Kategoriarkiv: Modeugen

februar 11, 2017 - 00:28

To-do list for February

I  slutningen af 2016 startede jeg en ny kategori op på bloggen, nemlig en månedlig to-do liste. I december og januar fik jeg dog ikke lavet disse indlæg, men med februars begynden, og en smule mere tid på hånden, starter jeg dem nu op igen. Jeg har faktisk en hel del jeg skal denne måned. Et par af tingene har jeg allerede overstået.

Copenhagen fashion week

Februar startede for mit vedkommende ud med Copenhagen fashion week; først morgenmad hos Tommy Hilfiger og ‘Meet the Danes’ og så Domanoff show på D’angleterre med min gode ven Tobias. Derefter PR-besøg og hygge med mine søde blogger kolleger Eline og Liselotte. Resten af modeugen havde jeg dog meldt mig til at hjælpe til backstage til diverse shows og events. Det er både spændende og hårdt, men jeg tror det er godt også at se den mindre glamourøse side af modeugen. Overvejer lidt at lave et separat indlæg om hvad backstage arbejdet indebærer, hvis det har interesse?

Eco by sonya face tan

Jeg har fået mig denne økologisk selvbruner til ansigtet, som jeg er ret spændt på at prøve. Når jeg vil have lidt naturlig glød, plejer jeg som regel at spraye lidt Sunspa i ansigtet, men når en selvbruner med helt naturlige ingredienser lover naturlig glød og lang holdbarhed, så bliver jeg nødt til at prøve den. Tænk hvis den bliver en ny favorit. Jeg skal nok opdatere jer, når jeg har prøvet den.

Marabou premium Cocoa salty liqourice

Jeg er normalt ikke chokolade-med-lakrids typen. Jo, Johan Bülows lakridser med chokolade om, men ellers foretrækker jeg chokolade for sig og lakrids for sig. Derfor blev jeg også meget overrasket over hvor vild jeg var med denne mørke chokolade med meget små stykker saltlakrids i. Chokoladen virker slet ikke lige så ’stærk’ og saltlakridsen komplimenterer den bare godt. Kan varmt anbefales.

H&m trashed jeans

Jeg så disse jeans i H&M forleden, men prøvede dem ikke. Jeg har lovet mig selv ikke at shoppe før jeg kommer til New York, så jeg skulle ikke fristes af at prøve dem på. Dog er de stadig i mit hoved, jeg er ret vild med det lidt ‘ødelagte’ ufuldendte look de har. Måske de skal prøves i en H&M i New York haha.

Going to new york

Som jeg tidligere har nævnt på bloggen, så rejser jeg snart til New York – det bliver her i slutningen af februar, og jo tættere det kommer på, jo mere spændt og nervøs bliver jeg på at rejse afsted helt alene. Min snarlige afrejse betyder også at februar er booket op med kaffe aftaler med venner og veninder, som jeg lige skal nå at sige farvel til.

fifty shades darker

Min veninde havde lokket mig med til galla premieren i onsdags, og to’eren til Fifty shades of Grey skuffede bestemt ikke. Tit kan to’er filmen godt skuffe, men jeg synes at denne levede godt op til den første i rækken, så hvis I kan lide 1’eren, så tror jeg også Fifty shades Darker falder i jeres smag. Nogen der har været inde og se den?

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 26, 2016 - 14:00

lace body and white blazer

Body / H&M, jeans / Only, blazer / H&M, ring / Calvin Klein 

Så er det sidste outfit fra modeugen langt om længe oppe. Det er også kun halvanden måned gammelt. Ikke desto mindre skulle I da ikke være foruden. Jeg havde min blonde body på, som jeg bare er ret vild med. Jeg havde lånt en hvid blazer af min søster, så jeg ikke følte mig for ‘bar’, og så synes jeg at den er en god kontrast til det sorte outfit. Outfittet her var også planlagt udfra at vi var rundt hele dagen til shows og events, og om aftenen var inviteret til fest hos JF London ude i STAY apartment. Vi havde et presset program, så jeg vidste jeg ikke kunne nå hjem og skifte. Festen var dog mere en oplevelse end den var sjov. Vi følte os bare en smule malplaceret, da vi trådte ind i et rum med Remee, forretningsfolk, mandlige modeller og piger i små lårkorte kjoler. Vi havde ikke lige fået model-lårene på den dag, så vi følte os bedst tilpas i et hjørne. Det var heldigvis også lige ved baren, så det passede os fint haha.

English recap / The last outfit from Copenhagen fashionweek is finally up. I wore a white blazer with my lace body and black jeans. Eventhough the body shows quite a lot of skin I think I made the outfit look quite elegant. The blazer definitely gave the outfit a more classic look. Since we were running between shows and events all day and were going to the JF London party in the evening I knew I wouldn’t have time to go home and change. I definitely had that on my mind choosing my outfit in the morning.

 

Skriv kommentar 6 Kommentarer
marts 13, 2016 - 09:57

Wrapped up in wool

Pants / Soyaconcept 20% off, sweater / Soaked in Luxury, coat / Soaked in Luxury (on sale), boots / Tamaris (on sale), sunglasses / Karen Simonsen x Prego

Langt om længe er mit andet outfit fra modeugen oppe. Selvom det nu er en måned siden, så er outfittet stadig ret tidssvarende. Temperaturene er cirka de samme, til trods for det burde være varmere nu. Vejret var faktisk rigtig mildt under modeugen, og lige for tiden synes jeg bare det er koldt hele tiden. Kom nu forår.

Det kan være svært at klæde sig både praktisk og pænt på samme tid, men med min grå uldfrakke og bukser i læderlook synes jeg det lykkedes meget godt. Min søndag står primært på arbejde og praktiske ting så som at rydde op og besvare mails, så ingen store planer. Det er nu også rart nok med de dage, hvor man endelig har tid til at få ordnet alt det man ikke når i hverdagen.

English recap / Finally my second outfit from Copenhagen fashion week is up. Eventhough it’s a month old it’s an outfit I would still wear today. I definitely can’t feel it’s March by now. It can be a bit of a challenge to dress practical and fashionable at once but with my grey wool coat and my leather look pants I think I succeded. 

 

Skriv kommentar 10 Kommentarer
marts 6, 2016 - 22:12

CPHFW recap

HAN Kjøbenhavn show i den grå hal på Christiania

Den søde designer Sara Storm til Sara Storm feat. Isager event. Hun laver de fineste styles (min favorit er toppen med den fine ryg ovenfor), og så er hun bare helt nede på jorden.

Sara Storm skjortekjole   //   favorit item fra Lala Berlin showet

Hyggeligt beauty besøg hos Dahl PR

Ekstravagant Birger Christensen show i Palmehaven på D’angleterre

Virkelig sejt Disney fashion event. Fik min egen ballon med hjem.

Nicholas Nybro   //   Federico D’Angelo

Så kom der endelig en omgang billeder fra modeugen. Jeg har bare taget et lille udpluk af stemningsbilleder. Jeg har også stadig to outfits fra modeugen jeg ikke har vist jer endnu. Det ene kommer op i løbet af ugen. Jeg har en ret travl uge foran mig, med en masse arbejde, og så skal jeg se et par veninder et par af aftenerne også. Søndag kommer nok til at stå i bloggens tegn, og så kan jeg nok presse et par hverdags aftener ind til det også.

English recap / Finally some photos from Copenhagen Fashionweek. I have been super busy lately which is the reason why I haven’t posted these photos until now. I also still have two outfits from the fashionweek that I haven’t showed you yet but I’ll post one this coming week.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
februar 18, 2016 - 18:59

Zalando fashion show

Jeg fik under modeugen taget en masse billeder. De fleste har jeg slet ikke fået redigeret endnu, men her en god håndfuld fra Zalando showet. Zalandos show var som det eneste åbent for alle, bare man havde skaffet en af de eftertragtede billedetter. Derfor var stemningen også lidt anderledes end til de andre shows. Christiane Schaumburg-Müller var vært, og præsenterede de 4 trends, som modellerne viste frem. Jeg havde set ret meget frem til showet, fordi Zalando netop huser et hav af brands som er ready-to-wear. På den måde kunne jeg se mig selv i flere i stylesne. Jeg er ret vild med det sporty look på første billede, og selvom det er noget jeg sjældent bærer fra top til tå, så gør modellen så godt at jeg selv får lyst til at iføre mig det.

Efter showet var der mulighed for at shoppe og mærke tøjet direkte fra catwalken. Vi skulle dog skynde os videre, så det blev kun et meget kort kig på tøjet efterfølgende. Zalando showet var faktisk det show, hvor jeg fik de bedste billeder. Vi sad front-row og det var nok meget heldigt, for at fange modellerne og stylesne ordentligt. Nogle gange kan det være svært at få gode billeder bare på anden eller tredje række. Heldigvis var lyset skarpt, så alt ved tøjet trådte til syne. Var I med nogle af jer? Der var i hvert fald spækket med mennesker.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 6, 2016 - 23:49

First outfit from CPHFW


Fur coat / Stylebutler (black version on sale), jeans / Dr. Denim Solitaire, turtleneck / Moss Copenhagen

Jeg er næsten lige steget af toget fra København, efter en veloverstået modeuge. Det har været nogle lange dage, og man er lidt brugt oven på en uge proppet med shows, events, fester og PR- og messebesøg, men jeg klager ikke. Dette outfit er fra modeugens første dag, og vi havde heldigvis lige et hul mellem Modström event og et besøg hos Dahl PR, hvor vi kunne skyde disse billeder. Jeg havde sørget for at holde mig varm med højhalset strik og pels, men vejret var så mildt og lækkert alle dagene, så vi var virkelig heldige. I dag har Katrine og jeg været et smut i Malmø, for at have en hyggedag sammen, inden vi begge tog hjem til henholdsvis Korsør og Vejle. Nu vil jeg se at komme i seng. Jeg har en lang, men spændende arbejdsdag i morgen – hvis I har lyst kan I følge med på mit arbejdes Snapchat bekkoshop, hvor jeg opdaterer fra i morgen. Nat nat.

English recap / Finally back home after an exciting fashionweek in Copenhagen with shows, events, tradefair visits, parties and PR visits. This outfit is from the first day of Copenhagen fashionweek and we just nearly managed to squeeze in the photoshoot between a breakfast event and a visit to a PR agency. I chose to stay warm in turtleneck and fur but the weather was actually so nice during the week. Today my friend Katrine and I took a short trip to Malmö, Sweden to have lunch together before we went home to each our end of the country. I just came in the door like an hour ago and now reaching for my bed. I have a long but exting day at work tomorrow. You can follow along on their Snapchat bekkoshop, to see what we are up to.

 

februar 3, 2016 - 07:50

Instagram recap

Godmorgen. Jeg ved ikke hvor mange der følger med nu. Det er yderst sjældent jeg står så tidligt op. Jeg sidder nemlig nu i toget på vej mod København, for at deltage i modeugen, og jeg har siddet her siden lidt i 7. Med dette indlæg vil jeg også lige opfordre jer til at følge med via Instagram og Snapchat, hvis I har lyst til at få lidtopdateringer fra min modeuge. Bloggen bliver der nok ikke så meget tid til i disse dage, men så er det godt at have telefonen med på farten. Har I forresten set, at man nu kan linke til sin Snapchat? I kan finde min her.

Apropos Instagram og Snapchat, så har jeg her samlet et lille recap med mine seneste Instagram moments. Som nogle af jer ved så er jeg startet som Content Marketing Assistant hos Bekko.dk, og selvom jeg kan mærke jeg har fået meget mere travlt, så er jeg så glad for at arbejde der. På det seneste har jeg også fået lidt nyt fodtøj, fint undertøj, været med til et sjovt photoshooot hos Woman og fået en lækker ansigtsbehandling. Vil se om ikke jeg kan få tid til at få lavet særskilt blogindlæg om et par af tingene.

Nu vil jeg smutte. Mit tog er snart fremme, og dagens første gøremål er morgenmad hos Tommy Hilfiger. Måske vi ses?

English recap / Good morning everyone. On my way to Copenhagen fashionweek as we speak. I’ll just encourage you to follow my Instagram and Snapchat to get my updates throughout this week. Hope to see you there. By the way have you seen that it’s now possible to link to your Snapchat? You can find mine here. First stop: Breakfast at Tommy Hilfiger. See you on snap.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
august 17, 2015 - 20:45

Instagram lately

Jeg tænkte at det var blevet tid til en lille Instagram update her på bloggen. Det fleste af billederne ovenfor er ganske vist fra modeugen, men det er også det jeg godt kan lide ved Instagram. Det at er så nemt hurtigt at tage et billede og lægge ud til offentligheden med det samme. Fresh updates. På bloggen kommer billederne ret sjældent op samme dag som jeg har taget dem. Det er ligesom lidt mere omfattende.

Den seneste tid har budt på nye briller, lækker morgenmad, som I kan finde opskriften på her, samt kollektionsfremvisning hos forskellige PR-bureauer. Desuden har jeg drukket mojitos med søde piger, og startet modeugen ud med morgenmad og is hos Tommy Hilfiger. Vejret var helt perfekt til modeugen og nogle af de udendørs show talte bl.a. Ivan Grundahl og Stafet DSKD + KADK. De af jer der følger mig på Instagram, fik forleden set mine nye earparty pieces fra Carré, som jeg er virkelig begejstret for. Har brugt dem en hel del allerede. Hvis I har lyst til at følge med i mine små øjeblikke på Instagram kan I finde mig som byjennip

 

Skriv kommentar 4 Kommentarer
august 14, 2015 - 21:24

Snapshots from CPHFW

Asger Juel Larsen

Cool støvler spottet på blogger Marie Jedig

Henrik Vibskov ham selv til Vibskov show på Rådhuset

  På hyggeligt visit i Soil Agencys smukke showroom

Lækre hårprodukter fra Kevin Murphy hos Soil

Ægte stearinlys med kunstig væge og flamme, som ikke forurener, hos Holm & Bertung. Jeg var meget begejstret!

Anderledes show og venue hos HAN Kjøbenhavn

Egentlig er disse billeder kun fra modeugens første dag. Jeg blev simpelthen så træt af at slæbe rundt på mit spejlrefleks og andre tunge sager, at jeg både torsdag og fredag lod mit kamera ligge hjemme. Derfor er billeder fra de resterende shows taget med telefonen. I kan se nogle af dem her. Jeg må indrømme at det ærgede mig lidt at jeg ikke havde det med til Saks Potts og Nicholas Nybro. Nicholas Nybro var efter min mening det suverænt bedste show hele denne modeuge. Temaet var så gennemført og stemningen var bare super god. Folk rejste sig op og klappede og piftede da showet sluttede.

Det meste af modeugen blev tilbragt i selskab med Katrine og Joanna. Det er lidt hyggeligere at have nogle søde mennesker at rende rundt til diverse shows, pr-bureauer og events med. Må sige at vi havde et ret pakket program. Modeugen er virkelig et ræs, men et sjovt ræs jeg glædeligt vender tilbage til sæson efter sæson.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
august 12, 2015 - 16:44

Back on track wearing black

Tee / Alexander Wang x H&M, leather skirt / Moss Copenhagen, slip-ons / Birkenstock (Madrid), bracelet / Carré, shades / Karen Simonsen x Prego

Langt om længe giver jeg lyd fra mig her inde på bloggen igen. Det er virkelig yderst sjældent at der går 10 dage mellem mine opdateringer, men jeg har simpelthen haft så travlt med modeugen, arbejde og forberedelser til mine forældres sølvbryllup. Mandagen blev brugt på at købe blomster, pynte æresport og sætte den op i nattens mulm og mørke, og i går fik vi så fejret mine forældre med hornmusik og morgenkaffe. Sådan noget kræver en del forberedelser fra børnenes side, og med modeugen oven i hatten, har mit program været pakket. Jeg er dog tilbage på sporet, og glæder mig til at dele en masse billeder fra modeugen med jer. Først kan I da få mit outfit fra modeugens første dag at se. Jeg havde valgt et all black og basic outfit, som jeg følte mig godt tilpas i, og det fungerede bare.

Jeg skal jo også have trukket en vinder af et par valgfrie briller eller solbriller fra Smarteyes. Den heldige er Frederikke S. Stort tillykke til dig. Jeg sender dig en mail i løbet af dagen.

English recap / Finally there’s an update from me on the blog again. I’ve been busy with Copenhagen fashion and honestly I’ve been super tired since I got back. What you gotta do in the name of fashion haha. This outfit is from the first day of Cphfw. I chose an all black and basic outfit that I felt very comfortable in. I added just some simple jewellery which I think worked fine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 2 Kommentarer
Side 1 af 212
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram