Kategoriarkiv: shopping

marts 15, 2017 - 04:22

I got my eyes on…

Efter jeg er kommet til New York har jeg faktisk ikke shoppet ret meget. Det er først nu her hvor jeg har været her i to uger at jeg rent faktisk har shoppet, dog har jeg bestilt det på nettet, så jeg venter stadig på det kommer. Jeg synes ellers altid shoppelysten er enorm når jeg er ude og rejse, men måske er det fordi jeg ved at jeg ikke rejser hjem lige om en uge eller to, at jeg ikke har haft det samme behov for bare at shoppe igennem. Jeg har trods alt også et budget jeg skal forsøge at overholde, og med opdagelsen om hvor dyrt det er at købe fødevarer herovre, skal jeg vist også lige komme mig over det mindre chok.

Det har dog ikke holdt mig fra at rende lidt i butikker + lure på nettet, og jeg har derfor fundet lidt sager som bestemt godt måtte rykke hjem til mig. Faktisk har jeg lige bestilt tre af tingene ovenfor. Jeg prøvede Jeffrey Campbell støvlerne nede i Urban outfitters, men eftersom de ikke havde min størrelse, måtte jeg hjem og bestille dem online. Så nu håber jeg de passer! Dog spottede jeg i min søgen også de andre Jeffrey Campbell støvler, som jeg synes er lidt sjove med den karakteristiske hæl. Jeg tænker dog at budgettet ikke tillader mig at købe begge par, og da disse skulle bestilles helt fra Australien, tænkte jeg at bestille de andre først og se om jeg kunne lide dem når jeg så dem på. Hvis ikke, så kan det være jeg må klikke disse hjem fra Aussie-land.

De lækre pelsede slippers er klikket hjem, og så har jeg bestilt plante misteren, som jeg egentlig tænker at bruge som sæbe dispenser, hvis sæben altså kan komme ud af det lille hul. Det må i hvert fald komme an på en prøve. Solbrillerne og nederdelen overvejer jeg også kraftigt. Den smukke ring må dog foreløbigt forblive på min ønskeseddel. Ringen er fra det sted jeg arbejder, og Jules som ejer smykkemærket laver cool og kunstneriske smykker, og hendes populære knuckle ringe, som pryder på hver side af knoerne er bare så fine og unikke når de er på. Desværre er prisen også rimelig udover mit budget. Hvis I følger mig på Snapchat (jennifromdablog) har I sikkert set at jeg har vist dem på, men jeg skal prøve at se om jeg kan få skudt nogle billeder af flere af hendes smykker en dag.

Find links to everything here:

1. Urban Outfitters faux fur slippers

2. Denim & Supply by Ralph Lauren skirt

3. Jeffrey Campbell Oriley boots

4. Bijules 18k knuckle ring with diamonds

5. Urban Outfitters plant mister

6. Jeffrey Campbell cutout boot

7. Puma sneaks

8. H&M shades

Skriv kommentar 0 Kommentarer
december 27, 2016 - 00:02

Lækre udsalgsfund

Affiliate links: 1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. here // 7. here // 8. here 

De fleste steder starter januar udsalget allerede i december, så jeg har ikke helt kunne lade være med at lure lidt rundt på nettet. Det er jo netop også nu det er oplagt at bruge nogle af de gavekort som juleaften har indbragt. Jeg har ovenfor fundet nogle fristende sager med rimelig gode besparelser. Et par af tingene har jeg selv, og er glad for, så jeg vil da selvfølgelig tippe om de gode priser, som de fås til lige nu.

farverne på det nyere By Malene Birger iPhone case er så fine, og til 120 kr er det nu det skal klikkes hjem, hvis du har en iPhone 6. Det kan også fås til 6 plus for 42,50 kr mere.

Cami toppen fra Hunkemöller har jeg i forvejen og er SÅ glad for den! Jeg har både brugt den til festligere lejligheder og indenunder striktrøjer. Jeg overvejer meget om jeg skal købe en mere, nu hvor den er på halv pris.

Nederdelen fra Baum und Pferdgarten er simpelthen så fin, men også dyr. Med en besparelse på 70% kommer den dog ned i et prisleje jeg gerne vil være med på.

Jeg går næsten altid i sorte jeans, og disse med stjerner fra Zoe Karssen vil være en fin og lidt anderledes tilføjelse til min basis garderobe.

Zoe Karssen laver mange tees med sjove statements, og denne boyfriend-agtige en er ikke ret dyr, og så er den også god til et par jeans, en læderjakke og et par rå ankelstøvler.

Jeg har længe gerne ville have en ruskindsjakke, og denne fra Munderingskompagniet har jeg haft kig på et stykke tid. Den er lige nu sat ned med 40%, så det er meget fristende at klikke den hjem.

Jeg har i forvejen et armbånd med et lille lyn fra Sophie by Sophie, men det er på en snor, så nu vil jeg også gerne have dette i forgyldt sølv til at komplimentere det andet.

Tasken her fra By Malene Birger fik jeg i julegave af min søster, men den er allerede nu sat ned med 35%. Jeg synes den er fin at have med i fitness, på studie og på arbejde.

Noget jeg virkelig også synes jeg mangler, er en lækker kort pelsjakke, et par gode vinterstøvler, som jeg kan have sæson efter sæson, samt en tyk vinterjakke til at stå sne og kulde imod med. Har I øje på nogle gode udsalgsfund? Del endelig i kommentarfeltet, hvis der er et lækkert udsalgsfund, som ikke bør gå min næse forbi. De webshops som jeg lige umiddelbart har spottet de største udsalg hos er Boozt, H&M, Asos og Zalando.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 26, 2016 - 09:14

October must-do’s

Jeg har indført en ny månedlig kategori her på bloggen. Lige omkring månedsskiftet hver måned, vil jeg nemlig poste et indlæg med små mål jeg har for måneden. Det kan være noget jeg gerne vil opnå, noget jeg skal nå, noget jeg gerne vil købe eller et arrangement jeg skal til. Det kan være de helt små hverdagsting, og det kan også være større mål som en ferie, et træningsmål etc. For oktober har jeg følgende ting jeg skal eller gerne vil:

  1. Jeg har for nyligt købt denne lækre bløde body, og jeg vil virkelig gerne nå at bruge den lidt mere inden vejret bliver alt for efterårs koldt.
  2. Jeg har længe gerne ville have en ruskindsjakke, og oktober må være måneden hvor jeg får anskaffet mig sådan en. Jeg har haft kig på denne fra Vero Moda, som er rigtig fin på, og så er prisen ret overkommelig.
  3. Vi har haft virkelig fint vejr i det meste af september, men med oktobers indtræden, det noget køligere vejr og tidlige mørke aftener, er det også blevet tid til at hygge indenfor med serier, te og stearinlys. Jeg er vild med mit soya duftlys fra By Ransborg. Det udleder langt færre af de forurenende partikler, så jeg kan have det tændt med god samvittighed.
  4. Jeg har i fødselsdagsgave givet min søster et gavekort til Nori Sushi, så der skal vi helt sikkert hen her i oktober. Deres sushi ser så lækkert ud, så jeg glæder mig virkelig til at smage om det lever op til udseendet.
  5. Nu har jeg kigget efter en af de fine feminine cami toppe så længe, så i oktober må jeg investere i en lang en, jeg kan have inden under mine store bløde strikbluser. Denne fra H&M er ret fin.
  6. I starten af september, hvor vejret var helt fantastisk fik jeg nydt det gode vejr med bogen “En arbejdsnarkomans bekendelser”. Den fangede mig fuldstændigt, så derfor har jeg netop bestilt en anden bog af samme forfatter, som jeg glæder mig til at komme i gang med i oktober. Dog bliver det nok med tæppe og te i stedet for bikini og en solstol.
  7. Basis items skal man altid have i garderoben. Denne t-shirt i merinould fra Engelbert Strauss vil være god til de kolde tider.
  8. Jeg købte tidligere i september disse fine og billige ballerinaer fra H&M, og har da nået at få dem brugt en smule, men nu hvor sandalvejret for alvor er slut, er disse en god overgangssko inden jeg for en laaang periode går over til helt lukkede sko.
  9. Jeg har været lidt på jagt efter en mascara, som kunne blive min favorit, men har endnu ikke fundet en. I oktober vil jeg glæde mig til at prøve denne fra Rimmel, som skulle forlænge vipperne markant.

Skriv kommentar 4 Kommentarer
juni 14, 2015 - 18:20

Wouldn’t mind wearing

skirt / Miss Selfridge, necklace + ring / Carré, lipgloss / Chanel, sandals / New Look, tee / River Island

Sidder nu i toget på vej hjem mod Herning og kigger lidt rundt på diverse webshops. Jeg er blevet ret vild med miniskirts stylet med en enkel t-shirt. Jeg har faktisk lige klikket ovenstående nederdel hjem, som jeg glæder mig til at hoppe i. Især nu hvor der er chance for solbrune stænger. Sandalerne har jeg også længe haft kig på, men de er i mellemtiden blevet udsolgt desværre. Øv.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m in the train now on my way home from my parents. I figured why not spend the train time checking out the latest news on the webshops. I actually just ordered the skirt from Miss Selfridge and immediately went for some styling inspiration on Pinterest. I really like the little skirts styled with just a basic tee for a casual look.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 15, 2015 - 13:33

New Lacoste slip-ons

 

 

New Lacoste slip-ons

I får et indlæg i dag der kræver så lidt som muligt fra min side af. Efter gårsdagens bytur, som først sluttede kl. 6 i morges, så har jeg i dag siddet klistret til sofaen sammen med min dyne, hovedpude og serie på fjernsynet. Og vil da forresten lige indskyde at vores risotto i går blev SÅ lækker – faktisk så lækker at jeg spiste resten i dag til morgenmad med mælk til haha. Sådan noget sker altså kun på tømmermændsdage.

Nå men det skulle egentlig handle om de sko her jo. Jeg klikkede dem hjem forleden dag på tilbud, og de er nu på vej til mig. Jeg synes det er en rigtig fin forårs sko, som det allerede snart er varmt nok til at man kan hoppe i. Tænker at de bliver gode til både jeans, shorts og sommerkjoler. De havde også skoene i marine blå, og det var simpelthen så svært at vælge, men jeg synes de hvide er så forårsagtige i farven, så dem glæder jeg mig til at hoppe i. I kan finde dem ved at klikke på billedet.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I bought these off-white slip-ons the other day on sale and can’t wait to receive them soon so that I can wear them. They will go so well with both jeans, shorts and little summer dresses. You can find them by clicking on the photo above.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
januar 23, 2015 - 16:11

Den dag jeg blev glad for cookies

..Og nu snakker jeg ikke om de spiselige cookies, som jeg i øvrigt har været glad for meget længe (især dem med m&m’s i). Nej, jeg snakker om de her internet cookies, der dukker op som annoncer på bl.a. facebook, efter man har været inde på diverse hjemmesider. Nogle cookies som jeg ærligt talt syntes var ret irriterende. Det, lige indtil forleden dag, så nu får I historien om den dag jeg blev glad for cookies.

Jeg prøvede i starten af januar den smukkeste kanin pels jakke fra Stylebutler. Mit blik landede med det samme på jakken og jeg styrede direkte hen mod stativet med de smukke jakker, dog med den forsikring at jeg selvfølgelig ikke skulle købe den. Og da slet ikke da jeg så prisskiltet. 4000 kr. Men skulle man ikke lige prøve den. Altså bare for sjov. Det kunne der vel ikke ske noget ved. Jeg mener, jeg VILLE jo ikke købe den alligevel. Jeg prøvede den på. Måske var 4000 kr. ikke så dyrt alligevel. Var det?

Jeg endte ud med at forlade butikken med den viden at de stadig havde 3 jakker tilbage – 2 af dem i min str. Jeg var ikke parat til at spendere 4000 kr, så jeg tænkte at den da måtte kunne findes på nettet, måske lidt billigere. Ganske rigtigt var den flere steder sat ned til 2800, men alle steder udsolgt. Ja så kan de jo sagtens sætte den ned! Jeg tjekkede butikken i Herning, og jeg fik min søster til at tjekke i Lyngby. Stadig uden held. Jeg kontaktede diverse webshops, men fik beskeden om at de ikke regnede med at få jakken igen. Jeg tjekkede løbende diverse webshops – det kunne jo være jeg var heldig, men stadigvæk uden held. Men så! Lige pludselig forleden dag, da jeg er på facebook på min computer, dukker en annonce op ude i højre side, med billede af jakken. Jeg klikkede mig straks ind og der var den! Én tilbage! Og i min størrelse! Og sat ned! Dankortet frem. Den dag begyndte jeg at sætte pris på de dersens ellers så irriterende cookies. Men for dævlan jeg var oppe og køre resten af aftenen haha. Det må vist kaldes materialistisk lykke. Jakken har jeg hentet i dag, og i skal nok få den at se in action i morgen.

Skriv kommentar 6 Kommentarer
november 28, 2014 - 22:27

My skirt with 50% off

My skirt on with 50% off

 

Adlinks:  1. here, 2. here, 3. here, 4. here

Det vrimler med indlæg om gode Black Friday tilbud i blogland i dag, og jeg havde egentlig tænkt at jeg ville springe let og elegant hen over det. Det var ind til jeg så min yndlings nederdel nedsat med 50%.!! Blev nødt til at tippe jer om det, da jeg jo er ret glad for min egen. For det første så er den nok den mest behagelige nederdel jeg ejer, og for det andet så er den super nem at style til både, hverdag, fest, vinter og sommer. I kan se her hvordan jeg stylede den i sommers. Her til vinter tænker jeg at tage den på til en af årets julefrokoster med fine nylonstrømper og ankelstøvler. Til hverdagsbrug ville jeg sætte den sammen med en chunky strik. Nederdelen er lidt til den store side, så hvis du veksler mellem to størrelser vil jeg anbefale at tage den mindste.

Jeg overvejer selv om jeg skal klikke en af de andre hjem. Den første synes jeg er virkelig fin, og i samme stil med den jeg har i forvejen. De mørkere farver gør den perfekt til denne årstid, og så egner den sig jo ret godt til årets julefrokoster og måske endda Nytårs aften, Dog kunne jeg også godt overveje en længere version denne gang. Det giver en super flot silhuet med midi længde. Hvilken kan I bedst lide?

Tøjet sendes fra USA, så husk at sætte kryds ved at det skal sendes som gave, hvis I vil undgå told. Betragt det som en julegave ti jer selv haha. Og der er stadig timer endnu til at shoppe i, da de jo er 5 timer bagud derovre 😉

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Just wanted to tip you that my favorite skirt is on sale with 50% on only today. Love these Black Friday deals! I can only recommend the skirt as it is so comfy to wear. Besides it’s so easy to style for both winter, summer, party and a casual look. It runs slightly big though so if you are inbetween two sizes I sugest you pick the smallest one. You can see how I styled my skirt here. I’m really considering one of the other skirts now but which one to choose? I also really like the midi length. Which one do you like the most?

Skriv kommentar 2 Kommentarer
november 4, 2014 - 17:24

Fashionable fit for NLY sport

Fashionable fit for NLY sport

Har I set det cool og fashionable træningstøj, som bloggeren bag Fashionablefit har lavet for NLY sport? Jeg er helt vild med kollektionen, og skyndte mig ind og bestille de sorte træningsbukser med det samme, og der er også kun ganske få tilbage nu kan jeg se. Jeg var også virkelig tæt på at klikke bh’en hjem, men eftersom der ikke stod noget om om den er til high intensity træning, så turde jeg ikke helt. Kan dog ikke helt slippe den, så måske den alligevel også ryger hjem til mig. Men nu vil jeg lige vente også hvordan bukserne er i pasform og kvalitet. I kan finde mesh bukserne her, og resten af kollektionen her, hvis det har interesse.

/ indeholder adlinks

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Did you see the collection the blogger Hannah from Fashionablefit did for NLY sport? I have already bought the black mesh tights and I’m really considering the push up sports bra too. You can find the mesh tights here and the rest of the collection here if you’re interested.

/contains adlinks

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 7, 2014 - 20:41

The leather sweatpants

the leather sweatpants

Læder sweat pants ses rigtigt meget i modebilledet for tiden. Jeg har netop selv købt mig et par og glæder mig til at style dem. Udover at være super stylish så er de også virkelig behagelige at have på. Jeg har fundet lidt inspirations billeder på Pinterest til hvordan jeg kan style mine nye bukser. Jeg synes det ser super cool ud med et par høje hæle og en feminin top til, som de fleste af de smukke damer ovenfor har iført sig. Bukserne findes selvfølgelig både i ægte læder og i læder-look. Jeg har fundet to par som ikke er så dyre. Det øverste har jeg fundet på Nelly.com (adlink) og de nederste er fra H&M.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Leather sweatpants is seen a lot right now. I really like the loose casual fit they have and have just bought a pair myself. I have found the above pictures on Pinterest to give you and myself some styling inspiration. Also I have found too very inexpensive pairs in leather-look. The top ones I’ve found on Nelly.com (adlink) and the pair at the bottom are from H&M.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 6, 2014 - 18:23

The Carrie Bradshaw dress

The Carrie Bradshaw dress

Jeg købte i torsdags denne kjole fra H&M’s nye Studio kollektion. Jeg synes simpelthen den er så smuk, og lidt Carrie Bradshaw agtig. Specielt med den fine rygudskæring. Men der er altså også lidt 90’er vibes over den. Jeg har nu prøvet den et utal af gange og jeg kan stadig ikke helt beslutte mig for om det er en keeper eller ej. Mest fordi den bag på er så løs, at man fra nogle vinkler kan se lige ned til trussekanten. Godt nok vil jeg gerne have en festlig kjole, meeen måske ikke SÅ festlig haha. Og kender I ikke også det problem med hvornår man så skal bruge kjolen? Jeg tænker den kunne være fin til nytår, men der er jo længe til. Er det en keeper eller en returner?

Noget andet jeg også har købt fra kollektionen er disse støvler, men de er online exclusive, så de er nu på vej med posten. Jeg er ret spændt på at modtage dem og se om de passer. Har I shoppet noget fra deres nye Studio kollektion?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I bought this beautiful dress from the new H&M Studio collection. I really like it, especially the back, and I think it has a touch of Carrie Bradshaw. Do you guys agree? At the same time it has this 90´s vibes, so I can’t really decide if it’s a keeper or not.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 4 Kommentarer
Side 1 af 512345
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram