Kategoriarkiv: Modeugen

januar 11, 2018 - 16:44

My top 5 highlights from 2017

højdepunkter fra året

Top / Anthropologie, pants / Calvin Klein, heels / Gina Tricot, purse / By Malene Birger, hairband / Berggren Studio

English further below

Alle år har som regel både noget godt og noget dårligt med sig. Jeg tror ikke vi kan undgå hverken det ene eller det andet. Jeg forsøger at se nogle af de dårlige ting, som noget jeg kan lære af, men jeg tror også det er vigtigt at fokusere på de gode ting, et år har bragt med sig. 2017 har helt sikkert været et af de bedste (hvis ikke dét bedste) år i mit liv. Derfor vil jeg gerne dele hvad der i særdeleshed har gjort 2017 til et vinder år for mig. Jeg elsker selv at læse mere reflektive blog indlæg, og måske kan dette indlæg bringe noget inspiration videre. Om ikke andet, så tror jeg at dette indlæg, bliver virkelig sjovt for mig selv at se tilbage på om et år, og også igen om 5 år. Her kommer mine 5 highlights fra 2017.

Jeg rykkede til New York

Det største højdepunkt for 2017, må næsten være da jeg rent faktisk tog skridtet og rykkede teltpælene til New York. Det krævede en masse mod, fordi jeg vidste hvad jeg havde, men jeg havde absolut ingen idé om hvad jeg ville få. Heldigvis blev det til 10 måneder i byen, som har været med til at gøre mit år helt fantastisk. Det har bragt en masse mindeværdige oplevelser med sig, som f.eks. min vandscooter tur på Hudson River. Hvis du selv sidder med en drøm om at rejse til et fremmed sted, så kan jeg ikke anbefale nok at gøre det. Jeg kan ikke love at det bliver helt fantastisk, men hvis der er noget 2017 har lært mig, så er det at det er langt bedre at sidde med tanken om at jeg gjorde det, end at sidde og fortryde at jeg aldrig prøvede.

New York fashionweek

New York fashionweek må helt sikkert også være et highlight fra 2017. Det var min første fashionweek i NYC, og selvom jeg ikke var ved at drukne i invitationer til shows og events, så sætter jeg bare virkelig stor pris på de happenings som jeg faktisk blev inviteret til. Man skal starte et sted, og hvis ikke man gør noget for det, så sker det med stor sandsynlighed ikke. Jeg håber i hver fald bestemt ikke at det var min sidste NYFW.

At have swimmingpool lige uden for døren

Jeg ved godt at dette højdepunkt er en lille smule til den åndsvage side, men når jeg tænker tilbage på hvor meget jeg har nydt sommeren i New York, så er swimmingpoolen altså uundgåeligt en af grundene til det. Det er jo en lidt materiel ting, men at have en pool hørende til den bygning jeg boede i, var bare en luksus, som jeg vidste jeg jeg ikke lige ville komme til at have hver eneste sommer. Derfor har jeg nok bare sat så meget pris på den, mens jeg havde muligheden for at benytte den. Det jeg måske mest af alt vil sige med min begejstring for poolen, er at vi virkelg skal huske at sætte pris på ting mens vi har dem, og så se tilbage på dem som et godt minde, i stedet for at ærgre sig over ikke at have dem mere.

Alle mine rejser

2017 har budt på en del rejser til steder jeg ikke havde været før. Foruden en del rejseri mellem Danmark og New York, så har jeg besøgt både Chicago og washington D.C., jeg har været en smuttur i Milano og holdt sommerferie på Turks & Caicos i Caribien og efterårsferie i Playa del Carmen i Mexico. Jeg føler mig meget priviligeret og taknemmelig for at have oplevet alle disse nye steder.

Tiden med familie og venner

  Selvom jeg har nydt at tilbringe det meste af 2017 i USA, så har savnet til især min familie ikke kunne undgås. Derfor har jeg også sat ekstra pris på den tid jeg så har haft med familie og venner her i Danmark. Jeg har virkelig forsøgt at være tilstede og nyde tiden fuldt ud, de gange jeg har besøgt familie og venner i Danmark, og de gange de har besøgt mig. Afstanden har virkelig lært mig at værdsætte tiden med dem endnu højere, og det sætter jeg stor pris på.

highlight from the year

English / I think it’s inevitable to go through a year without experiencing both good and bad things in your life. I try to see the bad experiences as something I can learn from but I also truly believe that it’s good to focus on the good things that happens in your life. A new year is a good landmark to sum up on the good things from the past year. 2017 has definitely been one of the best years in my life (if not the best). Therefore I want to share with you what made 2017 a winner year for me. I love to read more reflective blog posts and maybe this one can inspire some of you. Nevertheless I know that this post will be fun for me to look back at in another year or even again in 5 years. Below are my top 5 highlights from 2017.

Moving to New York

My number one biggest highlight from 2017 must be moving to New York. The fact that I actually did it. It took a lot of courage because I knew what I had but I had absolutely no idea what I would get. Luckily I ended up staying for 10 great months. If you have a dream about going somewhere in the world I really can’t recommend enough to just do it! I can’t promise you that it will be amazing but if there’s something 2017 has taught me it’s that it’s far better to think ‘I actually did it’ than regretting never trying!

New York fashionweek

New York fashionweek is definitely also a highlight from 2017. It  was my first fashionweek in NYC, and eventhough I wasn’t excactly drowning in invitations to shows and events, I really do appreciate the happenings that I was actually invited to. You gotta start somewhere and if you don’t try it most likely won’t happen. I definitely hope that this wasn’t my last NYFW.

To have a swimmingpool right outside my door

I know that this highlight is a bit silly, but when I think of how much I’ve enjoyed the summer in New York, I can’t avoid that the swimmingpool has been a big part of it. I know it’s a bit of a material thing to appreciate but having an outdoor pool in my building was a luxury, that I knew I wouldn’t be able to have every summer. That’s probably why I have been appreciating it so much while I had the opportunity to use it. what I guess I really wanna say with my excitement about the pool, is that we should really remember to appreiate things while we have them, and then look back at it as a good memory instead of regretting not having it anymore.

Traveling

2017 has taken me to different places I hadn’t been before. Besides a lot of traveling between Denmark and New York, I have visited both Chicago and washington D.C., I have been to Milan and vacationing in Turks & Caicos in Caribbean and in Playa del Carmen in Mexico. I feel very previliged and so grateful to have experienced all these new places.

Time with family and friends

  Eventhough I have truly enjoyed staying most of my 2017 in America, I haven’t been able to avoid the hard time of beeing away from especially my family. Therefore I have had a bigger appreciation for the time I’ve had with my family and friends here in Denmark. I have really been trying to mentally fully be there when I have been visiting friends and family in Denmark and when they have been visiting me. The distance has really taught me to truly appreciate the time with the people I love and that’s a big highlight for me.

højdepunkter fra 2017

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 27, 2017 - 18:04

New York Fashionweek through my lense

Hakan Akkaya ss18 showNew York fashionweekNYFW

Så kom mit New York fashionweek indlæg endelig. Jeg fik faktisk ikke tage mit kamera med mig til de første fashionweek events/fester jeg var til, men til gengæld fik jeg taget stakkevis af billeder til nogle af de andre ting jeg var til. Eftersom det var min første modeuge i New York, så var jeg nok lidt ekstra spændt på det hele. Jeg var, meget forventeligt, ikke inviteret med til en helt masse, men bare det at der lå et par invitationer i min indbakke, gjorde mig lidt ekstatisk. Det var jo lidt stort! Ikke ‘bare’ Copenhagen Fashionweek. Jo, jo, jeg nyder at tage med til så meget jeg overhovedet kan presse ind, under Copenhagen Fashionweek, men New York fashionweek er bare noget særligt. New York er jo BYEN! Den by jeg så længe har drømt om at bo i og måske endda arbejde inden for modebranchen i. Hvorfor skulle NYFW ikke være lidt stort og betydningsfuldt for mig?

Min favorit må være Hakan Akkayas show ude på Skylight Clarkson Square. Hans show var præget af sort og hvidt, på mange punkter ret monokromt og skandinavisk, men han formåede at mikse materialer og lave iøjenfaldende snit, så det sorte og hvide blev yderst livagtigt at se på. Selvom kollektionen var imponerende, så er det halve af oplevelse altid setuppet; showet, lokationen, musikken, stemningen. Det hele var virkelig fedt, og jeg havde heldigvis en ret god udsigt fra min siddeplads. Skylight Clarkson Square er faktisk nogle store haller, så der foregår flere shows der ude samtidig. Det var et mega hyggeligt sted at gå rundt og vente på næste show, for de havde nemlg sørget for at man blev holdt beskæftiget i ventetiden. Du kunne gå ind i et rum og kigge på forskelligt interiør der var udstillet, du kunne lave din egen New York fashionweek video med E! i deres videobooth, du kunne hente lækker kaffe og andre forfriskninger hos Papyrus helt gratis, eller du kunne vælge at sætte dig ind i deres arbejds lounge med din computer og arbejde.


Byjenni New York fashionweek

Jeg nåede også med til et par kollektionsfremvisninger, og de kan virkelig være forskellige fra brand til brand. Blandt andet var jeg til en meget speciel og mærkværdig fremvisning hos Suzanne Rae nede i Chinatown. Til fremvisningen kunne man gå rundt blandt de hippe og kunstneriske typer og se og mærke på kollektionen, men det mest specielle var at man kunne gå ind i en slags boks, som skulle forestille at være en form for skriftestol, og så se designeren selv stå og danse i sit design, alt imens hun blev ved med at kigge en i øjnene. I en lille boks hvor Suzanne Rae og jeg kun var adskilt af en rude, var det ekstremt grænseoverskridende at stå med hendes blik lige på mit. Ret provokerende, men jeg tror hun opnåede det hun ville med sit event.

Helt anderledes var Helen Yarmaks fremvisning af pelse. Eventet foregik på toppen af The Crown building på 5th avenue. Her havde man ude fra rooftop terrassen, udsigt til Central Park, mens modeller spadserede rundt i overdådige pelsfrakker og stillede sig klar til at posere for fortograferne. Indenfor var musikken høj, og lokalet var fyldt med alverdens fashionable mennesker, som beundrede pelsene både på stativerne og på modellerne, alt imens de minglede og snakkede på livet løs. Et virkelig cool event, og en fantastisk første NYFW for mit vedkommende. Jeg håber virkelig ikke det bliver den sidste.


 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 15, 2017 - 00:22

Dressed in a checkered two-piece for NYFW

two-piece from Honeyz UK

Skirt + top / Honeyz, mules / Nine West, bag / Karl Lagerfeld, sunnies / Prego eyewear x Karen Simonsen   …  Photos by Christina Wonsbeck

Sættet her har jeg haft på et par gange, senest en af dagene under New York Fashion Week. Jeg synes selv det er ret fint, og så behøver man ikke gøre ret meget med stylingen. Et par sorte hæle (og selvfølgelig skiftesko til vandringerne mellem shows og events), en enkel taske og et par mørke solbriller var hvad jeg satte sættet sammen med. Jeg må sige at jeg også fik en del komplimenter for det. New Yorkere, og amerikanere generelt kan bare det der med at give komplimenter. Hvad enten det er en tilfældig på gaden der vil vide hvor dit outfit er fra, eller en fashion person til et event der bare har lyst til at fortælle hvor godt det ser ud, ja så er det nu skønt at blive anerkendt for noget man har gjort.

Jeg landede i Danmark i går, og derfor sluttede NYFW for mit vedkommende lidt før tid, men hvor er jeg glad for at jeg nåede bare at få lidt af det med. Specielt eftersom det er min første modeuge i New York. Der er bare noget specielt over at få lov at opleve et fashion show eller et lækkert event her ovre. Egentlig minder det jo lidt om Copenhagen Fashionweek – bare meget større! Jeg var lidt rundt på egen hånd et par af dagene, og fik derfor ikke billeder af alle mine outfits. Til gengæld fik jeg skudt lidt billeder til de forskellige shows og events, så dem lægger jeg op på bloggen her en af dagene. I morgen tidlig (eller i dag er det faktisk nu) skal jeg til et morgenmads event inde ved Nyhavn, så det glæder jeg mig utroligt meget til. Efter jeg er flyttet til New York, er det jo ikke så tit jeg ser mine blogger ladies mere.Husk at følge med på min Insta Story @byjennip

English recap / A NYFW outfit wearing my iconic two-piece from Honeyz. The material is quite thick so it was the perfect choice for the slowly dropping temperatures in New York. Eventhough I didn’t attend that many events and fashion shows during this New York fashion week I feel so lucky to actually be a part of it. For a fashion lover like me NYFW is the dream! Some things are definitely a lot like Copenhagen Fashion week – only a lot bigger! I’m gonna put up some photos from the shows and events later this week. Now I’m heading to bed ‘cause I have a breakfast event in Copenhagen at 9am tomorrow (or actually it’s later today), so make sure to follow along on my Insta Story @byjennip


50'er stil med strutskørt

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 28, 2017 - 16:45

Kom med til modeugen og oplev den indefra

Hvordan kommer jeg med til modeugen?

De første invitationer har ramt indbakken, og normalt ville jeg sidde med klappende hænder og store begejstrede øjne, og læse dem og besvare ‘JA TAK’. Sådan bliver det desværre ikke i år. Denne sommer kan jeg nemlig ikke deltage i Copenhagen Fashionweek, da jeg ikke kommer til Danmark før til september. Til gengæld kan jeg nå at få et glimt af New York Fashionweek lige inden jeg rejser, så det glæder jeg mig til at få med. De sidste to sæsoner af CPHFW har jeg dog deltaget mindre på publikums fronten og mere på arbejdsfronten. Sidste sommer spurgte mit tidligere praktik sted om jeg havde lyst til at hjælpe dem på Revolver messen, og i vinters opsøgte jeg selv noget frivilligt arbejde til modeugen for at få noget erfaring med hvordan det foregår på den anden side af runwayen.

Jeg føler mig heldig og priviligeret som blogger, at blive inviteret med til shows og events under de københavnske modeuger. Da mode ikke kun er en hobby for mig, men også en branche jeg gerne vil arbejde i, så mener jeg det er vigtigt også at se og være en del af det der foregår backstage. Derfor arbejdede jeg under sidste modeuge til forskellige shows og events. Hvis du selv overvejer det samme, så læs med her, hvor jeg deler min oplevelse af at stå på den anden side.

Hvordan kommer jeg til at arbejde under modeugen?

Det sker at brands og designere selv søger efter dressere og andre frivillige til at hjælpe under modeugen. Hvis der er et brand du gerne vil hjælpe, så send dem en mail. Ofte hyrer de forskellige brands under modeugen dog eksterne virksomheder til at varetage opgaverne for sig. Det kan f.eks. være Copenhagen Fashionweek selv eller Fashion Exclusive der mangler assistenter. Jeg arbejdede for Fashion Exclusive.

kom med til modeugenHjælp til under modeugen

Hvad indebærer det at hjælpe til backstage under modeugen?

At hjælpe til backstage er både hårdt, lærerigt og spændende, og om du synes det er sjovt, afhænger nok i høj grad af om du klikker med de andre assistenter. Arbejdsopgaverne inkluderer at holde backstage området pænt og ryddeligt, sørge for snacks, seating af gæster, være dresser, så du hjælper modellerne tøjet af og på under shows samt diverse ad hoc opgaver.

Hvad var godt og hvad mindre godt?
  1. Lige op til shows er der rigtig travlt, og folk stresser generelt rundt. Vær derfor forberedt på at nogle har en hård tone og at tempoet er højt.
  2. Der kan være en del fysisk hårdt arbejde. Da jeg hjalp flyttede vi rundt på en masse ekstremt tunge møbler, som gjorde at jeg var helt smadret i flere dage efter. Det var bestemt ikke et job for os modeassistenter at skulle udføre. Heldigvis hjalp projektkoordinatorerne lige så meget til selv.
  3. Du får et godt indblik i hvordan arbejdet i modebranchen foregår og du får en udtalelse fra Fashion Exclusive, som du fremtidigt kan bruge i dit CV og til jobsamtaler
Hvordan kan du komme til at hjælpe?

Hvis du gerne vil prøve at hjælpe til næste modeuge d. 8.-12. august, kan du kontakte Fashion Exclusive. Skriv evt. til en af projektkoordinatorene Carina på cc@fashionexclusive.dk. Hun plejer at være sød til at fortælle meget mere om hvad det indebærer. Tjek også gerne deres hjemmeside fashionexclusive.dk for mere info. Som tak for hjælpen får man efter de 3 eller 4 dage, en lille goodiebag og en udtalelse. Jeg kan lige så godt sige med det samme at det ikke er en dans på roser, men hvis du vil have et bedre indblik og mere erfaring i modebranchen, vil jeg anbefale at prøve det af. Drømmer du om at blive projektleder eller eventkoordinator, er dette her også et super godt sted at få en bedre forståelse for, hvordan sådan noget foregår.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 11, 2017 - 00:28

To-do list for February

I  slutningen af 2016 startede jeg en ny kategori op på bloggen, nemlig en månedlig to-do liste. I december og januar fik jeg dog ikke lavet disse indlæg, men med februars begynden, og en smule mere tid på hånden, starter jeg dem nu op igen. Jeg har faktisk en hel del jeg skal denne måned. Et par af tingene har jeg allerede overstået.

Copenhagen fashion week

Februar startede for mit vedkommende ud med Copenhagen fashion week; først morgenmad hos Tommy Hilfiger og ‘Meet the Danes’ og så Domanoff show på D’angleterre med min gode ven Tobias. Derefter PR-besøg og hygge med mine søde blogger kolleger Eline og Liselotte. Resten af modeugen havde jeg dog meldt mig til at hjælpe til backstage til diverse shows og events. Det er både spændende og hårdt, men jeg tror det er godt også at se den mindre glamourøse side af modeugen. Overvejer lidt at lave et separat indlæg om hvad backstage arbejdet indebærer, hvis det har interesse?

Eco by sonya face tan

Jeg har fået mig denne økologisk selvbruner til ansigtet, som jeg er ret spændt på at prøve. Når jeg vil have lidt naturlig glød, plejer jeg som regel at spraye lidt Sunspa i ansigtet, men når en selvbruner med helt naturlige ingredienser lover naturlig glød og lang holdbarhed, så bliver jeg nødt til at prøve den. Tænk hvis den bliver en ny favorit. Jeg skal nok opdatere jer, når jeg har prøvet den.

Marabou premium Cocoa salty liqourice

Jeg er normalt ikke chokolade-med-lakrids typen. Jo, Johan Bülows lakridser med chokolade om, men ellers foretrækker jeg chokolade for sig og lakrids for sig. Derfor blev jeg også meget overrasket over hvor vild jeg var med denne mørke chokolade med meget små stykker saltlakrids i. Chokoladen virker slet ikke lige så ’stærk’ og saltlakridsen komplimenterer den bare godt. Kan varmt anbefales.

H&m trashed jeans

Jeg så disse jeans i H&M forleden, men prøvede dem ikke. Jeg har lovet mig selv ikke at shoppe før jeg kommer til New York, så jeg skulle ikke fristes af at prøve dem på. Dog er de stadig i mit hoved, jeg er ret vild med det lidt ‘ødelagte’ ufuldendte look de har. Måske de skal prøves i en H&M i New York haha.

Going to new york

Som jeg tidligere har nævnt på bloggen, så rejser jeg snart til New York – det bliver her i slutningen af februar, og jo tættere det kommer på, jo mere spændt og nervøs bliver jeg på at rejse afsted helt alene. Min snarlige afrejse betyder også at februar er booket op med kaffe aftaler med venner og veninder, som jeg lige skal nå at sige farvel til.

fifty shades darker

Min veninde havde lokket mig med til galla premieren i onsdags, og to’eren til Fifty shades of Grey skuffede bestemt ikke. Tit kan to’er filmen godt skuffe, men jeg synes at denne levede godt op til den første i rækken, så hvis I kan lide 1’eren, så tror jeg også Fifty shades Darker falder i jeres smag. Nogen der har været inde og se den?

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
marts 26, 2016 - 14:00

lace body and white blazer

Body / H&M, jeans / Only, blazer / H&M, ring / Calvin Klein 

Så er det sidste outfit fra modeugen langt om længe oppe. Det er også kun halvanden måned gammelt. Ikke desto mindre skulle I da ikke være foruden. Jeg havde min blonde body på, som jeg bare er ret vild med. Jeg havde lånt en hvid blazer af min søster, så jeg ikke følte mig for ‘bar’, og så synes jeg at den er en god kontrast til det sorte outfit. Outfittet her var også planlagt udfra at vi var rundt hele dagen til shows og events, og om aftenen var inviteret til fest hos JF London ude i STAY apartment. Vi havde et presset program, så jeg vidste jeg ikke kunne nå hjem og skifte. Festen var dog mere en oplevelse end den var sjov. Vi følte os bare en smule malplaceret, da vi trådte ind i et rum med Remee, forretningsfolk, mandlige modeller og piger i små lårkorte kjoler. Vi havde ikke lige fået model-lårene på den dag, så vi følte os bedst tilpas i et hjørne. Det var heldigvis også lige ved baren, så det passede os fint haha.

English recap / The last outfit from Copenhagen fashionweek is finally up. I wore a white blazer with my lace body and black jeans. Eventhough the body shows quite a lot of skin I think I made the outfit look quite elegant. The blazer definitely gave the outfit a more classic look. Since we were running between shows and events all day and were going to the JF London party in the evening I knew I wouldn’t have time to go home and change. I definitely had that on my mind choosing my outfit in the morning.

 

Skriv kommentar 6 Kommentarer
marts 13, 2016 - 09:57

Wrapped up in wool

Pants / Soyaconcept 20% off, sweater / Soaked in Luxury, coat / Soaked in Luxury (on sale), boots / Tamaris (on sale), sunglasses / Karen Simonsen x Prego

Langt om længe er mit andet outfit fra modeugen oppe. Selvom det nu er en måned siden, så er outfittet stadig ret tidssvarende. Temperaturene er cirka de samme, til trods for det burde være varmere nu. Vejret var faktisk rigtig mildt under modeugen, og lige for tiden synes jeg bare det er koldt hele tiden. Kom nu forår.

Det kan være svært at klæde sig både praktisk og pænt på samme tid, men med min grå uldfrakke og bukser i læderlook synes jeg det lykkedes meget godt. Min søndag står primært på arbejde og praktiske ting så som at rydde op og besvare mails, så ingen store planer. Det er nu også rart nok med de dage, hvor man endelig har tid til at få ordnet alt det man ikke når i hverdagen.

English recap / Finally my second outfit from Copenhagen fashion week is up. Eventhough it’s a month old it’s an outfit I would still wear today. I definitely can’t feel it’s March by now. It can be a bit of a challenge to dress practical and fashionable at once but with my grey wool coat and my leather look pants I think I succeded. 

 

Skriv kommentar 10 Kommentarer
marts 6, 2016 - 22:12

CPHFW recap

HAN Kjøbenhavn show i den grå hal på Christiania

Den søde designer Sara Storm til Sara Storm feat. Isager event. Hun laver de fineste styles (min favorit er toppen med den fine ryg ovenfor), og så er hun bare helt nede på jorden.

Sara Storm skjortekjole   //   favorit item fra Lala Berlin showet

Hyggeligt beauty besøg hos Dahl PR

Ekstravagant Birger Christensen show i Palmehaven på D’angleterre

Virkelig sejt Disney fashion event. Fik min egen ballon med hjem.

Nicholas Nybro   //   Federico D’Angelo

Så kom der endelig en omgang billeder fra modeugen. Jeg har bare taget et lille udpluk af stemningsbilleder. Jeg har også stadig to outfits fra modeugen jeg ikke har vist jer endnu. Det ene kommer op i løbet af ugen. Jeg har en ret travl uge foran mig, med en masse arbejde, og så skal jeg se et par veninder et par af aftenerne også. Søndag kommer nok til at stå i bloggens tegn, og så kan jeg nok presse et par hverdags aftener ind til det også.

English recap / Finally some photos from Copenhagen Fashionweek. I have been super busy lately which is the reason why I haven’t posted these photos until now. I also still have two outfits from the fashionweek that I haven’t showed you yet but I’ll post one this coming week.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
februar 18, 2016 - 18:59

Zalando fashion show

Jeg fik under modeugen taget en masse billeder. De fleste har jeg slet ikke fået redigeret endnu, men her en god håndfuld fra Zalando showet. Zalandos show var som det eneste åbent for alle, bare man havde skaffet en af de eftertragtede billedetter. Derfor var stemningen også lidt anderledes end til de andre shows. Christiane Schaumburg-Müller var vært, og præsenterede de 4 trends, som modellerne viste frem. Jeg havde set ret meget frem til showet, fordi Zalando netop huser et hav af brands som er ready-to-wear. På den måde kunne jeg se mig selv i flere i stylesne. Jeg er ret vild med det sporty look på første billede, og selvom det er noget jeg sjældent bærer fra top til tå, så gør modellen så godt at jeg selv får lyst til at iføre mig det.

Efter showet var der mulighed for at shoppe og mærke tøjet direkte fra catwalken. Vi skulle dog skynde os videre, så det blev kun et meget kort kig på tøjet efterfølgende. Zalando showet var faktisk det show, hvor jeg fik de bedste billeder. Vi sad front-row og det var nok meget heldigt, for at fange modellerne og stylesne ordentligt. Nogle gange kan det være svært at få gode billeder bare på anden eller tredje række. Heldigvis var lyset skarpt, så alt ved tøjet trådte til syne. Var I med nogle af jer? Der var i hvert fald spækket med mennesker.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
februar 6, 2016 - 23:49

First outfit from CPHFW


Fur coat / Stylebutler (black version on sale), jeans / Dr. Denim Solitaire, turtleneck / Moss Copenhagen

Jeg er næsten lige steget af toget fra København, efter en veloverstået modeuge. Det har været nogle lange dage, og man er lidt brugt oven på en uge proppet med shows, events, fester og PR- og messebesøg, men jeg klager ikke. Dette outfit er fra modeugens første dag, og vi havde heldigvis lige et hul mellem Modström event og et besøg hos Dahl PR, hvor vi kunne skyde disse billeder. Jeg havde sørget for at holde mig varm med højhalset strik og pels, men vejret var så mildt og lækkert alle dagene, så vi var virkelig heldige. I dag har Katrine og jeg været et smut i Malmø, for at have en hyggedag sammen, inden vi begge tog hjem til henholdsvis Korsør og Vejle. Nu vil jeg se at komme i seng. Jeg har en lang, men spændende arbejdsdag i morgen – hvis I har lyst kan I følge med på mit arbejdes Snapchat bekkoshop, hvor jeg opdaterer fra i morgen. Nat nat.

English recap / Finally back home after an exciting fashionweek in Copenhagen with shows, events, tradefair visits, parties and PR visits. This outfit is from the first day of Copenhagen fashionweek and we just nearly managed to squeeze in the photoshoot between a breakfast event and a visit to a PR agency. I chose to stay warm in turtleneck and fur but the weather was actually so nice during the week. Today my friend Katrine and I took a short trip to Malmö, Sweden to have lunch together before we went home to each our end of the country. I just came in the door like an hour ago and now reaching for my bed. I have a long but exting day at work tomorrow. You can follow along on their Snapchat bekkoshop, to see what we are up to.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Side 1 af 3123
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram