Instagram moments

På min Instagram poster jeg en del billeder som ikke lige normalt ryger på bloggen – sådan nogle her og nu billeder. Jeg har derfor samlet lidt stemningsbilleder fra den seneste tid i collagen ovenfor.

1. Jeg har spist croissant ved søerne på en lækker sommerdag. 2. og drukket kaffe med en sød veninde på en lige så lækker sommeraften. 3. desuden har jeg modtaget min nederdel fra Express, som jeg er blevet så glad for. 4. Jeg er startet i praktik hos et agentur, hvor jeg indtil videre har lavet opgaver som desk research og hængt flot tøj op i showroomet. 5. og så har jeg lavet lækre sunde vafler til morgenmad, som jeg i øvrigt snart vil poste en opskrift på. 6. Jeg har prøvet smuk sommerkjole i H&M, som jeg endte med at købe (et nummer strammere haha). 7. så har jeg været til grøn koncert med søde piger i Valby – thumbs up til Lukas Graham, Suspekt, Nik & Jay, Carpark North og Stine Bramsen. 8. Jeg har været til hyggelig fødselsdag i en have på en meget varm dag. 9. og så har jeg spist lækker hjemmelavet tapas til min kusines fødselsdag.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here’s some instagram photos that show what I have been doing lately. Remember you can always follow me on @byjennip on Instagram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...