højdepunkter fra året

Top / Anthropologie, pants / Calvin Klein, heels / Gina Tricot, purse / By Malene Birger, hairband / Berggren Studio

English further below

Alle år har som regel både noget godt og noget dårligt med sig. Jeg tror ikke vi kan undgå hverken det ene eller det andet. Jeg forsøger at se nogle af de dårlige ting, som noget jeg kan lære af, men jeg tror også det er vigtigt at fokusere på de gode ting, et år har bragt med sig. 2017 har helt sikkert været et af de bedste (hvis ikke dét bedste) år i mit liv. Derfor vil jeg gerne dele hvad der i særdeleshed har gjort 2017 til et vinder år for mig. Jeg elsker selv at læse mere reflektive blog indlæg, og måske kan dette indlæg bringe noget inspiration videre. Om ikke andet, så tror jeg at dette indlæg, bliver virkelig sjovt for mig selv at se tilbage på om et år, og også igen om 5 år. Her kommer mine 5 highlights fra 2017.

Jeg rykkede til New York

Det største højdepunkt for 2017, må næsten være da jeg rent faktisk tog skridtet og rykkede teltpælene til New York. Det krævede en masse mod, fordi jeg vidste hvad jeg havde, men jeg havde absolut ingen idé om hvad jeg ville få. Heldigvis blev det til 10 måneder i byen, som har været med til at gøre mit år helt fantastisk. Det har bragt en masse mindeværdige oplevelser med sig, som f.eks. min vandscooter tur på Hudson River. Hvis du selv sidder med en drøm om at rejse til et fremmed sted, så kan jeg ikke anbefale nok at gøre det. Jeg kan ikke love at det bliver helt fantastisk, men hvis der er noget 2017 har lært mig, så er det at det er langt bedre at sidde med tanken om at jeg gjorde det, end at sidde og fortryde at jeg aldrig prøvede.

New York fashionweek

New York fashionweek må helt sikkert også være et highlight fra 2017. Det var min første fashionweek i NYC, og selvom jeg ikke var ved at drukne i invitationer til shows og events, så sætter jeg bare virkelig stor pris på de happenings som jeg faktisk blev inviteret til. Man skal starte et sted, og hvis ikke man gør noget for det, så sker det med stor sandsynlighed ikke. Jeg håber i hver fald bestemt ikke at det var min sidste NYFW.

At have swimmingpool lige uden for døren

Jeg ved godt at dette højdepunkt er en lille smule til den åndsvage side, men når jeg tænker tilbage på hvor meget jeg har nydt sommeren i New York, så er swimmingpoolen altså uundgåeligt en af grundene til det. Det er jo en lidt materiel ting, men at have en pool hørende til den bygning jeg boede i, var bare en luksus, som jeg vidste jeg jeg ikke lige ville komme til at have hver eneste sommer. Derfor har jeg nok bare sat så meget pris på den, mens jeg havde muligheden for at benytte den. Det jeg måske mest af alt vil sige med min begejstring for poolen, er at vi virkelg skal huske at sætte pris på ting mens vi har dem, og så se tilbage på dem som et godt minde, i stedet for at ærgre sig over ikke at have dem mere.

Alle mine rejser

2017 har budt på en del rejser til steder jeg ikke havde været før. Foruden en del rejseri mellem Danmark og New York, så har jeg besøgt både Chicago og washington D.C., jeg har været en smuttur i Milano og holdt sommerferie på Turks & Caicos i Caribien og efterårsferie i Playa del Carmen i Mexico. Jeg føler mig meget priviligeret og taknemmelig for at have oplevet alle disse nye steder.

Tiden med familie og venner

  Selvom jeg har nydt at tilbringe det meste af 2017 i USA, så har savnet til især min familie ikke kunne undgås. Derfor har jeg også sat ekstra pris på den tid jeg så har haft med familie og venner her i Danmark. Jeg har virkelig forsøgt at være tilstede og nyde tiden fuldt ud, de gange jeg har besøgt familie og venner i Danmark, og de gange de har besøgt mig. Afstanden har virkelig lært mig at værdsætte tiden med dem endnu højere, og det sætter jeg stor pris på.

highlight from the year

English / I think it’s inevitable to go through a year without experiencing both good and bad things in your life. I try to see the bad experiences as something I can learn from but I also truly believe that it’s good to focus on the good things that happens in your life. A new year is a good landmark to sum up on the good things from the past year. 2017 has definitely been one of the best years in my life (if not the best). Therefore I want to share with you what made 2017 a winner year for me. I love to read more reflective blog posts and maybe this one can inspire some of you. Nevertheless I know that this post will be fun for me to look back at in another year or even again in 5 years. Below are my top 5 highlights from 2017.

Moving to New York

My number one biggest highlight from 2017 must be moving to New York. The fact that I actually did it. It took a lot of courage because I knew what I had but I had absolutely no idea what I would get. Luckily I ended up staying for 10 great months. If you have a dream about going somewhere in the world I really can’t recommend enough to just do it! I can’t promise you that it will be amazing but if there’s something 2017 has taught me it’s that it’s far better to think ‘I actually did it’ than regretting never trying!

New York fashionweek

New York fashionweek is definitely also a highlight from 2017. It  was my first fashionweek in NYC, and eventhough I wasn’t excactly drowning in invitations to shows and events, I really do appreciate the happenings that I was actually invited to. You gotta start somewhere and if you don’t try it most likely won’t happen. I definitely hope that this wasn’t my last NYFW.

To have a swimmingpool right outside my door

I know that this highlight is a bit silly, but when I think of how much I’ve enjoyed the summer in New York, I can’t avoid that the swimmingpool has been a big part of it. I know it’s a bit of a material thing to appreciate but having an outdoor pool in my building was a luxury, that I knew I wouldn’t be able to have every summer. That’s probably why I have been appreciating it so much while I had the opportunity to use it. what I guess I really wanna say with my excitement about the pool, is that we should really remember to appreiate things while we have them, and then look back at it as a good memory instead of regretting not having it anymore.

Traveling

2017 has taken me to different places I hadn’t been before. Besides a lot of traveling between Denmark and New York, I have visited both Chicago and washington D.C., I have been to Milan and vacationing in Turks & Caicos in Caribbean and in Playa del Carmen in Mexico. I feel very previliged and so grateful to have experienced all these new places.

Time with family and friends

  Eventhough I have truly enjoyed staying most of my 2017 in America, I haven’t been able to avoid the hard time of beeing away from especially my family. Therefore I have had a bigger appreciation for the time I’ve had with my family and friends here in Denmark. I have really been trying to mentally fully be there when I have been visiting friends and family in Denmark and when they have been visiting me. The distance has really taught me to truly appreciate the time with the people I love and that’s a big highlight for me.

højdepunkter fra 2017

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...