Hej piger. Så får I lige den første hilsen her fra USA. Vi ankom i søndags til Miami og har to uger her endnu inden vi drager mod DK. Vejret er virkelig skønt. Det er varmt hele tiden, men der er til gengæld en frisk brise nærmest hele tiden også. Vi har fået shoppet, oplevet og spist lækker mad. Stranden har vi ikke ligget så meget på endnu, men vi regner med bare at tage en afslapningsdag i dag, hvor vi kan ligge på stranden og tanne. Her ovre er kl. snart 10 om formiddagen, så vi er 6 timer bagud i forhold til derhjemme.

Billedet er fra New York en dag vi var inde i Central Park. Der er SÅ smukt der inde, men mere om det en anden dag. Skal også nok poste flere billeder af outfittet når jeg kommer hjem.

Husk I også kan følge mig på instagram, hvor jeg jævnligt opdaterer herovre fra. Dem der følger mig har i hvert fald allerede set nogle af mine nye køb + nogle ret flotte og hypede kager 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...