlig bare lige hurtigt tjekke ind og vise jer indholdet i min strandtaske. Håber også I nyder det gode vejr. Nu vil jeg få smurt mig ind i solcreme og cykle afsted mod stranden. Vi blogges <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Today I’m going to the beach with a friend. Hopefully I’ll get a little tanned and maybe jump in to the water. So far I have only been out to my knees. I went to the library to find a book to read on the beach so I hope this one is a good one. I hope you are all having fantastic weather where you are. Xoxo

Skriv kommentar 4 Kommentarer
juni 25, 2014 - 11:56

Lately at @byjennip

De af jer der følger mig på Instagram har jo allerede fulgt lidt med i mine små hverdags snaps. Jeg tænkte jeg lige ville opsummere lidt med nogle af dem her inde på bloggen også. Det er jo sådan nogle momenter, som ikke normalt ryger på bloggen, men som alligevel lige bliver foreviget. Der sniger sig også en hel del mad-billeder ind imellem alle de andre billeder.

1. Jeg lavede forleden en stor portion müsli, så jeg havde til min morgenmad til nogle dage. Jeg er virkelig begejstret for min selvopfundne müsli. Den smager virkelig lækkert, og har den der crunchiness. Og denne gang dryssede jeg lidt revet mørk chokolade hen over blandingen efter jeg havde taget det af panden. Mums! I kan finde opskriften her. 2. Et billede fra i lørdags hvor den stod på bytur med søde piger. 3. weekend morgenmad med blødkogt æg, og skyr med friske jordbær og hjemmelavet müsli. Elsker at have god til at lave morgenmad. 4. Forrige weekend var jeg på sushi date med hende her. 5. Når den søde tand melder sig, og man intet usundt har i lejligheden haha (sidder i skrivende stund og skovler vanilleis indenbords). 6. Var for noget tid siden på et super spændende virksomhedsbesøg hos A-tex, som laver hangtags, labels, in store design mm. 7. Har netop fået indviet mine nye træningsbukser fra Forever21, til yoga i mandags. 8. Lækker og nærende morgenmad skal der til inden træning. Hindbær, skyr og kanel er nogle af favoritterne. 9. Endnu en gang lækker morgenmad med sunde og meget mættende pandekager. Opskriften ligger lige her.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

The above photos are some of my Instagram moments. You can follow me at @byjennip

Skriv kommentar 2 Kommentarer
marts 13, 2014 - 12:56

Instagram lately…

På det seneste har jeg: spist hjemmelavede scones og drukket lækker grøn te med rabarber / gået rundt i pæne sko fra Gina Tricot / mærket foråret / været nede og træne / spist lækker brunch alene / shoppet stoffer til vores projekt / spist frozen skyr med hjemmelavet musli crunch (find opskriften her) / fået fine gaver af søde piger / spist ret meget sushi

_____________________________________________________________________________________________________________________

Lately I have been: eating homemade scones / walking around in pretty shoes / feeling the spring / working out in the gym / eating delicious brunch / shopping fabrics for our project / eating frozen skyr with homemade granola / getting nice presents from sweet girls / eating a lot of sushi 

Follow me on Instagram (byjennip)

Skriv kommentar 2 Kommentarer
januar 15, 2014 - 19:09

Things you did or did not know about me

Mange bloggere kommer med de hersens random facts-indlæg til deres læsere, så man finder ud af sjove ting om personen bag bloggen, og jeg har da også selv lavet sådanne indlæg. Men jeg tænkte jeg ville gøre det lidt anderledes denne gang, så i stedet for at komme med nogle random facts om mig, så har jeg forsøgt via collagen ovenfor, at visualisere hvem jeg er som person.

Jeg er en person som elsker mode (well) og er stor fan af den smukke bloggerinde, som I kan se på det første billede.

Glassene med stearinlys symboliserer hygge. Jeg elsker at hygge med min familie, samlet om en god gammel dansk film,til lidt boller og kakao på en regnvejrsdag. Jeg har vist nævnt her inde før at jeg er opvokset med gamle danske film, og selv om mange unge efterhånden synes de er hyggelige, så hører jeg altså til den minoritetsgruppe som kan alle replikkerne. Haha tal om miljøskade, men jeg elsker de film. De er idylliske og let fordøjelige. Og så forbinder jeg dem med min familie og min barndom selvfølgelig. I hverdagen kan jeg virkelig mærke at jeg savner at kunne lave ting med min familie, efter jeg er flyttet så langt væk.

New Yorker billedet med Times Square symboliserer min passion for at rejse og opleve verden. Især storby ferier er jeg vild med, men badeferier bliver jeg nu heller aldrig træt af. Selv om jeg kun har tilbragt ca. 4 dage i den pulserende by, så er New York en af mine yndlingsbyer, og jeg skal heldigvis der til allerede igen til foråret og få mere af byen. Jeg tror virkelig også at visse film (og serier) fanger the big apple på en helt særlig måde. “Sex and the city” var i hvert fald i tidernes morgen, den serie der fik mig til at beslutte at jeg en dag skulle til New York. Det er snart 8 år siden jeg først blev forelsket i serien og byen. Generelt elsker jeg chick flicks. Lige for tiden er det Gossip Girl jeg ikke kan slippe.

Jeg tror næsten jeg er kommet omkring alle billederne uden egentlig at nævne dem alle som sådan. Håber det gav lidt indblik i hvad jeg er for en person. Jeg er jo normalt en ret privat person, og deler ikke mange tanker om andet end mode og mine interesser her inde. Kan I genkende nogle af tingene i jer selv?

__________________________________________________________________________________________________________________

I made this blog post to show you who I am through pictures. Every picture on the collage says something about me. Some of it might be very very Danish but I hope you can see a little bit of me through the above photos. 

Skriv kommentar 2 Kommentarer
juli 31, 2013 - 15:43

First hello from the U.S.


Hej piger. Så får I lige den første hilsen her fra USA. Vi ankom i søndags til Miami og har to uger her endnu inden vi drager mod DK. Vejret er virkelig skønt. Det er varmt hele tiden, men der er til gengæld en frisk brise nærmest hele tiden også. Vi har fået shoppet, oplevet og spist lækker mad. Stranden har vi ikke ligget så meget på endnu, men vi regner med bare at tage en afslapningsdag i dag, hvor vi kan ligge på stranden og tanne. Her ovre er kl. snart 10 om formiddagen, så vi er 6 timer bagud i forhold til derhjemme.

Billedet er fra New York en dag vi var inde i Central Park. Der er SÅ smukt der inde, men mere om det en anden dag. Skal også nok poste flere billeder af outfittet når jeg kommer hjem.

Husk I også kan følge mig på instagram, hvor jeg jævnligt opdaterer herovre fra. Dem der følger mig har i hvert fald allerede set nogle af mine nye køb + nogle ret flotte og hypede kager 😉

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 27, 2013 - 12:51

Instagram lately

Her får I lige den seneste tid i Instagram billeder:

Min veninde har lavet virkelig lækker jordbærkage til os, jeg har prøvet smukt smukt armbånd fra Juleo Jewelery. Det står højt på ønskelisten nu. Jeg har modtaget en lille pakke fra Ace of Face (som I nok skal høre mere om), jeg har haft røde læber, og så har jeg spist bagel og frisk appelsin til morgenmad. Jeg har været på La Glace med min søster og spise lækker og dyr kage. Fik lagkage med blåbær og lakrids. Har været til opening af &other stories på Strøget. Spottede mange fine sager, bl.a. fint undertøj og lækre skindpunge. Jeg har spist løs af Palæobrød, som min søster har bagt, og så har jeg selvfølgelig været et smut forbi Lagkagehuset og købe en af mine store cravings; nemlig chokorug.

Har lidt indlæg i ærmet til jer, bl.a. et boligindlæg, som jeg har været ude og skyde billeder til i dag, og et kosmetik indlæg, som jeg vil poste snarest. I morgen skal jeg dog holde påskefrokost med familien og ind og træne om formiddagen, men skal se om jeg kan nå at smide et indlæg op på bloggen i løbet af dagen, ellers poster jeg garanteret lidt fra dagens løb på Instagram

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 0 Kommentarer
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram