Kategoriarkiv: Get the Look

april 4, 2018 - 17:29

Pop of Red

red pieces

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here

I ved måske nok at jeg har en tendens til at gå i sort, og også at jeg gerne vil blive bedre til at gå mere med farver. Jeg synes helt klart at jeg er blevet bedre til det (specielt hvis man tæller hvidlige farver og lyse jeans med), og jeg er i langt højere grad begyndt at falde for farverige items i butikkerne. Om foråret har noget med det at gøre, kan meget vel være, men rød har jeg især fået et godt øje til denne sæson.

Faktisk købte jeg for jeg for et par uger siden, den asymmetriske top. Den er faktisk lidt over i orange, men sådan et friskt pust til et basic outfit med jeans og en blazer. Jeg ville dog heller ikke have noget imod at have den på med alt ovenstående. Specielt de grafiske statement øreringe er jeg helt vild med. Er der nogle af jer der bare heller ikke kommer til at undgå rød i garderoben i år?


English / You might know from previous posts here on the blog that I tend to wear black a lot and also that I really want to change that. I definitely think I have become a lot better at wearing colors lately (especiall if you count in off-white pieces and light blue jeans) and I have really started to fall for colorful items in the stores as well. Maybe it’s the Spring weather talking but I’m especially fond of red this season.

I actually bought the asymmetric top a few weeks back. It’s kind of orange really but it’s such a refreshing touch to a basic outfit with jeans and a blazer. Though I wouldn’t mind wearing it with all of the above items either. Especially the graphic statement earrings are a favorite of mine. Anyone having the same fascination for red this season?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
juli 29, 2016 - 19:20

One off-shoulder item / three looks

En trend som ses over alt denne sæson, og som jeg også selv er faldet pladask for, er off-shoulder trenden. I sidste måned formåede jeg at købe hele fire items, som viser skuldre; én decideret off-shoulder top, en off-shoulder body og to cut-out shoulder toppe – en i støvet rosa og en i mint (lige nu sat ned). Trenden er helt perfekt her til sommeren. Der er bare et eller andet over at kunne vise lidt solbrune skuldre frem. Den ene top har jeg allerede vist i et outfit, men mon ikke jeg også kommer til at vise jer de andre? Det er i hvert fald en trend jeg har taget til mig, så mine off-shoulder toppe og -body kommer helt sikkert i konstant rotation her over sommeren. Jeg har fundet lidt inspiration på Pinterest, og så er jeg kommet med mine bud på hvordan en off-shoulder body kan styles i forskellige sammenhænge. Bodyen på collagerne er den jeg selv har. Jeg har haft den på til fest en enkelt gang, men den kan også sagtens bruges i andre sammenhænge, og det er jo med at få den brugt, mens det stadig er sæson for bare skuldre.

English recap / A trend I have fallen for is the off-shoulder trend. Last month I purchased no less than 4 off-shoulder items; one actual off the shoulder top (on sale), one off the shoulder body and two cut-out shoulder tops – one in a dusty rose and one in mint (now on sale). The trend is perfect for the summer months where you can show your shoulders and I know these four items will be in constant rotation throughout the summer. I’ve found some inspiration on Pinterest + I have come up with three ways to style the off-shoulder body (which I own myself) depending on the occasion.

Body / Miss Selfridge, flats / &other stories, jeans / Zara, bracelets / Sophie by Sophie, shades / River Island, suede shopper / H&M

For et pænt hverdagslook har jeg fundet et par lidt slidte jeans, som har en lille smule løst fit. Det toner den meget feminine body lidt ned. De bare skuldre og store flæser er allerede meget i sig selv. Derfor synes jeg det er fint at tone det en del ned og gøre det en smule mere råt med flade spidse sko, farverige armbånd, cool solbriller og en lækker og rummelig ruskinds taske. Tasken kan indeholde din computer hvis du skal i skole, og alle dine praktiske småting hvis du skal ud og shoppe. Jeg er selv ret begejstret for dette look, og ville bestemt ikke have noget imod at iføre mig det i dag. Faktisk har jeg for nyligt klikket tasken hjem, så den glæder jeg mig til at tage i brug. Måske til et lignende outfit.

English recap / A nice yet simple everyday look. The loose fit jeans tone down the feminine body a bit and brings more edge to the outfit. It’s stille kept pretty with pointy flats, colorful bracelets, cool shades and a nice roomy bag with space for a laptop or all your stuff. I actually just bought this bag myself. The outfit is very suitable for shool or a day of shopping.

Body / Miss Selfridge, earrings / East Copenhagen, ring / Vera Vega, flats / &other stories, chinos / Zara, glasses / Smarteyes, Nailpaint / Shela’s

Jeg arbejder selv en del på kontor, og der må ens outfits gerne være lidt mere formelle. Da bodyen viser bare skuldre, er det med at balancere det ud via de andre items. En god idé kan være at have sit hår hængende nede i stedet for sat op, for at ens skuldre synes mindre eksponerede. Et par pæne bukser og et par briller gør også looket mere corporate. Jeg synes netop at man kan spille på det feminine i sådanne arbejdsoutfits, derfor er bodyen god, og derfor har jeg også valgt mange feminine elementer at sammensætte den med. Velplejede negle og enkle smykker er med til at signalere professionalisme og seriøsitet.

English recap / I work in an office myself and know that the outfits are kept a little more formal. That is why I pair the body with chinos and glasses. It makes the look more corporate. Also I suggest to leave your hair down so that the shoulders aren’t too exposed. I really think that a business look can be held very feminine and that is why I wouldn’t hesitate wearing this body to work in a similar look. I would add summery nailpaint and some simple jewellery to complete the look.

Body / Miss Selfridge, nailpaint / Shela’s, bag / Kenzina, strappy suede sandals / &other stories, skirt / H&M, necklace / Zöl

Skal du ud så er sort en klassiker, og her er det en god anledning til at vise lidt ekstra solbrun hud. Et enkelt, feminint og pænt outfit brudt af en rød taske og fine glimmernegle giver god balance og gør outfittet lidt ekstra interessant. En enkel halskæde matcher outfittet godt, men du kan også sagtens tilføje en mere iøjenfaldende statement halskæde, for at flytte fokus en smule fra det bare stykke.

Jeg kunne finde på at hoppe i alle tre looks – de er jo tilegnet forskellige anledninger, men min favorit er alligevel hverdags looket. Der er en virkelig god balance i det hele, og jeg kunne sagtens se mig selv i det. Hvilket outfit er din favorit?

English recap / If you are going out black is a save one! It won’t be boring with high heels, bare legs and shoulders and a red bag. Glitter on your nails and a cute necklace are also good adds to your look. If you feel you are showing too much skin you can wear a big statement necklace. It moves focus and looks super good.

I would wear all three looks but my favorite is the everyday look. It is very much me and I would wear it today if I could. Which combination is your favorite?

Du kan stadig nå at deltage i bloggens lækre give away her.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
september 19, 2014 - 17:03

Get the Look

Get the look

knit / H&M Studio, boyfriend jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren here on sale, Bag / Decadent via Magasin, flats / Asos, bangles / Forever21 here and here, sunglasses / Spitfire via Asos, watch / Michael Kors via Asos

Jeg tænkte at jeg vil begynde på en ny slags indlæg her på bloggen. Sådan nogle get-the-look  indlæg, hvor jeg viser hvordan I kan få looket fra bl.a. bloggere, kendte og fra streetstyle. Dog forsøger jeg at finde lidt mere budget venlige alternativer til at opnå looket.

Denne gang er jeg blevet inspireret af modebloggeren Sincerely Jules. Jeg synes hun styler sine boyfriend jeans super cool, og formår stadig at holde sit outfit feminint med de spidse sko og guld smykkerne. Jeg har linket til de forskellige items under collagen.

/indeholder adlinks

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

How do you like these Get the look posts? I thought of them as a new ad to the blog. Today I’m really inspired by the fashion blogger Sincerely Jules and her way of styling the boyfriend jeans. She tends to keep it feminine with the pointy flats and the bangles. I have found some styles to get her look, in a more budget friendly way though. I have linked to all the items above.

/ contains adlinks 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Skriv kommentar 1 Kommentar
Follow on Bloglovin

Find opskrifter

Madblogstoppen

Follow me on Instagram