På det seneste har jeg: spist hjemmelavede scones og drukket lækker grøn te med rabarber / gået rundt i pæne sko fra Gina Tricot / mærket foråret / været nede og træne / spist lækker brunch alene / shoppet stoffer til vores projekt / spist frozen skyr med hjemmelavet musli crunch (find opskriften her) / fået fine gaver af søde piger / spist ret meget sushi

_____________________________________________________________________________________________________________________

Lately I have been: eating homemade scones / walking around in pretty shoes / feeling the spring / working out in the gym / eating delicious brunch / shopping fabrics for our project / eating frozen skyr with homemade granola / getting nice presents from sweet girls / eating a lot of sushi 

Follow me on Instagram (byjennip)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...